ورود

مشاهده نسخه کامل : [ATI] قیمت کارت های HD5850 افزایش می یابد

™Ali
01-11-09, 12:04
Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)

ATI تصمیم گرفته که قیمت کارت های HD5850 را به دلیل تقاضای بسیار زیاد و کارایی مناسب آن ها 15 الی 20 دلار افزایش دهد.

AMD / ATI هنوز دارای موجودی مناسبی از کارت های HD5850 است و بنابراین این اقدام آن ها به دلیل به دست آوردن پول بیش تر است.

در حقیقت به دست آوردن کارت های GTX 260 and 285 دیوانگی است و Fermi هم هنوز عرضه نشده و بنابراین ATi می تواند قیمت ها را افزایش دهد.

قیمت کارت های HD5870 هم چنان مانند قبل خواهد ماند. :1. (21):

منبع
(Only the registered members can see the link)

htondkar
01-11-09, 20:52
AMD هم نشون داد اب پیدا نمیکرده وگرنه شناگر ماهریه . وقتی رقیب نباشه همین میشه دیگه

saeed_hosseiny
01-11-09, 21:09
تا جایی که تجربم در این زمینه میگه فکر نمیکنم چنین اتفاقی بیافته .

N0m@d
01-11-09, 21:26
به درک انقدر زیاد کنه که جونش در بیاد

منکه دیگه عمرا پول پای اون تیر نخته های قرمزش نمیدم :1~@$S (3):

Overclocker
02-11-09, 11:29
و این حرفتون نشون میده که اطلاعاتتون از 1 سال پیش در مورد ATi هنوز آپ نشده و نمیدونید که ATi چه کارهایی کرده !

ATi مدل 5870 در حداکثر لود 188 وات و در حالت Idle حداکثر 27 وات مصرف میکنه و از GTX295 هم قوی تره ، برید ضرت و ضرت پاور قوی تر بگیرید برای تک کارت و مالتی .....

Only the registered members can see the link

و همین که تمام برند های 5800 و 5700 قابلیت افزایش ولتاژ دارند توسط AMD GPU Clock Tools ، که ببینید 5850 تا 1000 و 5000 اور کلاک میشه و چه جوری سوسک میکنه Nvidia رو در حال حاضر ....

و در آخر کارایی که میتونید نگاه میکنید

فقط دقت داشته باشید که 5870 و 5850 چه قیمت هایی دارند و اگر کراس بشن چی میشن !

و بازی DX11 که 4890 هم میخوره 285 رو چه برسه 5850 و 70 !!!

و قیمت ها :

و کراس فایر :whistle:

دقت کنید 2 تا 5850 میشه 600 دلار تقریبا و با P5Q Pro هم میشه کراس زد ولی 2 تا 285 میشه 678 دلار تقریبا و با مادربرد های خیلی گرون تری نسبت به ATi میشه SLI کرد و پاور خیلی قوی تری هم نیاز هست !!! یعنی یه چیزی حدود 250 تا 300 دلار حداقل تفاوت قیمت هست و در آخر هم تازه کارایی پایین تری داره !

خودتون قضاوت کنید اگر فن بوی بودنتون اجازه داد البته !:lol:

و اینکه من خودم طرف داره هیچ کدوم نیستم هر کدوم بهتره باشه همونو میگم خوبه مثل شما نیستم که چه بد باشه چه خوب بگید خوبه !

موفق باشید .

:give_rose:

N0m@d
02-11-09, 11:53
من آرزو به دل موندم که این ملت یاد بگیرن هر نسل رو با هم نسل خودش مقایسه کنند!:1041:

آخه تکنولوژی 3 ماه پیش ATI رو چطور میشه با تکنولوژی 16 ماه پیش انویدیا مقایسه کرد؟!:1~@$S (3):

البته منم نظر شخصیمو در مورد ATI گفتم:1~@$S (7):

MicroSystem
02-11-09, 14:01
البته تو ايران بهتره بحث پاور رو نكنيم
هر چي من به دوستان ميگم گوش نميكنند
مثلا پاور 1000 وات واسه 8600GT ميخرند يا 750 وات واسه 5850 چه خبره

Overclocker
02-11-09, 14:22
نسل جدید Nvidia فعلا با مشکلات گرمایی و مصرف بالاش داره دست و پنجه نرم میکنه طبق آخرید شایعات ! و باید بهتر توجه میکردی میدیدی که تمام سایت ها دارن 5000 رو با سری قبل مقایسه میکنند احیانا مقایسه بر 2 مبناع هست یکی قیمت و یکی موجودیت !

