ورود

مشاهده نسخه کامل : راهنمایی برای انتخاب قطعات و چند سوال مهم

farzad1362
19-10-09, 03:44
سلام.من بعد از کلی تحقیق قطعاتی رو برای سیستمم انتخاب کردم ..ولی سوال هایی برای من به وجود اومده..
ممنون میشم من را راهنمایی کنید..
مادربرد : asus p5ql pro
سی پی یو : E7300
'گرافیک : Gigabyte 4670 GV-R467ZL-1GI
کیس : یک کیس گرین که ال سی دی داشته باشه..
هارد : 1 ترا بایت
پاور : ؟؟؟؟
رم : 2 گیک 800 و مارکش ؟؟؟؟؟

با توجه به اینکه من تهران نیستم در قیمت این قطعات و بودن یا نبودنشون دچار مشکل میشم ...
از دوستان درخواست دارم که :
1.قیمت روز مادربرد و سی پی یو و گرافیک و هارد 1 ترابایت رو برای من بگن.
2.پاور چند وات بخرم که قیمتش تا جایی که میشه پائین باشه و خوب باشه و به مادربرد من بخوره و برای این قطعات به اضافه : 2 تا دی وی دی رایتر..فلاپی دیسک..کارت کپچر و کارت دی وی بی... مناسب باشه.
3.رم 2 گیگ چه مارکی بخرم که ارزون باشه و خوب.

4.قیمت رم و پاور رو هم بگین.

در مورد کیس...قبلا هم پرسیدم که :کیسی رو انتخاب میکنم که ال سی دی داشته باشه...
میخوام بدونم که آیا در مورد برق ال سی دی کیس به مشکل بر نمی خورم؟
منظورم اینه که من نمیدونم که برق ال سی دی کیس و یا بهتر بگم که سیم های ال سی دی کیس به کجا وصل میشن...به پاور؟با مادربرد؟
اگه به مادربرد وصل میشه .....این مادربرد جای اتصالش رو داره؟

لطفا کمک کنید که از شر این کامپیوتر داغونم نجات پیدا کنم.ممنون:give_rose:

nima_hl
19-10-09, 10:43
سلام.من بعد از کلی تحقیق قطعاتی رو برای سیستمم انتخاب کردم ..ولی سوال هایی برای من به وجود اومده..
ممنون میشم من را راهنمایی کنید..
مادربرد : asus p5ql pro
سی پی یو : E7300
'گرافیک : Gigabyte 4670 GV-R467ZL-1GI
کیس : یک کیس گرین که ال سی دی داشته باشه..
هارد : 1 ترا بایت
پاور : ؟؟؟؟
رم : 2 گیک 800 و مارکش ؟؟؟؟؟

با توجه به اینکه من تهران نیستم در قیمت این قطعات و بودن یا نبودنشون دچار مشکل میشم ...
از دوستان درخواست دارم که :
1.قیمت روز مادربرد و سی پی یو و گرافیک و هارد 1 ترابایت رو برای من بگن.
2.پاور چند وات بخرم که قیمتش تا جایی که میشه پائین باشه و خوب باشه و به مادربرد من بخوره و برای این قطعات به اضافه : 2 تا دی وی دی رایتر..فلاپی دیسک..کارت کپچر و کارت دی وی بی... مناسب باشه.
3.رم 2 گیگ چه مارکی بخرم که ارزون باشه و خوب.

4.قیمت رم و پاور رو هم بگین.

در مورد کیس...قبلا هم پرسیدم که :کیسی رو انتخاب میکنم که ال سی دی داشته باشه...
میخوام بدونم که آیا در مورد برق ال سی دی کیس به مشکل بر نمی خورم؟
منظورم اینه که من نمیدونم که برق ال سی دی کیس و یا بهتر بگم که سیم های ال سی دی کیس به کجا وصل میشن...به پاور؟با مادربرد؟
اگه به مادربرد وصل میشه .....این مادربرد جای اتصالش رو داره؟

لطفا کمک کنید که از شر این کامپیوتر داغونم نجات پیدا کنم.ممنون:give_rose:

سلام

به قول معروف این چییه :wink: e7300 هم شد فوتبال :lol:

الان e7300 کم هست تو بازار e7400 هست حدود 115 تومن که با این قیمت میتونید athlon ii x4 620 بخرید

خودتون یه سرچ بزنید ببینید اینتل واقعا باید بوق بزنه یا نه

Only the registered members can see the link

اینم یه نمونه

موفق باشید

masterpc
19-10-09, 19:27
درسته توی رده سیستمهای خانگی با عرضه phenom ii اینتل کم آورد:love:

ولی اینتل هم که بیکار نبوده و توی سیستمهای high end حرف اول رو همیشه intel می زند:wink:

اینم یک سری تست که ببینید بد نیست:

این راهنمایی های سایت guru3d هم برای خرید یک سیستم low end که شما می خواهید تهیه کنید عالی است: این هم لینکش:

موفق باشید

ezat-ezat
19-10-09, 20:18
برای قیمت قطعات به سایت زیر مراجعه کنید

softkadeh
19-10-09, 20:44
سلام
کوچکتر از اونم که بخوام نظربدم .

من کلا اصلا با AMD موافق نیستم . اینتل محشره .

برای سی پی یو Q8200 رو پیشنهاد میکنم . 150 تومنه فکر میکنم .

سعی کن گرافیک ASUS بگیری .

شما بقیه قطعات رو بخر بعد ببین برای سیستمی که خریدی چه پاوری مناسبه .

رم رو به ترتیب Crucial و Team و Patriot . اگه قیمت مناسب میخوای پتریوت محشره . اگه برای اور میخوای 2 تای اول . من خودم با تجربه ای که با Crucial داشتم اصلا سراغ رم دیگه ای نمیرم . قیمت رم رفته با . 2 گیگ باس 800 کروشیال شده 45 بقیه رمها هم 5 تومن بالا پایین میشه .

برق ال سی دی یا همون led کیس به مادربورد وصل میشه . حداقل 3 تا سیمه که باید به مادربورد نصب بشه . توی دفترچه مادر بورد یا اگه نبود توی دفترچه خود کیس رو بخون حتمأ هست .

