PDA

مشاهده نسخه کامل : مشکل هنگ کردن Explorer.exe در لود ویندوز

MoBiN.R
08-09-09, 16:52
سلام دوستان .. راستش من خیلی وقته هربار ویندوز عوض میکنم بعد از یه مدت وقتی ویندوز میخواد بالا بیاد و صفحه Desktop رو نشون بده Explorer.exe در حالت هنگ کردست .. و باید از طریق Task Manager پروسس Explorer.exe رو End Task کرد و مثلا 2 دقیقه صبر کرد تا همچی درست بشه و آیکون های دسکتاپ نشون داده بشن .. و یا بعد از بالا اومدن ویندوز باید 5 دقیقه صبر کرد تا برنامه ها و مثلا آیکون ارتباط اینترنت کار کنند ... این مشکل از چیه ؟ با ویندوز عوض کردنم بعد از یه مدت دوباره همینطور میشه .. چندین CD ویندوز رو هم امتحان کردم .. روی سیستم های دیگه هم امتحان کردم بعضی موارد این مشکل هست ..

MR.Fantastic
08-09-09, 17:13
سیستم ویروس نداره؟:wink:

MoBiN.R
08-09-09, 17:18
نه ویروسی نیست .. من آنتی ویروسم هر روز آپدیته ..

Labyrinth
08-09-09, 20:27
مبین جان من این مشکل رو وقتی دلفی و SQL نصب میکنم دارم

احتمال داره برای شما هم یک چیزی توی این مایه ها باشه

:give_rose:

MoBiN.R
08-09-09, 20:30
مبین جان من این مشکل رو وقتی دلفی و SQL نصب میکنم دارم

احتمال داره برای شما هم یک چیزی توی این مایه ها باشه

:give_rose:

نه آقا من SQL Server هم نداشتم همین مشکل بود .. دلفی رو نمیدونم ..

Quick
08-09-09, 20:39
run > msconfig

یه مورد مشکوک هست که باید اون رو از توی استارتاپ برداری . . .

متاسفانه نمیدونم اسمش چیه ولی واسه من پیش اومده بود خودت ببین چیه که عجیبه . . .

™Ali
08-09-09, 20:50
مطمئنا شما یک نرم افزار در قسمت Start Up دارید که هنگام Load شدن باعث هنگ کردن پروسه Explorer.exe میشه !

دو کار رو انجام بدید :

1- پوشه Start Up موجود در All Programs رو چک کن و تمام برنامه های داخلش رو حذف کن

2- در پنجره Run عبارت MSConfig رو وارد کن. به تب Start Up برو. تیک تمام گزینه ها رو بردار ! ( به جز ctfmon که البته اگر برش داری بازم مشکلی پیش نمیاد ! )

ویرایش : آقا ببخشید که پست من و میلاد با هم زده شد چون من الان دیدمش ! :1. (38):

موفق باشی ... :give_rose:

N@VID
09-09-09, 00:12
سلام :

ببخشید می شه بپرسم آنتی ویروس شما چیه ؟
من قبلا که تو علاالدین مغازه داشتم ، اکثر سیستم های بچه ها همین مشکل رو داشت ...
اکترا هم فقط از کامپیوتر فقط نصب نرم افزار و آهنگ ریختن رو گوشی رو بلد بودند ...
من هم سیستمم دچار همین مشکل شد ...
یادم هست اون زمان که هنوز NOD نبود فقط پاندا می تونست این ویروس رو از بین ببره ...
ویروس هم روی فایل های EXE می شست و بسرعت ویندوز رو خراب می کرد ...
روز دوم که سیستم رو روشن می کردی با این مشکل بر می خوردی !!
شما حتما با دو یا سه تا آنتی ویروس کامل چک کن ...
بهتره بری تو سایت آنتی ویروس ایمن یک آنتی ویروس برای دانلود وجود داره که خیلی ویورس های
ناشناخته رو پیدا می کنه ... البته چون نسخه رایگان هست نمی تونه ویروس ها رو از بین ببرد ...
شما احتمالا ویروس تو درایو های دیگت هم نشسته و همین که روی درایو کلیک می کنی ویروس
دوباره اجرا میشه و شروع به تخریب ویندوز می کنه !:1. (26):

™Ali
09-09-09, 00:18
شما احتمالا ویروس تو درایو های دیگت هم نشسته و همین که روی درایو کلیک می کنی ویروس
دوباره اجرا میشه و شروع به تخریب ویندوز می کنه !Only the registered members can see the link

خب چک کردن این که ویروس داره کار راحتی هست !