و باید ببینی که 5850 رقیب 285 هست و 5870 رقیب 295 و باید بدونی که من اون بالا برای خودم ننوشتم در حال حاضر .

3 ماه پیش نیست کمتره و 16 ماه هم نیست بازم دومی هم کمتره !!!!!

نظر شخصی فرق میکنه با نظر فنی !

فعلا Nvidia هیچ چیزی برای رو کردن نداره و قول داده دسامبر کارت هاش لانچ بشن حالا ببینیم تا اون موقعه چه کار میکنه !

در کل الان سری 5000 حرف اول رو میزنند توی دنیای گرافیک !

تا موقعه ای که Nvidia چیزی نشون نده هیچ نظری در مورد نسل جدیدش نمیشه داد !

soheilsh
02-11-09, 16:14
مردشور ATI رو ببرن
هرچی بدبختی داریم سر ATi لگنه !!
ما 3 سال پیش برای یه قبرستونی که کار تراشکاری انجام می دن و catia کار هستن 15 تا کارت ATI گرفتم که
سرتاپا مشکل داشت !! سیستم کند میشد . گیر می کرد، تصویر رو درست نشون نمی داد ، درست رندر نمی کرد.....
اخر همرو ریختیم تو انبار و رفتیم 8600Gt گرفتیم و همه مشکلاتمون حل شد .
این کارتارو مجانی هم بدن من نمی خرم !!!

MicroSystem
02-11-09, 16:35
مردشور ATI رو ببرن
ما 3 سال پیش برای یه قبرستونی که کار تراشکاری انجام می دن و catia کار هستن 15 تا کارت ATI گرفتم که
سرتاپا مشکل داشت !! سیستم کند میشد . گیر می کرد، تصویر رو درست نشون نمی داد ، درست رندر نمی کرد.....
8600GT رو خوب آمدي
ميگم پاور 1030 وات واسش كم نيست.

™Ali
02-11-09, 17:25
دوستان دارید از بحث اصلی کلا خارج میشید... :1. (26):

اینکه بیاید توهین به یه شرکت کنید، کار صحیحی نیست !

در حال حاضر خود Nvidia هم قبول کرده که فعلا در مقابل سری HD5000 شکست خورده و همین باعث شده که تمام تمرکز خودش رو روی نسل Fermi بذاره.

نسل Fermi هم دیگه واسه بازی نیستند بلکه بیش تر کاربرد Huge Computing دارند. یعنی عملا بازار Gamer ها دست ATi افتاده !

خواهشا بحث منطقی کنید نه تجربی و از روی تعصب :1. (21):

N0m@d
02-11-09, 18:46
دوستان دارید از بحث اصلی کلا خارج میشید... :1. (26):

اینکه بیاید توهین به یه شرکت کنید، کار صحیحی نیست !

در حال حاضر خود Nvidia هم قبول کرده که فعلا در مقابل سری HD5000 شکست خورده و همین باعث شده که تمام تمرکز خودش رو روی نسل Fermi بذاره.

نسل Fermi هم دیگه واسه بازی نیستند بلکه بیش تر کاربرد Huge Computing دارند. یعنی عملا بازار Gamer ها دست ATi افتاده !