مادربوردی که میخری بستگی به سی پی یویی داره که میخری . ولی از من به تو نصیحت که اینتل بخر . امتحانشو پس داده .

soroush_es
19-10-09, 23:25
برق LCD یعنی تغذیه آن که موجب روشن شدن اون میشه هیچ ربطی به مادر بورد نداره هر مادربوردی دلت خواست با هر کیسی دلت خواست ببند.راحت باش
اگر اینتل میخواهی ببندی 7500 و 7400 که بهتره چون ظاهرا دیگه 7300 داره کم میشه
مین هم GIGA-EP43UD3L ببند چون ظاهرا مدت هاست سیستم نبستی یک سیستم با گارانتی مطمئن بببند که اذیت نشی
power هم 500 به بالا بگیر coolermaster یا Green بستگی به بودجت داره
اینم یک مرتب سازی رو لیست خودت
ضمنا AMD با این سی پی یو های AthlonII X2 va X4 تو این رده قیمت فکر کنم خیلی بهتر باشه

7500-7400
GIGA-EP43-UD3L
Green 535A
ASUS or GIGA 4670
RAM KingMax or Patriot 2G 800
HDD=1 Tbyte Seagate Baracuda 7200.12 or Sumsong 1 Trbyte F3

farzad1362
20-10-09, 04:29
سلام.از بس گفتین amd به شک افتادم....
با 450 تومن چی بخرم ؟چه قطعاتی بر مبنای amd?
مادربورد هم باید حتما 3 تا اسلات pci داشته باشه...
گرافیک هم همون 4670
هارد هم 1 ترایایت باشه
بگین بینم چه پیشنهادی میدین...ممنون از همه.....از 450 بیشتر نشه فقط...کیس البته

farzad1362
20-10-09, 05:20
لطفا بگین با حدود 100 تومن چه مادربردی بر مبنای amd بگیرم که از لحاظ اورکلاک هم خوب باشه؟

softkadeh
20-10-09, 10:34
سلام

چرا AMD ؟

nima_hl
20-10-09, 10:40
لطفا بگین با حدود 100 تومن چه مادربردی بر مبنای amd بگیرم که از لحاظ اورکلاک هم خوب باشه؟

برای این کار یه asrock a770de+ کاملا کارتون رو حل میکنه قیمتش حدود ۶۰ تومنه

کلاک 620 رو تا حدود 3.5 به صورت استیبل میتونید باهاش بیارید بالا ( کلاک اصلی 2.6 هستش )

farzad1362
20-10-09, 15:58
برای این کار یه asrock a770de+ کاملا کارتون رو حل میکنه قیمتش حدود ۶۰ تومنه

کلاک 620 رو تا حدود 3.5 به صورت استیبل میتونید باهاش بیارید بالا ( کلاک اصلی 2.6 هستش )

وقتی یه چیزی رو پیشنهاد میدین....اسمش و مارکش رو کامل بگید.اینطوری من چه طور بفهمم که چه مارکی هست و چیه؟

farzad1362
20-10-09, 15:59
از نظر کار با کامپیوتر بین amd و اینتل فرق خاصی هست؟

farzad1362
20-10-09, 16:09
سلام

چرا AMD ؟

چرا amd نه؟

چون به اینتل تعصب داری؟شما که میگی نه....باید بگی چرا نه....

amd سی پی یو های قوی تر داره(نسبت به پول من )و مادربردهاش هم ارزون تر هستن...

farzad1362
20-10-09, 16:22
لینک زیر رو ببینید.میشه گفت از نظر سی پی یو خیلی هم فرقی ندارن.
مقایسه e7500 و 630 amd

farzad1362
20-10-09, 16:24
دوستانی که با amd کار کردن لطفا بگن که چه عیب هایی داره....
از نظر کار کردن با کامپیوتر...........نه رقابت و این چیزها..............در عمل

masterpc
20-10-09, 17:12
amd ایرادی نداره..مثلا من الان amd phenom ii 945 دارم که با فن معمولی خودش داره کار می کنه و دماش توی بیکاری 32-33 و توی حداکثر فشار کاری به 51 می رسه و از لحاظ دما که عالیه.
از لحاظ مصرف هم که طبق گفته خود سایت amd مصرفش 125 واته که برای یک cpu 4 هسته ای به نظرم عالیه.

از لحاظ سرعت هم من تستهایی با نرم افزارهای 3dmark06 و sandra و everest و مشابه زدم بسیار عالی عمل کرده و در حد cpu های intel q9400 و q9550 نشون داده

حالا اونهایی که میگن amd بده نمی دونم رو چه حسابی می گن !!!!:1. (27):

masterpc
20-10-09, 17:14
فعلا هم که دارم با سیستم amd خودم فقط بازی می کنم و اینترنت و چت و فیلم نگاه کردن و کاراهای معمول :1. (35)::11():

nima_hl
20-10-09, 17:17
وقتی یه چیزی رو پیشنهاد میدین....اسمش و مارکش رو کامل بگید.اینطوری من چه طور بفهمم که چه مارکی هست و چیه؟

شما خوبین ؟ :whistle:

همه چیشو که نوشتم asrock شرکت سازندشه مدل هم که a770de+ هستش البته این + باید سمت راست مدل باشه که میشه آ ۷۷۰ دی ای پلاس که اینجا + رو میندازه سمت چپ

اینم لینکش

لطفا یکم بیشتر دقت کنید :give_rose:

softkadeh
20-10-09, 18:54
ببنید اگه من یه بنچ مارک از رمهای کروشیال و رمهای دیگه بذارم و شما ببینید که چقدر تفاوت وجود داره چی میگید ؟ ای در حالیه که شاید 1 نفر هم اینجا با این رمها موافق نباشه .
من از روی مقایسه نرم افزار و اینجور چیزا نمیگم . من از روی تجربه ای که دارم میگم . به خدا اگه بخوای مقایسه کنی اگه سی پی یویی که شرکت اینتل زده و سی پی یویی که AMD زده اگه اینتله سالی 1 بار هم اذیت نکنه اون AMD روزی یک بار اذیتت می کنه .

من با کسی دعوا ندارم فقط نظر شخصیمو گفتم . صد سال هم که بگذره من AMD نمیخرم . این تجربه 10 یا بیشتر سال کار با کام در سطح ها و مباجث مختلفه .

اینتل در یه شرایط خاصی از AMD کم میاره . فقط در یه شرایط خاص . از سابقه هم بخوای حساب کنی میبینی وقتی اینتل در حال ساخت تکنولوژی جدید هست ای ام دی داره نسل های قدیمی اینتل رو کپی می کنه .

