قصد خرید کیس داشتم که بیشترین کاربردش برای گیم و over clock در حد معمول هست و یکی از دوستانم سیستمی با مشخصات زیرو به من داد که میخواستم نظر اساتید رو در موردش بدونم :
cpu intel i7 920 d0
سی پی یو دارای گارانتی هست ؟؟ (فکر کنم جواب منفیه )
mother board asus p6t deluxe v2
البته من خودم این مدل رو در بازار با گارانتی الماس 360 هزار تومان قیمت کردم ولی در جایی خوندم که مدلrampage II extreme در حدود 400 هزار تومان هست کدوم مدل جدید تر هست و اگر این دو مدل با هم مقایسه میشن benchmark در دسترس هست ؟
ram ocz 6GB(3x2GB) 1600 XMP cl8
این مدل و از دفترچه p6t deluxe v2 دیدم رم خوبی هست ؟ تو بازار موجوده ؟ قیمتش چقدر هست؟ چه گارانتیی برای ocz بهتره ؟
hard segate 500 barracuda 32 cache 7200.12 raid0
در این فروم در مورد این مدل هارد زیاد تعریف شده الان این مدل 500 در بازار موجوده چه قیمتی هست؟ این برند دارای گارانتی هست ؟ و اگر هست چه شرکتی معتبر هست؟ 750gig این مدل چطوره از لحاظ کار کرد بر تر از 500 نیست ؟ در raid البته؟
بعضی ها مدل black از wester و رقیب این هارد میدونن western black اگر در بازار بود به چه قیمتی مناسب هست و ارزش خرید داره ؟؟
هارد 500 که 32 cache داشته باشه و برای raid مناسب باشه از برند دیگه هست ؟
DVD Writer plextor 22x sata
این برند برای من زیاد شناخته شده نیست و همیشه از pioneer استفاده کردم و راضی بودم ولی از این شرکت هم تعریف زیاد شنیدم ... کسی قیمتی از plextor داره ؟
مدل IDE بهتر هست با SATA (شرمنده بابت سوال مسخره:lol:)
power acbel R88 900w
case coolermaster haf932
??? vga
درسته که برای سیستم گیم مهمترین بخش کارت گرافیک هست ولی به علت کمبود بدجه در حال حاضر قصد تهیۀ کارت فوق العاده ارزون حداکثر 70 هزار تومان:whistle: و دارم که تو این رینج قیمت چه مدلی پیشنهاد میدبن؟؟
البته ناگفته نماند در عرض چند ماه آینده حدود 500 هزار تومان دستم میرسه که مدل 5870 میگیرم یا اگر dx11 های شرکت nvidia وارد بازار بشن قیمت مناسب داشتن بعد اقدام به خرید کارت گرافیک میکنم...
در کل نظری در مورد قطعات انتخابی و پیشنهادی دارید بگین و اگر از قیمت ها نیز اطلاعی داشتین بگین ممنون میشم:yes:
در آخرم بگم در حال حاضر بودجه من در حدود 1.500 میلیون هست و ترجیح میدم بعد از 6 7 سال استفاد فوق العاده عالی از سیستم های AMD :1. (5): مدتی هم intel و استفاده کنم...
N@VID
22-11-09, 03:25
سلام :
به نظز من مادربرد رو از سری EX58 یا سری P55 گیگابایت بگیر ...
من خودم نظرم روی P55-UD6 گیگا هست
Only the registered members can see the link
به دلایل :
Support for an Intel® Core™ i7 series processor/Intel® Core™ i5 series processor in the LGA1156 package
Intel® P55 Express Chipset
Support for DDR3 2200/1333/1066/800 MHz memory modules
Support for ATI CrossFireX™/NVIDIA SLI technology
nasiban
22-11-09, 03:33
در مورد پردازنده بهترین اننتخب هست و در مورد گارانتی بستگی داره همه نوع در بازار وجود داره البته اگر قصد اورکلاک داری و زیاد آشنایی به اور نداری و میخوای باهاش یاد بگیری بهتره با گارانتی بخری .
در مورد مادربورد چون هدفت از اورکلاک زیاد نیست و بیشتر روی گیم هستی بهت پیشنهاد میکنم Foxconn Flamingblade بخر هم مخصوص اورکلاکرهاست و هم در بازی پرفورمنس خوبی داره و از طرفی قیمتش هم مناسبه .
