ورود

مشاهده نسخه کامل : آشنایی با شاهکار جدید میکروسافت ویندوز 7 / Windows Seven

N@VID
27-10-09, 20:49
سلام :

مقدمه
بعد از مدتها مایکروسافت، نسخه Windows 7 Ultimate beta Build 7000 خود را رسما در تاریخ جمعه 9 ژانویه 2008 برای دانلود عمومی و تست در دو نسخه 32bit ی به حجم 2.43 GB و نسخه 64bit ی به حجم 3.15 GB منتشر نمود. فایل دانلود شده به صورت یک DVD Image و به فرمت ISO هست که به راحتی می‌توانید آن را به کمک هر برنامه‌ راینری همانند Nero برروی یک DVD رایت نمایید. این نسخه‌ها به دلیل بتا بودن و جهت تست کاربران به شکل مجانی از سایت مایکروسافت و در یک نسخه Ultimate قابل دریافت شدن هستند. مایکروسافت در این OS جدید نسبت به ویندوز Vista [و XP] (از لحاظ ظاهر، امکانات، مشکلات سخت‌افزاری و از همه مهم‌تر سرعت) تغییرات مثبتی داشته است. از سال 2000 و پس از ویندوز موفق XP قرار بود که این OS منتشر شود، اما به دلایل مختلف و مشکلات متعدد و همانند همیشه عجله بیل گیتس ویندوز Vista مشکلدار! را در سال 2006 منتشر نمود. اما به گفته مسولان مایکروسافت Windows 7 نسخه ارتقا یافته و بهینه شده Windows Vista هست که مشکلات آن را ندارد. بر خلاف تبلیغات زیاد برای Vista و فشار‌های آشکار و پنهان مایکروسافت بر شرکت‌های قطعه سازی و صنعت PC برای پشتیبانی 100% از ویندوز ویستا در محصولات خود و ندادن درایور XP به همراه محصولات خود، سعی نمود که کاربران را به سمت ویستا بکشد. اما مشکلات متعدد سخت‌افزاری و نرم‌افزاری از یک سو و عطش زیاد ویستا برای مصرف بیهوده Resource کامپیوتر و کندی آن نسبت به XP در اکثر زمینه‌ها، سیاست‌ها و تبلیغات مایکروسافت را باطل نمود.
مکینتاش در نسخه جدید سیستم عامل خود با کلی امکانات گرافیکی و توانایی‌های جالب بسیار سریعتر و پایدارتر از ویندوز ویستا بود. همچنین در همین دوران بعضی از نسخه‌های جدید لینوکس هم پیشرفت‌های قابل توجهی نمودند و کاربران ناراضی ویندوز ویستا و حتی بعضی از کامپیوترسازان را به سمت خود جلب کردند (مانند لینوکس Ubuntu) مخصوصا که نسخه آخری مکینتاش قابل نصب روی PC هم بود و قرار است که کاملترین نسخه سازگار با PC خود را در سال 2012 بیرون بدهد!
به دلایل فوق و همچنین شکایت‌های مکرر کاربران از سرعت و مشکلات سازگاری ویندوز ویستا و رو آوردن مهم‌ترین متحدان سخت‌افزاری و کامپیوترسازی!! مایکروسافت مانند Dell به نصب Linux Ubuntu به جای ویندوز Vista برروی لپ تاپ‌های خود و حتی downgrade نموندن ویندوز ویستا به XP و خبرهای موفقیت سیستم‌ عامل‌های شرکت‌های دیگر، مایکروسافت را مجبور نمود که Windows 7 را بالاخره تولید و روانه بازار نماید.
تاریخچه مایکروسافت پس از موفقیتی که در تولید 2 سیستم عامل بسیار موفق خود یعنی Windows XP و Windows Server 2003 به دست آورد، تصمیم گرفت که پروژه جدید و بسیار متفاوتی را آغاز نماید. این پروژه جدید که یک سیستم عامل جدید بود در سال 2000 میلادی شروع شد و با Codename ی به نام Blackcomb چشم به دنیای مایکروسافت و محققان و برنامه نویسان آن گشود. پس از چند سال تحقیق و مطالعه مایکروسافت هدف خود را برای ساخت Blackcomb دقیقا مشخص نمود. این نوزاد باید دارای توانایی‌های جدیدی میبود که یکی از پیشرفته ترین و مهم‌ترین آنها تکنولوژی‌ به نام WinFS بود.
در اوایل سال 2003 مایکروسافت پس از تاخیر کوتاهی که در پروژه پیش آمد نسخه کوچکی از Blackcomb را با Codename ی به نام Longhorn تولید نمود. در اواسط سال 2003 مایکروسافت لانگ هورن بخشی از توانا‌یی‌هایی که اساسا برای Blackcomb در نظر گرفته شده بود را به ارث برد. از جمله این توانایی‌های به ارث برده می‌توان به WinFS و Desktop Windows Manager و Component های جدید بر اساس Net Framwork. نام برد. (بعد ها بر اساس ویندوز لانگ هورن، ویندوز Vista تولید نهایی شد)
در تابستان 2003 که برای مایکروسافت به «تابستان کرم‌ها» مشهور شد، مایکروسافت شاهد حمله گسترده کرم‌ها (نوعی ویروس هستند) به تمامی سیستم عامل‌های خود شد. مشهورترین این ویروس‌ها Blaster و Sobig و Welchia بودند. به همین دلیل مایکروسافت تغییری در اولویت‌های خود دارد و پروژه لانگ هورن را موقتا متوقف نمود و شروع به ساخت Service Pack برای ویندوز‌های XP و Server 2003 نمود. مایکروسافت در سپتامبر 2004 پروژه لانگ هورن را از پایه دوباره شروع به کار نمود (reset نمود). تا اینکه در سال 2006 مهمترین featuresهای ویندوز Vista (نام نهایی لانگ هورن ) را کنار گذاشت و همچنین نام پروژه Blackcomb را به نام Vienna تغییر داد. با اینحال، مایکروسافت با توجه به تمامی این مسائل Windows Vista را منتشر نمود ولی در همان سال‌ها و در تاریخ 20 Jun سال 2007 رسما اعلام نمود که «نام نسخه بعدی سیستم عامل، فعلا در درون کمپانی به Windows 7 خوانده می‌شود» این نام همانند همیشه چندین ماه قبل از این اعلام رسمی به بیرون درز نموده بود.
تا اینکه در تاریخ 13 اکتبر 2008 Mike Nash نایب رئیس مدیر تولید مایکروسافت رسما نام Windows 7 را نام رسمی و نهایی پروژه Vienna نامید.
در 16 اکتبر 2008 CEO مایکروسافت Steve Ballmer اعلام کرد که: «ویندوز 7 مشکل سازگاری با سیستم عامل قبلی خود نخواهد داشت برعکس ویندوز Vista که اینچنین بوده!» و همچنین به این نکته اشاره کرد که «به دلیل رابطه‌ای که بین ویندوز 7 و ویندوز ویستا هست (از لحاظ تاریخچه‌ای که عرض شد) در واقع ویندوز 7 یک ویندوز ویستای بهبود یافته و بیشرفته خواهد بود.» در 27 دسامبر 2008 اولین نسخه بتای ویندوز 7 به بیرون درز کرد و بر اساس تست سایت ZDNet این ویندوز در بعضی از زمینه‌ها مهم از لحاظ سرعت از ویندوز XP و Vista بهتر بوده. این زمینه‌ها همانند، زمان Boot شدن و Shotdown ویندوز و سرعت کار با فایل‌ها و همچنین باز نمودن برنامه‌ها بوده.

