سلام به دوستان:give_rose: منو یک راحنمایی کنین تا حالا کسی از این سایت چیزی خریده ؟ لطفا بگه؟ آیا راضی بده؟
چقدر طول می کشه به دستم برسه. من یک cpu می خواستم از اینجا بخرم.
Armin-N
27-09-09, 14:38
بهترین سایت و شرکت برای خرید سخت افزار به نظر من لیون کامپیوتر هست
Only the registered members can see the link
خودم شهرستان هستم
و یه 300 تومنی ازون خرید کردم و کاملا راضی هستم
هم از نظر قیمت ها
هم بسته بندی و ارسال
هم سرعت کارها
هم از نظر مشاوره و باقی چیزها
serpens13
27-09-09, 14:44
شماره این پرشین فریی چنده؟
gamekhor2007
27-09-09, 15:46
کسی از دوستان اگر از سایت پرشین فی خرید کرده چجوری خریده؟اول پول داده؟آخه یک قسمت داره نوشته پس از تحویل پول رو میشه به مامور پست داد
roben
27-09-09, 17:44
یا شما اشتباه نوشتی یا چنین سایتی وجود نداره
masoomiyat
27-09-09, 19:03
یا شما اشتباه نوشتی یا چنین سایتی وجود نداره
نه دوست عزیز این سایت هست ولی چند روزی هست که ارور میده
gamekhor2007
27-09-09, 19:59
من همین الان رفتم تو سایتش و مشکلی نداره
kakihot
28-09-09, 00:13
با سلام
سایت persianfee متعلق به مجموعه ماست همون کولینگ سیس حدود 10 سال در it فعال هستیم
سایت ما coolingsys.ir و coolingsys.com هست ولی در persianfee.com ما همه چی میفروشیم
هم محصولات کولینگ سیس هم دیگران رو
تلفن هم میتونید با این شماره ها تماس بگیرید البته اکثر مدیر های اینجا مجموعه رو میشناسن
آدرسمون هم مرکز کامپیوتر ایران هست طبقه سوم 327
88806272
88893365
البته برای دوستان شهرستانی با پیش شماره 021
gamekhor2007
28-09-09, 07:10
با سلام
سایت persianfee متعلق به مجموعه ماست همون کولینگ سیس حدود 10 سال در it فعال هستیم
سایت ما coolingsys.ir و coolingsys.com هست ولی در persianfee.com ما همه چی میفروشیم
هم محصولات کولینگ سیس هم دیگران رو
تلفن هم میتونید با این شماره ها تماس بگیرید البته اکثر مدیر های اینجا مجموعه رو میشناسن
آدرسمون هم مرکز کامپیوتر ایران هست طبقه سوم 327
88806272
88893365
البته برای دوستان شهرستانی با پیش شماره 021
میشه نحوه خرید رو بگید؟
kakihot
28-09-09, 09:09
فعلا آن لاین نخرید تا فروشگاه مشکلاتش رفع بشه تلفن بزنید شماره حساب بگیرید و با تیپاکس میفرستیم
داخی تهران هم با پیک حتی میتونید پول رو به پیک تحویل بدید
gamekhor2007
28-09-09, 13:33
آخه داخل سایت یکی از نحوه های خرید تحویل به مامور پست هست
gamekhor2007
29-09-09, 06:54
اگر میشه جواب بدید
kakihot
29-09-09, 08:39
عرض کردم اون روشها فعلا محقق نیست فقط گذاشتیم تا در آینده محقق بشه
شما تماس بگیرید تا کارتون انجام بشه تو 2 تاپیک قبلی اطلاعات تماس موجوده
kakihot
19-10-09, 23:38
و اینک رباط PERSIANFEE.NET مجانا در خدمت شماست!
جهت خرید تکی یا گروهی قطعات کافیست تا قطعات مورد نظر را به سبد خرید اضافه فرمایید . پنجره جدیدی باز خواهد شد که در آن کلیه اقلام و جمع آن قابل مشاهده میباشد در صورت نیاز به حذف کلیه قطعات یا برخی از قطعات گزینه هایی تعبیه شده است در صورت نیاز به اضافه کردن تعداد در قسمت تعداد آنرا تغیییر دهید در صورت نهایی شدن سفارش روی گزینه پرداخت کلیک کنید پنجره حذف شده وصفحه سایت PERSIANFEE به قسمت پرداخت میرود.در این صفحه نوع دریافت خود مشخص کنید.
