ورود

مشاهده نسخه کامل : ویندوز سون نصب کنم یانه؟؟؟

behrouz8
18-09-09, 11:48
با سلام خدمت دوستان مشخصات سیستم من این هست
min elite group 915p-a2
cpu intel pentium4 640 3.2ghz 2mb 800mhz
ram 2gb 667
hdd 500 gig samsung
vga 7200gs 128mb with ram 512mb
power 500w viera
ایا من روی این سیستم میتونم ویندوز سون نصب کنم؟؟؟ ایا نصب سون روی این سیستم کار عاقلانه ای هست؟؟؟
چون من قبلا ویستا را نصب کرده ام ولی سیستم خیلی سنگین میشد . حالا میخوام بدونم با xp sp3 بمونم یا سون نصب کنم ؟؟؟ ممنون

nima_hl
18-09-09, 12:24
min elite group 915p-a2
ram 2gb 667
hdd 500 gig samsung
piwer 500w viera
ایا من روی این سیستم میتونم ویندوز سون نصب کنم؟؟؟ ایا نصب سون روی این سیستم کار عاقلانه ای هست؟؟؟
چون من قبلا ویستا را نصب کرده ام ولی سیستم خیلی سنگین میشد . حالا میخوام بدونم با xp sp3 بمونم یا سون نصب کنم ؟؟؟ ممنون

سلام

ویندوز 7 از نظر سنگینی بین xp و ویستا هستش ، به مراتب از ویستا سبکتر و استیبل تره

به نظرم در کنار xp نصب کن به احتمال قوی مشکلی نخواهی داشت (روی سیستمهای ضعیف تر از سیستم شما هم نسبتا خوب کار کرده )

موفق باشید

Rohham
18-09-09, 12:39
min elite group 915p-a2
ram 2gb 667
hdd 500 gig samsung
piwer 500w viera

این وسط رم مهمه که جواب می ده...به نظرم واقعاً عالیه...یه نکته ی واقعاً + ای که به نظر من میاد راحتی کار باهاشه...در زمینه ی این که نرم ازفاری هم روش نصب نشه یکی دو بار مشکل داشتم اما یه جایی هم نرم افزاری تخصصی رو که دوستم نتونسته بود حتی رو اکس پی نصب کنه رو 7 نصب شد...به نظرم واقعاً عالیه و راحته کار باهاش

hamedjahanbakhsh
18-09-09, 13:11
من همیشه با xp کار میکردم .یه بار که vista نصب کردم در عرض 30 دقیقه پاکش کردم بس که مزخرف بود.ولی وقتی که SE7EN رو نصب کردم دیگه نمیتونم ازش دل بکنم.چند روز پیش برای benchmark گرفتن xp نصب کردم داشت حالم به هم میخورد بعد از اینکه bench گرفتم فورا پاکش کردم..

به نظر من SE7EN یه شاهکار تمام عیار هست

MoBiN.R
18-09-09, 14:32
به نظرم مزخرف ترین کاری در حال حاضر متاسفانه هست همین کرک کردنش و نصب نشدن درایور های اکس پی و مشکل نصب بعضی برنامه ها هست که اعصاب آدمو داغون میکنه .. تا نسخه نهایی به نظرم صبر کنید بهتره

Rohham
18-09-09, 14:54
به نظرم مزخرف ترین کاری در حال حاضر متاسفانه هست همین کرک کردنش و نصب نشدن درایور های اکس پی و مشکل نصب بعضی برنامه ها هست که اعصاب آدمو داغون میکنه .. تا نسخه نهایی به نظرم صبر کنید بهتره
این مشکل رو من در برنامه های خیلی قدیمی داشتم والا ورژن هایی که با ویستا سازگار هستند به راحتی نصب می شن البته تااین جای که من برخورد داشتم باهاشون...مثلاً برنامه Matlab2009 رو من تونستم رو 7 نصب کنم دوستم رو اکس پی نتونست عوضش من matlab 6 که واس زمان رضا شاه بی ادب بی تربیته!!!رو نتونستم روش نصب کنم...به نظرم این قدرها هم فاجعه نیست که می فرمایید البته شاید شما بیشتر به مشکل خورده باشید ماها کمتر...اما با این کرک کردن خودم هم زیاد حال نمی کنم...چیزی به ریلیز نهایی نمونده 30 مهر میاد بیرون

™Ali
18-09-09, 19:20

ورژن نهایی با Bulid 7600 فرق زیادی نداره ! همین ورژن 7600 رو الان دارن رو لپ تاپ ها نصب می کنند ! :yes:

من الان از نسخه X64 استفاده می کنم و واسه من از XP سبک تره ! :1. (38):

به نظر نصبش می ارزه با توجه به این که پول هم نمیدیم و کرک می کنیم ! :1. (40):

behrouz8
19-09-09, 01:20
ورژن نهایی با Bulid 7600 فرق زیادی نداره ! همین ورژن 7600 رو الان دارن رو لپ تاپ ها نصب می کنند ! :yes:

من الان از نسخه X64 استفاده می کنم و واسه من از XP سبک تره ! :1. (38):

به نظر نصبش می ارزه با توجه به این که پول هم نمیدیم و کرک می کنیم ! :1. (40):
با تشکر از دوستان . ولی ای کاش میتونستیم پول بدیم و بخریم چون این کرک ها واقعا ویندوز را خراب میکنه و با دست بردن توی فایل هاش باعث خرابی میشه .

MoBiN.R
19-09-09, 11:56
ویندوز کرک شده اصلا نمیشه بهش اطمینان کرد . من که نصب کردم با کرک سیستم هر 1 ساعت ShutDown میشه پاکش کردم .. کلا کرک کردن ویندوز کار مزخرفیه

behrouz8
19-09-09, 12:22
ویندوز کرک شده اصلا نمیشه بهش اطمینان کرد . من که نصب کردم با کرک سیستم هر 1 ساعت ShutDown میشه پاکش کردم .. کلا کرک کردن ویندوز کار مزخرفیه
مبین جان چاره ای جز کرک کردن نداریم. یا باید استفاده نکنیم یا کرک کنیم!!!

MoBiN.R
19-09-09, 12:49
خوب ویندوز شما کدوم ویندوزی رو دیدین که حتما کرک باید کرد ؟ .. به نظرم اگر نسخه اصلی بیاد نیاز به کرک نداشته باشه

™Ali
19-09-09, 17:59

تو 48 ساعت کاری که داشتم تا الان چنین مشکلی رو تو Build 7600 ندیدم ! :yes: