درود
من تازگی ها یه سیستم جدید با سی پی یو intel core 2 quad 2.83 12mb cache بستم،دیشب اومدم یه غلطی کردم بدون اینکه کامپیوتر رو خاموش کنم کابل برق دی وی دی رایتر و فن کیس رو کشیدم و فیش برقشم خیلی سفت بود وقتی فیشه رو در اوردم دستم محکم خورد به کیس،بعد که رفتم سراغ کامپیوتر دیدم حالتی مثل وقفه داره ایجاد میشه یعنی وقتی موس رو درگ میکردم هی می ایستاد و هی حرکت میکرد یا مثلا وقتی پلیر رو باز میکردم هر از یه ثانیه هم زمان با وقفه صدای موزیک عوض میشد،خلاصه من ریستارت کردم سیستم اومد بالا،وقتی اومد بالا دیدم سرعت سیستم یه طورایی مثل قبلا نیستش،و کند شده،به سلامت قطعات مشکوک شدم شروع کردم قطعات رو تست کردن تا رسید سر سی پی یو،اون رو با برنامه ی Hot CPU Tester تست کردم با یه ارور مواجه شدم که میگهCPu 2 Out of memory این ارور زمان اسکن کردن L2cache رخ میداد:
Only the registered members can see the link
و دیدم جای ترتیب هسته ها تو برنامه ای که برای نشون دادن دما استفاده میکردم عوض شده:
حالا نمیدونم چقدر میشه به این برنامه اطمینان کرد و آیا سی پی یو من مشکل به هم زده یا نه یا اگر زده قابل حل هست یا نیست،ممنون میشم اگر چیزی در این مورد میدونید پاسخ بدید
Labyrinth
18-11-09, 08:00
شما زیاد به این ارور توجه نکنید
چند مورد هست میگم چک کنید
رم ها رو یکبار در بیارید تمیز کنید و دوباره جا بزنید
فیش برق و دیتای هارد و سی دی رام ها رو چک کنید
بعید به نظر میرسه با یک تکان پردازنده دچار مشکل شده باشه بعلاوه نرم افزار موردی نیست که 100 قابل اطمینان باشه
در مورد جای هسته ها هم کلا این نرم افزار اینجوری هست :yes:
مواردی که گفتم رو انجام بدید و نتیجه رو اعلام کنید
موفق باشید
:1. (35):
Hamid2547
18-11-09, 14:07
شما زیاد به این ارور توجه نکنید
چند مورد هست میگم چک کنید
رم ها رو یکبار در بیارید تمیز کنید و دوباره جا بزنید
فیش برق و دیتای هارد و سی دی رام ها رو چک کنید
بعید به نظر میرسه با یک تکان پردازنده دچار مشکل شده باشه بعلاوه نرم افزار موردی نیست که 100 قابل اطمینان باشه
در مورد جای هسته ها هم کلا این نرم افزار اینجوری هست :yes:
مواردی که گفتم رو انجام بدید و نتیجه رو اعلام کنید
موفق باشید
ممنون از پاسختون،وین عوض کردم درست شد،به نظر میرسه بعضی فایلهای سیستمی دامپ شده بودن:1. (29):دز ضمن با این برنامه با یه ورژن بالاترش 4.4.2 یه بار دیگه تست کردم مشکلی پیدا نکرد رفتم تو سایت قسمت فوروم دیدم از همه همین مشکلو گرفته و ورژن هایی پایین مثل 4.2.2 همین باگ رو داره:
چند تا سوال دیگه هم داشتم مثلا این سی پی یو رو چقدر میشه اورکلاک کرد،یا اینکه ایا تنظیماتی هست که توی ستاپ انجام بدم سی پی یو دماش کمتر بشه،چون دیشب زمانی که این برنامه سی پی یو رو برده بود زیر فشار دما تا 71 هم میومد:cry:
Labyrinth
18-11-09, 18:29
خوشحالم که مشکلتون حل شد
