ورود

مشاهده نسخه کامل : نظر شما درباره این سیستم

farzad1362
24-11-09, 02:35
سلام به همه.بالاخره من قطعات مورد نظرم رو خریدم و اسمبل کردم و چند سوال دارم :
پاور 535 وات گرین
گرافیک 4670 گیگابایت با رم 1 گیگ و DDR3
سی پی یو اتلون 620
مادربورد گیگا بایت مدل : 770T-ud3p
کیس هم که مهم نیست
رم رو هم نخریدم هنوز.......

من تمام اصفهان رو گشتم ...بالای 80 تا مغازه در معتبرترین نقاط اصفهان...

از میان مادربوردهای ازراک و ام اس آی و ایسوس و گیگا...که 6 مدل نوشته بودم.....

فقط و فقط برندهای گیگا و ایسوس در اکثر مغازه ها موجود بود که ایسوس هم هر مدلی نبود و اکثرا تولیدات جدید رو نداشتن...

حالا این مادربوردی که خریدم چطور هست؟

از میان سی پی یو های فنوم 810 و 710 و 720 و اتلون های 620 و 630 و 435 و کلا بین قیمت 100 تا 150....

فقط و فقط 620 موجود بود و اون هم به ندرت...و دو هسته ای 520...

که من 620 رو انتخاب کردم و ناراضی هم نیستم ولی...

میخوام بدونم در بازی های جدید با این سی پی یو و گرافیک و رم 2 گیگ که خواهم خرید...
میتونم بازی های جدید رو با مانیتور 17 اینچ اجرا کنم؟

و این سی پی یو تا چه حدی بدون مشکل قابلیت اور داره؟

خوبی این سی پی یو طبق بنچمارک هایی که دیدم این هست که در کارهای رسانه ای مثل تبدیل کانورت ...کار با نرم افزارهای ادیت فیلم و ....از e7500 اینتل هم بهتر هست...
درست برداشت کردم؟

برای رم با باس 1333 چه مارکی پیشنهاد میدین؟2 گیگ میخوام بگیرم.. لطفا قیمت رو هم بگید.

این همه بالا درد دل کردم که دوستان متوجه بشن که در بیرون از تهران هر چیزی رو نمیشه گیر آورد..
جالب هست بونید از مارک های رم فقط دو مارک کینگ مکس و یه مارک دیگه رو از 30 تا مغازه ای که آخر کار پرسیدم داشتن.

در ضمن اگر رم از مارکهایی که در ساین گیگابایت عنوان نکرده باشه به غیر از اورکلاک مشکل دیگه ای نیست؟

از دوستانی که در تاپیک گذشته من راهنمایی کردن و بعضا کل کل کردن تشکر میکنم.:give_rose:

farzad1362
24-11-09, 03:23
اینو یادم رفت :

من بعد از اینکه رم رو خریدم و جا زدم ...سیستم رو بزنم به برق و تمام؟

باید چه نکاتی رو در نظر بگیرم که یه موقع مشکلی برای سیستم پیش نیاد؟

راستی...حالا با این سی پی یو سیستم بالا میاد؟از نظر آپدیت بایوس میگم...یا باید آپدیت بشه؟

یک سوال متفرقه :

من دیدم که در همین سایت گفته شده که ویندوز xp 64 bit بهتر جواب میده در مقایسه با 32 بیت.(با این سی پی یو )

من به غیر از این ماه آخر میلادی ...همه ویندوزهای جدید اکس پی رو دارم...شاید 10 ورژن مختلف..

میخوام بدونم از کجا میتونم بفهمم که کدوم 64 بیتی هست و کدوم 32 بیتی؟

راهی داره؟

nasiban
24-11-09, 05:01
دوست عزیز سیتم خوبی خریدی و مبارکت باشه .

در مورد بازی ها میتونی اجراشون کنی ولی نه اینکه تمامشون رو با نهایت گرافیک بازی کنی .

در مورد اورکلاک پردازنده به نظر من تا 3500 بیشتر اورش نکن و این مقدار هم پایداره و هم کارایی خوبی بهت میده در ضمن نسبت رم هارو در بایوش یک مرحله کمتر کن تا به رمهات فرکانس بالاتر داده نشه .