دوست عزیز من برای سیستمم که پارسال جمع کردم نزدیک به 2 هفته 1 روز در میون از کرج رفتم ولیعصر . پیشنهاد می کنم برای یک بار هم که شده به بازار سر بزن ببین بازار چطوریه بعد تصمیم بگیر اینطوری خیلی بهتره . اینطوری میتونی رو قطعاتت مانور بدی .

همیشه هم چیزیو بخر که دل خودت باهاشه .

منم بلدم عکس بذارم ولی چه فایده ............

با معذرت از کاربران شرکت بزرگ AMD .

با تشکر

MicroSystem
20-10-09, 20:16
ببنید اگه من یه بنچ مارک از رمهای کروشیال و رمهای دیگه بذارم و شما ببینید که چقدر تفاوت وجود داره چی میگید ؟ ای در حالیه که شاید 1 نفر هم اینجا با این رمها موافق نباشه .
من از روی مقایسه نرم افزار و اینجور چیزا نمیگم . من از روی تجربه ای که دارم میگم . به خدا اگه بخوای مقایسه کنی اگه سی پی یویی که شرکت اینتل زده و سی پی یویی که AMD زده اگه اینتله سالی 1 بار هم اذیت نکنه اون AMD روزی یک بار اذیتت می کنه .

من با کسی دعوا ندارم فقط نظر شخصیمو گفتم . صد سال هم که بگذره من AMD نمیخرم . این تجربه 10 یا بیشتر سال کار با کام در سطح ها و مباجث مختلفه .

اینتل در یه شرایط خاصی از AMD کم میاره . فقط در یه شرایط خاص . از سابقه هم بخوای حساب کنی میبینی وقتی اینتل در حال ساخت تکنولوژی جدید هست ای ام دی داره نسل های قدیمی اینتل رو کپی می کنه .

دوست عزیز من برای سیستمم که پارسال جمع کردم نزدیک به 2 هفته 1 روز در میون از کرج رفتم ولیعصر . پیشنهاد می کنم برای یک بار هم که شده به بازار سر بزن ببین بازار چطوریه بعد تصمیم بگیر اینطوری خیلی بهتره . اینطوری میتونی رو قطعاتت مانور بدی .

همیشه هم چیزیو بخر که دل خودت باهاشه .

منم بلدم عکس بذارم ولی چه فایده ............

با معذرت از کاربران شرکت بزرگ AMD .

با تشکر
جالب بود

منظورت اذيت چيه؟ مگه CPU‌آدمه كه بخواد اذيت كني خب قبل از خريد بهش بگو ميخواي اذيت كني اگه گفته بله يا گفت بادكنك نخر.

معماري Corei7 و قرار دادن مموري كنترلر داخل پردازنده يك كپي بزرگ از AMD athlon 64 بود. ميشه يه نمونه بياري كه AMD از اينتل كپي كرده

Khornaf
21-10-09, 06:15
سلام خدمت دوستان
شاید مطلبی که میخوام بگم به بحث شما زیاد ربطی نداشته باشه
ولی من الان سالهاست از cpu amd هستفاده میکنم مدل athlon xp 2500xp درسته که این cpu قدیما هست و سالهاست داره کار میکنه مدتی من نسبت به فن cpu بی تفاوت بودم و نگاه نمیکردم یک روز به طور اتفاقی وارد setup مادر بورد شدم و دیدیم حداقل دمای cpu بالای 80 هست:1. (27): ولی داره کارشو میکنه و من با این وضع گیم هم بازی میکردم:lol: و سیستم اجرا میکرد ( شاید به مدت دو سه ماه :whistle:)
منظور اینکه cpu های amd در سطح قیمت خودشون عالی هستن و کارایی که من با این cpu بدبخت فسیل کردم شاید intel بود تا الان دوام نمیآورد.
به عقیده من cpu های بسیار مقاومی هستن و در صورت استفاده مدام (مثل من روزی 17-18 ساعت کار به
مدت چهار پنچ ساله داره کار میکنه) حتی یک مرطبه کوچکترین ایرادی پیدا نکرده:yes: :cool:

softkadeh
21-10-09, 10:13
سلام خدمت دوستان
شاید مطلبی که میخوام بگم به بحث شما زیاد ربطی نداشته باشه
ولی من الان سالهاست از cpu amd هستفاده میکنم مدل athlon xp 2500xp درسته که این cpu قدیما هست و سالهاست داره کار میکنه مدتی من نسبت به فن cpu بی تفاوت بودم و نگاه نمیکردم یک روز به طور اتفاقی وارد setup مادر بورد شدم و دیدیم حداقل دمای cpu بالای 80 هست:1. (27): ولی داره کارشو میکنه و من با این وضع گیم هم بازی میکردم:lol: و سیستم اجرا میکرد ( شاید به مدت دو سه ماه :whistle:)
منظور اینکه cpu های amd در سطح قیمت خودشون عالی هستن و کارایی که من با این cpu بدبخت فسیل کردم شاید intel بود تا الان دوام نمیآورد.
به عقیده من cpu های بسیار مقاومی هستن و در صورت استفاده مدام (مثل من روزی 17-18 ساعت کار به
مدت چهار پنچ ساله داره کار میکنه) حتی یک مرطبه کوچکترین ایرادی پیدا نکرده:yes: :cool:

سلام

این بخاطر اینه که اگه دمای سی پی یوی شما تا 300 درجه یا بیشتر هم بره باز سیستمتون هنگ نمیکنه .
اینم یکی از مشکلات ای ام دی هست .

اینتل وقتی دماش بالا بره هنگ میکنه ولی ای ام دی صبر میکنه تا سی پی یو بسوزه جزغاله بشه .