توجه مهم : در صورت انتخاب گزینه پست پیشتاز هزینه پست را با توجه به وزن محاسبه و به مبلغ فاکتور اضافه کنید. به مرحله آخر بروید و سفارش را قطعی کنید ایمیلی برای شما ارسال میشود و شماره حسابها را خواهید دید در موقع پرداخت از اینترنت یا روش انتقال کارت به کارت به اسم صاحب حساب توجه کنید در صورت اشتباه شما مسئولیتی متوجه ما نخواهد بود .
توجه مهم : مشتریان گرامی پس از واریز وجه حتما در قسمت (حساب من) مشخصات فیش را ثبت نمایید
پس از ثبت فیش ایمیلی برای ما ارسال خواهد شد و بعد از تایید فیش واریزی توسط ما برای شما فاکتور چاپ میشود و قطعات به همراه فاکتور برای شما ارسال میشود پس از رسیدن به دست شما کار تمام است.
با آرزوی موفقیت
تیم فروش COOLINGSYS
Labyrinth
19-10-09, 23:46
سرویس دهنده هاستتون بسیار بسیار ضعیف هست آقا کیوان !!
:give_rose:
PUMAOC
20-10-09, 09:59
ااااااا چی شد اینا که خیلی تبلیغ می کردن:1. (27): شما رو چه حسابی این حرفو می زنید؟
می شه بیشتر توضیح بدید!
kakihot
25-10-09, 09:26
دوستان مشکل هاست مرتفع شد فقط باید دوباره دیتا بیس رو آپدیت کنیم
همگی الان یک نتیجه میده
Labyrinth
25-10-09, 11:30
دوستان مشکل هاست مرتفع شد فقط باید دوباره دیتا بیس رو آپدیت کنیم
Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)
Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)
همگی الان یک نتیجه میده
به نظرم شما روی یک دامین کار کنید بهتره چون اینجوری توی گوگل رتبه بالاتری خواهید داشت
اگر اطلاعات بیشتر خواستید بگید یک روز حضوری خدمتتون برسم توضیحات لازم رو بدم
:1. (35):
kakihot
26-10-09, 15:34
البته ما فقط روی persianfee.net کار میکنیم اون 2 تا روش redirect شدن ولی اگه حضوری بیاین خوبه چون با هاتون آشنا میشیم و مایه مباهات هست:give_rose:
kakihot
24-11-09, 09:53
مشکل حل شد سایتها آپ هست
JEskandari
25-11-09, 20:07
مشکل حل شد سایتها آپ هست
دوست عزیز به نظر من که سایتتون پر از خالی بود یا هنوز مشکل دیتابیس کاملا بر طرف نشده یا موجودی انبارتون را چند وقت هست تکمیل نکردید.
kakihot
26-11-09, 00:23
با تاسف مشکل کامل شدن دیتا بیس شاید 2 ماه طول بکشه ولی انبار رو همیشه چک میکنیم
JEskandari
26-11-09, 01:26
با تاسف مشکل کامل شدن دیتا بیس شاید 2 ماه طول بکشه ولی انبار رو همیشه چک میکنیم
ناراحت نشید یک وقت داشتم شوخی میکردم.
nasiban
26-11-09, 18:03
با عرض سلام آقا کیوان
من سیستم سایتتون رو دیدم این قالبی که برای سایتتون نصب کردید خیلی مشکل داره . لطف کنید برطرفش کنید در رزولوشن های بالا و در مواقعی که عکس بزرگ توی سایتتو میزارید سیستم صفحه به هم میریزه .
من خودم روی طراحی قالب این سیستم کار میکنم فکر میکنم این قالبی که طراحی کردم مناسب تر باشه .