در مورد پردازنده در کارایی 4 هسته ای یا نرم افزار های که از 4 هسته پشتیبانی میکنند بهتر از مدل های دیگه عمل میکنه ولی در نرم افزار های پشتیبانی کننده از دو هسته ای ها به خاطر مقدار کش کمتر کمی ضعیف تر عمل میکنه که البته اگر اوکلاکش کنی این ضعف کمتر خواهد شد .

حتماً آخرین نسخه بایوس رو روی مادربودت نصب کن تا تمام باگ ها رفع بشه مخصوصاً شما که قصد اورکلاک دارید باید این کارو انجام بدید .

در مورد ویندوز به نظر من حتماً آخرین نسخه از ویندوز 7 یا ویستا رو نصب و سراغ XP دیگه نرو چون در اکثر بازی نرخ فریم بیشتری بهت میده . البته اگر قصد نصب 2 گیگ رم داری باز 7 بهتر از ویستا خواهد بود .

در مورد ویندوز 64 بیتی در آخر نام سیستم عامل واژه x64 ذکر شده که به معنای همان 64 بیت میباشد و البته این عامل فقط در نرم افزار های پشتیبانی کننده آن تاثیر گزار خواهد بود .

در مورد رم هم من بهت Gskill پیشنهاد میکنم .
درضمن اگر ساکن اصفهان هستید من توی بازار طالقانی Corsair و Super Talent هم پیدا کردم و اونها هم رم های خوبی هستند .

رم Super Talent رو میتونی از فروشگاه کلاکسیک سیستم توی پاساژ طالقانی تهیه کنی .

Mahdi8063
24-11-09, 08:33
دوست عزیز فرزاد جان مجبور ما با هم همشهری هستیم ، به نظر من اصلا مجبور نیستی بری از طالقانی تهیه کنی و میتونی از سایتهای معتبری مثل لیون که مسئولش آقای حسینی هست با قیمت خیلی کمتر از اصفهان بخری و قطعه مورد نظرتو یک روزه تحویل بگیری .

در ضمن اینم بگم که کارت گرافیک رو اصلا از اصفهان نخر چون تفاوت قیمتش با تهران بسیار زیاده .

AMD>INTEL
24-11-09, 09:34
میتونند قیمت بگیرند . بعد تهیه کنند . سایت لیون هم یک فروشنده هست و سود خودش رو میگیره . به نظر من قیمت اصفهان و لیون رو بگیرید و مقایسه کنید .

farzad1362
24-11-09, 14:36
من قطعات رو به قیمت های زیر خریدم :
هارد 500 گیگ سامسونگ F3 : پنجاه و یک تومان
سی پی یو 620 : 115 تومن
گرافیگ : 4670 گیگابایت که رم 1 گیگ هست و ddr3 و فنی موسوم به زالمن داره : 95 تومن
مادربورد رو که بالا گفتم : 110 تومن
پاور 535 A گرین : 53 تومن
کیس گرین مدل vine 1 : پنجاه تومن

به نظرم میاد که نهایتا کل قطعات رو 20 تومن بیشتر گرون نخریدم...که خوب طبیعی هست و فابل قبول.

در مورد سوالات من چیزی نگفتین دوستان.منتظرم نظرات و راهنمایی های شما رو بخونم.

AMD>INTEL
24-11-09, 14:45
ینو یادم رفت :

من بعد از اینکه رم رو خریدم و جا زدم ...سیستم رو بزنم به برق و تمام؟
ج:باید تمام اتصالات رو چک کنید و سیستم رو راه انداری کنید
باید چه نکاتی رو در نظر بگیرم که یه موقع مشکلی برای سیستم پیش نیاد؟
همه چیز رو طبق راهنمای قطعات انجام دهید .
راستی...حالا با این سی پی یو سیستم بالا میاد؟از نظر آپدیت بایوس میگم...یا باید آپدیت بشه؟
بهتره بایوس رو اپ دیت کنید

یک سوال متفرقه :

من دیدم که در همین سایت گفته شده که ویندوز xp 64 bit بهتر جواب میده در مقایسه با 32 بیت.(با این سی پی یو )
تو ویستا و 7 : 64 بیتی سرعت کمی بهتر هست . احتمال خیلی کم ممکنه با بعضی از برنامه ها نسبتا قدیمی مشکل بخورید . تفاوت سرعت خیلی زیاد نیست
من به غیر از این ماه آخر میلادی ...همه ویندوزهای جدید اکس پی رو دارم...شاید 10 ورژن مختلف..