به نظر شما این یه مزیته ؟

AMD>INTEL
21-10-09, 10:52
تو دمای بالای 75 پردازنده خاموش میشه . اینطور که بنچمارکها و برنامه ها میگن از نظر دما این دو پردازنده با هم فرقی ندارند . من تا حالا ندیدم پردازنده های ATHLON 64 به بالا به قول شما جزغاله بشن . سری PHENOM II هم شدیدا اینتل رو سر قضیه COLDBUG به چالش کشیده

MicroSystem
21-10-09, 11:27
تو دمای بالای 75 پردازنده خاموش میشه . اینطور که بنچمارکها و برنامه ها میگن از نظر دما این دو پردازنده با هم فرقی ندارند . من تا حالا ندیدم پردازنده های ATHLON 64 به بالا به قول شما جزغاله بشن . سری PHENOM II هم شدیدا اینتل رو سر قضیه COLDBUG به چالش کشیده
بهادر جان يه خورده در مورد COLDBUG توضيح ميدي؟

hapalii
21-10-09, 12:56
سلام

این بخاطر اینه که اگه دمای سی پی یوی شما تا 300 درجه یا بیشتر هم بره باز سیستمتون هنگ نمیکنه .
اینم یکی از مشکلات ای ام دی هست .

اینتل وقتی دماش بالا بره هنگ میکنه ولی ای ام دی صبر میکنه تا سی پی یو بسوزه جزغاله بشه .

به نظر شما این یه مزیته ؟

اولا هیچ cpu به این دما نمیرسه هیچ وقت چون بخاطر محدودیت هایی که در بایوس وجود داره و برای cpu معمولا 90 درجه هست اگر cpu به این درجه از حرارت برسه سیستم اتومات خاموش میشه .

در مورد کپی کردن AMD هم کمی بی انصافی میکنید هرچند من کلا با اسم کپی موافق نیستم چون هر دو این شرکت ها انقدر بزرگ هستند هر کدوم روی توانایی های خودشون کار کنن اما اگر این اسم قبول کنیم هم اینتل در خیلی از موارد عقب تر بوده مثل تکنولوژی کنترل حافظه که اینتل خیلی بعد از AMD داره این کار رو می کنه با همین CPU های دو سه و یا چهار هسته ای که همواره AMD اولین اون هرا رو به بازار داده درکل من روی AMD تعصب دارم دلیل هم دارم اینتل نه به خاطر اینکه رئیس هاش مثلا ادم بدین بلکه به خاطر منطق بازار چون 80 درصد بازار رو در اختیار داره معتقد مشتری باید دنبال اون بیاد این رو میشه وقتی که تکولوژی جدید به بازار میده به خوبی دید مثلا همین cori7 ها وقتی به بازار می یاد سوکت عوض میشه رم عوض میشه کلا باید سیستم قبلی به بوسی به زاری کنار اما برعکس اون AMD چون فقط تقریبا 20 درصد بازار رو داره نه بخاطر اینکه ادم های خوبین و دلشون واسه ما سوخته بلکه بخاطر همون منطق بازار مجبورن دنبال رو نیاز های مشتری باشن برای همین که می بینید وقتی AMD سی پی یو جدید به بازار میده سعی می کنه تا با سخت افزار های قبلی سازگاری داشته باشه مثل سوکت های AM2+ AM3 این چیزها که این به اون می خوره اون به این می خوره یا همون تکنولژی کنترل حافظه که حسن بزرگش همین بود .
در کل باید بگم برای کسائی که می گن اینقدر پول دارم و یک سیستم می خوام همواره AMD جواب های بهتری داشته و برای کسانی هم که می گن یه سیستم می خوام این کار بکنه اون کار بکنه پولش هم هر چی شد شد معمولا اینتل گزینه های بهتری داره.

در اخر هم ( چون ادم متعصبی هستم ) یه نمونه دیگه از عقب بودن اینتل توی بازار امروز اگر شما الان پردازنده های مثل AMD Athlon II X4 620 با قیمت 110 هزار تومان یا AMD Athlon II X2 250 Regor رو با 70 هزار تومان بخواین مقایسه کنید با پردازنده های اینتل تقریبا هیچ چیز نزدیک به اینها هم پیدا نمی کنید الان 5300 اینتل نزدیک 70 هزار تومان که به هیچ عنوان قابل مقایسه با AMD Athlon II X2 250 Regor نیست کلا بعد از به بازار اومدن AMD Athlon II اینتل چون دید داره بازار رو توی این رنج قیمت از دست میده عرضه پردازنده های جدیدش با اسم رمز Clarkdale رو به جلو انداخته .

چقدر حرف زدم تعصب دیگه یکی به AMD یکی هم به استقلال :1. (38):

Curtis
21-10-09, 13:12
این دما که دوستمون گفت مربوط به cpu های قدیمی هست که سوییچ نداشتن.

MicroSystem
21-10-09, 14:09
كلا آدم هيچوقت نباييد تعصبي قضاوت كنه
هر كدوم از پردازنده هاي AMD يا اينتل تو رنج قيمت مشخصي بهترين ودند بايد اون رو پيشنهاد داد.
الان AMD Athlon II X4 620 واقعا تركونده اوركلاك با فن خودش تا 3500 يعني از Q6600 كه من دارم و با فن تونيك تاور تا 3500 اوركلاك كردم كه 140 وات هم به مصرف CPU اضافه شده برتره.
نتايج بنچماكها رو هم اگه دقت كنيد AMD تو فركانسهاي بالا كاملا بر اينتل برتبري داره.

farzad1362
21-10-09, 15:33
سلام به همه.خیلی ممنون از همه کسانی که راهنمایی کردن...
مشکل من هم این هست که چون سیستم amd هیچ وقت نداشتم ..نمیدونم که این حرف ها چقدر میتونه صحیح باشه....

مبنا رو میزارم روی یه چیز دیگه....

مثلا من کامپیوتر فعلیم رو 4 سال قبل خریدم 700.که الان خیلی ارزش داشته باشه و بخرن 100 تومنه....

بین amd و اینتل کدومشون از لحاظ قطعات و اینکه در بازار فروش و رواج داشته باشن بهتر هستن؟
منظورم اینه که : مثلا الان گرافیک سیستم من سوخته و چون agp هست...باید همه سیستم رو عوض....
و یا به تعبیری باید سیستم جدید ببندم....
از این لحاظ کدومشون بهتر هستن؟
که مثلا در آینده از لحاظ رم و یا گرافیک با مشکل از رده خارج شدن مواجه نشم...
البته نمیدونم این سوال چقدر میتونه صحیح باشه...چون هر روز داره پیشرفت میکنه و قطعات جدید....

یکی به من گفت که بعضی از مادربردهای amd دو مدل رم ddr2 و ddr3 رو ساپورت میکنه...درسته این حرف؟

یک مادربرد خوب که برند معروفی باشه و حدود قیمت هم 100 تومن و از لحاظ اورکلاک خوب باشه معرفی کنید..
البته 3 تا اسلات pci هم داشته باشه....
از لحاظ اورکردن سی پی یو ......
ٍE7400 بهتر هست یا 620 از amd?

