PDA

مشاهده نسخه کامل : برای از بین بردن بشریت چه تعداد بمب اتم لازم است؟

™Ali
22-09-09, 22:46
آیا تا به حال به این موضوع فکر کرده اید که اگر بخواهیم ظرف مدت چند ثانیه با استفاده از بمب اتم سطح زمین را از انسان ها پاک کنیم، به چه تعداد کلاهک هسته ای نیاز داریم؟
در مقاله ای که سایت Information is Beautiful (Only the registered members can see the link) منتشر کرده، با یک محاسبه ساده و البته با تکیه به آماری دقیق و رسمی به این سوال پاسخ داده شده است.

Only the registered members can see the link

تصویر بالا که دیوید مک کندلس (Only the registered members can see the link) آن را ایجاد کرده است، نشان می دهد که جمعیت انسان ها چه مقدار از سطح زمین را تصرف کرده اند. همانطور که می بینید، جمعیت انسان ها 12.5% خشکی های زمین را اشغال کرده اند؛ یعنی چیزی در حدود 18 میلیون و 617 هزار و 500 کیلومتر مربع.

به ادامه مطلب مراجعه کنید تا بفهمید چه خبر است.

همانطور که در این تصویر مشاهده می کنید، در حال حاضر مخرب ترین کلاهک هسته ای موجود B83 (Only the registered members can see the link) نام دارد که 200 برابر نابودکننده تر از Little Boy (Only the registered members can see the link) (بمب اتمی که قسمتی از هیروشیما را در 6 آگوست 1945 در جریان جنگ جهانی دوم تخریب کرد) می باشد. قدرت تخریب کامل B83 در حدود 14.9 کیلومتر مربع است.

برای اینکه بدانید سطح تخریبی این بمب جدید چه میزان است، می توان جزیره منهتن (Only the registered members can see the link) که در واقع بخشی از شهر نیویورک است و چیزی در حدود 58.8 کیلومتر مربع مساحت دارد را تصور کرد.

توجه کنید که تخریب کامل به معنای نابودی همه چیز در مساحت ذکر شده است.

حالا برای محاسبه تعداد بمب های اتم مورد نیاز از نوع B83، باید مساحتی را که انسان ها اشغال کرده اند به قدرت تخریبی این کلاهک تقسیم کنیم. عدد بدست آمده نشان می دهد ما چه تعداد بمب اتم برای نابودی فوری بشریت نیاز داریم. اما همانطور در تصویر بالا مشخص است، تعداد کل کلاهک های اتمی موجود هم اکنون 10,227 عدد است که تنها متعلق به 8 کشور جهان هستند. طبق آمار رسمی منتشره در سایت Data Blog (Only the registered members can see the link)، دوست عزیزمان روسیه، بیشترین تعداد کلاهک های هسته ای جهان را دارد.

در نتیجه اصلاً نگران نباشید! چون ما به تعداد بسیار بیشتری کلاهک هسته ای برای نابودی خودمان نیاز داریم. پس می توانیم با خیال راحت به زندگی شیرینمان ادامه دهیم.

منبع (Only the registered members can see the link) به نقل از نارنجی

sAsAn.K
22-09-09, 23:24
نخیر ، مثل اینکه باید از فکرش بیایم بیرون ، بمب کم داریم ! :whistle:

Mahdi_Moosavi
23-09-09, 01:12
حالا باز جای شکرش باقیه فعلا تعدا بمب ها کمتره وگرنه امشب خوابم نمی برد ! Only the registered members can see the link

Rohham
23-09-09, 01:33
چون مدیریت سایت که بالا نشسته و معلوم نیست و یه دفعه آزیرکشان میاد! و بقیه بچه ها دست به پاک کردن تاپیک و پست و بن کردنشون خوبه من فقط به همین دو سه تا نکته اکتفا می کنم که دوستان هم خوششون بیاد و هم ...بی خیال...
من روسیه رو دوست دارم چون بیل می زنن خودشون از خودشون بمب می سازن تازه با ما هم دوست هستند و اون پوتین هم دوست ماست هم فرزند این ملت!!!حالا اسمش پوتینه می تونیم بذاریم مثلاًًًًًًًًًًًً چی؟؟؟محمدتقی خوبه؟؟؟هر چی شما بگید اصلاً من دوست ندارم بن بشم...حالا بعد از این که روسیه رو دوست داریم باید به این نکته هم اشاره کنیم که مرگ بر اون اسرائیل جنایت کار جنایت پیشه و اون شیطان بزرگ اون امیریکا!اون اوباما که اصلاً هم با ما نیست اون که خیلی آدمه بی ادب بی نزاکت که اون بانو!!!هیلاری که شوهرش قبلاً رئیس شیاطین بزرگ بود رو کرد وزیر امور خارجه تا به ما اعتراض کنه تو دنیا و بی ادب تر از بقیشون باشه...ای بی ادب بمب دار...بی تربیت...
در آخر بخاطر بچه هایی که اسمشون رو در عکس امضای من می تونید ببینید دو سه تا شعار کوبنده ی دشمن شکن:مرگــــــــــــــــــ ـــــــــــ بر امیریکـــــــــــــــــا؛ مرگــــــــــــــــــــــ ـــــــ بر ایسارائل!!!!!!!!...

masterpc
23-09-09, 01:58
اين همه اسپم توي تاپيك هاي هم مي دهيم و يك تاپيك اينطوري جالب هم پيدا مي شه بازهم ....:lol:
ممنون

Agne
23-09-09, 02:32
Tsar Bomba نامی است برای بمب هیدروژنی AN602 با نام کد "ایوان"، ساخت کشور روسیه.
بزرگترین و قدرتمندترین بمب اتم ساخته ی دست بشر، و اکنون قدرتمندترین ماده ی انفجاری در تارخ بشر.

این بمب در October 30, 1961 در منطقه ای به نام Novaya Zemlya archipelago ساخته و امتحان شد.
این بمب هیچ وقت به استفاده در ارتش در نیامد.
در ساخت این بمب از Yield ی حدود 100 مگا تن TNT بهره گرفته شد.

محل آزمایش بمب

The explosive yield of a nuclear weapon

مقدار انرژی است که در هنگام انفجار از سلاح اتمی خارج میشه.

این بمب که با خواسته ی آقای " خوروشچف" طراحی شد، از بزرگترین سلاح ساخت آمریکا که 25 مگ اتنی است بسیار پر قدرت تر است، این بمب حامل ماده ی انفجاری معادل 10 برابر مهمات مصرفی در جنگ جهانی دوم است.
یک نسخه از این بمب (البته ماکت به اصطلاح) در Sarov در موزه ای وجود دارد که عکسشو مشاهده میکنید.

سارو هم موزه ی سلاح اتمی داره که در غرب روسیه روسیه واقع است.

این ابر آتش که مشاهده میکنید 8 کیلومتر وسعت دارد.

حتما میدانید که سال تست شدن این بمب مقارن با سال های اوج جنگ سرد است.

:give_rose:

™Ali
23-09-09, 10:58
دوستان این آمار رسمی هست !

وگرنه روسیه و امریکا دو برابر این مقدار رو دارند !

و ایران کنام شیران، خاک دلیران . همه جان و تنم، وطنم، وطنم، وطنم :1. (38):

sAsAn.K
23-09-09, 14:30
تمومش کنید دوستان ، وگرنه همه ی پست ها رو به جز پست اول پاک می کنم .