با سلام به همه دوستان
با توجه به پیشرفت amd و intel در عرضه cpu های جدید با توانهای مختلف آیا هنوز هم برای بستن سیستمهای محاسباتی و گرافیکی باید انتخاب را به یکی از این دو محدود کرد ، اگر بخوام یک سیستم برای محاسبات شیمی در دانشگاه و تحت لینوکس اسمبل کنم با توجه با اینکه مدتهاست که amd کار هستم به نتیجه مطلوب میرسم.
nima_hl
23-10-09, 13:32
با سلام به همه دوستان
با توجه به پیشرفت amd و intel در عرضه cpu های جدید با توانهای مختلف آیا هنوز هم برای بستن سیستمهای محاسباتی و گرافیکی باید انتخاب را به یکی از این دو محدود کرد ، اگر بخوام یک سیستم برای محاسبات شیمی در دانشگاه و تحت لینوکس اسمبل کنم با توجه با اینکه مدتهاست که amd کار هستم به نتیجه مطلوب میرسم.
سلام و خوش اومدین
والا مبحث کار شما یکم تخصصیه چندتا سئوال دارم
برنامه بخصوصی برای کارتون دارید و یا خودتون باید بنویسید ؟
هجم پردازشیتون چقدره ، برای مثال بفرمائید برای یه سیکل محاسباتی با سیستم موجود چقدر زمان سپری میشه تا یه پروسه تکمیل بشه ؟
بودجهای که برای این کار اختصاص دادید چقدره ؟
arman5000
23-10-09, 13:47
من فقظ کار بستن سیستم رو به عهده دارم برنامه ای که باهاش کار میکنن ظاهرا نسخه لینوکس هست که فکر میکنم رفتار فیزیک مولکولی رو در شرایط تحقیقاتی با برنامه ای نظیر gaussian (Only the registered members can see the link) در میاره
برا کیس 1 تومن
nima_hl
23-10-09, 14:08
من فقظ کار بستن سیستم رو به عهده دارم برنامه ای که باهاش کار میکنن ظاهرا نسخه لینوکس هست که فکر میکنم رفتار فیزیک مولکولی رو در شرایط تحقیقاتی با برنامه ای نظیر gaussian (Only the registered members can see the link) در میاره
برا کیس 1 تومن
شما با این هزینه ۲ مدل سیستم برای کارتون میتونید ببندید
مدل اول : cpu base که محاسبات روی cpu انجام میشه که بهتره به سراغ i7 اینتل برید
مدل دوم : gpgpu که سرعت محاسبه چندین برابر حالت اول رو داره که یه فنوم ببندید با ۲ یا ۳ تا کارت گرافیکی جوندار مثلا 4890
ولی مدل دوم بایستی توسط نرم افزارتون ساپورت بشه که با مسئولین این کار صحبت کنید بهتون راهنمائی میکنند