MicroSystem
21-10-09, 16:36
E7400 رو اصلا نبايد با AMD 620 مقايسه كرد چون اولي دو هسته ايه ودمي 4 هسته اي
اگه اينطور فكر ميكني پس
1- حتما پردازنده 4 هسته اي بخر
2- مادبرد كمبو كه هم رم DDR2 ساپورت ميكنه هم DDR3 بخر. اينتل ساپورتش رو سراغ دارم Asrock P43twins160 به قيمت 78 تومن ولي AMD ساپورت من سراغ ندارم. در ضمن مادبرد هاي كمبو معمولا قابليت اوركلاكشون كمتر از مادبردها مشابه هست.

hapalii
21-10-09, 16:40
چقدر توضیح نوشته بودم همش پرید این فایر فاکس چرا اینطوری شیطونی میگه فقط با اکسپلور بیام ها :1. (27):

دیگه حسش نیست اون همه توضیح بدم مختصر بگم اگر بخواین بعد یک سال cpu یا مادر برد رو تعویض کنید قطعا اگر اینتل باشه بهتر می خرند چون مشتری بیشتری براش دارند . سایر قطعات مثل کارت گرافیک که مثال زدین برای هر دو یکی و فرق نمی کنه کلا ببینید کدوم کارائی بهتری داره اون انتخاب کنید نه این که کدوم بهتر فروش میره.

در مورد سئوال بعدی اینکه مادر بردی باشه هر دو رم رو ساپورت کنه من ندیدم اما با بالا رفتن قیمت رم و نزدیک شدن قیمت ddr2 به ddr3 الان دیگه وقت رفتن به سمت ddr3 هست که البته اگر انتخاب شما amd باشه برای این کار خرج کمتری دارین چون مادر برد هاش قیمت مناسب تری دارند.

در مورد سئوال بعدی وقتی هنوز معلوم نشده چه cpu می خرین معرفی مادر برد امکان پذیر نیست.

در مورد سئوال اخر هم مقاسه این دو تا درست نیست 7400 دو هسته ای اما 620 amd یه 4 هسته ای من نمی دونم از لحاض اورکلاک مقایسه یه 4 هسته ای با 2 هسته درست یا نه اما شما تعداد هسته ها رو رها کردین می خواهین ببنید کدوم اور بهتر میشه فکر کنم چندان درست نباشه.

farzad1362
22-10-09, 03:41
این همه گفتین amd..... ولی به نظر میاد بیشتر تعصبی برخورد کردین........
خودتون فهمیدید که کدوم بهتر هست؟
گفتم یه مادربورد amd تا 100 تومن بگید..........همش داریذ بحث های علمی بیخود میکنید....
من سوال میپرسم شما .............
اینجا شده دعوای این دو........amd va intel
بحث در اینجا فایده نداره....علتش هم مشخص هست........
هیچ کدومتون به دلیل درست نتونستید بگید که با 200 تومن پول برای مادربورد و سی پی یو......کذوم انتخاب بهتری هست....
یکی میاد میگه اگه بخوای بفروشی.........
اصلا سوال من این بود؟
بیخیال....بحث در اینجا هیچ نتیجه ای برای من نداره.بای همگی

farzad1362
22-10-09, 03:43
در ضمن این همه دوهسته ای 4 هسته ای نکنید..
چند پست قبل مقایسه e7500 با 620 رو گذاشتم.......که تفاوت چندانی ندارن....

پس زیادی داغش کردین .....

nima_hl
22-10-09, 09:56
این همه گفتین amd..... ولی به نظر میاد بیشتر تعصبی برخورد کردین........
خودتون فهمیدید که کدوم بهتر هست؟
گفتم یه مادربورد amd تا 100 تومن بگید..........همش داریذ بحث های علمی بیخود میکنید....
من سوال میپرسم شما .............
اینجا شده دعوای این دو........amd va intel
بحث در اینجا فایده نداره....علتش هم مشخص هست........
هیچ کدومتون به دلیل درست نتونستید بگید که با 200 تومن پول برای مادربورد و سی پی یو......کذوم انتخاب بهتری هست....
یکی میاد میگه اگه بخوای بفروشی.........
اصلا سوال من این بود؟
بیخیال....بحث در اینجا هیچ نتیجه ای برای من نداره.بای همگی

چون این بحث رو شروع کردم فکر کنم باید بهتون جواب بدم

شما بهتره برید بازار جنسای بازار رو نگاه کنید هر کدوم خوشتون اومد بخرید

چون انتخاب قطعات یکم تجربه و دقت میخواد

توی اون بنچمارکهائی که خودتون گذاشتین دقت کنید ، تستهائی که مربوط به عملکرد CPU میشده و برنامه‌های جدید که قادر به استفاده از ۴ هسته بودن اختلاف زیادی با هم دارن

۴ هسته قطعا بهتر از ۲ هسته هستش ولی برنامه‌های قدیمی نمی تونند از امکانات ۴ هسته استفاده کنند در نتیجه ممکنه بعضی ریزالتها درست نباشه

هم CPU و هم مین رو دقیق بهتون گفتم و مطمئنم توی تملم برنامه های ۲۰۰۹ به بعد تفاوت بسیار زیادی با CPU انتخابی شما داره

در آخر هم میگم پول خودتونه هر جور مایلید هزینه کنید

یا حق ، خوش اومدید

AMD>INTEL
22-10-09, 10:21
من هم موافقم با دوست خوبمون .

MicroSystem
22-10-09, 10:28
من هم موافقم با دوست خوبمون .

farzad1362
22-10-09, 16:23
ببینید.....
من اول میخواستم اینتل بخرم....بعد دچار تردید شدم...

هنوز هم دچار تردید هستم.من نمیدونم مگه amd چه عیبی داره که بعضی ها ....حرف ها متناقض هستن..

