ورود

مشاهده نسخه کامل : خريد يك كيس براي كار در مغازه اسمبل سيستم

K1LOU
02-11-09, 17:27
با سلام
يكي از دوستان مي خواد يك مغازه براي اسمبل سيستم باز كنه و حالا يك سيستم رو به عنوان سيستم اصلي اين مغازه مي خواد خريداري كنه در حدود 600 هزار تومان براي كيس
نظر دوستان ؟
سيستم بايد قوي باشه يعني مثلا يه هارد رو ويروس يابي كنه و در همان حال يه دي و دي رايت كنه و چند تا فايل كپي و ....
من فكر مي كنم به علت كار زياد با اين گونه سيستمها قطعه مثل دي وي دي رايتر ماركهايي چون پلكستور باشه بهتره ؟ نظر شما در مورد اين قطعه ؟
خودتون با اين سيستمها آشنا هستيد كه براي همه نوع كار استفاده مي شه
پيشاپيش از همگي دوستان تشكر مي كنم

soroush_es
02-11-09, 23:28
بهتره سیستم با حداقل دو تا هارد ببنده که اگر یکی درگیر کار سنگین مثل رایت بود اون یکی آزاد باشه
نیاز به سیستم بالایی نداره ولی چون ممکنه بخواد عیب یابی سیستم های مشتری رو انجام بده به حالت اشانتیون قطعه مثل VGA یا DDR2 یا DDR3 , پاور و .... برای تست داشته باشه.
من تجربه این کار رو ندارم ولی اگر میخواد کسی مغازه بزنه بهتره اطلاعاتش رو بالا ببره تا در ارتباط با مشتری مشکل کمتر براش پیش بیاد و بتونه مشاوره خوب بده.

nima_hl
02-11-09, 23:58
با سلام
يكي از دوستان مي خواد يك مغازه براي اسمبل سيستم باز كنه و حالا يك سيستم رو به عنوان سيستم اصلي اين مغازه مي خواد خريداري كنه در حدود 600 هزار تومان براي كيس
نظر دوستان ؟
سيستم بايد قوي باشه يعني مثلا يه هارد رو ويروس يابي كنه و در همان حال يه دي و دي رايت كنه و چند تا فايل كپي و ....
من فكر مي كنم به علت كار زياد با اين گونه سيستمها قطعه مثل دي وي دي رايتر ماركهايي چون پلكستور باشه بهتره ؟ نظر شما در مورد اين قطعه ؟
خودتون با اين سيستمها آشنا هستيد كه براي همه نوع كار استفاده مي شه
پيشاپيش از همگي دوستان تشكر مي كنم

پیشنهادم اینه که ۲ تا کیس ۳۰۰ تومنی جمع کنه

sempron 140 42
asrock a780gm-le/128 66
case + power 35
Apoge 800 1*2 DDR2 800 50
seagate baracuda 7200.12 500GB 50
DVD Writer 40

این میشه 283 که یه سوئیچ هم نیاز دارید که فکر نکنم بیشتر از 20 تومن بشه

به نظرم کارائی این ۲ سیستم برای کار شما چندین برابر ۱ کیش پر قدرت باشه :give_rose:

موفق باشید