احتمالا تا الان اسم Google Wave رو شنیدین . با توجه به اینکه فعلا این سیستم حالت آزمایشی داره و یوزرها فقط با دعوتنامه میتونن عضو بشن ، من این تاپیک رو زدم تا اگه کسی مایل بود ایمیلش رو بذاره تا واسش دعوت نامه رو ارسال کنم .
تا الان 17,915 نفر عضو شدن !
از دوستان دیگه ای هم که عضو شدن تقاضا میکنم منو تنها نذارن و در صورتی که نبودم ، زحمت ارسال دعوتنامه رو بکشن .
ممنون از همه .
:Love-PCN~!:
arash79
17-11-09, 17:41
سلام
ممنون ميشم واسه من بفرستي.
arash_register@yahoo.com
MoBiN.R
17-11-09, 19:08
لطفا برای منم بفرستید :
Lord.vb[--AT--]Gmail[--DOT--]com
vb_m
17-11-09, 20:32
من ثبت نام کردم
اما از اونجایی که معلوم نیست
ok بده واسه منم بفرستی ممنون میشم
farziny66@gmail.com
بچه ها ، با عرض شرمندگی باز جی میل من قاط زده و نمیتونم وارد حساب کاربریم بشم .
به محض اینکه بتونم وارد بشم ، واسه همه میفرستم . فعلا کسی ایمیل نذاره تا بیشتر شرمنده نشم .
:1. (29):
ضمنا ، پیشنهاد میکنم همه دوستان ایمیلهاشون رو مثل MoBiN.R (Only the registered members can see the link) جان بذارن . چون اینجوری بات میفته و ایمیلهاتون میره واسه اسپمرها و ... !
green_waves (Only the registered members can see the link) عزیز ، اینجا (Only the registered members can see the link) یک سری توضیحاتی در مورد Google Wave داده .
EhsanHF
01-12-09, 10:27
دوستان واقعا شرمنده !
واسه مشغله کاری و مشکلاتی که پیش اومده بود ، نمیتونستم بیام نت .
اما امروز اومدم و واسه همه دوستان دعوت نامه رو ارسال کردم .
گوگلی باشید !
nasiban
01-12-09, 10:49
لطف کنید برای من هم ارسال کنید .
nasiban [at] gmail [dot] com
rezaaghili
01-12-09, 20:50
منم میخام ولی یه کم توضیحات بیشتر بده برای دوستان در این مورد و البته برای خودم اقا احسان
email:reza.deh.66@gmail.com
D J V A H I D
01-12-09, 23:32
یه دونه از این دعوت نامه ها نیز واسه من بفرستید ... :1. (35):
DVDjvahid@gmail.com
...::: Ali :::...
01-12-09, 23:50
سلام
لطفا برای منم ارسال کنید ..
ali.asemanbakhsh@gmail.com
ممنون
EhsanHF
02-12-09, 10:46
بچه ها ، تعداد دعوت نامه های من خیلی کم شده . به جز اینجا ، دارم واسه 2 - 3 تا فروم دیگه هم دعوت نامه میفرستم .
از بچه هایی که دعوتنامه گرفتن و عضو شدن میخوام از اون 8 تا دعوت نامه اولیه ، واسه دوستان خودشون هم بفرستن .
مرسی .
K1LOU
02-12-09, 12:23
با سلام
دوستان اگه لطف کنن و براي من هم بفرستن ممنون مي شم :11():
javad.key1lou@gmail.com
:Love-PCN~!:
من فقط 2 تا دعوت نامه دیگه دارم . یکیشون رو واسه ™ D J V A H I D (Only the registered members can see the link) عزیز میفرستم .
™ D J V A H I D (Only the registered members can see the link) جان ، شما زحمت ارسال چند تا دعوت نامه رو بکش .
ممنون .
EhsanHF
10-12-09, 11:35
الان 18 تا دعوت نامه دیگه بهم اضافه شد . واسه همه دوستان فرستادم .
گوگلی باشید !
D J V A H I D
10-12-09, 12:12
من فقط 2 تا دعوت نامه دیگه دارم . یکیشون رو واسه ™ D J V A H I D (Only the registered members can see the link) عزیز میفرستم .™ D J V A H I D (Only the registered members can see the link) جان ، شما زحمت ارسال چند تا دعوت نامه رو بکش .
ممنون .