خواهشا بحث منطقی کنید نه تجربی و از روی تعصب

جون من این حرفهارو از کجات در آوردی؟:gasp:

یعنی عملا بازار Gamer ها دست ATi افتاده ! یعنی چی؟از خودت فتوا میدی؟:1. (27):

چی باعث شد بگی انویدیا شکست خورد و شکست رو هم پذیرفت؟بیا برو اینجا (Only the registered members can see the link)رو ببین اگه یه جا 5870 جلو زده یه جا هم 295 جلو زده...در ضمن مگه بار اوله...یه زمان هم سر X1900 انویدیا با 7900اش جا موند...خیلی ها مثل شما گفتن انویدیا شکست خورد بعدش سر HD 2000,3000 همه معنی شکست رو فهمیدن

چی باعث شد به همین راحتی بگی انویدیا از دنیای بازی کنار رفت؟اینطوری باید کمپانی به اون عظمت تولیدش رو نصف کنه(شایدم کمتر)مگه دنیای سرور و طراحی چقدر تقاضا داره که انویدیا گیم رو ول کنه

تورو خدا ببینید کی به کی میگه با منطق باش...شما خودت داری 10 سال بعد رو پیش بینی می کنی اونم با خوندن 4 تا مقاله

soheilsh
02-11-09, 19:57
خداییش یکی بیاد تکنولوژی هایی که ATI ابداع کرده رو بشماره ، یکی دیگه هم بیاد تکنولوژی های NVIDIA رو با ATI مقایسه کنه !!
NVIDIA تکنولوژی ابداع و درست می کنه !! نمونش هم Physx , 3d vision , Cuda ,.... اما اون رقیب اسمبل کارش چی؟؟
ati فقط پرو بازی در میاره !!
به نظر من Nvidia روی یک پروژه خیلی خفن و بی سرو صدا داره کار می کنه و همین امروز فردا اسشو رو می کنه و همه میرن تو قوطی !!
ATI هم کله پا خواهد شد !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

MicroSystem
02-11-09, 20:09

چی باعث شد بگی انویدیا شکست خورد و شکست رو هم پذیرفت؟بیا برو اینجا (Only the registered members can see the link)رو ببین اگه یه جا 5870 جلو زده یه جا هم 295 جلو زده...در ضمن مگه بار اوله...یه زمان هم سر X1900 انویدیا با 7900اش جا موند...خیلی ها مثل شما گفتن انویدیا شکست خورد بعدش سر HD 2000,3000 همه معنی شکست رو فهمیدن

چی باعث شد به همین راحتی بگی انویدیا از دنیای بازی کنار رفت؟اینطوری باید کمپانی به اون عظمت تولیدش رو نصف کنه(شایدم کمتر)مگه دنیای سرور و طراحی چقدر تقاضا داره که انویدیا گیم رو ول کنه

تورو خدا ببینید کی به کی میگه با منطق باش...شما خودت داری 10 سال بعد رو پیش بینی می کنی اونم با خوندن 4 تا مقاله
مقايسه 295 با 5870 صحيح نيست چون اولي دو هسته اي دومي تك هسته اي

™Ali
02-11-09, 20:32

اصلا بازار Gamer ها دست Nvidia هست و نتایج Benchmark همگی برعکس پابلیش شدند.
مقایستون هم جالبه ! یک هسته در مقابل دو هسته ! یک کارت 500 دلاری در مقابل یک کارت 400 دلاری ! Only the registered members can see the link

اگر شما میخواید بگید خرید GTX 295 به صرفه تر از HD5870 است، به نظر شخصیتون کسی کار نداره :wink:

ولی می تونید ببینید در سطح جهانی کارت های سری HD5800 چقدر فروش داشته و همین دلیل منطقیه واسه این که خرید کدوم کارت به نفع مشتری هست.

