ورود

مشاهده نسخه کامل : کمک کمک نصب ویندوز (فوری)

alireza_asol
14-10-09, 12:26
سلام دوستان.
دوستم زیاد تو مسائل کامپیوتری وارد نیست.میخواسته ویندوز نصب کنه اشتباهی یه ویندوز xp اضافه نصب کرده یعنی الان دو تا xp تو درایو cداره هر دو تاشونم داغونن.
حالا من میخواستم براش ویندوز نصب کنم رفتم تو بایوس first boot رو گذاشتم رو cd -dvd 0 ولی با cd ویندوز بوت نشد.
یعنی میره تو صفحه ی انتخاب سیستم عامل (که هر دوتاش xp هستن)
به غیر از cd - dvd 0 اینا رو هم داره cd -dvd 1 ide 0 floppy
که اینام همین طوری هستن ( البته ide 0 و floppy که باید همین طوری باشه)
کسی میدونه علت چیه؟

حالا اگه نشد اگه من از تو همون ویندوزا یه ویندوز دیگه نصب کنم چطوری میتونم اون یکی رو پاک کنم؟

nima_hl
14-10-09, 13:47
سلام دوستان.
دوستم زیاد تو مسائل کامپیوتری وارد نیست.میخواسته ویندوز نصب کنه اشتباهی یه ویندوز xp اضافه نصب کرده یعنی الان دو تا xp تو درایو cداره هر دو تاشونم داغونن.
حالا من میخواستم براش ویندوز نصب کنم رفتم تو بایوس first boot رو گذاشتم رو cd -dvd 0 ولی با cd ویندوز بوت نشد.
یعنی میره تو صفحه ی انتخاب سیستم عامل (که هر دوتاش xp هستن)
به غیر از cd - dvd 0 اینا رو هم داره cd -dvd 1 ide 0 floppy
که اینام همین طوری هستن ( البته ide 0 و floppy که باید همین طوری باشه)
کسی میدونه علت چیه؟

حالا اگه نشد اگه من از تو همون ویندوزا یه ویندوز دیگه نصب کنم چطوری میتونم اون یکی رو پاک کنم؟

سلام

اگر dvd شما ide هستش ( از اون کابل پهنای قدیمی داره ) باید بزارید رو dvd ide تا بوت بشه ولی اگر sata هستش روی dvd

از cd xp مطمئن هستید که سالمه ؟ با یه cd دیگه مثلا cd مادربردتون تست کنید ببینید از رو اون بوت میشه ( اکثر cd های مادربرد بوتیبل هستند )

موفق باشید

G E N E R A L ™
14-10-09, 14:32
سلام

عزیز جان اگه منظورت اینه که وقتی سی دی ویندوز رو میزاری و بوت نمیشه و ویندوز های قبلی میخوان بیان بالا دو را داری :

1 - باید ریست کنی و به بخش ستاپ مادربرد ( دکمه Del هنگام ریست ) بری و در قسمت بوت بوت رو از هارد دیسک یا هرچیز دیگه به درایوی که سی دی ویندوز میزاری تغییر بدی تا عمل بوت انجام بشه.

یا

2 - سیستم رو ریست میکنی و قبل از اینکه ویندوز بیاد بالا دکمه ی F8 رو چندین بار میزنی بعد یک صفحه میاد که میتونی درایور مورد نظر رو انتخاب کنید بعد درایوی که دیسک ویندوز داخلش هست رو انتخاب کن بعد از چند ثانیه یه نوشته به این صورت میاد :

xxxxxxxxxxxxxxxxx ..... بعدش Inter رو میزنی و میری برای بوت و نصب.( قبل از اینکه نقطه ها بشن 4 تا اینتر رو بزن وگر نه میره صفحه ای که ویندوز رو انتخاب میکنی و بقیه ماجرا !

alireza_asol
14-10-09, 14:57
ممنون از همه دوستان.
مشکل از سی دی بود. روی کامپیوتر خودم کار میکرد ولی دوستم نه!!!!!!!!
یه سی دی دیگه خریدم درست شد.