مراحل نصب ویندوز 7
مشخصات سیستم: پروسسور Intel 3GHz HT - 1MB Cache - FSB 800 - Socket 487 حافظه 512MB*2 کارت گرافیک NVidia Gforce 5600 - 256MB حداقل حجم پارتیشن ‌قابل قبول برای نصب ویندوز 7:
8301 MB
فضای اشغال شده پس از نصب ویندوز 7:
6.85GB
مدت زمان نصب ویندوز:
حدود 20 دقیقه (بدون در نظر گرفتن زمان ورود اطلاعات و انتخاب گزینه‌ها)
مجموع مراحل مختلف زمان نصب(دستی و اتوماتیک):
10 مرحله
مجموع دفعاتی که نیاز به تنظیمات کاربر می‌باشد:
2 از 10 مرحله
سرعت ویندوز 7 نسبت به ویندوز ایکس پی و ویستا و اجرا شدن درانواع سیستم ها
سرعت این ویندوز نسبت به ویندوز Vista بسیار بیشتر هست و از جهاتی همانند XP و در حالاتی هم مقدار خیلی کمی سریعتر هست. لطفا به تست سرعتی که در کامپیوتر خود در XP و ویندز 7 انجام داده‌ام توجه نمایید. تقریبن می‌توان ویندوز 7 را با تمام قدرت گرافیکیش هم سرعت XP و در حالاتی که حافظه شما بیش از 1GB باشد کمی سریعتر از XP بدانید. به همین دلیل هم هست که ویندوز 7 را می‌توان برروی سیستم‌های ضعیف که ویستا امکان نصب شدن برروی آنها را نداشته یا به سختی اجرا می‌شده، به راحتی نصب نمود. برای مثال Netbook ها که فقط برای شبکه گردی و کار‌های سبک دفتری همانند Microsoft Office استفاده می‌شوند به راحتی می‌توانند ویندوز 7 را اجرا نمایند. (این NetBook ها از پروسسور جدید اینتل به نام Atom بهره می‌برند و اکثرن کار گرافیکشان Intel هست) خود ویندوز 7 در سیستم‌های ضعیف تا حدود زیادی با حذف یکسری از توانایی‌های گرافیکی از پایین آمدن Performance کلی سیستم جلوگیری می‌کند. (همبنطور که در بخش تاریخچه اشاره شد، مایکروسافت برای انجام چنین کار‌هایی از Utility هایی در درون سیستم عامل جدید برای پایین یا بالا بردن تنظیمات جهت کنترل Performance استفاده می‌کند) شما هر زمان که خواستید می‌توانید از طریق فشار کلید‌های Win+Pause از کیبورد پنجره System را باز نموده و از پنل سمت چپ با انتخاب Advanced System Setting دیالوگ باکس System Properties را باز کرده و از تب Advanced برروی کلید Setting از کادر Performance کلیک نمایید:
Only the registered members can see the link
با حذف همه یا تعدادی از گزینه‌های فوق می‌توانید سرعت عملکرد سیستم عامل را بازهم بیشتر افزایش دهید.
در همان پنجره System گزینه‌ای وجود دارد به نام Rate اگر برروی لینک مقابل آن کلیک نمایید به پنجره "Performance Information and Tools" وارد می‌شوید. در این پنجره به 4 قطعه شما + توانایی اجرای بازی‌ها و برنامه‌ها 3D امتیاز داده می‌شود، امتیازها از 1 تا 7.9 می‌باشند و 7.9 یعنی بهترین بازدهی و سرعت. در سمت راست این جدول یک امتیاز بزرگ هم قرار دارد که به نام Base Score می‌باشد. این عدد میانگین امتیازات نیست بلکه کاربرد این امتیاز در انتخاب محصولات دیگر شرکت‌ها کاربرد دارد. برای مثال فرض کنید Base Score سیستم شما 3.2 باشد اگر محصول شرکتی روی آن نوشته شده که برای سیستم‌هایی با Base Score 3 به بالا می‌باشد، شما می‌توانید با خیال راحت از برنامه آن شرکت استفادده نمایید.
اگر درایور جدیدی نصب نمودید یا قطعه جدیدی را اضافه نمودیدی، لازم هست که یک بار سیستم امتیاز دهی را Refresh نمایید. برای مثال امتیاز قطعات من را می‌توانید در شکل زیر مشاهده نمایید:
آنالیز تست‌های سرعت فوق این را به ما می‌گوید که ویندوز 7 سرعتی معادل XP دارد و در جاهایی حتی سریع تر هم بوده است. در جاهایی که زمان تست ویندوز 7 بیشتر از XP شده احتمالا به دلیل کم بودن حافظه سیستم من می‌باشد. در هر صورت اگر سرعت ویندوز 7 بالاتر از XP نباشد تقریبا برابر آن هست.
شناسایی سخت افزارها و درایور ها در ویندوز 7
بر خلاف ویندوز Vista و XP این ویندوز اکثر قطعات را شناسایی کرده و درایور آنها را نصب می‌نماید. به خصوص در ویندوز 7 شبکه به شکل بسیار بهتر و راحتتری شناسایی و قابل تنظیم می‌باشد. در کامپیوتر من پس از نصب ویندوز XP کارت صدا و شبکه شناخته نمی‌شدند ولی در ویندوز 7 هر دوی آنها را به خوبی شناخت! دیگر دوستان نیز در تست‌هایشان به همین نتیجه رسیدند.
کارت‌های گرافیک با چیپ Nvidia اصلا نگران درایور برای کارت خود نباشند! با تعاملی که بین کمپانی Nvidia و Microsoft صورت گرفته (و کلاس بالایی که Microsoft برای Nvidia گذاشته) شما می‌توانید درایور چنین کارت‌هایی را از طریق آپدیت مایکروسافت به حجم 30 MB دانلود نمایید. به اعلام خود سایت Nvidia توجه نمایید. اگرچه همانند همیشه! درایور مایکروسافت برای اجرای بازی‌ها بدون مشکل نیست! اما اگر شما آخرین درایور کارت گرافیکتان را برای ویستا ندارید یا قصد بازی ندارید می‌توانید از همان نسخه مایکروسافت استفاده نمایید.