در مورد رم پپیشنهاد میکنم Corsair Dominator GT 3*2 GB 1600 بگیری که هم در اورکلاک پایداری خوبی داره و از نظر گیم هم یکی از بهترین برند ها هستش البته قیمت بالایی داره .
هارد هم 2 تا 500 گیگ WD Black بگیر و رید کن سرعتش برای مصارف شما بسیار خوبه و تفاوت قیمتش با نوع معمولی حدود8 هزار تومنه که نسبت به کاراییش ارزش داره .
در مورد دی وی دی رایتر این مدلی که خودتون معرفی کردید خیلی خوبه ولی قیمتش دوبرابر رایتر های دیگست که بهت پیشنهاد نمیکنم من LiteON 22x sata کار کردم کیفیت بسیار خوبی داره قیمتش هم مناسبه .
در مورد پاور یا منبع تغدیه پیشنهاد میکنم Cooler Master 900 یا Green 885 W بگیری که هر دو شون خوب جواب دادن
در مورد کیس مدل مد نظر خودتون یکی از بهترین هاست و تا اونجایی که اطلاع دارم تمامی گرافیک های نسل جدید ATI که بزرگترینشون یعنی 5890 و دارای 30 سانتی متر طول هست درونش نصب میشه .
در مورد کارت گرافیک هم فعلاً با این بودجه چیزی بهتر از Elsa 9500GT 512 MB DDR3 گیرت نمیاد البته این گرافیک تمامی قدرتش در فنه خوبشه که با کمی اورکلاک GPU میتونی بیشتر از انتظار ازش کار بکشی در آینده هم بفروشش و یک ATI 5870 بردار .
ARA-RF
22-11-09, 03:47
سلام :
به دلایل :
Support for an Intel® Core™ i7 series processor/Intel® Core™ i5 series processor in the LGA1156 package
Intel® P55 Express Chipset
Support for DDR3 2200/1333/1066/800 MHz memory modules
Support for ATI CrossFireX™/NVIDIA SLI technology
سلام
اگر اشتباه نکنم این برد سی پی یو درخواستی ایشون رو ساپورت نمیکنه این سوکت 1556 ولی i7 920 سوکت 1366 لازم داره
nasiban
22-11-09, 03:58
سلام
اگر اشتباه نکنم این برد سی پی یو درخواستی ایشون رو ساپورت نمیکنه این سوکت 1556 ولی i7 920 سوکت 1366 لازم داره
دوست عزیز ایشون از این موضوع اطلاع دارن فقط منظورشون این بود کلاً از پردازنده ای با این سوکت و این مدل مین برد به خاطر ویژگی هایی که کمپانی گیگا در این برد قرار داده استفاده کنن.
Eagle Eye
22-11-09, 04:08
سلام :
[URL]httLEFT]
[/LEFT]
[/CENTER]
ممنون این مدلی که پیشنهاد دادین سوکت 1156 هست ولی انتخاب من سوکت 1366
در مورد پردازنده بهترین اننتخب هست و در مورد گارانتی بستگی داره همه نوع در بازار وجود داره البته اگر قصد اورکلاک داری و زیاد آشنایی به اور نداری و میخوای باهاش یاد بگیری بهتره با گارانتی بخری .
در مورد مادربورد چون هدفت از اورکلاک زیاد نیست و بیشتر روی گیم هستی بهت پیشنهاد میکنم Foxconn Flamingblade بخر هم مخصوص اورکلاکرهاست و هم در بازی پرفورمنس خوبی داره و از طرفی قیمتش هم مناسبه .
در مورد رم پپیشنهاد میکنم Corsair Dominator GT 3*2 GB 1600 بگیری که هم در اورکلاک پایداری خوبی داره و از نظر گیم هم یکی از بهترین برند ها هستش البته قیمت بالایی داره .
هارد هم 2 تا 500 گیگ WD Black بگیر و رید کن سرعتش برای مصارف شما بسیار خوبه و تفاوت قیمتش با نوع معمولی حدود8 هزار تومنه که نسبت به کاراییش ارزش داره .
در مورد دی وی دی رایتر این مدلی که خودتون معرفی کردید خیلی خوبه ولی قیمتش دوبرابر رایتر های دیگست که بهت پیشنهاد نمیکنم من LiteON 22x sata کار کردم کیفیت بسیار خوبی داره قیمتش هم مناسبه .