یک مادربورد خوب که مارک معروف باشه مثل ایسوس و 3 تا اسلات pci داشته باشه و برای اور کردن خوب باشه...
هنوز به من معرفی نکردین...
اینکه میگم مارک معروف ....چون من تهران نیستم که راحت هر چیزی رو پیدا کنم...
به تجربه میدونم که مارک های غیر معروف رو پیدا نمی کنم....
حالا چی پیشنهاد میدین؟

در ضمن کار من طوری هست که سیستمم 20 ساعت مداوم و گاهی اوقات تا 48 ساعت هم باید روشن باشه..
آیا این سی پی یو های amd در مقابل گرما مقاوم هستن؟مادربردهای amd چطور؟

من میترسم که کیفیت بالایی نداشته باشن.

farzad1362
22-10-09, 16:26
هنوز یه مادربرد حسابی به من معرفی نکردین و مثل تاپیک های دیگه و سایت های دیگه....سریع میاین یارگیری میکنید.اگه قصد کمک دارین به جای موافقم مخالفم چیزی بگید که به درد آدم بخوره.....
این رفاقت های بیخود شما برای تشکر جمع کردن و پست زدن بیشتر کاربر چه سودی داره؟

farzad1362
22-10-09, 16:39
با تحقیقاتی که کردم مشخص شد که پردازنده های amd بسیار داغ میکنند و احتمال سوختن اون ها بالاست.
من قید amd رو زدم.بالاخره در ارزون بودن یه حکمتی هست...کیفیت پائین.

ترجیح میدم سرعت کمتری داشته باشم ولی یک سی پی یو چند سال برام کار بده...
نه اینکه روز دوم بسوزه و یه خرج بزاره رو دستم.....

تاپیک های زیادی رو خوندم که این مطلب رو گفتن.....به قول معروف :
تا نباشد چیزکی مردم نگویند چیزها...

از این ها گذشته....به عنوان آخرین سوال...مادربردهای ایسوس در ایران گارانتی دارند؟

MicroSystem
22-10-09, 16:51
با تحقیقاتی که کردم مشخص شد که پردازنده های amd بسیار داغ میکنند و احتمال سوختن اون ها بالاست.

از این ها گذشته....به عنوان آخرین سوال...مادربردهای ایسوس در ایران گارانتی دارند؟

اين حرفها چيه اينها رو كدوم بيسوادي گفته.

درسته 7-8 سال پيش اينطور بود البته زياد گرم ميكردند و لي اينكه بسوزند نه درست نبود مگه اينكه فن و هيتسينكشون رو در حين كار برداري ( نه اينكه فن خالي رو برداري) كه اون موقع منفجر هم ميشدند
هر كي اينها رو بهت گفته 7-8 سال از زندگي عقب بوده

حالا ما كه مجبورت نميكنيم برو اينتل بخر خب من بهت حق ميدم با تحقيقات به اين نتيجه برسي متاسفانه بيسواد ما زياد داريم
خب از همونائي كه گفتن AMD زياد گرم ميكنه بپرس فرق بين تكنولوژي 130 نانومتري با 45 نانومتري چيه؟ اگه جواب درستي دادند؟

masterpc
22-10-09, 17:20
سلام

عجب.. amd داغ میکنه و می سوزه !!!!

پس پردازنده 4 هسته ای amd phenom ii 945 که من دارم با فن معمولی باکسش الان دماش تو بیکاری 32 است و توی فشار حداکثر به 50 می رسه ..یعنی داغه و می سوزه:whistle:

intel e7200 دو هسته ای داشتم با فن معمولی باکس دماش تو بیکاری 40 و توی فشار 58-60 بود:wink:

اصلا مقایسه برند با برند یک جور وقت تلف کردن است و بهتره تمرکز کنید مقایسه مدل با مدل با توجه به p/p :give_rose:

MicroSystem
22-10-09, 17:23
يه سئوال دوستان
اينتل خب گارانتي تو ايران نداره
AMD هنوز با گارانتي آلبالو هست يا اين هم جديدا گارانتي نداره؟

masterpc
22-10-09, 17:38
يه سئوال دوستان
اينتل خب گارانتي تو ايران نداره
AMD هنوز با گارانتي آلبالو هست يا اين هم جديدا گارانتي نداره؟

سلام

محصولات amd با گارانتی سه ساله آواژنگ است... من که با سه سال گارانتی آواژنگ گرفتم:party::love:

nima_hl
22-10-09, 18:32

بله ، هر قطعه کامپیوتر که توسط یک شرکت معتبر وارد ایران بشه ، با گارانتی همون شرکت به فروش میرسه

ایسوس هم از این امر پیروی میکنه

softkadeh
22-10-09, 19:40
سلامآخر به حرف من رسیدی .اینتل اگه 1000 دلار هم قیمت بذاره واسه سی پی یوش باز میارزه بخریبا تشکر

farzad1362
23-10-09, 03:04
سلام

عجب.. amd داغ میکنه و می سوزه !!!!

پس پردازنده 4 هسته ای amd phenom ii 945 که من دارم با فن معمولی باکسش الان دماش تو بیکاری 32 است و توی فشار حداکثر به 50 می رسه ..یعنی داغه و می سوزه:whistle:

intel e7200 دو هسته ای داشتم با فن معمولی باکس دماش تو بیکاری 40 و توی فشار 58-60 بود:wink:

اصلا مقایسه برند با برند یک جور وقت تلف کردن است و بهتره تمرکز کنید مقایسه مدل با مدل با توجه به p/p :give_rose:

دوست خوبم.اینطوری گفتن که دلیل نمیشه...
سیستم داغون الان من....سی پی یو اون هست : intel celeron 2.6 تک هسته ای....
4 ساله داره کار میکنه....
توی همین تابستون دماش به 47 میرسید....نهایت دماش....در حالی که سیستمم داخل یک ابتق کوچک هست که نه کولری در کار بود نه پنکه ای...
من هم چون دانلود آفلاین میکردم تا 48 ساعت هم این بدبخت روشن بود....دماش از این بیشتر نمی شد...

ولی چیزهایی که من خوندم میگند که اگه سی پی یو اینتل دماش از فلان درجه بیشتر بشه نمیدونم سیستم ریست میشه و این حرف ها....
ولی اگه amd فنش از کار بیفته اینقدر داغ میشه که خودش خودش رو آب کنه.....
چند تا تاپیک دیدم اینو گفتن....
تاریخشون هم مال همین 2009 بود نه 10 سال قبل....

من هم قبلا فن سی پی یو سیستمم از کار افتاده...حتی 4 دفعه به دلیل در دسترس نبودن خمیر سیلیکون تا 5 دقیقه هم روشن بوده.....بدون داشتن خمیر سیلیکون حتی یک ذره....