برنامه ها و ویندوز 7
تقریبا اکثر برنامه‌ها بر روی ویندوز 7 اجرا می‌شوند. بعضی از آنها هم که به درستی اجرا نمی‌شوند را می‌توان به روش‌هایی اجرا نمود. البته هستند برنامه هایی که به هیچ وجهی اکنون اجرا نمی‌شوند و در سایت‌شان هم اشاره شده که تا آمدن نسخه Release Candidate 1 از Windows 7 این OS را پشتیبانی نمی‌کنند! به کمک دو روش زیر برنامه‌هایی که امکان اجرا شدن نداشتند را ممکن هست بتوانید اجرا نمایم:
1) قبل از نصب برنامه، بر روی فایل Setup.exe کلیک راست نمایید و از منو گزینه Run as Administrator را انتخاب نمایید.
2) پس از نصب برنامه، کلیک راست برروی فایل اجرایی یا Shortcut برنامه و انتخاب گزینه Run as Administrator.
3) پس از نصب برنامه، کلیک راست برروی فایل اجرایی یا Shortcut برنامه و انتخاب Properties و رفتن به تب Compatibility و انتخاب یک یا ترکیبی از گزینه‌های پنجره زیر.
فارسی نویسی در ویندوز 7
برای نوشتن فارسی در ویندوز 7 کافیست که به: Control Panel\Change Keyboard or ...\Keyboard and Language\Change Keyboards... رفته و برروی کلید Add کلیک کرده و به قسمت Pesian\Keyboard رفته و تیک Persian را روشن نمایید. پس از این می‌توانید فارسی تایپ نمایید. اما بعضی از حروف کیبورد جابه‌جا می‌باشند. مثلا کلید پ به جای ژ رفته و جای آن را این علامت ÷ گرفته. همچنین نیم فاصله دیگر برروی Shift+Z نیست و ... برای رفع این مشکل خوشبختانه برنامه Keyboard Layout Manager نسخه 2.92 در ویندوز 7 کار می‌کند. محیط ویندوز 7 به روایت تصویر
اولین چیز‌هایی که توجه یک کاربر XP حتی Vista را به خود جلب می‌کرد تفاوت Taskbar آن بود! تا جایی که در یکی از سایت‌ها یکی از کاربران حرفه‌ای Mac در مقاله‌ای توانایی‌ها و قدرت این taskbar جدید ویندوز 7 را با Taskbar زیبا و قدرتمند Mac مقایسه نموده بود و توانایی و قدرت Taskbar ویندوز را ستایش نموده‌ بود! (آخه اون‌ها خیلی نصبت به Mac تعصبی هستند!!) اولین نکته در Taskbar جدید، حذف Quick Lunch و Task Manager از Taskbar و ادغام بسیار هوشمندانه هر دوی آنها در هم و اضافه نمودن خاصیت Group similar taskbar buttons به آنها به علاوه چند توانایی زیباتر و بسیار مفید که جای آن در XP خیلی خیلی خالی بود و همواره نبود آن مشکلی برای من بود! (در ادامه خواهم گفت!)
به شکل پیش فرض 3 عدد Shortcut برروی Taskbar قرار داده شده است که به غیر از Start Menu عبارتند از:
Internet Explorer 8 beta و Windows Media Player 11 را که همه می‌شناسند اما Library دیگر چیست!؟ این همان چیزی است که از زمان XP غیبتش به شکلی احساس می‌شد. در ادامه نکات مثبت آن را عرض خواهم نمود.
خوب حالا این آیکن‌ها چه فرق و وانایی‌هایی نسبت به Quick Lunch دارند. در حالت عادی این آیکون‌ها به شکل صاف (Flat) بوده ولی اگر روی آنها کلیک نمایید به شکل برجسته در آمده و پنجره آنها باز می‌شود. ولی با اجرا شدن برنامه‌شان نام برنامه در Task manager به نمایش در نخواهد آمد!؟ اگر شما نشانگر موش خود را برروی آیکن برنامه ببرید می‌توانید thumbnail پنجره یا پنجره‌های باز آن برنامه را مشاهده نمایید. حالا اگر مثلا 4 تا پنجره از IE را باز نمایید Thumbnail همه آنها بالای سر همان یک آیکن IE قرار می‌گیرند. به این شکل در حجم Taskbar صرفه جویی می‌شود. البته می‌توان با تنظیمات Taskbar نام هر برنامه را کتار آیکنش قرار داد یا حتا به حالت XP تغییر شکل داد.
همچنین اگر شما هر پنجره‌ای از Windows Explorer را باز نمایید همانند Computer یا پارتیشن‌ها و ... Thumbnail آنها در بالای آیکن Library قرار می‌گیرد. اما نکته مثبتی که قبلا به آن اشاره نمودم در این نسخه ویندوز این هست که، از این پس Dialog Box ها هم در Taskbar و در مجموعه بالای سر آیکن Library به نمایش در خواند آمد. در حالی که قبلا ما نمی‌توانستیم آنها را در Taskbar ببینیم و اگر به پشت پنجره‌ها رفته بودند باید همه یا تعدادی از آنها را Minimize می‌کردیم تا به آنها برسیم.
از کاربرد‌های دیگر Taskbar جدید، فرض کنیم چندین پنجره باز هستند و پنجره مورد نظر ما در زیر آنها قرار دارد. حالا می‌خواهیم به آن نگاهی انداخته ولی نمی‌خواهیم آن را به جلو بیاوریم، کافیست برروی آیکن گروه آن در Taskbar رفته و با به نمایش در آمدن Thumbnailهای آن آیکن، نشانگر موش را روی Thumbnail آن برنامه برده. با اینکار همه پنجره ها به شکل شیشه‌ای در آمده و فقط پنجره اصلی نمایش داده می‌شود ولی جای آن تغییر نمی‌یابد.
همچنین با Right Click نمودن برروی آیکن‌ها می‌توانید Recent Opening files های آن را مشاهده نمایید:

