ورود

مشاهده نسخه کامل : يه مشكل عجيب در اين سيستم ( لطفا كمك كنيد )

K1LOU
28-11-09, 10:44
با سلام دوستان . لطفا كمكم كنيد
يه سستم براي يكي از فاميلها جمع كرديم حالا چند تا مشكل پيدار كرده

1 . يه چيز عجيب . وقتي سيستم رو خاموش مي كنن كه بخوابن و چراغ خواب رو روشن مي كنن سيستم خود به خود روشن ميشه :1. (2): شنيده بودم با زنگ تلفن سيستم روشن ميشه كه در بايوس بايد گزينه اي رو غير فعال كرد ولي با چراغ خواب ديگه نشنيده بوديم . جالب اينه كه فقط با چراغ خواب روشن ميشه و با چراغهاي معمولي هيچ مشكلي نداره

2 . سيستم عامل ويندوز 7 نسخه نهايي rtm است وقتي براي اولين بار سيستم رو روشن مي كني وقتي دستكتاپ مي اد هنگ مي كنه و حالت قفل شده است و بايد ري استارت كني ولي بعد از ري استارت مشكل حل ميشه و اگر بعد از ان با سيستم كار كني و خاموش كني مشكلي پيش نمي ايد اما اگر مثلا بعد از يه روز دوباره بري سراغش و روشن كني همون هنگ رو اول داره

3 . براي وصل به اينترنت ارور 633 ميده و ميكه انگار مودم جاي ديگه اي مشغول است براي اين ارور نظري ندارين

nima_hl
28-11-09, 10:58

1 . يه چيز عجيب . وقتي سيستم رو خاموش مي كنن كه بخوابن و چراغ خواب رو روشن مي كنن سيستم خود به خود روشن ميشه :1. (2): شنيده بودم با زنگ تلفن سيستم روشن ميشه كه در بايوس بايد گزينه اي رو غير فعال كرد ولي با چراغ خواب ديگه نشنيده بوديم . جالب اينه كه فقط با چراغ خواب روشن ميشه و با چراغهاي معمولي هيچ مشكلي نداره

2 . سيستم عامل ويندوز 7 نسخه نهايي rtm است وقتي براي اولين بار سيستم رو روشن مي كني وقتي دستكتاپ مي اد هنگ مي كنه و حالت قفل شده است و بايد ري استارت كني ولي بعد از ري استارت مشكل حل ميشه و اگر بعد از ان با سيستم كار كني و خاموش كني مشكلي پيش نمي ايد اما اگر مثلا بعد از يه روز دوباره بري سراغش و روشن كني همون هنگ رو اول داره

3 . براي وصل به اينترنت ارور 633 ميده و ميكه انگار مودم جاي ديگه اي مشغول است براي اين ارور نظري ندارين

سلام

1 - یک سیم از پیچ پشت پاور بکش وصل کن به لوله آب ( فقط آب :lol: ) احتمالا این دیونه بازیاش حل میشه ، لازم نیست این سیم ضخیم باشه یه تک رشته تلفنی هم وصل کنی کافیه

2 - این مشکل رو منم رو سیستم داشتم ولی گمان میکردم بخاطر عوض کردن قطعات اصلی ( مثل مادربرد :whistle: ) بعد از نصب ویندوزه ، البته الان مدتیه 64 بیتی نصب کردم دیگه مشکلی نداره

3 - فکر میکنم از درایورش باشه تو نت سرچ کن ببین درایور جدیدتر از اونی که نصب کردی موجوده یا نه

موفق باشی

javadshahvand
28-11-09, 10:59

مودم رو بزن روی یه اسلات دیگه اگر هم جا نداری دربیار دوباره جا بزن مودم درست جا نخورده احتمال زیاد مشکل روشن شدن سیستم هم به این مربوط میشه