در مورد پاور یا منبع تغدیه پیشنهاد میکنم Cooler Master 900 یا Green 885 W بگیری که هر دو شون خوب جواب دادن
در مورد کیس مدل مد نظر خودتون یکی از بهترین هاست و تا اونجایی که اطلاع دارم تمامی گرافیک های نسل جدید ATI که بزرگترینشون یعنی 5890 و دارای 30 سانتی متر طول هست درونش نصب میشه .
در مورد کارت گرافیک هم فعلاً با این بودجه چیزی بهتر از Elsa 9500GT 512 MB DDR3 گیرت نمیاد البته این گرافیک تمامی قدرتش در فنه خوبشه که با کمی اورکلاک GPU میتونی بیشتر از انتظار ازش کار بکشی در آینده هم بفروشش و یک ATI 5870 بردار .
ممنون بابت پاسخ سریع:love:
اگر شرکتی cpu اینل رو گارانتی میکنه معرفی کنید ممنون میشم
برای مادربرد پیشنهادیتون باید نگاهی به review ها و تست ها کنم و بعد تصمیم بگیرم
در مورد رم اون مدل ocz رو من از دفترچه مادر برد دیدم و از Corsair نامی برده نشده بود و اگر میشه cl تایم و قیمت حدودی مدل مورد نظرتو بگین
اگر شما یا دیگر دوستان اطلاعی دارین که کجا میشه wd black تهیه کرد ممنون میشم البته من در تهران هستم ...
مرسی برای اطلاعات رایتر چون اطلاعی از قیمتش نداشتم و قیمت این مدل liteon چقدر هست حدودا ؟
deremel400
22-11-09, 06:12
شرکتhstسی پی یو های اینتل را گارانتی سوخت میده
nima_hl
22-11-09, 08:04
سلام به همه عزیزان
قصد خرید کیس داشتم که بیشترین کاربردش برای گیم و over clock در حد معمول هست و یکی از دوستانم سیستمی با مشخصات زیرو به من داد که میخواستم نظر اساتید رو در موردش بدونم :
cpu intel i7 920 d0
سی پی یو دارای گارانتی هست ؟؟ (فکر کنم جواب منفیه )
mother board asus p6t deluxe v2
البته من خودم این مدل رو در بازار با گارانتی الماس 360 هزار تومان قیمت کردم ولی در جایی خوندم که مدلrampage II extreme در حدود 400 هزار تومان هست کدوم مدل جدید تر هست و اگر این دو مدل با هم مقایسه میشن benchmark در دسترس هست ؟
ram ocz 6GB(3x2GB) 1600 XMP cl8
این مدل و از دفترچه p6t deluxe v2 دیدم رم خوبی هست ؟ تو بازار موجوده ؟ قیمتش چقدر هست؟ چه گارانتیی برای ocz بهتره ؟
hard segate 500 barracuda 32 cache 7200.12 raid0
در این فروم در مورد این مدل هارد زیاد تعریف شده الان این مدل 500 در بازار موجوده چه قیمتی هست؟ این برند دارای گارانتی هست ؟ و اگر هست چه شرکتی معتبر هست؟ 750gig این مدل چطوره از لحاظ کار کرد بر تر از 500 نیست ؟ در raid البته؟
بعضی ها مدل black از wester و رقیب این هارد میدونن western black اگر در بازار بود به چه قیمتی مناسب هست و ارزش خرید داره ؟؟
هارد 500 که 32 cache داشته باشه و برای raid مناسب باشه از برند دیگه هست ؟
DVD Writer plextor 22x sata
این برند برای من زیاد شناخته شده نیست و همیشه از pioneer استفاده کردم و راضی بودم ولی از این شرکت هم تعریف زیاد شنیدم ... کسی قیمتی از plextor داره ؟
مدل IDE بهتر هست با SATA (شرمنده بابت سوال مسخره:lol:)
power acbel R88 900w
case coolermaster haf932
??? vga
درسته که برای سیستم گیم مهمترین بخش کارت گرافیک هست ولی به علت کمبود بدجه در حال حاضر قصد تهیۀ کارت فوق العاده ارزون حداکثر 70 هزار تومان:whistle: و دارم که تو این رینج قیمت چه مدلی پیشنهاد میدبن؟؟
البته ناگفته نماند در عرض چند ماه آینده حدود 500 هزار تومان دستم میرسه که مدل 5870 میگیرم یا اگر dx11 های شرکت nvidia وارد بازار بشن قیمت مناسب داشتن بعد اقدام به خرید کارت گرافیک میکنم...