برگرفته از : weblog.azemat.com

در آخر از دوستان خواهش می کنم اگر این ویندوز رو تست کرده اند ، تجربیاتشون رو در اختیار دیگران بگذارند

Curtis
27-10-09, 21:23
این ویندوز واقعا عالیه به نظر من در حال حاضر بهترین ویندوز از نظر زیبایی و امکانات این ویندوز هست و به کسانی که از ویندوز XP استفاده میکنن پیشنهاد میکنم که حتما این ویندوز رو نصب کنن و نهایت لذت رو ببرن
و اینو بدونن که این ویندوز اصلا شبیه به VISTA (بدترین سیستم عامل) نیست و فقط مقداری از نظر گرافیک به VISTA شبیه هست و این رو بگم که سرعت خیلی بالایی هم داره.

N@VID
27-10-09, 22:05
سلام :

نظر من راجع به ویستا با تجربه استفاده حداقل یکسال :

1 - گرافیک مناسب
2 - خورنده رم ( در حالت بی کاری حداقل 800 مگابایت رم رو کار گرفته )
3 - سرعتش به نظر من خوب هست
4 - مهمترین گزینه ای که باعث شد من XP رو ببوسم و کنار بگذارم پایداری بسیار بالاتر ویستا
نسبت به XP بود جالب هست که می گن ویندوز 7 تقریبا 95 درصد پایدار تر از XP هست !
5 - نصب هر روز درایو مودم 3 چیپ زولتریکس شاید یکم آزار دهند به نظر بیایید !
6 - تنظیمات جدید که گاهی مضر و گاهی خوب هستند !
7 - ؟

با تشکر از دوستان که نظرات مفیدشون رو برای بالا بردن سطح علمی سایت ، می گذارند ...

Computex
28-10-09, 07:17
من روی سیستمم از ویستا 32-بیت و ویندوز 7 32-بیت استفاده میکنم. نسخه ویندوز 7 من هم 7137 هست و هنوز ورژن جدید تری نصب نکردم و قصد دارم تا دو یا سه هفته دیگه یا شایدم یک ماه دیگه نسخه 64-بیت این ویندوز رو نصب کنم و ویستا رو کاملا پاک کنم. البته توی این مدت به ویستا خیلی عادت کردم و دل کندن ازش کمی سخت شده!

واقعیتش این ویستایی که الان نصبه تقریبا 6 ماهی میشه که عوض نشده و توی این مدت با آپدیت کردن ویندوز و تنظیمات زیاد و نصب برنامه های مختلف و.... الان حسابی به اصطلاح Optimize شده و روون و سریع هم داره کار میکنه. نمیدونم شاید تا یک ماه دیگه نتونم پاکش کنم!

کلا آپدیت کردن ویندوز تاثیر خیلی زیادی روی سرعت ویندوز ، عمر اون و... داره. توی این مدتی که با ویستا کار کردم ، مشکلاتی هم برام پیش میامد که بعضی هم در نوع خودش غیر منتظره و عجیب بود. یکی از مشکلاتی که با اون درگیر بودم و هستم این بود که ویستا رو نمیشه به حال خودش رها کرد! و باید هر از چند گاهی با تمیز کردن رجیستری و پاک کردن فیلهای بیهوده و کارهای دیگه ویندوز رو حفظ کرد. وگرنه اگر بخوام فقط روی اون برنامه نصب کنم و ویندوز رو به حال خودش رها کنم تا هر کاری دلش خواست بکنه ، هر سری که سیستم رو روشن میکردم باید یه ده دقیقه ای منتظر میموندم!

یکی از نکاتی که در 7 توجه من رو به خودش جلب کرده بود، این بود که با نصب برنامه های مختلف و بدون رسیدگی به اون ( چون من به صورت دیفالت از ویستا استفاده میکنم ) و حتی عدم جلوگیری از برنامه هایی که با هر بار راه اندازی ویندوز اجرا میشن ، اما باز هم از ویستا سریع تر بالا میومد! توی ویستا با نصب چند برنامه مختلف و عدم جلوگیری از اجرای آنها در هنگام ورود به ویندوز باعث میشه زمان بیشتری تا آماده به کار شدن ویندوز طول بکشه.

اما تقریبا یک ماه پیش بود که برای پسر خالم ویندوز 7 نسخه 7600 رو نصب کردم که احساس کردم سرعت بوت اون کند تر از مل خودم هست. اول فکر کردم و گفتم شاید سیستمشون ضعیف تر هست اما با یه جستجو کوچیک تو گوگل متوجه شدم این مشکل فقط مال اونها نبوده و اکثرا این مشکل رو دارن و گفتن که سرعت بوت نسخه 7600 از نسخه های 7100 کندتر شده. ( به این لینک بروید (Only the registered members can see the link))
چیزی نگذشت که حتی سایت های معتبر سخت افزاری هم اعلام کردن سرعت بوت نسخه 7600 کند تر شده.
اما همچنان سرعت ویندوز در هنگام اجرا از ویستا بالاتر هست. این چیزی است که به صورت محسوس پیداست. فقط امیدوارم ویندوز هفت به مشکلات عجیب و غریب ویستا در طول زمان دچار نشه.

موفق باشید.

feryfrt
29-10-09, 08:09
بچه ها سلام . منم نسخه 7600 رو نصب كردم رو سيستمم اولش خوب بود و سري ويندوز در حالت LOG IN زودي ميومد بالا ولي الان نميدونم چرا تا ميخواد Taskbar سمت راست در قسمت ساعت ، بخواد بياد بالا راحت 2 دقيقه زمان ميبره !‌ مشكل چيه ؟

N@VID
29-10-09, 13:28
سلام :

من روی سیستمم نسخه 6 (Build 6001: Service Pack 1 ) نصب هست و از زمان انتخاب ویندوز تا نمایش کامل
یوزر ها زمان گرفتم 26 ثانیه شد ...
فکر می کنم ویستا هایی که شما نصب کردید ورژن RTM هست ، نسخه ای نهایی که قبل از فروش مستقیم تو
بازار به شرکت های بنام و سازندگان سخت افزار و نرم افزار ارسال می شود ...
این نسخه در ماه جولای عرضه شده است و نسخه اصلی که برای فروش در بازار تهیه شده در 22 اکتبر ، یعنی
7 روز پیش عرضه شده ( امروز 29 اکتبر ) فکر می کنم تو نمایشگاه جیتکس دبی رو نمایی شد ...
ولی خدا رو شکر این جا ما قانون کپی رایت نداریم وگرنه برای ورژن Ultimate باید 300 تا 350 دلار پول پیاده می شدیم !
من یک CD ویندوز ویستای Home Upgrade اورجینال دارم دیدم قیمتش بالای 250 دلار هست !!! البته ما کف رفتیما !
من هم دنبال خرید ورژن 7600 بودم که با این فرمایشات دوستان دست نگه داشتم ...
به نظرم ویستا آن چنان هم که ازش به نفرت یاد میشه ویندوز بدی نبوده و نیست
بیشتر فکر می کنم بدلیل اینکه ویستا سخت افزار جدید و قوی می خواد زیاد ازش استقبال نشد ...
وگرنه من به شخصه تنها مشکلم با این مودم زولتریکس هست که درایورش رو باید هر روز نصب کنم و اگر
مرکز مخابرات ما پورت آزاد پیدا کنه این مشکل هم رفع میشه و مودم ADSL من هم درایور ویستا داره ...
مشکل رم هم براحتی قابل رفع شدن هست و واقعا ارزش هزینه کردن برای ویستا رو داره :love:
فکر کنم فعلا پای همین ویستا بشینیم بهتره ! :great:

CENTRALPC
30-10-09, 07:00
سلام دوستان
چند تا سوال دارم
بهترین ورژن ویندوز 7 چیه؟
تو اینترنت که میگردی انواعش رو میبینی OEMو RTM,RETAIL و .....

Microsoft Windows 7 Ultimate N x86‎
Microsoft Windows 7 ULTIMATE N-1 RTM X86 RETAIL
Microsoft.Windows.7.Ultimate.x86.October.2009.OEM. DVD-UP2DAT ...
Microsoft Windows 7 Ultimate x86 October 2009 OEM DVD

و انواع مختلف دیگه ویندوز 7 که ادم میمونه کدوم رو دانلود و نصب کنه
سوال بعد هم اینکه من شنیدم روی نسخه 64 بیتی نرم افزار های 32 بیتی هم نصب میشه و باهاش سازگاری داره این صحت داره؟
ممنون میشم در ان باره بیشتر توضیح بدید

CROSSHAIR
30-10-09, 10:43
در بسیاری موارد هنوز ویستا برتره
سرعت فریم در بازیها هم با سرویس پک 2 ویستا تغییری نداره
dx11 هم چند روزه عرضه شده برای ویستا
در نهایت خود بالمر گفته 7 هسته تغییر یافته ویستاست که حجمش کمتر شده و دچار تغییراتی شده .
نمیدونم به تست ها اطمینان کنیم یا به حرف های مفت وبی اساس.
فرق چندانی تا به امروز بین ویستا سرویس پک 2 و 7 دیده نشده
حداقل از طرف یوزرهای عادی و گیمر ها با سیستم ها بروز وجدید.

roben
30-10-09, 17:44
منم 2 هفته ای میشه ultimate رو نصب کردم البته از همین نسخه های موجود تو بازار است
از نظر سرعت بالا امدن و کلا کارایی مشکلی باش ندارم اگرچه اونروزهای اول پدرمو در اورد تا مودم را بشناسه و همچنین با اسپیکر 5.1 کشتمون یک هفته با هاش جنگیدم تا همه اسپیکر ها بدون نصب درایور(با اینتر نت ذغالی نتونستم دانلودش کنم) صدا داشته باشم
اما در مورد نرم افزار من از همون نرم افزارهای قبلیم که برا xp بودند استفاده می کنم با حدود 10 درصدشون مشکل داره و یا اصلا نصب نمی شند یا بعد از دو سه روز دیگه کار نمی کنند اما کلا دیگه xp را گذاشتم کنار

N@VID
30-10-09, 17:49
سلام دوستان
چند تا سوال دارم
بهترین ورژن ویندوز 7 چیه؟
تو اینترنت که میگردی انواعش رو میبینی OEMو RTM,RETAIL و .....

Microsoft Windows 7 Ultimate N x86‎
Microsoft Windows 7 ULTIMATE N-1 RTM X86 RETAIL
Microsoft.Windows.7.Ultimate.x86.October.2009.OEM. DVD-UP2DAT ...
Microsoft Windows 7 Ultimate x86 October 2009 OEM DVD

و انواع مختلف دیگه ویندوز 7 که ادم میمونه کدوم رو دانلود و نصب کنه
سوال بعد هم اینکه من شنیدم روی نسخه 64 بیتی نرم افزار های 32 بیتی هم نصب میشه و باهاش سازگاری داره این صحت داره؟
ممنون میشم در ان باره بیشتر توضیح بدید

سلام :

بهترین نسخه ای که شما براحتی بتونید نصب کنید و مشکلی هم نداشته باشه و در دسترس هم باشه نسخه RETAIL ویندوز هست

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

نسخه Beta نسخه ای هست که بیشتر در اینترنت بصورت رایگان و آزمایشی عرضه می شود

نسخه RTM همون نسخه ای نهایی که قبل از فروش مستقیم تو بازار به شرکت های بنام و
سازندگان سخت افزار و نرم افزار ارسال می شود ...

نسخه RETAIL هم نسخه ای است که برای فروش در بازار جهانی عرضه می شود

نسخه Anytime Upgrade = نسخه ای با قابلیت بر روز رسانی ( گرانترین نسخه ای که عرضه می شود )

در این میان نسخه هایی هم برای کاربری های مختلف عرضه می شود مانند نسخه ای برای دانشجویان و دانش آموزان به
قیمت 30 دلار ...

بعد نسخه های بالا به چند دسته با کاربری مختلف ازنظر وجود نرم افزار جانبی و تنظیمات داخلی تقسیم می شوند :
البته ما به نسخه های ویژه شبکه کاری نداریم !

1 - Home Basic = با کمترین سطح امکانات /
2 - Home Premium = سطح متوسط امکانات /
3 - Business or Professional = سطح نیمه کامل امکانات /
4 - Ultimate = کاملا ترین سطح امکانات و بقولی نسخه فول /
5 - 32 Bit و 64 Bit

نسخه Home Premium Upgrade به قیمت 119 دلار و 99 سنت
نسخه Ultimate Upgrade به قیمت 219 دلار و 99 سنت
نسخه Business or Professional Upgrade به قیمت 199 دلار و 99 سنت

ادامه دارد !

************************************************** ******************************************
دوستان Sp 1 و Sp 2 ویندوز ویستا رو کسی تجربه کرده ؟ منظورم قبلا سرویس پک 1 رو کار کرده باشه و بعد سرویس پک
2 رو نصب کرده و تست کرده باشه ... من سرویس پک 1 روی سیستمم نصب هست و می خوام ببینم سرویس پک 2 اگر تغییرات
مهمی توش صورت گرفته حالا از نظر امنیت ، کارائی ، سرعت و ... سرویس پک 2 رو نصب کنم وگرنه برم بگردم یک نسخه RETAIL
خوب ویندوز 7 رو بگیرم ...

soheilsh
31-10-09, 00:31
1 - سیستم من مشخصاتش اینه :
1- cpu 7850
2- Ma770UD3 V2
3- 2 Gig ram 1066
4- 9600Gt

مزایای ویندوز 7 نسبت به ویستا و xp :

1- کرش بسیار کم و بدون ازار
2- ظاهر زیبا تر
3- سرعت کار desktop خوب
4- سرعت بسیار بهتر در کپی فایل ها
5- media player 12

معایب ویندوز 7 نسبت به ویستا و xp :
1- افت بسیار محسوس فریم ریت در بازی ها ( کرایسیس و... ) حداکثر 10 فریم
2- افت بسیار زیاد benchmark سی پی یو !!
3- سرعت بالا امدن بسیار کند نسبت به ویستا
4- مشکل با مد AHCI مادربرد !

Computex
31-10-09, 00:52
معایب ویندوز 7 نسبت به ویستا و xp :
1- افت بسیار محسوس فریم ریت در بازی ها ( کرایسیس و... ) حداکثر 10 فریم
2- افت بسیار زیاد benchmark سی پی یو !!

با سلام. چنین افت فریمی قابل قبول نیست. شما درایور کارت گرافیک رو نصب کردید یا با درایوری که خود ویندوز نصب کرده بازی رو اجرا کردید؟! بین این دو خیلی تفاوت هست. :1. (23):

همچنین برای پردازنده هم سعی کنید درایورهای مادربورد رو برای ویندوز 7 از سایت گیگابایت دریافت کنید. :1. (29):

roben
31-10-09, 02:50
مگه با 9600 چند فریم می داده که حالا 10 تاش افت کرده؟:gasp:
حالا چند فریم میده؟

feryfrt
31-10-09, 08:00
الان بالاتر از 7600 برا windows 7 ورژني نيومده ؟

soheilsh
31-10-09, 11:34
با سلام. چنین افت فریمی قابل قبول نیست. شما درایور کارت گرافیک رو نصب کردید یا با درایوری که خود ویندوز نصب کرده بازی رو اجرا کردید؟! بین این دو خیلی تفاوت هست. :1. (23):

همچنین برای پردازنده هم سعی کنید درایورهای مادربورد رو برای ویندوز 7 از سایت گیگابایت دریافت کنید. :1. (29):
سلام
حتی درایور های تو کارتن رو باز نکردم !! ، هروز اگه درایور جدیدی بیاد دانلود می کنم !!
در ضمن سایت گیگا هم دیر به دیر اپدیت می شه !! :great:

soheilsh
31-10-09, 11:36
مگه با 9600 چند فریم می داده که حالا 10 تاش افت کرده؟:gasp:
حالا چند فریم میده؟
دست ننه nvidia درد نکنه !!
9600 مگه چشه ؟؟؟
Crysis Wars با ریزولیشن 1024 با تنظیمات Best Visual تو xp متوسط 40 فریم میگیره !
ولی تو 7 متوسط 32

feryfrt
03-11-09, 10:27
بچه ها نسخه RTM بهتره يا Retail

nima_hl
03-11-09, 10:40

تا اونجائی که پیگیری کردم نسخه Retail دقیقا همون RTM بود و کمپایل جدیدی انجام نشده ( چون باگ بخصوصی اعلام نشد در اون مدت )

شما اگر RTM رو دارید نیاز به دانلود مجدد نیست چون دو مرتبه هموم 7600 رو دانلود میکنید :give_rose:

K1LOU
03-11-09, 17:23
خوب اينم خبري از ايسنا در مورد اين ويندوز

تماشای برنامه‌های تلویزیون به کمک ویندوز جدید مایکروسافت
ویندوز جدید مایکروسافت با نام» ویندوز 7» به کره‌یی‌ها امکان می‌دهد که برنامه‌های تلویزیون را بدون نیاز به رسیورهای خاص از طریق رایانه دریافت کنند.

به‌کارگیری»ویندوز7 » از این پس تماشای برنامه‌های شبکه‌هایی چون ام بی سی و ای بی اس را برای کاربران اینترنتی در کره جنوبی ممکن می‌سازد و آنان می‌توانند حتی بدون استفاده از سرویس تلویزیون اینترنتی (IPTV) به تماشای برنامه‌های این شبکه‌ها بنشینند.

مسوولان شرکت مایکروسافت همچنین اعلام کرده‌اند که تصمیم دارند امکان دریافت شبکه‌های داخلی و خارجی بیش‌تری را از طریق رایانه فراهم کنند. آن‌ها از این حرکت به‌عنوان گامی نخست در ایجاد بازار جهانی رادیو و تلویزیونی یاد کرده‌اند.

این در حالی است که راه‌اندازی امکان جدید، مسوولان شرکت سرویس تلویزیون اینترنتی (IPTV) کره را نگران کرده‌ و اعلام کرده‌اند که راه‌اندازی سیستم جدید آن‌ها را دچار زیان می‌کند.

سخنگوی شرکت IPTV اعلام کرده‌ است: ما برای راه‌اندازی این سیستم مبلغی حدود یک و نیم میلیارد دلار هزینه کرده‌ایم اما مایکروسافت کاربران اینترنتی را از هزینه‌هایی که برای به‌روز کردن سیستم‌ها صرف کرده‌اند، بی‌نیاز می‌کند

feryfrt
04-11-09, 10:40
اين درسته كه نسخه RTM بعد از يه مدتي UPDATE نميشه ؟

nima_hl
04-11-09, 10:50
اين درسته كه نسخه RTM بعد از يه مدتي UPDATE نميشه ؟

درست بودنش که درسته ، ولی یه برنامه اکتیو کننده داره که دومرتبه راه اندازیش میکنه :wink:

Overclocker
04-11-09, 14:32
درست بودنش که درسته ، ولی یه برنامه اکتیو کننده داره که دومرتبه راه اندازیش میکنه :wink:

این چیزا که شما فکرشو میکنید نیست چیز ساده ای هست که بعدا شاید پی بردید !

و کسی که تاپیک رو زده فکر کنم سوادش نم کشیده :D میکروسافت نه و مایکروسافت

nima_hl
04-11-09, 14:54
این چیزا که شما فکرشو میکنید نیست چیز ساده ای هست که بعدا شاید پی بردید !

و کسی که تاپیک رو زده فکر کنم سوادش نم کشیده :D میکروسافت نه و مایکروسافت

متاسفانه سواد اینجانب به اندازه سواد شما گرامی که احتمالا عضو برجسته تیم برنامه نویسی ویندوز هستید قابل قیاس نیست

بنده همینقدر بلد بودم که بعد از یه مدت که win7 را نصب کردم دیگه آپدیت نشد و پیغام خطائی بر روی صفحه پدیدار میشد

برنامه اکتیویتور را از روی نت دانلود و اجرا کردم ، بعد از ریستارت ویندوز باز اکتیو شد و مجددا آپدیتها رو از سرور دریافت میکرد

حالا شما استاد گرامی بفرمائید در مورد چه مطلبی باید فکر کنم که شاید عقل ناقصم بتواند در آینده به ماهیت آن پی ببرد ؟

بی نهایت از راهنمائی‌های گرانقدر و گهربار شما سپاسگذارم

Overclocker
04-11-09, 15:03
متاسفانه سواد اینجانب به اندازه سواد شما گرامی که احتمالا عضو برجسته تیم برنامه نویسی ویندوز هستید قابل قیاس نیست

بنده همینقدر بلد بودم که بعد از یه مدت که win7 را نصب کردم دیگه آپدیت نشد و پیغام خطائی بر روی صفحه پدیدار میشد

برنامه اکتیویتور را از روی نت دانلود و اجرا کردم ، بعد از ریستارت ویندوز باز اکتیو شد و مجددا آپدیتها رو از سرور دریافت میکرد

حالا شما استاد گرامی بفرمائید در مورد چه مطلبی باید فکر کنم که شاید عقل ناقصم بتواند در آینده به ماهیت آن پی ببرد ؟

بی نهایت از راهنمائی‌های گرانقدر و گهربار شما سپاسگذارم

اکشالی نداره شما ناراحت نشو که چرا آپدیت نشد ! چون احیانا شما قانون کپی رایت رو رعایت نکردید و از ویندوز کپی استفاده کردید ..... !