شاید هم شما داری و خوب جواب داده....ولی خوب من ترجیح میدم که چیزی رو بخرم که بیشتر شناخت داشته باشم....
اینکه چند نانومتری هست و این بحث های علمی....این ها چه فایده برای من داره؟

من با همین سی پی ضعیفم و 512 رم بارها و بارها با نرم افزارهای مختلف کانورت کردم و هزار تا کار سنگین...
پس با همین e7400 هم راضی میشم....

لطفا دوستان بگند که e7400 رو تا چه حدی میشه اور کرد؟و آیا به نوع مادربورد ربطی داره؟

farzad1362
23-10-09, 03:12
در ضمن مطمئن باش که اگه دماش به 50 میرسه خیلی زیاده...الان دوای سی پی یو من 38 هست درخالی که از ساعت 4 بعد ازظهر تا الان سیستمم روشن بوده...و در حال دانلود آفلاین...و با رم 512

لطفا دوستان بگند که e7400 رو تا چه حدی میشه اور کرد؟و آیا به نوع مادربورد ربطی داره؟

masterpc
23-10-09, 03:24
در ضمن مطمئن باش که اگه دماش به 50 میرسه خیلی زیاده...الان دوای سی پی یو من 38 هست درخالی که از ساعت 4 بعد ازظهر تا الان سیستمم روشن بوده...و در حال دانلود آفلاین...و با رم 512

سلام

آخه دمای cpu در پیت سلرون رو با یک چهار هسته ای phenom ii 945 مقایسه می کنند!!!!:gasp:

دمای 4 هسته ای ها بالاتر است و 50 درجه عاقلانه است و به نظر من خیلی خوب در حالت لود.
:cool:

e7400 رو اگر هدفت اینه که اورکلاک کنی و روی همون حالت اورکلاک 24 ساعت استفاده کنی با کولر خوب و کیس مناسب تا 3.5 گیگاهرتز فکر کنم عاقلانه است...:great:
بالاتر از اون دیگه برای رکورد زدن و عشق اورکلاک و این حرف ها است:Love-ssa~! (1)::Love-PCN~!:

farzad1362
23-10-09, 03:43
اگه 20 تومن بیشتر بدم میتونم Q8200 رو بخرم....به نطرتون این خوبه؟ارزش داره؟

میشه تا 4 سال روش حساب کرد که بازی هارو جواب بده؟از نظر اورکلاک چی؟

nima_hl
23-10-09, 07:26
اگه 20 تومن بیشتر بدم میتونم Q8200 رو بخرم....به نطرتون این خوبه؟ارزش داره؟

میشه تا 4 سال روش حساب کرد که بازی هارو جواب بده؟از نظر اورکلاک چی؟

q8200 به نظرم ارزش 20 تومن اضافه رو داره .

بازی خیلی بیشتر از اونکه به cpu بستگی داشته باشه ، به gpu بستگی داره .

شما همون e7400 رو هم بگیرید و گرافیکتون خوب باشه گمان میکنم توی بازی هیچ مشکلی نداشته باشید .

MicroSystem
23-10-09, 15:41
آقا همون Q8200 رو بخر. نه اصلا Q8200 چيه چهار هسته اي زياد داغ ميكنه و ممكنه بسوزه بيا 2 هسته اي بخر مثل همون E7400 نه E7400 هم خوب نست چون سرعتش بال است داغ ميكنه و ميسوزه 3.4 دو مگ كش بخر. كه دور فنش تا5400 rpm هم ميرسيد. اين جديدا دور فنشون كمه و ممكنه زود بسوزند. CPU هاي AMD هم داغ ميكنند و ميسوزند. مثلا 1 روز بيشتر ممكنه واسه شما عمر نكنند.

farzad1362
24-10-09, 01:56
آقا همون Q8200 رو بخر. نه اصلا Q8200 چيه چهار هسته اي زياد داغ ميكنه و ممكنه بسوزه بيا 2 هسته اي بخر مثل همون E7400 نه E7400 هم خوب نست چون سرعتش بال است داغ ميكنه و ميسوزه 3.4 دو مگ كش بخر. كه دور فنش تا5400 rpm هم ميرسيد. اين جديدا دور فنشون كمه و ممكنه زود بسوزند. CPU هاي AMD هم داغ ميكنند و ميسوزند. مثلا 1 روز بيشتر ممكنه واسه شما عمر نكنند.

معلومه حالت خوب نیست....انگار که شرکت amd مال پدرت باشه....این همه تعصب واسه چی؟
حقیقت رو که نمیشه کتمان کرد...
خوب بود این همه بحث رو برای اینتل ها میکردن...به هر حال فرص کن من amd بخرم....برای شما چه فرقی داره؟

از شما و همه دوستان که در این تاپیک شرکت داشتند و نظر دادند ممنونم.....

این همه تاپیک و بحث های سخت افزاری....90 درصدش به خاطر کمبود بودجه ما ایرانی هاست...
ما به ریال پول در میاریم و باید به دلار کامپیوتر و لوازم صوتی و تصویری..موبایل..و ...بخریم..
وگر نه معلومه که یک سی پی یو چهار هسته ای که بالای 200 باشه از این ها بهتره....

از همه دوستان بسیار سپاسگذارم.....

انشاالله برم و قطعات رو بخرم و بعد با کمک شما دوستان سر هم کنم...همگی موفق و موید باشید.:give_rose:

farzad1362
24-10-09, 03:04
میخواستم دیگه پست نزنم ولی....

مادربوردی که هم ddr2 و هم ddr3 ساپورت کنه و 3 تا اسلات pci داشته باشه...چی میتونم بخرم با زیر 100 تومن؟
مثلا یک نمونه پیدا کردم : M.B Asrock P43twins1600

ولی در مورد کیفیت این مارک نمیدونم.آیا این مارک Asrock کیفیت خوبی داره؟

چه شرکت هایی دیگه ای مادربردهایی با این قابلیت دارند؟

به نطرم خیلی این قابلیت خوبه...چون بعد از چند سال سیستم دور انداختنی نمیشه و میشه از ddr3 استفاده کرد.

نظرتون چیه دوستان؟

softkadeh
24-10-09, 11:59

مادربوردی که هم ddr2 و هم ddr3 ساپورت کنه و 3 تا اسلات pci داشته باشه...چی میتونم بخرم با زیر 100 تومن؟

به نطرم خیلی این قابلیت خوبه...چون بعد از چند سال سیستم دور انداختنی نمیشه و میشه از ddr3 استفاده کرد.

