ورود

مشاهده نسخه کامل : پرسرعت ترین و پایدارترین نسخه ی ویندوز ایکس پی؟

Hamid2547
28-11-09, 11:05
درود
به نظرتون پرسرعت ترین و پایدار ترین نسخه ی ویندوز ایکس پی چیه؟من خیلی ویندوز تست کردم ولی هیچ کودوم به پای ویندوز ایکس پی سرویس پک دو گولد دستکاری نشده نرسیده،بقیشون یا بعد از چند ساعت هنگ میکردن یا مشکلات دیگه داشتن:1. (27):

sardarn
28-11-09, 12:56
درود
به نظرتون پرسرعت ترین و پایدار ترین نسخه ی ویندوز ایکس پی چیه؟من خیلی ویندوز تست کردم ولی هیچ کودوم به پای ویندوز ایکس پی سرویس پک دو گولد دستکاری نشده نرسیده،بقیشون یا بعد از چند ساعت هنگ میکردن یا مشکلات دیگه داشتن:1. (27):

نظرمن مهم sp2 هست که خودم از double up استفاده می کنم که همون sp2 هست.
sp3 هم که مشکلاتی ازقبیل امنیت داره که خود مایکروسافت به این مشکل اعتراف کرده.

Ardalan
28-11-09, 13:12
نطر من اینه که اگه کسی مثل شما حمید خان
سیستم به این قدرتمندی داره موندن توی XP کاملا بی فایده است
پیشنهاد میکنم 7 رو نصب کنید و سرعت و پایداری رو تجربه کنید.

MoBiN.R
28-11-09, 14:51
از نظر سرعت سرویس پک 1 عالیه . سرویس پک 2 هم سرعتش خوبه و همچنین امنیت بالاتری نسبت به 1 داره ... با اینکه انتظار من از ویندوز 7 خیلی بیشتر بود ولی زیاد خوشم نیومد ازش ..

™Ali
28-11-09, 16:36
XP SP3 Final از تمام نسخه هاي XP بهتره !

اينا كه شركت هاي متفاوت با عنوان SP3 ميدن بيرون، دستكاري شده ي SP2 هست و داغونه ! :great:

دليلش هم اينه كه SP2 رو راحت تر ميشه دستكاري كرد تا SP3 !

D J V A H I D
28-11-09, 17:12
پیشنهاد من نیز سون و اکس پی سرویس پک 3 هست ... که از همه لحاظ نسبت به نسخه های دیگه بهتر جوابم داده و در حال حاضر 7 استفاده میکنم و راضی ام !!!
ولی در کل فعلا همون xp سرویس پک 3 رو نصب کنید از نظر سازگاری و ... بهتره ...

am2
28-11-09, 18:21
درود
من هر ویندوزی رو سیستم اخوی بزرگترم ریختم دوام نیاورد بعد از چند مدت میریخت بهم الا این آخر که سرویس پک 2 گولد رو که ریختم گوش شیطون کر راحت شدیم
پایداری خوبی داره

Hamid2547
28-11-09, 18:51
نطر من اینه که اگه کسی مثل شما حمید خان
سیستم به این قدرتمندی داره موندن توی XP کاملا بی فایده است
پیشنهاد میکنم 7 رو نصب کنید و سرعت و پایداری رو تجربه کنید.
آخه اردلان جان یه چند تا نرم افزار هست که شدید بهشون عادت کردم،به نظرت راهی هست که بشه اون رو توی هفت اجرا کرد؟مهمترین نرم افزاری که بهش گیر دادم دیکشنری مرجع 2002 هست که تو کار ترجمه خیلی ازش استفاده میکنم،قسمت سازگاری رو هم تست کردم روی هر چی میذارم بازم نمیشه:cry:ایا میشه بدون اینکه سورس برنامه رو داشت فایل دی ال الی ماجولی چیزی به برنامه اضافه کرد که کار کنه؟

Hamid2547
28-11-09, 18:54
XP SP3 Final از تمام نسخه هاي XP بهتره !

اينا كه شركت هاي متفاوت با عنوان SP3 ميدن بيرون، دستكاري شده ي SP2 هست و داغونه ! :great:

دليلش هم اينه كه SP2 رو راحت تر ميشه دستكاري كرد تا SP3 !
علی جون میتونی لینک دانلود این ویندوز رو بذاری؟من سرویس پک سه زیاد دارم ولی همش دستکاری شده هست،اورژینال مایکروسافت ندیدم:whistle:

nasiban
29-11-09, 13:21
با عرض سلام خدمت دوستان با وجود اینکه خیلی وقته از کار وارز بازنشسته شده بودم ولی مثل اینکه دوباره باید شروع به کار کرد :lol:

دانلود آخرین نسخه ویندوز XP SP3 به همراه آخرین آپدیت ها تا ما نوامبر سال 2009 و بدون هیچ گونه دستکاری در هسته اصلی .

لینک دانلود از تورنت هست که برای دانلود از تورنت باید اول نرم افزار BitTorrent دانلود و نصب بشه

لینک دانلود BitTorrent آخرین نسخه Only the registered members can see the link

لینک فایل تورنت ویندوز Only the registered members can see the link 0bce5b&f=Windows%20xp%20.torrent

لینک توضیحات کامل در مورد نسخه ویندوز Only the registered members can see the link bce5b

لینک دانلود آخرین نسخه فعال کننده قابل کارکرد روی تمامی ویندوزها Only the registered members can see the link 49b143&f=Windows%20Activator%20%7BWindows%207%2CVista%2CX P%7D~%7Bh33t%20~%20Richrox%7D.torrent (Only the registered members can see the link 49b143&f=Windows%20Activator%20%7BWindows%207%2CVista%2CX P%7D%7E%7Bh33t%20%7E%20Richrox%7D.torrent)

لینک توضیح در مورد فعال کننده Only the registered members can see the link 9b143

این سریال نامبر در صورت احتیاج

RHKG3-8YW4W-4RHJG-83M4Y-7X9GW

لینک مستقیم رو هم سعی میکنم روی سایت خودم براتون آپلود کنم اگر هم وقت نشد به بزرگی خودتون ببخشید .

feryfrt
29-11-09, 13:38
اول windows 7 شكي توش نيست
دوم من يه windows XP SP3 14octobr تو همين سايت گرفتم واقعاً راضي بودم ازش
بدون دستكاري هم بود . فكر ميكنم نسخه بعدش كه November باشه بهتر باشه تست نكردم
هيچ باگي من درش نديدم حتي رو laptop هم نداشتم

Hamid2547
29-11-09, 19:35
با عرض سلام خدمت دوستان با وجود اینکه خیلی وقته از کار وارز بازنشسته شده بودم ولی مثل اینکه دوباره باید شروع به کار کرد :lol:

دانلود آخرین نسخه ویندوز XP SP3 به همراه آخرین آپدیت ها تا ما نوامبر سال 2009 و بدون هیچ گونه دستکاری در هسته اصلی .

لینک دانلود از تورنت هست که برای دانلود از تورنت باید اول نرم افزار BitTorrent دانلود و نصب بشه

لینک دانلود BitTorrent آخرین نسخه Only the registered members can see the link

لینک فایل تورنت ویندوز Only the registered members can see the link 0bce5b&f=Windows%20xp%20.torrent

لینک توضیحات کامل در مورد نسخه ویندوز Only the registered members can see the link bce5b

لینک مستقیم رو هم سعی میکنم روی سایت خودم براتون آپلود کنم اگر هم وقت نشد به بزرگی خودتون ببخشید .
ممنون،اگر بتونید لینک راپیدشرش رو قرار بدید عالی میشه:give_rose:

nasiban
02-12-09, 13:22
پست قبلی با فعال کننده ویندوز و سریال نامبر آپدیت شد .

sAsAn.K
02-12-09, 15:38
نظر من اینه :

Windows XP SP3 Untouched

nasiban
02-12-09, 20:59
نظر من اینه :

Windows XP SP3 Untouched

دوست عزیز ویندوزی که توی پست قبلی گذاشتم دقیقاً همین ویندوز هست . منظور از Untouched یعنی دست نخورده یا دستکاری نشده هست .

Reza_Sadeghi
02-12-09, 22:58
من هر ویندوزی رو سیستم اخوی بزرگترم ریختم دوام نیاورد بعد از چند مدت میریخت بهم ....

یا اخی، یه موضوعی رو عرض کنم صرفا یک پیشنهاد هست و مایل نیستم مسیر تاپیک شما تغییر کنه.

می تونم بپرسم ساکن کجا هستی؟
ایران؟
تا جایی که همه ما می دونیم این لفظ "اخوی" بازمانده از تهاجم فرهنگ عربی غالب شده به ما ایرانی ها از زمان حمله مغول ها به ایران هست.

فکر نمی کنید لفظ "برادر" خیلی مناسب تر از "اخوی" است؟
شما پدر خودتون رو در منزل "ابو" و مادرتون رو "امی" خطاب می کنی که حالا برادرت رو "اخوی" ؟

دلم برای ایران می سوزه.

am2
03-12-09, 07:43
یا اخی، یه موضوعی رو عرض کنم صرفا یک پیشنهاد هست و مایل نیستم مسیر تاپیک شما تغییر کنه.

می تونم بپرسم ساکن کجا هستی؟
ایران؟
تا جایی که همه ما می دونیم این لفظ "اخوی" بازمانده از تهاجم فرهنگ عربی غالب شده به ما ایرانی ها از زمان حمله مغول ها به ایران هست.

فکر نمی کنید لفظ "برادر" خیلی مناسب تر از "اخوی" است؟
شما پدر خودتون رو در منزل "ابو" و مادرتون رو "امی" خطاب می کنی که حالا برادرت رو "اخوی" ؟

دلم برای ایران می سوزه.
من تهاجم زده ام شما چرا لفظ اخی رو بکار بردید بهتر نبود برادر خطاب میکردی
مگر اینکه قصد طعنه زدن داشته باشید که آن هم با روحیه بسار لطیفی که شما دارید بعیده چون معلومه اهل فرهنگ هستید
عجب آدم دلسوزی..
معلومه تو جامعه نیستی اگه بودی میدونستی تهاجم فرهنگی یعنی چی؟؟

Hamid2547
03-12-09, 17:30
کاملا مشخصه این این دوستمون از به کار بردن واژه ی اخوی منظوری نداشتن،کار از بیخ مشکل داره دوست عزیز اینکه بیاییم به خاطر اینکه یکی از یه واژه استفاده کرده بحث راه بندازیم به نظرم یه کم زیاده رویه:cry:اول بذار مشکلات دیگه ی مملکت رو حل کنیم اگر چیزی زیاد اومد میاییم حرص اینو میخوریم چرا کسی جای برادر گفته اخوی:whistle: