با سلام و خسته نباشید به اساتید محترم . کامپیوتر من دارای یک مادر برد asrock مدل 1333-D667 تولید 2007 که در همان سال خریداری و جمع کرده ام میباشد . در ابتدا تا چند ماه پیش در setup ان گزینه overclock را فعال و از 100 به 120 تعیین میکردم و با cpu 2.8 celeron سرعتی برابر 3.6 داشتم (لازم بذکر است مادر برد dualcore میباشد ) ولی الان مدتی است که در همان سرعت 2.79 باقی نمانده و تغییری نمیکند یعنی هسته مادر برد فعال نیست در صورتی که در جستجوی سخت افزاری پیغام فعال بودن انرا دستگاه میدهد . لطفا مرا راهنمایی کنید . . با تشکر
MicroSystem
25-10-09, 14:54
يه عكس از CPu-z در حين ران بودن يه نرم افزاز بزار
softkadeh
25-10-09, 17:18
سلام
به احتمال زیاد یکی از گزینه های داخل بایوس باید Disable باشد که الان بر روی Enable قرار گرفته .
شما هم ازcpuz عکس بگیر هم از صفحه اورکلاک بایوست .
اگر گزینه intel speed step فعال باشه . سرعت پردازنده گاهی پائین میاد منظورم زمان بیکاری و زمانی که احتیاج به سرعت و فرکانس بالا نیست
Dark Devil
01-11-09, 11:01
با سلام و خسته نباشید به اساتید محترم . کامپیوتر من دارای یک مادر برد asrock مدل 1333-D667 تولید 2007 که در همان سال خریداری و جمع کرده ام میباشد . در ابتدا تا چند ماه پیش در setup ان گزینه overclock را فعال و از 100 به 120 تعیین میکردم و با cpu 2.8 celeron سرعتی برابر 3.6 داشتم (لازم بذکر است مادر برد dualcore میباشد ) ولی الان مدتی است که در همان سرعت 2.79 باقی نمانده و تغییری نمیکند یعنی هسته مادر برد فعال نیست در صورتی که در جستجوی سخت افزاری پیغام فعال بودن انرا دستگاه میدهد . لطفا مرا راهنمایی کنید . . با تشکر
CPU شما Speedstep نداره و عکسی که گذاشتین نشون میده داره در حالت Default خودش کار میکنه و هیچ اورکلاکی صورت نگرفته
لطفا عکسی از منوی اورکلاک مادربوردتون بذارید
Danial_Hiv
08-11-09, 16:18
با سلام . عرض کنم که در حالت معمولی گزینه اول در حالت اتو و عدد 120 نیز 100 میباشد که حالت Defualt میباشد ولی با شرایطی که عکس گرفته ام میباید سرعت بیشتر را نشان دهد که این حالت پیش نمیاید . با تشکر
KING
08-11-09, 21:56
سلام
دوست گرامی اگه عنوان مناسبتر انتخاب میکردید مطمینا" دوستانی بیشتری کمکت میکردن :1. (29):
لطفا" در انتخاب عنوان تاپیک دقت فرمائید
Danial_Hiv
09-11-09, 13:20
سلام
دوست گرامی اگه عنوان مناسبتر انتخاب میکردید مطمینا" دوستانی بیشتری کمکت میکردن :1. (29):
لطفا" در انتخاب عنوان تاپیک دقت فرمائید
حالا لطفا کمکم کنید
Danial_Hiv
09-11-09, 16:21
کمک.......
nima_hl
09-11-09, 18:16
کمک.......
سلام
اون cpu frequency که 133 هستش مگه نمیتونی زیاد کنی ؟
اون رو یواش یواش زیاد کن تا به سرعت دلخواه برسی
اگر هم سیستمت تصویر نداد بایوس رو کلیر کن و آخرین عدد رو باز ست کن