نظرتون چیه دوستان؟

سلام

اینتل شاه سی پی یو . پشیمون نمیشی .

Asus بخر . چرا Asrock ؟

البته گیگا یه مدل داره که شبیه چیزیه که تو میخوای ولی متاسفانه نمیدونم الان چیه اسمش . ولی واست پیدا می کنم .

با تشکر

nima_hl
24-10-09, 12:28

نظرتون چیه دوستان؟

پیریه و هزار درد ، دیدم یکی ازم کمبو خواسته بود یادم نمیومد تو کدوم تاپیک بود :lol:

آقا این پست برای شماست :give_rose:

قیمتش یه مقدار بیشتره ولی فکر کنم با توجه به چیپستش ( x48 ) ، هیتسینکای جوندارش ، ۲ تا pci-e 16x و مشخصات دیگش به این قیمت میرزه

موفق باشید

farzad1362
24-10-09, 21:29
پیریه و هزار درد ، دیدم یکی ازم کمبو خواسته بود یادم نمیومد تو کدوم تاپیک بود :lol:

آقا این پست برای شماست :give_rose:

قیمتش یه مقدار بیشتره ولی فکر کنم با توجه به چیپستش ( x48 ) ، هیتسینکای جوندارش ، ۲ تا pci-e 16x و مشخصات دیگش به این قیمت میرزه

موفق باشید

سلام.پسر خوب اینی که گذاشتی که 195 تومن هست عزیز...:gasp:

مطمئنی 135؟فکر کنم اشتباه میکنی....چند تا سایت الان دیدم....:whistle::whistle:

در ضمن لینکی که در لینک بالا لرام گذاشتی...برای من پیغام عضو شوید میده..در حالی که من نام کاریری رو وارد کردم...
منتظرم

farzad1362
24-10-09, 21:33
نیما جان اسم دقیق مین همینه؟اسم دقیقش رو بگو....شاید تشابه اسمی داره....
در ضمن لینکی که به سایت اصلی اون میره رو اینجا برای من بزار...مرسی

nima_hl
24-10-09, 21:41
نیما جان اسم دقیق مین همینه؟اسم دقیقش رو بگو....شاید تشابه اسمی داره....
در ضمن لینکی که به سایت اصلی اون میره رو اینجا برای من بزار...مرسی

تشابه اسمی نیست میتونید خودتون تشریف ببرید از نزدیک ببینید :give_rose:

farzad1362
25-10-09, 02:04
نیما جان....اسمش رو در اون پست اشتباه زده بودی...

اسمش رو زده بودی x45 Platinum .....در حالی که که x48c هست.به هر حال ممنون.

مادربورد خیلی خوبی به نظر میاد... چند سوال پیش میاد :

1.این مادربورد رو اصلا در بازار میشه پیدا کرد یا نه؟چون در هیچ سایت فروش قطعات ظاهرا نیستش.

2.این که میگی 130 تومنه رو مطمئنی؟اگه این طور باشه که خیلی قیمتش خوبه...

3.برای اور کردن خوبه؟کیفیت ساختش چی؟در ایران ضمانت داره؟

4. من در تهران نیستم.نمیدونم این در شهر ما باشه یا نه.من اصفهان هستم...اینجا فقط یک خیابان هست به نام طالقانی...اگه در بازار فروش قطعات کامپیوتری اونجا نباشه....دیگه نیست....

اگه باز هم توی این مایه مادربورد دیگه ای سراغ داری بگو...که اگه گیرم نیومد چیز دیگه ای بخرم....
اگه باز هم چیزی سراغ داری حتما بگو

farzad1362
25-10-09, 02:26
نیما..این محصول 2008 هست.فکر نکنم دیگه گیر باید.

farzad1362
25-10-09, 02:38
نیما...ماددربوردی که من خودم میخواستم بخرم اینه : P5QL PRO
اینم لینکش :Only the registered members can see the link
قیمتش هم 115 هست.

توی این مایه ها چی سراغ داری؟که اگه گیرم نیومد چیز دیگه ای بخرم...

در مورد این مادربورد انتخابی خودم :
برای سی پی یو q8200 خوب هست؟

قیمت سی پی یو Q8200 رو داری؟البته این سایتی ها نه...

nima_hl
25-10-09, 07:45
نیما جان....اسمش رو در اون پست اشتباه زده بودی...

اسمش رو زده بودی x45 Platinum .....در حالی که که x48c هست.به هر حال ممنون.

مادربورد خیلی خوبی به نظر میاد... چند سوال پیش میاد :

1.این مادربورد رو اصلا در بازار میشه پیدا کرد یا نه؟چون در هیچ سایت فروش قطعات ظاهرا نیستش.

2.این که میگی 130 تومنه رو مطمئنی؟اگه این طور باشه که خیلی قیمتش خوبه...

3.برای اور کردن خوبه؟کیفیت ساختش چی؟در ایران ضمانت داره؟

4. من در تهران نیستم.نمیدونم این در شهر ما باشه یا نه.من اصفهان هستم...اینجا فقط یک خیابان هست به نام طالقانی...اگه در بازار فروش قطعات کامپیوتری اونجا نباشه....دیگه نیست....

اگه باز هم توی این مایه مادربورد دیگه ای سراغ داری بگو...که اگه گیرم نیومد چیز دیگه ای بخرم....
اگه باز هم چیزی سراغ داری حتما بگو

از نظر کیفیت ، گارانتی ، آورکلاک خیالت راحت تا ایناش ردیف نباشه که معرفی نمیکنم که :great:

قیمت رو هم گفتم 135 نگفتم 130 :whistle:

هر جور حساب میکنم برد دیگه‌ای در مقایسه با این برد به دلم نمیشینه ، اگر به این برد نمره ۲۰ بدم به اون asus شما نمره ۱۲ هم نمیدم

فکر کنم بتونم هماهنگ کنم برات بفرستند اصفهان

در مورد q8200 آخرین قیمتی که داشتم 148 بوده اگرامروز تماس داشتم و قیمت جدید رو گرفتم بهت خبر میدم

موفق باشی

mehdi2008
27-10-09, 06:27
میشه اینجا هم مو راهنمایی کنید