در کل نظری در مورد قطعات انتخابی و پیشنهادی دارید بگین و اگر از قیمت ها نیز اطلاعی داشتین بگین ممنون میشم:yes:
در آخرم بگم در حال حاضر بودجه من در حدود 1.500 میلیون هست و ترجیح میدم بعد از 6 7 سال استفاد فوق العاده عالی از سیستم های AMD :1. (5): مدتی هم intel و استفاده کنم...
سلام
ای مرتد ، ریختن خون شما بعد از زدن این پوست مباحه :wink:
از شوخی گذشته با انتخابتون اصلا موافق نیستم ، الان داغ هستید :lol:
ببین دوست من ، شما در نهایت ۱ روز ۲ روز ۱ هفته بعد از خرید این سیستم دیگه دلیلی برای آورکلاک ندارید چون مورد استفادهای براش ندارید
ولی گیم یه چیزیه که هر روز جدیدترش میاد و شما با این سیستم و این همه هزینه مجبورید روی مینیمم رزولوشن بازی کنید :1. (28): این یعنی حال گیری به تمام معنی
ولی اگر قطعات رو جور دیگهای انتخاب کنید یه سیستم گیمینگ خدا با این مبلغ میتونید جمع کنید
من باشم یدونه 5870 یا حتی 5970 بر میدارم با بقیه پول هم از سوکت 775 اینتل یا amd am3 یه سیستم خوب برمیداشتم
با شرایطی که مطرح فرمودید بنظرم خرید i7 بعدا براتون پشیمونی به بار میاره ، باز هر جور خودتون میدونید :give_rose:
Eagle Eye
22-11-09, 08:20
سلام
ای مرتد ، ریختن خون شما بعد از زدن این پوست مباحه :wink:
از شوخی گذشته با انتخابتون اصلا موافق نیستم ، الان داغ هستید :lol:
ببین دوست من ، شما در نهایت ۱ روز ۲ روز ۱ هفته بعد از خرید این سیستم دیگه دلیلی برای آورکلاک ندارید چون مورد استفادهای براش ندارید
ولی گیم یه چیزیه که هر روز جدیدترش میاد و شما با این سیستم و این همه هزینه مجبورید روی مینیمم رزولوشن بازی کنید :1. (28): این یعنی حال گیری به تمام معنی
ولی اگر قطعات رو جور دیگهای انتخاب کنید یه سیستم گیمینگ خدا با این مبلغ میتونید جمع کنید
من باشم یدونه 5870 یا حتی 5970 بر میدارم با بقیه پول هم از سوکت 775 اینتل یا amd am3 یه سیستم خوب برمیداشتم
با شرایطی که مطرح فرمودید بنظرم خرید i7 بعدا براتون پشیمونی به بار میاره ، باز هر جور خودتون میدونید :give_rose:
سلام اقا نیما (استاد نیما:give_rose:) والا برای گرافیک اونکه دارم الان تهیه میکنم موقتی هست که سیستم لنگ نمونه...
من چشم امید دوختم به آینده( 3 4 ماه دیگه ) که کارت های نودیا هم بیاد شاید بازار رقابتی شد و قیمت هام افت کرد و اینکه تا اون زمان 500 600 هزار تومان دستم میرسه و یک کارت هیولا (مثلا 5970 :1. (27): یا در این حد ) گرفتم....
nima_hl
22-11-09, 08:40
سلام اقا نیما (استاد نیما:give_rose:) والا برای گرافیک اونکه دارم الان تهیه میکنم موقتی هست که سیستم لنگ نمونه...
من چشم امید دوختم به آینده( 3 4 ماه دیگه ) که کارت های نودیا هم بیاد شاید بازار رقابتی شد و قیمت هام افت کرد و اینکه تا اون زمان 500 600 هزار تومان دستم میرسه و یک کارت هیولا (مثلا 5970 :1. (27): یا در این حد ) گرفتم....