میخوام بدونم از کجا میتونم بفهمم که کدوم 64 بیتی هست و کدوم 32 بیتی؟
روی ویندوز نوشته باید باشه
راهی داره؟

farzad1362
24-11-09, 14:49
در مورد ویندوز سون که گفتین :

من نمیتونم از این ویندوز استفاده کنم چون :

1.کارت تی وی من اسنازی و مال 2 سال قبل هست و خوب درایور برای سون نداره.

2.کارت دی وی بی من اسکای استار 2.6 هست که 3 سال قبل خریدم و فکر نکنم برای سون درایوری داشته باشه...چون همون درایورهای اکس پی هم که براش میومد اکثرا مشکل داشتن...چه در دانلود آفلاین و چه در تماشای کانال ها با پلیرهای دی وی بی

3.به خاطر اینکه این مادربورد 2 تا اسلات بیشتر نداره مجبور شدم مودم یو اس بی دیال آپ بخرم با قیمت 20 تومن که اون هم برای سون درایور نداره....

ضمن اینکه من بیشتر از 2 گیگ نمیتونم رم بخرم و همین مقدار برای من کافی هست...
4 سال با رم 512 کار کردم با نرم افزارهایی که شاید باورتون نشه...
برای همین 2 گیگ رم برای من کافی کافی هست.

بعد اینکه من قبول ندارم که ویندوز اکس پی داره اوت میشه...مایکروسافت داره هر ماه یک نسخه جدید رو ارائه میده..و ویندوز های اکس پی ای هم هست که دستکاری نشده اند و زیبا هستند...

در مورد سوالات دیگه من توضیح بدید...این که گفتم فطعات رو اسمبل کردم و چه نکته هایی رو در نظر بگیرم و بعد به برق بزنم...ممنون

farzad1362
24-11-09, 15:06
من چون اکس پی هارو از دانلود آفلاین گرفتم نمیدونم که کدوم 64 و کدوم 32 هستند.چون روی اسمشون چیزی درج نشده...

از فایلهاشون نمیشه تشخیص داد؟قبل از نصب منظورم هست.از روی فایل هایی که در سی دی رایت شده.

AMD>INTEL
24-11-09, 15:12
قابل تشخیص هستند .

farzad1362
24-11-09, 16:02
میتونند قیمت بگیرند . بعد تهیه کنند . سایت لیون هم یک فروشنده هست و سود خودش رو میگیره . به نظر من قیمت اصفهان و لیون رو بگیرید و مقایسه کنید .

قابل تشخیص هستند .

دوست خوبم..خوب راهش چی هست؟

بعد اینکه برای درایور مودم یو اس بی و درایور کارت کپچر که گفتم...راهی هست که بشه از اون ها در سون استفاده کرد؟

امشب میرم تو سایت های خارجی میگردم....شاید یه درایوری براشون باشه..

قبل از اینکه سیستم رو راه بندازم یک عکس از همه اتصالات آماده میکنم و اینجا قرار میدم تا شما هم ببینید و با اطمینان عمل کنم..ممنون از همه دوستان.:give_rose:

farzad1362
25-11-09, 02:50
سلام.من در مورد اتصالات سیم های کیس و پاور به مادربورد سوال دارم.در زیر عکسی رو قرار دادم که بهتر بتونید به من کمک کنید.لطفا دوستان با تجربه کمک کنن که خدای ناکرده سیمی رو اشتباه وصل نکنم..ممنون

در عکس :
Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)

شماره 1 : اتصالات جلوی کیس هست که این عکس فایل پی دی اف هست که از سایت گیگا دانلود کردم.

شماره 2 : آیا سیم های یو اس بی جلوی کیس رو به همین جا باید بزنم؟

شماره 3 : سیم ورودی پورت 1394 رو به اینجا زدم درسته؟

شماره 4 : سیم ورودی صدای جلوی کیس رو به این قسمت زدم که عبارت F_AUDIO داره..درسته؟
این کابل دو تا سر مثل هم داره که به هم وصل هستند و روی یکیشون نوشته HD AUDIO و روی دیگری AC97 نوشته ..که من HD AUDIO رو وصل کردم..درسته؟ و این دو تا چه فرقی با هم دارند؟

شماره 5 : اتصال 24 پینی که یک کابل از پاور به اینجا وصل میشه...
شماره 6 : اتصال 6 پینی که عبارت ATX_12V رو داره...