خداییش یکی بیاد تکنولوژی هایی که ATI ابداع کرده رو بشماره ، یکی دیگه هم بیاد تکنولوژی های NVIDIA رو با ATI مقایسه کنه !!
NVIDIA تکنولوژی ابداع و درست می کنه !! نمونش هم Physx , 3d vision , Cuda ,.... اما اون رقیب اسمبل کارش چی؟؟
ati فقط پرو بازی در میاره !!
به نظر من Nvidia روی یک پروژه خیلی خفن و بی سرو صدا داره کار می کنه و همین امروز فردا اسشو رو می کنه و همه میرن تو قوطی !!
ATI هم کله پا خواهد شد !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

کاملا مشخصه که حرفای شما از روی تعصب هست و بحث با شما هیچ فایده ای نداره :1. (26):

mohammad1985
02-11-09, 20:41
مردشور ATI رو ببرن
این شد دلیل ؟ رندر سازی سه بعدی چه ربطی به گرافیک داره ؟ و درضمن ممکنه شما رفتی کارتهایی گرفتی از این برندهای ارزون قیمت که فقط نامهای بزرگ رو با خودشون یدک میکشن ! به هر حال با عرض معذرت حرف شما در رده صحبتهای کوچه بازای قرار میگیره !

MicroSystem
02-11-09, 20:51
این شد دلیل ؟ رندر سازی سه بعدی چه ربطی به گرافیک داره ؟ و درضمن ممکنه شما رفتی کارتهایی گرفتی از این برندهای ارزون قیمت که فقط نامهای بزرگ رو با خودشون یدک میکشن ! به هر حال با عرض معذرت حرف شما در رده صحبتهای کوچه بازای قرار میگیره !
آره احتمالا ريمارك گرفته
شايد هم كارتهاش NVIDIA بودند كه به ATI ريمارك شدند ( يه نمونش رو خودم قبلا ديده بودم)

soheilsh
02-11-09, 21:30
آره احتمالا ريمارك گرفته
شايد هم كارتهاش NVIDIA بودند كه به ATI ريمارك شدند ( يه نمونش رو خودم قبلا ديده بودم)
در پاسخ به صحبت های شما .
کارت ها برند ASUS و X1600 Silent 512DDR2 بود که هر کدام به قیمت 120 هزارتومان خریداری شده بود ...

در ضمن رندر کتیا و مکانیکال 90 درصدش به کارت گرافیک مربوطه !!!!!!!!!!!

™Ali
02-11-09, 21:53
رندر سازی سه بعدی چه ربطی به گرافیک داره ؟

3D Rendering الان به کارت گرافیک هم بستگی داره. با استفاده از تکنولوژی های NVIDIA CUDA و ATi Stream (Only the registered members can see the link) الان GPU هم همراه با CPU کار رندرینگ رو انجام میده ! :1. (35): (GPGPU Computing)

(Only the registered members can see the link)

mohammad1985
02-11-09, 22:02
علی میدونم ! البته در یک سری نرم افزارهای خاص

N0m@d
02-11-09, 22:06
اصلا بازار Gamer ها دست Nvidia هست و نتایج Benchmark همگی برعکس پابلیش شدند.
مقایستون هم جالبه ! یک هسته در مقابل دو هسته ! یک کارت 500 دلاری در مقابل یک کارت 400 دلاری ! Only the registered members can see the link

اگر شما میخواید بگید خرید GTX 295 به صرفه تر از HD5870 است، به نظر شخصیتون کسی کار نداره :wink:

ولی می تونید ببینید در سطح جهانی کارت های سری HD5800 چقدر فروش داشته و همین دلیل منطقیه واسه این که خرید کدوم کارت به نفع مشتری هست.

چطور اونوقت که 4870X2 اومده بود همه زرت و زرت بنچمارکهاشو با 280 میذاشتید و می گفتید ATI شاخ انویدیا رو شکست حالا تست 5870 و 295 خنده دار شد؟

این خنده دار نیست که اومدید جدید ترین تکنولوژی ATI و تحت DX 11 رو با سری 2008 انویدیا و DX 10 مقایسه می کنید؟

فروش جهانی هم معلومه باید بالا باشه همیشه وقتی یه چیز جدید میاد همه میریزن میخرن

منم قبول دارم انویدیا همیشه قیمتهاش بالاس...مشکل من این حرف شماس که میگید انویدیا شکست خورد و شکست رو هم قبول کرد و از این به بعد بازار گیم دست ATI هست:1~@$S (3):

Overclocker
02-11-09, 22:15
تجربه نشون داده که افراد فن بوی حرف حق تو گوششون نمیره و گوششون از این حرف ها پره !