برنامه اکتیویتور میشه گفت بهش ولی بهتره بگیم کرک ! با این کار شما مایکروسافت رو دور زدید و دیگر قادر به شناسایی شما نبوده که شما از چه نسخه ای استفاده میکنید !

دور از جونت عزیز شاکی شدی ها ؟ :D قزیضه آپدیت نشدن ربطی به RTM بودن نداره به همون دلیل که عرض کردم ربط داره و اینطور نیست که فکر کنید ویندوز ای که رسمی Final اعلام شده و به فروش رسیده این مشکل رو نداره فقط این نسخه که RTM هست نسخه ای هست که قبل از فروش رسمی به دست افرادی میرسه مخصوصا برادران روسی بعد در نت انتشار پیدا میکنه و میرسه به دست ما .. خلاصه ربطی به این چیزا که میگن RTM اصلی نیست و غیره نداره .

خواهشمیکنم مخلص شما هم هستیم ..

Shoja Hosseini
04-11-09, 18:43
تکلیف یک ملت فرانسوی زبان که تلفط انگلیسی MICRO ( مایکرو) را " میکرو " بیان میکند چیست ؟! حتما از آنها باید

مصرا بخواهیم " میکزوب " را تلفظ کنند " مایکروب " در مثل قصد مناقشه نیست.

Overclocker
04-11-09, 19:10
عزیز دل تلفظ اصل انگلیسی مایکرو هست حالا فرانسوی ها هر چی دوست دارن تلفظ کنند !!

JEskandari
04-11-09, 19:31

تا اونجائی که پیگیری کردم نسخه Retail دقیقا همون RTM بود و کمپایل جدیدی انجام نشده ( چون باگ بخصوصی اعلام نشد در اون مدت )

شما اگر RTM رو دارید نیاز به دانلود مجدد نیست چون دو مرتبه هموم 7600 رو دانلود میکنید :give_rose:
اگر ویندوز 7 شما نسخه 7600.16385 میباشد احتیاج به داونلود نسخه جدیدی ندارید اما اگر اون شماره 16385 یک عدد دیگر است (اون عدد یادم نیست) اونوقت نسخه شما با نسخه retail فرق دارد لذا توصیه به داونلود کردن و نصب نسخه جدیدتر را به شما میکنم.
در ضمن برای دیدن ورژن دقیق ویندوز از برنامهای مثل Everest Ultimate میتوانید استفاده کنید.

Shoja Hosseini
04-11-09, 20:01
عزیز دل تلفظ اصل انگلیسی مایکرو هست حالا فرانسوی ها هر چی دوست دارن تلفظ کنند !!

دوست عزیز

البه من قصد ندارم این موضوع را که خارج از بحث تاپیک است ادامه دهم.

من خودم هم مانند شما MICRO را "مایکرو" تلفظ میکنم . واژه MICRO در اصل ریشه یونانی دارد که ما فارسی زبانها

خیلی از این کلمات را که چنین پیشوندی دارد از قبیل میکروفون-میکروب-میکروسکوپ-میکروبیولوژی-و....... را با پیشوند

میکرو تلفظ میکنیم که ایرادی هم ندارد . همینگونه مایکرو سافت که هزاران تن آنرا میکروسافت تلفظ میکنند. غرض این

است که ایراد ما بعنوان یک حکم ( که در اصل حاکم نیست ) و دال بر بیسوادی کاربر این واژه نمیتواند تلقی شود وچه

بسا که (شاهد آن بودید ) ممکن است موجب آزردگی خاطر راوی این کلمه " میکروسافت" شود.

من اردتمند شما هستم.

N@VID
06-11-09, 03:07
سلام :

امیر جان خوب ما رو له کردی ! بی خیال دوست من ، این جا جاش نبودا :1. (26): تو که می دونه ما سیکل هم نداریم ... :1. (27):
ای تایپیک منحرف کن !

این موضوع نام و تلفظ میکروسافت و ماکروسافت مثل قضیه تلفظ شورلت و چورولت می مونه ! :wink:
آمریکایی و بقولی لاتین زبان ها هیچ وقت در طول عمرشون چورولت رو شورولت یا شولت ! تلفظ نکرده اند ...
یا ( کی،برد ) رو ( کیبرد ) تلفظ نکرده اند و تلویژن رو تلویزیون تلفظ نکرده اند و الاآخر ...
نمونه بهتر چرا تو زبان فارسی America ، که امریکن خوانده میشه رو آمریکا می خونیم ؟!
این بر می گرده به دستور زبان ما و ورود کلمه های لاتینی که به مرور زمان صافکاری و سیقل پیدا کرده تا راحتر تلفظ بشه
خلاصه میکروسافت یا ماکروسافت چه فرقی به حال من و شما می کنه ؟ اگر یک نسخه رایگان ویندوز 7 رو به من یا شما دادن ، اصلا
هرچی شما خواستید ما تلفظ می کنیم :1. (23)::party:
توجه داشته باشید دیکته این لغت از این قرار است : Microsoft

ولی در کل بی خیال ، اصلا شما درست می گید ما سوادمون آب که نه تبخیر شده :Love-ssa~! (1)::Love-PCN~!:

feryfrt
08-11-09, 11:10
الان آخرين Windows 7 RTM build 7600 . 16385 جديدتر از اين نسخه هست ؟ برا دانلود ؟