سوال من برای شماره 5 و 6 این هست که آیا باید هر دو این جاها به صورت همزمان به پاور وصل بشن؟
کاربرد و نقش هر کدوم از اینجاها رو بگید لطفا...

شماره 7 : قسمت سبز رنگ باید به دی وی دی رایتر وصل بشه(بوسیله کابل)...درسته؟

شماره 8 : شش تا جای زرد رنگ هست...کابل هارد باید به یکی از این قسمت ها وصل بشن..درسته؟(کابل زرد رنگ)

شماره 9 : محل اتصالات کابل های جلوی کیس

شماره 10 : مثبت و منفی این هارو نمیدونم...طبق عکس شماره 1 باید به مثبت و منفی اینها دقت کنم ولی نمیتونم تشخیص بدم که از کدوم طرف جا بزنم...و به عبارتی مثبت و منفنی این هاو نمیدونم ولی...

طبق عکس شماره 11 : پشت این سری ها ..بالای یکی از رنگ ها شکل یک مثلث به صورت برجسته هست..
مثلا در این عکس بالای سر رنگ نارنجی یک مثلث هست...

حالا مثبت و منفی این 3 سر چه طوری هست؟
power sw---reset sw--- HDD LED

وسوال آخر : به عکس شماره 1 نگاه کنید...من کابل power LED رو به قسمتی زدم که عبارت MSG داره(در عکس)
درسته؟

لطفا به تک تک سوال هام پاسخ بدین که هیچ ابهامی برای من باقی نمونه...خسته شدم..:41:..ممنون از دوستان:11:

farzad1362
25-11-09, 14:12
لطفا مثبت و منفی اون 3 سیم رو مشخص کنید...

سری که فلش داره مثبت میشه؟؟؟؟؟

سوال 5 و 6 رو هم جواب بدین....

دوستانی که اینجا فروشنده بودن دیگه جواب نمیدن و اگر هم بدن از 3 کلمه تجاوز نمیکنه...
اینجا سهام داران فاکسکان و ازراک زیاد بودن...

ولی الان که قطعات رو خریدم دیگه آفتابی نمیشن.

farzad1362
26-11-09, 02:41
مرسی از این همه کمک...بالاخره سیستم ما هم راه میوفته...

AMD>INTEL
26-11-09, 09:00
دوست من شما بهتره برای بار اول از یک کسی که وارده کمک بگیرید . راهنمائی میشه کرد ولی احتمال اشتباه از طرف شما زیاده
Only the registered members can see the link
j, دفترچه بردتون کامل توضیح داده . فقط کمی دقت میخواد

farzad1362
26-11-09, 14:38
ای بابا.....خوب بگید نمیخواهید کمک کنید.

شما مثبت و منفی اون هارو مشخص میکردی حل بود.باقیش که چیز خاصی نیست...

لطفا سریع مثبت و منفی اونها رو مشخص کنید...و بگید که به غیر از قسمتی که به پین 24 تایی مادربورد میخوره اون قسمتی که 8 پینی هست هم باید به صورت همزمان به پاور وصل بشه؟

من امروز رم سوپر تالنت 2 گیگ خریدم...که دورش یک جسم خارجی سیاه رنگ هست...هت سینک به اینا میگن؟
و این رم خوبه یا بد ؟

منتظرم...لطفا جواب بدین که دیر شد

farzad1362
26-11-09, 20:33
جواب بدید.....
مثبت و منفی رو فهمیدم.سوال دوم رو جواب بدید...

بگید که به غیر از قسمتی که به پین 24 تایی مادربورد میخوره اون قسمتی که 8 پینی هست هم باید به صورت همزمان به پاور وصل بشه

hapalii
26-11-09, 21:33
جواب بدید.....
مثبت و منفی رو فهمیدم.سوال دوم رو جواب بدید...