طی آخرین آمار فروش سری 5800 نتایج ثابت کرده که 5850 فروش خیلی زیادی در همین چند روز لانچ داشته و فعلا بهترین و پر فروش ترین کارت هست که بهترین P/P رو داره .

خوب حالا اصل تاپیک این بود ولی یکم سخت هست برو بچز فن بود ببینن ATi هم میتونه کارت بزنه و بفروشه و مخصوصا پر فروش هم بشه !!! و تازه شاخ بشه و قیمت هم ببره بالا !

نمیتونند واقعیت رو قبول کنند جاده خاکی میرن ! مشکلات فن بوی بودن چقدر زیاده :D

:1. (21):

Curtis
02-11-09, 22:17
بهتره سر این بحث جدال نکنید با اینکه تجربه ی تلخی از ati دارم و از amd و محصولاتش متنفرم اما این حرف دوستان که میگن بهترین کارت سری 5000 هست درسته و من واقعا شیفته ی این سری کارت شدم.
نمی خوام طرفداری شرکتی رو بکنم ولی به نظر من انویدیا داره سیاست به خرج میده و در حال اجرای پروژه ی سنگینی هست که میخواد یکباره دنیای کارت های گرافیکی رو دگرگون کنه که دیگه شرکتی مثل amd نتونه بین کاربران و گیمرها جایی داشته باشه که ابته نباید این رو نادیده گرفت که همیشه هر شرکتی کاربران علاقهمند به خودش رو داشته و خواهد داشت.

mr.slim
02-11-09, 22:26
این افزایش قیمت در سایت های فروش آنلاین داره محسوس میشه
اکثر سایت های بروز حدود 20 دلار به قیمتاشون اضافه کردن

N0m@d
02-11-09, 22:26
اصلا بحث من چیزه دیگه ای بود و هست

من اومدم گفتم بعد از تجربه مزخرم از HD4870 دیگه سمتش نمیرم این علی آقا اومد کلا ماهیت انویدیا رو برد زیر سوال حالا که همش شانتاژ می کنید

masoomiyat
02-11-09, 22:42
متاسفانه ما طرفدارای ATI میگیم نره طرفدارای Nvidia میگن بدوش.
به هر حال بهتره این بحث تموم شه اما این وسط چند مورد میمونه:
1 - حقیقت همیشه تلخه.
2 - فعلن سری 5000 میدون داره.
3 - باید تا اومدن نسل جدید Nvidia صبر کرد.
4 - این برتری های دو شرکت همیشه پایدار نیست. هر کدوم گهی پشت به زین و گهی زین به پشت.

Overclocker
02-11-09, 22:42
من اومدم گفتم بعد از تجربه مزخرم از HD4870 دیگه سمتش نمیرم این تجربتو قبول دارم توی سری 4000 خداییش تنها کارت خوب فقط 4890 هست ! که خودم تست اش کردم واقعا کارت خیلی خوفی بود ......

ولی باید بدونی که اون چیزی که ATi توی سری قبل خورد رو دوباره نمیخوره ! دقت کن کولر 5870 و 5850 و 5770 همه مثل همند فقط کمی قدرتش کمتر و بیشترند چون توی سری قبل خیلی مشکل کولر داشت و .....

مشکل اورکلاک داشت که حل شده مشکل دما داشت حل شده مشکل ظاهر داشت حل شده مشکل قدرت داشت حل شده مشکل درایور داشت 80% حل شده مشکل ساپرت بازی داشت 90% حل شده مشکل برند داشت که دیگه مهم نیست برند اش چی باشه فقط رفرنس ! مشکل ولتاژ دادن دستی داشت که حل شد و همه برند ها ولتاژ رو میتونن تغییر بدن ! دیگه چی میخواید ؟!!!! در آخر قیمت هم که خیلی خوبه پس چرا ایراد میگیرید ؟!