کلمه استاد به شخصی گفته میشه که دانشش از یک موضوع بیشتر از ندانستنش باشه ، بنده دانش کامپیوترم در حد اپسیلون هستش و لایق این عنوان نیستم :wink: ( میگید استاد یاد استاد طوفان میافتم :lol: )
اگر با دید آینده نگری اینچنینی بخواهید به مارکت نگاه کنید قطعا تا ۳-۴ ماه آینده با ورود پرازندههای جدید قیمت i7 هم دچار همین افت خواهد شد
بهتون پیشنهاد میکنم تا اون موقع برای خرید سیستم عجله نفرمائید ، اگر سیستم فعلی شما مشکلی داره با هزینه کم برطرفش کنید و پولها رو پس انداز کنید
مسلما برای هزینه کردن بایستی مورد مصرفی در خور مبلغ هزینه رو داشته باشید ، شما امروز 1.5 میلیون هزینه میکنید و سیستم رو به منزل میارید ، میخواهید باهاش چه کاری انجام بدید ؟ یه بازی درست که نمیتونید انجام بدید ، برای آورکلاک در سطح جهانی هم که تجهیزاتی فراتر از این سیستم نیاز خواهید داشت
پس ناچار میشید به قول خودتون ۳-۴ ماه صبر کنید که همانطور که قبلا هم عرض کردم اون موقع احتمالا با هزینه کمتر یا امکانات بیشترمیتونید سیستم جمع کنید
ببخشید که در تصمیمتون فضولی میکنم :give_rose:
AMD>INTEL
22-11-09, 08:52
این هم پیشنهاد من :
Intel Core I5 570
main:foxconn inferno katana
vga:5750 ati gigabyte
hard 500gb samsung
case cm690 coolermaster
power 500w silentpro m coolermaster
cooling:coolermaster hyper tx3
odd:lite-on
kakihot
22-11-09, 09:57
intel core i7 920 tray + گارانتی کولینگ سیس 284
cooler zerotherm core 92 49T
Asus p6t 259T
Gskill 3x2g/1333 cl7 PK 195T
Asus 5750 170T
samsung snap point f3 500G 51T
case Antec 300 84T
power Antec 500W 80T
o.d.d نظری ندارم فعلا lg بدک نیست
MicroSystem
22-11-09, 10:02
intel core i7 920 tray + گارانتی کولینگ سیس 284
cooler zerotherm core 92 49T
Asus p6t 259T
Gskill 3x2g/1333 cl7 PK 195T
Asus 5750 170T
samsung snap point f3 500G 51T
case Antec 300 84T
power Antec 500W 80T
o.d.d نظری ندارم فعلا lg بدک نیست
Asus 5750 170T
اين خيلي قيمتش خوبه
بقيه برندها هم قيمتشون پائين امده؟
nasiban
22-11-09, 15:43
ممنون این مدلی که پیشنهاد دادین سوکت 1156 هست ولی انتخاب من سوکت 1366
ممنون بابت پاسخ سریع:love:
اگر شرکتی cpu اینل رو گارانتی میکنه معرفی کنید ممنون میشم
برای مادربرد پیشنهادیتون باید نگاهی به review ها و تست ها کنم و بعد تصمیم بگیرم
در مورد رم اون مدل ocz رو من از دفترچه مادر برد دیدم و از Corsair نامی برده نشده بود و اگر میشه cl تایم و قیمت حدودی مدل مورد نظرتو بگین
اگر شما یا دیگر دوستان اطلاعی دارین که کجا میشه wd black تهیه کرد ممنون میشم البته من در تهران هستم ...
مرسی برای اطلاعات رایتر چون اطلاعی از قیمتش نداشتم و قیمت این مدل liteon چقدر هست حدودا ؟
در مورد گارانتی پردازنده که دوستان اعلام کردند .
در مورد مادربورد و انتخاب بهترمی تونید از سایت hwbot.org نتیجه لازم رو بگیرید مادربوردهای خوب رکوردهای بهتری دارند .
در مورد حافظه مدل هایی که در دفترچه راهنما برد ها اعلام میشه رم هایی هستند که بر روی برد تست شدند ولی بیانگر این نیست که بهترین کارایی رو داشته باشند .
در مورد هارد من اصفهان هستم با این وجود اگر خواستی اینجا برات تهیه میکنم .
در مورد رایتر این مدل رایتر 27 تومن قیمتش هست .