PDA

مشاهده نسخه کامل : تصوير ندادن كارت گرافيك آنبورد

deutschmomo
20-11-09, 14:26
سلام
ديروز يك مادربرد بايوستار مدل TA790GXB A2+ گرفتم مشكلي كه داره اينه كه تا درايور كارت گرافيك رو نصب ميكنم بعد از ريستارت سيستم ديگه تصوير نميده . جالب اينجاست كه مانيتور سياه ميمون و لي ويندوز بالا ميياد . چن تا درايور مختلف رو رو چند تا ويندوز امتحان كردم ولي حل نشد .
به نظر شما مشكل از كجاست ؟

nima_hl
20-11-09, 14:41
سلام
ديروز يك مادربرد بايوستار مدل TA790GXB A2+ گرفتم مشكلي كه داره اينه كه تا درايور كارت گرافيك رو نصب ميكنم بعد از ريستارت سيستم ديگه تصوير نميده . جالب اينجاست كه مانيتور سياه ميمون و لي ويندوز بالا ميياد . چن تا درايور مختلف رو رو چند تا ويندوز امتحان كردم ولي حل نشد .
به نظر شما مشكل از كجاست ؟

سلام

احتمالا مونیتورتون درست دیتیکت نمیشه

با سیف مود بالا بیارید سیستم رو و تنظیمات مونیتور ( رزولیشن و هرتز ) دستی انجام بدین :give_rose:

deutschmomo
20-11-09, 15:21
آخه اصلا تو سيف مود هم بالا نميياد
به نظر شما مشكل از پاور نباشه ؟

MicroSystem
20-11-09, 15:39
با يه مانتور ديگه تست كنددرست نشد مادبرد رو ببر گارانتي

nima_hl
20-11-09, 16:17
آخه اصلا تو سيف مود هم بالا نميياد
به نظر شما مشكل از پاور نباشه ؟

خیلی بعیده از پاور باشه چون مصرف این گرافیکها پائینه

790 اگر اشتباه نکنم یه hd3200 آنبرد داره

این گرافیک خیلی خوش دسته ، توی لینوکس هم خیلی راحت نصب میشه چه برسه به ویندوز

اگر تنظیمات بایوس رو تغییر ندادید چیزدیگه‌ای به ذهنم نمیاد :oops:

hapalii
20-11-09, 17:17
اگر اشتباه نکنم مادر برد شما پورت HDMI داره نمی دونم چرا اما فکر می کنم مشکل شما یه خاطر این پورت چند روز پیش مشکل مشابهی رو با یه کارت 4670 asus که پورت hdmi داره داشتم البته شاید به هم ربطی نداشته باشه اما به نظر من می تونه از اون هم باشه .

شما اگر درایور رو از cd خود مادربرد نصب می کنید اگر موقع نصب درایور از شما سئوالی می کنه مبنی بر اینکه این مثلا این فایل موجود نیست کپی کنم یا نه و گزینه های yes , yes to all , no , no to all از این پیغام های داد شما برای همش yes رو بزنید و اگر قبل از نصب درایور ویندوز مشکلی نداره فقط با نصب اون یعنی وقتی ویندوز گرافیک رو می شناسه به مشکل می خورید اول از سایت یا شاید توی خور cd هم باشه درایور مربوط به پورت HDMI رو نصب کنید اگر تو cd نیست از لینک زیر که درایور های مادر برد خودتون دانلود کنید اول اون رو نصب کنید بعد درایور گرافیک رو .

Only the registered members can see the link

javadshahvand
21-11-09, 09:45
بایوس رو آپدیت کن

AMD>INTEL
21-11-09, 11:35
بایوستار از این مشکلات زیاد داره . عاقبت صرفه جوئی در بعضی از المانها برای پائین آوردن قیمت همین میشه

nima_hl
21-11-09, 12:57
بایوستار از این مشکلات زیاد داره . عاقبت صرفه جوئی در بعضی از المانها برای پائین آوردن قیمت همین میشه

بایوستار گرافیک آنبرد زیاد بستم به همچین مشکلی تا حالا ندیدم ( از این مین هم ۳ تا دونه بستم )

از شما به عنوان مدیر فروم که بحثهای غیر فنی رو گوشزد میکنید انتظار دارم یه همچین صحبت در مورد یه برند نفرمائید

شما چپ و راست در مورد فاکسکان پست میزنید . امسال ۵ مورد سیستم خراب داشتم که مجبور شدم مینشو عوض کنم که ۴ مورد اون از همین برند بوده

پس منم الان باید بیام پست بزنم که این برند بدترین برند هستش ؟

AMD>INTEL
21-11-09, 13:06
نمیگم برند بدی هست ولی خرابی زیاد دارد . چون خودم هم زیاد بستم از 4 تا برد TA770 که بستم 3 تاش مشکل پیدا کردن . بایوستار بردهای خوبی دارد ولی تو سری ارزون قیمت انتخابهای بهتری هست . من فاکسکان رو پیشنهاد میدم چون بهش اطمینان دارم . سازنده برد برای اینتل هست . قطعات برای PSP , ..... تولید میکند و ..........