این هم آدرس سایت فروشگاه من یه نگاهی بهش بنداز Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)
kakihot
26-11-09, 19:07
انشالله بزودی چند قالب جدید اضافه میشه تا مشکل حل بشه
majid7
23-02-11, 16:05
رییس جان این سایتی که دادی خیلی کارایی نداره و نمیشه دیدش من خودم دو هفته پیش از مغازه شما خرید کردم .همون بازار ایران ط سوم.خیلی هم با احترام رفتار کردین ولی کولینگ سیس سایت درست و درمونی نداره .اینطوری نمیتونید با الماس و آواژنگ و.... رقابت کنید منو در مورد سیستم خریداری شده از شما نگران کرده
nima_hl
23-02-11, 16:54
رییس جان این سایتی که دادی خیلی کارایی نداره و نمیشه دیدش من خودم دو هفته پیش از مغازه شما خرید کردم .همون بازار ایران ط سوم.خیلی هم با احترام رفتار کردین ولی کولینگ سیس سایت درست و درمونی نداره .اینطوری نمیتونید با الماس و آواژنگ و.... رقابت کنید منو در مورد سیستم خریداری شده از شما نگران کرده
مجموعه کولینگ سیس چند ساله به خوبی داره در بازار کامپیوتر فعالیت میکنه و تا اونجائی که میدونم هیچ موقع هم قصد یا ادعای رقابت با الماس یا آواژنگ را نداشته
تا اینجای فعالیت نشون داده که یکی از سریعترین شرکتها در عرضه محصولات جدیده و تا بحال هم شکایتی از بابت گارانتی یا خدمات نداشته
به شخصه چند مرتبه از گارانتی محصولاتش استفاده کردم و کاملا پاسخگو بودند
kakihot
24-02-11, 17:53
خب دوستان کمی تامل بفرمایید تا دیتابیس سایت تکمیل شود
در ضمن ما با کسی رقابت نداریم و ادعایی هم نداریم به اندازه شعور و توانمون قدم برمیداریم
چرا از خرید از ما پشیمان شدین ؟؟؟
MR TASH
27-02-11, 15:42
سایت لیون کامپیوتر خیلی انصاف بیشتری پیرامون قیمت ها داره تا سایت رایان صبا اما در بعضی موارد بر عکس هم اتفاق افتاده اما که خیلی به ندرت پیش او مده.
حالا که خواستید سایت بزنید باید دقت کنید که تمام مواردی که مشتری از شما می خواهد رعایت کرده باشید. آلان من خیلی سخت افزارها رو می خواستم که در سایت شما نبود و انبار شما کاملاً خالی است و قیمت ها نیز مشخص نشده است و اصلاً نمیشه رو سایت شما اندکی اطمینان داشت اما اگر برای خرید به مغازه شما مراجعه شود اطمینان بیشتری حاصل خواهد شد. اما امیدوار هستم از این دسته از آدم های نباشید که به پول جیب مردم توجه بیشتری دارید تا مرغوبت کالای خود و اگر به فکر سود جوی هستید بهتر از بر پا کردن سایت خود داری کنید چون سایت های مانند این گونه سایت ها بسیار هستند
در کلام آخر: خداوند شما را پیروز کند اگر به دنبال ایجاد یک سایت برای خواسته های مردم هستید و انصاف را دران رعایت می کنید.
و خداوند شما را خار و نابود کند اگر به دنبال سود جوی و سو استفاده از اموال مردم هستید با کالاهای نا مرغوب
موفق باشید
kakihot
28-02-11, 22:45
معلوم هست چی میفرمایین ؟؟؟
Moein
01-03-11, 01:36
سایت لیون کامپیوتر خیلی انصاف بیشتری پیرامون قیمت ها داره تا سایت رایان صبا اما در بعضی موارد بر عکس هم اتفاق افتاده اما که خیلی به ندرت پیش او مده.
حالا که خواستید سایت بزنید باید دقت کنید که تمام مواردی که مشتری از شما می خواهد رعایت کرده باشید. آلان من خیلی سخت افزارها رو می خواستم که در سایت شما نبود و انبار شما کاملاً خالی است و قیمت ها نیز مشخص نشده است و اصلاً نمیشه رو سایت شما اندکی اطمینان داشت اما اگر برای خرید به مغازه شما مراجعه شود اطمینان بیشتری حاصل خواهد شد. اما امیدوار هستم از این دسته از آدم های نباشید که به پول جیب مردم توجه بیشتری دارید تا مرغوبت کالای خود و اگر به فکر سود جوی هستید بهتر از بر پا کردن سایت خود داری کنید چون سایت های مانند این گونه سایت ها بسیار هستند
در کلام آخر: خداوند شما را پیروز کند اگر به دنبال ایجاد یک سایت برای خواسته های مردم هستید و انصاف را دران رعایت می کنید.