شما این پردازنده رو میتونید تا 3.8 بصورت پایدار اورکلاک کنید البته پیشنهاد میکنم یک کولر تهیه کنید چون دما در این فرکانس مقدار بالا هست و فن استوک پاسخگو نخواهد بود
اگر از کولر استفاده میکنید بگید تا بهتون بگن تا چه مقداری کاملا پایدار میتونید اورکلاک کنید
موفق باشید
Hamid2547
19-11-09, 17:26
خوشحالم که مشکلتون حل شد
شما این پردازنده رو میتونید تا 3.8 بصورت پایدار اورکلاک کنید البته پیشنهاد میکنم یک کولر تهیه کنید چون دما در این فرکانس مقدار بالا هست و فن استوک پاسخگو نخواهد بود
اگر از کولر استفاده میکنید بگید تا بهتون بگن تا چه مقداری کاملا پایدار میتونید اورکلاک کنید
موفق باشید
از پاسختون ممنونم،سی پی یو رو با برنامه ی RealTemp یه تست کردم،وقتی سیستم زیر فشار میره ممکنه دما تا 75 80 هم برسه ولی در حالت عادی 40 اینا هست،ایا میخاد نگران دمای سی پی یو باشم؟با توجه به عکس زیر اوضاع کلی سلامت و.. سی پی یو چطوره؟اورکلاک هم نمیخام بکنم چون همینم الانشم از سی پی یو استفاده ی کامل نمیکنم و سی پی یو کلی الاف هارد برای پردازش میشه:lol:به نظرت اور کنم چقدر رو پرفرمنس سیستم میتونه اثر داشته باشه؟یه چیزه دیگه که نظرم رو جلب کرده اینه که اکتیوتی کور 1 از بقیه ی کور ها کمتره،دلیلش چی میتونه باشه؟
Labyrinth
19-11-09, 19:53
عزیز دما زیاد هست :yes:
این دما رو توی چه فرکانسی دارید ؟ اگر اور کردید پیشنهاد میکنم فرکانس رو بیارید پایین چون دمای 70 - 80 خودش باعث افت کارایی میشه سعی کنید یک کولر تهیه کنید چون پردازنده چهار هسته هست دماش به نسبت بیشتر بالا میره
با اورکلاک شما افزایش کارایی قابل مشاهده ای خواهید داشت اونم فقط بخاطر داشتن چهار هسته :wink:
این رو هم بگم اگر اورکلاک نمیکنید و در فرکانس پایه کار میکنید تا دمای 65 اینا مشکلی نیست
موفق باشید
Hamid2547
19-11-09, 20:43
عزیز دما زیاد هست :yes:
این دما رو توی چه فرکانسی دارید ؟ اگر اور کردید پیشنهاد میکنم فرکانس رو بیارید پایین چون دمای 70 - 80 خودش باعث افت کارایی میشه سعی کنید یک کولر تهیه کنید چون پردازنده چهار هسته هست دماش به نسبت بیشتر بالا میره
با اورکلاک شما افزایش کارایی قابل مشاهده ای خواهید داشت اونم فقط بخاطر داشتن چهار هسته :wink:
این رو هم بگم اگر اورکلاک نمیکنید و در فرکانس پایه کار میکنید تا دمای 65 اینا مشکلی نیست
موفق باشید
نه اورکلاک نکردم،اینو با برنامه ی Realtemp تست کردم که اونم از طریق prime95 تست خودشو انجام میده،یعنی زمان امدن بیشترین فشار و کشیدن بیشترین کارایی از سی پی یو دما انقدر اومد،در حالت عادی که سی پی یو زیاد زیر فشار نیست دما عادیه،روی 40 تا 45 بیشتر نمیشه،اور کلاک رو که بیخیال:1. (23):چند تا سوال دیگه داشتم:Love-PCN~!:
1-این Sensor movement test دقیقا چیه؟
2-چرا core 1مقدارSensor movement test به صورت قابل ملاحظه ای کمتر از بقیه اومده