بگید که به غیر از قسمتی که به پین 24 تایی مادربورد میخوره اون قسمتی که 8 پینی هست هم باید به صورت همزمان به پاور وصل بشه

بله اون سوکت 8 پین هم برای تامین برق CPU شماست و برق اون رو هم باید متصل کنید اگر پاور جدید باشه که برق 8 پین هم داره ولی اگر نداشته باشه برق 4 پین داره که مخصوص مادر برد های قدیمی تر و کم مصرف تر در او صورت تبدیل 4 پین به 8 پین هستش می تونید از ان استفاده کنید.

hapalii
26-11-09, 21:49
لطفا مثبت و منفی اون 3 سیم رو مشخص کنید...

سری که فلش داره مثبت میشه؟؟؟؟؟

سوال 5 و 6 رو هم جواب بدین....

دوستانی که اینجا فروشنده بودن دیگه جواب نمیدن و اگر هم بدن از 3 کلمه تجاوز نمیکنه...
اینجا سهام داران فاکسکان و ازراک زیاد بودن...

ولی الان که قطعات رو خریدم دیگه آفتابی نمیشن.

اولا فکر نمی کنم اینجا کسی باشه که اگر شما از ازراک یا فاکسکان خرید کنی پول تو جیب اونها بره مگه این که مستقیما از اونها بخرید اونوقت وظیفه شون به شما کمک کنند اونم نه وظیفه کاری فقط از این بابت که یه فروشنده خوب به خریدارش معمولا سرویس اضافه تر هم میده .

از اینها گذشته شما اسم پستتون هست نظرتون در باره سیستم چی اما توی اون کلی سئوال ریز درشت پرسیدین من که خودم وقتی اسن تاپیک دیدم فکر کردم حتمی یکی از همون پستهاست که سیستم معرفی کردم دیگه توش نیامدم شما سیستم خریدید و طبیعی هستش که دوست دارید خیلی سری راهش بندازید ازش استفاده کنید بهتر بود بار اول رو از دوستی یا کسی که این کار کرده می خواستید براتون جلو خود شما انجام بده تا کمی بیشتر اشنا بشید یکی از دلایل دیگه که شاید کمتر جواب دادند به خاطر این که کمک کردن به شما الان یه مسئولیتی هم داره چون ممکن با یه اشتباه ساده که به فکر کی نمی یاد اصلا انجام دادنش شما انجام بدین و سیستم به مورد بخوره طبیعی که اولین کسی رو که مقصر بدونید کسایی هستند که اینجا بطور ناقص شما رو کمک کردند .

در مورد اون 10 تا سئوال بالا هم ظاهره که همش حل شده اما اگر هنوز سئوالی بود جدا جدا تو تاپیک دیگه بگید تا زود تر دیده بشه و به جواب برسید
فقط راجع به اون دو تا " HD AUDIO و روی دیگری AC97 " یکی از این دو تا رو نصب کنید کافی و اگر بعد از ریختن ویندوز دید جک های جلو کیس کار نمی کنه ایراد از سیم ها نیست همینجا بگید تا بگیم چی کار باید بکنید به تنظیمات خود ویندوز مربوطه البته اگر کار نکرد .

farzad1362
26-11-09, 23:11
سلام.دوست خوبم من که گفتم سهامداران فلان و فلان....فقط مزاح بود...

چون اینجا دوستان اکثرا اینارو پیشنهاد میدن...همین

این سوال رو جواب بدید ممنون میشم... :
امروز رم 2 گیگ سوپر تالنت خریدم....که بعدا متوجه شدم که از بقل قوطی رم...کاغذ دورش رو با تیغ یا هر چی بریدن..و سر شانه های اون هم خط افتاده و معلومه قبلا جا زده شده...

من به شک افتادم که نکنه رم خراب به من داده باشه....

آیا این رم ها هم در ایران تست میشن؟فروشنده گفت ضمانت داره ولی قوطی رم رو که باز کردم هیچ کاغذی چیزی مبنی بر ضمانت نداشت و در سایتی که روی رم زده هم رفتم ولی همش انگلیسی بلغور کرده...

نظرتون چیه؟

و اگر خدای ناکرده رم خراب باشه...بعد که سیستم رو میخوام راه بندازم چه مشکلی پیش میاد؟

منتظرم..

farzad1362
27-11-09, 02:35
جواببببببببببب....چرا این فروم اینطوری شده؟هیشششششششششکی نیست

JEskandari
27-11-09, 10:42
بابا چرا اینقدر مته به خشخاش میزنی رمها را جا بزن حداکثر سیستم میسوزه خیلی بد شانس باشی برق منطقه هم میپره ، فدای سرت اونوقت میری یک نویش را میگیری .
در ضمن بدترین حالتی که من دیدم اینه که سستم با اون رمها بوت نمیشه باید یک رم نو جاش بگذاری.