و خداوند شما را خار و نابود کند اگر به دنبال سود جوی و سو استفاده از اموال مردم هستید با کالاهای نا مرغوب
موفق باشید
با سلام
دوست عزیز چند سوال دارم ازتون
1-این پست چه ربطی به این تاپیک داشت؟
2-حالا لیون کامپیوتر و رایان صبا حقشون محفوظ اما اینکه این سایت خوبه یا بد هستن در این تاپیک جاش نیست
این دلیل نمیشه که شما بگید فلان کار رو اگر کردید ... و اگر نکردید ..... هر کسی مسئول انجام امور خودش هست و هیچ کسی حق دخالت نداره و از اونجایی که من می دونم همیشه تمامی همکار ها از دست اقای علی نژاد شاکی هستند چون همیشه در بازار ایشون قیمت ها رو می شکنن
بعدش هم دوست من یک سری سایت ها میان جنس رو از همکار می گیرند و در سایتشون قرار می دهند و حتی موجود هم ندارند و طبق لیست موجودی و قیمت دیگر همکاران سایت رو اپدیت می کنند و خوب وقتی که شما زنگ می زنید با یک پیک از همکار تهیه می کنند و به شما می دهند اما با یک سایتی که وارد کننده هست و اکثر جنس هایی که توی سایتش هست رو از اون طرف وارد می کنه کمی متفاوت هست البته شاید جنس هم از همکار بگیرند اما تنها به این دلیل این کار رو انجام می دهند که سیستمشون کامل بشه و دلیل دیگه ای نداره!!!
در کل قطعه کامپیوتر هندوانه در بسته هست شما یک اپل می گیرید فوق العاده اپل بعدی افتضاح امکان داره شما یک قطعه ای رو بگیرید و در حمل نقل اسیبی خورده باشه و لحیم سردی براش ایجاد شده باشه و خراب باشه احتمالش هم هست عین ساعت کار کنه
و خوب کسی که تجارت می کنه تنها کارش این هست که وارد کنه و در وحله بعد در گارانتی خوب باشه که فکر کنم کولینگ سیس همیشه سعی کرده رضایت مشتری رو به همراه داشته باشه
باز با این حال در صورتی که شما موردی از این شرکت دیدید من و دوستانم خوشحال میشیم بدونیم و دلیلش رو اقای علی نژاد برای ما توضیح بدهند
با تشکر و ارزوی موفقیت برای شما و شرکت کولینگ سیس
SSA MEMBER
معین
kakihot
05-05-12, 02:04
سلام به همگی دوستان جدید با حفظ احترام و تواضع به قدیمیها و پیشکسوتان سخت افزار
چون مدتی است که آدرس و تلفن ما عوض شده خواستم یادآوری و اطلاع رسانی کرده باشم
آدرس : تهران- خ طالقانی نرسیده به میدان فلسطین - جنب سینما فلسطین - مرکز کامپیوتر خوارزمی - واحد 42
تلفن 66451020 - 66451590
وب سایت : Only the registered members can see the link
(Only the registered members can see the link)همچنین برای دریافت اخبار و ارتباط نزدیک تر میتوانید در google plus و صفحه فیس بوک ما عضو شوید
با احترام
کیوان علی نژاد
Moein
05-05-12, 10:19
سلام به همگی دوستان جدید با حفظ احترام و تواضع به قدیمیها و پیشکسوتان سخت افزار
چون مدتی است که آدرس و تلفن ما عوض شده خواستم یادآوری و اطلاع رسانی کرده باشم
آدرس : تهران- خ طالقانی نرسیده به میدان فلسطین - جنب سینما فلسطین - مرکز کامپیوتر خوارزمی - واحد 42
تلفن 66451020 - 66451590
وب سایت : Only the registered members can see the link
(Only the registered members can see the link)همچنین برای دریافت اخبار و ارتباط نزدیک تر میتوانید در google plus و صفحه فیس بوک ما عضو شوید
با احترام
کیوان علی نژاد
سلام کیوان خان
خوشحال هستیم که شما رو در اینجا مجددا می بینیم
با توجه به اینکه اسم سایت شما تغییر پیدا کرده با اجازتون اسم تاپیک رو از PersianFee به Coolingsys تغییر دادم تا دوستانی که جدید هستند توانایی پرسش ها رو به صورت راحت تر داشته باشند
موفق و پیروز باشید
rainman1061
23-05-13, 13:25
سلام
لطفا آدرس جدید و یا تلفن جدید کولینگ سیس رو بذارید
ممنون
Moein
23-05-13, 13:44
سلام
لطفا آدرس جدید و یا تلفن جدید کولینگ سیس رو بذارید
ممنون
دوست عزیز شرکت کولینگ سیس حدودا یک سالی هست که قطع فعالیت کرده و دیگه فعالیتی نداره در کشور