3-چطوری میتونم بفهمم CPU صددرصد سالمه و هیچ مشکلی نداره،میدونم خیلی دارم وسواس به خرج میدم ولی میخام بدونم شما راه های دیگه ای هم سراغ دارید غیر از این نرم افزارها؟:wink:
ممنون که به سوالات من پاسخ میدید:give_rose:
Hamid2547
19-11-09, 20:53
یه چیز دیگه که بهش گیر دادم اینه که فرکانس هسته ی صفر و هسته ی یک هی از بقیه کمتر میشن،الان فرکانس هسته ی صفر 1999 تا هست و نه 2.83 و هی بین این دو مقدار متغییر هست،هسته ی یک هم همینطور،ولی ندیدم هسته ی دو و سه اینطوری بشن،ایا مشکلی وجود داره؟
Labyrinth
19-11-09, 21:07
1 - این تست برای اندازه گیری میزان دما ی پردازنده هست که میاد توی موارد مختلف دما رو اندازه گیری میکنه و میانگینش رو نشون میده که چقدر تغییر دما داره هر هسته
2 - این دیگه مربوط میشه به ساختار خود پردازنده و نوع قرار گیری هسته که کدوم رابط بهتری با هیتسنک داره در اصل مربوط میشه به خنک بودنش و ارتباط بهترش با فن
3 - یک نرم افزار هست به اسم Linx که برای تست پایداری هست این نرم افزار فشار خیلی زیادی وارد میکنه خیلی خیلی زیاد :wink: بعدا برات لینکش رو میگذارم دانلود کن باهاش تست بگیر
موفق باشید
Labyrinth
19-11-09, 21:15
ببین پردازنده های خانواده Q اینتل در اصل دو عدد پردازنده دو هسته هستن این درست ؟
هر پردازنده چهار هسته یا بهتر بگم دو تا دو هسته داره که هسته ها اینجوری با هم جفت میشن
0 و 2 با هم | 1 و 3 هم باهم
حالا میریم سر سوال شما
این قضیه مربوط میشه به یک تکنولوژی که نام C1E که فرکانس هسته رو وقتی مصرفی نداره کم میکنه تا انرژی ذخیره بشه
در مورد این که چرا فرکانس های بقیه هسته ها همونطوری باقی میمونه دو حالت داره یکی که بیشتر احتمال این هست اینه که ویندوز از بقیه هسته ها داره استفاده میکنه و از هسته ی 0 خیلی کم داره استفاده میکنه یا نرم افزار مشکل مانیتورینگ یا تاخیر در نمایش داره
موفق باشید
Hamid2547
19-11-09, 21:29
:give_rose:این برنامه رو که گفتی گیر اوردم تست کردم،دمای سی پی یو خیلی میره بالا،اوضاع قاراشمیش میشه،جرات نکردم ادامه بدم:gasp:
Labyrinth
19-11-09, 21:40
فقط این صورتک ها رو میشه در جواب داد
:127fs3556139::1. (38): :1. (12): :1. (27):
موفق باشید
Hamid2547
19-11-09, 21:55
فقط این صورتک ها رو میشه در جواب داد
:127fs3556139::1. (38): :1. (12): :1. (27):
موفق باشید
:1. (29):با این اوضاع دما که نمیشه تست رو با این ادامه داد میشه؟چطوره کلا بیخیال این تست ها بشم؟:1. (5)::yes:
Labyrinth
19-11-09, 21:57
:1. (29):با این اوضاع دما که نمیشه تست رو با این ادامه داد میشه؟چطوره کلا بیخیال این تست ها بشم؟:1. (5)::yes:
موافقم
پردازنده سالم هست عزیز ، بیخودی داری وسواس به خرج میدی
موفق باشید
Hamid2547
19-11-09, 22:10
موافقم
پردازنده سالم هست عزیز ، بیخودی داری وسواس به خرج میدی
موفق باشید
از این که لطف کردی و به سوالاتم جواب دادی ممنونم:give_rose::11():