در ضمن خودت گفتی رمها را توی ایران تست کرده اند. پس باید یک جوری از توی بسته بندی درشان بیارن که بتونند تستش کنند دیگه

farzad1362
27-11-09, 13:16
آقای اسکندر مقدونی....

اینهمه عقده بازی و لج و لج بازی برای چی هست؟

چیزی غیر از این نیست که تو یک بچه ننه عقده ای هستی...

یکبار اومدی چرت و پرت گفتی و فکر کردی من با این شرو ور ها صحنه رو خالی میکنم....

نه عزیزم ..من پوستم کلفته و مثل تو بی ظرفیت نیستم....

تو فکر کردی اگه اینجا کسی چیزی نگه کار من لنگ میمونه....نه عزیزم...این افکار بچه گانه تو هست...

در ضمن فروم های زیادی در این دنیای مجازی هست...

خوبه بدونی من همزمان با این فروم سوالاتم رو در فروم p30world هم میپرسم....

چیزی که مشخص هست آدم های اینجا چیزی بارشون نیست.. و چون جواب یک سوال رو نمی دونند شروع میکنند به توهین.

از نظر من تو یک بچه عقده ای هستی که هنوز در جامعه نگشتی و طرز معاشرت با مردم رو بلد نیستی...

بچه ننه...جامعه مثل پدر و مادرت تو رو لوس نگه نمی دارند..میزنن تو گوشت که ندونی از کجا خوردی...

به جای زر زر کردن برو بگیر بخواب که شبت درازه..

nasiban
27-11-09, 14:30
آقای اسکندر مقدونی....

اینهمه عقده بازی و لج و لج بازی برای چی هست؟

چیزی غیر از این نیست که تو یک بچه ننه عقده ای هستی...

یکبار اومدی چرت و پرت گفتی و فکر کردی من با این شرو ور ها صحنه رو خالی میکنم....

نه عزیزم ..من پوستم کلفته و مثل تو بی ظرفیت نیستم....

تو فکر کردی اگه اینجا کسی چیزی نگه کار من لنگ میمونه....نه عزیزم...این افکار بچه گانه تو هست...

در ضمن فروم های زیادی در این دنیای مجازی هست...

خوبه بدونی من همزمان با این فروم سوالاتم رو در فروم p30world هم میپرسم....

چیزی که مشخص هست آدم های اینجا چیزی بارشون نیست.. و چون جواب یک سوال رو نمی دونند شروع میکنند به توهین.

از نظر من تو یک بچه عقده ای هستی که هنوز در جامعه نگشتی و طرز معاشرت با مردم رو بلد نیستی...

بچه ننه...جامعه مثل پدر و مادرت تو رو لوس نگه نمی دارند..میزنن تو گوشت که ندونی از کجا خوردی...

به جای زر زر کردن برو بگیر بخواب که شبت درازه..

باعرض سلام دوست من
خواهش میکنم ادب رو رعایت کنید و به دیگر دوستان توهین نکنید . در این فروم همیشه سعی شده به کاربران کمک بشه ولی بعضی ها مشکلشون مثل شما خاص هست .

در مورد رم ها خیلی رم های توی بازار پلمب نیستند و همگی برای برچسب گارانتی خوردن و تست اولیه دربشون باز میشه . برای اینکه بتونی رم هارو تست کنی روی سیستمت در اسلات های همرنگ نصبشون کن تا به صوت دوکاناله شناخته بشن بعد حتماً باهاش یک ویندوز نصب کن این خودشه نوعی تست تمام سخت افزار ها حساب میشه بعد توسط نرم افزار Memtest86 میتونی کل حافظه ها رو از نظر سلامتشون تست کنی اگر هم نمیتونی با این نرم افزار کار کنی به نظر من دونه دونه ماژول ها رو با یک بازی سنگین مثل Crysis تست کن یعنی اول یکی از ماژول رو هارو تست کن و بعد رم بعدی رو اضافه کن و اولی دربیار تا حد اکثر فشار روی رم ها باشه .