و اگر خواستی تست 4890 رو برات میزارم که فقط باورت بشه من 4890 رو تست کردم خالی نیومدم !!!! :1. (21):

™Ali
02-11-09, 22:56
N0m@d (Only the registered members can see the link) عزیز من اصلا FanBoy شرکت AMD/ATi نیستم (نمونه اش اینه که 9600GT رو سیستمم هست ! ) ولی سری HD5000 فعلا حرف اول رو واسه خرید میزنند !

در مورد :

چطور اونوقت که 4870X2 اومده بود همه زرت و زرت بنچمارکهاشو با 280 میذاشتید و می گفتید ATI شاخ انویدیا رو شکست حالا تست 5870 و 295 خنده دار شد؟خب با توجه به قیمت اون حرف زده میشد ! الان قیمت های HD5870 رو با GTX295 مقایسه کن ! :great:

اگر هم اصرار داری نظر سنجی به تاپیک اضافه می کنم !

اصلا بحث من چیزه دیگه ای بود و هستببخشید ؛ فکر کنم باید مجددا پست های قبلی خودتون رو چک کنید !

به درک انقدر زیاد کنه که جونش در بیاد

منکه دیگه عمرا پول پای اون تیر نخته های قرمزش نمیدم :1~@$S (3):

لابد بحث شما سخنان غیر منطقی بود نه حرف حساب ... :1. (26):

N0m@d
02-11-09, 22:56
نیازی نیست من صبر می کنم انویدیا تکلیف رو مشخص کنه اونوقت میام اینجا از مزایا و امکانات انویدیا نسبت به ATI براتون میگم:whistle:

البته مطمئنم اون موقع نمی تونم قیمت رو جزو مزایا بذارم:yes:

بهرحال هر که طاووس خواهد...:cool:

Overclocker
02-11-09, 23:02
نیازی نیست من صبر می کنم انویدیا تکلیف رو مشخص کنه اونوقت میام اینجا از مزایا و امکانات انویدیا نسبت به ATI براتون میگم:whistle:

البته مطمئنم اون موقع نمی تونم قیمت رو جزو مزایا بذارم:yes:

بهرحال هر که طاووس خواهد...:cool:

فکر خوبیه منتظر بمون و بشین سماغ بموک !

کسی که پول داره Nvidia بخره براش مهم نیست فعلا یک کارت 5870 تیر تخته قرمز بخره بعدا که تیر تخته سبز اومد بره از اونا بخره :lol:

حداقل 4 تا تست میزنه تجربش زیاد میشه و تفاوت رو کامل حس میکنه و .....

N0m@d
02-11-09, 23:02
عزیز من اصلا FanBoy شرکت AMD/ATi نیستم (نمونه اش اینه که 9600GT رو سیستمم هست ! ) ولی سری HD5000 فعلا حرف اول رو واسه خرید میزنند !

در این زمینه کاملا موافقم چون جدیدتره...من نگفتم الان پول دستم بیاد میرم 295 میخرم...گفتم صبر می کنم تا نسل جدید انویدیا بیاد وگرنه معلومه الان برترین گزینه 5870 هست

خب با توجه به قیمت اون حرف زده میشد ! الان قیمت های HD5870 رو با GTX295 مقایسه کن

بله اون موقع 280 حدود 400 دلار بود و 4870X2 حدود 550 دلار...واقعا نزدیک به هم بودن:whistle:

اگر هم اصرار داری نظر سنجی به تاپیک اضافه می کنم

نه نیازی نیست به این کار ها چون هرکسی نظر خودش رو داره:wink:

لابد بحث شما سخنان غیر منطقی بود نه حرف حساب ... :1. (26):

من فقط گفتم تیر تخته نگفتم ATI برای همیشه شکست خوردس و این چیزا:lol:

Stream
02-11-09, 23:09
سلام ..

به نظر می رسه بحث این تاپیک تمام شده باشه.

تاپیک قفل شد.