در Folder Option>View گزینه Show Hidden File and Folders رو انتخاب کن و هم چنین تیک گزینه Hide Protected operating System رو بردار !
اگر تو درایو ها فایل Autorun.inf وجود داشت که محتواش فایل خاصی رو باز می کنه، قطعا سیستم ویروس داره Only the registered members can see the link

موفق باشید ...Only the registered members can see the link

MR.Fantastic
09-09-09, 00:38

در Folder Option>View گزینه Show Hidden File and Folders رو انتخاب کن و هم چنین تیک گزینه Hide Protected operating System رو بردار !
اگر تو درایو ها فایل Autorun.inf وجود داشت که محتواش فایل خاصی رو باز می کنه، قطعا سیستم ویروس داره Only the registered members can see the link

بعضی از ویروس های Autorun خودشون قسمت Folder Optionو دستکاری میکنن تا دیده نشن:1. (26):
من قبلا یه فایلی داشتم که خودش همه ی Autorun.inf هارو پاک میکرد:1. (27):
البته امکانش هست که مشکل از رجیستری ویندوز باشه

™Ali
09-09-09, 00:49
بعضی از ویروس های Autorun خودشون قسمت Folder Optionو دستکاری میکنن تا دیده نشنOnly the registered members can see the link

خب اینم مشخصه !

وقتی Folder Option رو تنظیم میکنی و فایل های سیستمی نمایش داده نمیشند معلومه که سیستم ویروس گرفته ! Only the registered members can see the link

من قبلا یه فایلی داشتم که خودش همه ی Autorun.inf هارو پاک میکردOnly the registered members can see the link

اکثر آنتی ویروس ها الان فایل Autorun.inf رو پاک می کنند و تو ویندوز 7 هم کلا" AutoRun غیر فعال شده ! Only the registered members can see the link

MoBiN.R
13-09-09, 11:49
سلام :

ببخشید می شه بپرسم آنتی ویروس شما چیه ؟
من قبلا که تو علاالدین مغازه داشتم ، اکثر سیستم های بچه ها همین مشکل رو داشت ...
اکترا هم فقط از کامپیوتر فقط نصب نرم افزار و آهنگ ریختن رو گوشی رو بلد بودند ...
من هم سیستمم دچار همین مشکل شد ...
یادم هست اون زمان که هنوز NOD نبود فقط پاندا می تونست این ویروس رو از بین ببره ...
ویروس هم روی فایل های EXE می شست و بسرعت ویندوز رو خراب می کرد ...
روز دوم که سیستم رو روشن می کردی با این مشکل بر می خوردی !!
شما حتما با دو یا سه تا آنتی ویروس کامل چک کن ...
بهتره بری تو سایت آنتی ویروس ایمن یک آنتی ویروس برای دانلود وجود داره که خیلی ویورس های
ناشناخته رو پیدا می کنه ... البته چون نسخه رایگان هست نمی تونه ویروس ها رو از بین ببرد ...
دوباره اجرا میشه و شروع به تخریب ویندوز می کنه !:1. (26):

من آنتی ویروسم Eset Smart Security هست که هر روز آپدیته .. درضمن من هیچ تغییری رو سیستم ندیدم .. یعنی هیچ فایل مشکوکی یا خراب کاری ای ندیدم که بشه گفت ویروسی شده .. تمامی فلش دیسک ها هم قبل از استفاده اسکن میشن و بوسیله داس فایل های اون کپی می شوند بعد اجرا میشن .. در ضمن فایل های EXE هم هیچ مشکلی ندارن ..

ببخشید دوستان من کاربری نیستم که 2 روز کامپیوتر گرفته باشم دیگه فکر کنم این کارارو یه کاربر مبتدی هم بلد باشه ..هیچ فایل AutoRun ای وجود نداره . حتی توی داس

بعضی از ویروس های Autorun خودشون قسمت Folder Optionو دستکاری میکنن تا دیده نشن:1. (26):
من قبلا یه فایلی داشتم که خودش همه ی Autorun.inf هارو پاک میکرد:1. (27):
البته امکانش هست که مشکل از رجیستری ویندوز باشه

خب اینم مشخصه !

وقتی Folder Option رو تنظیم میکنی و فایل های سیستمی نمایش داده نمیشند معلومه که سیستم ویروس گرفته ! Only the registered members can see the link

اکثر آنتی ویروس ها الان فایل Autorun.inf رو پاک می کنند و تو ویندوز 7 هم کلا" AutoRun غیر فعال شده ! Only the registered members can see the link

جوابم همون جواب قبلیه ..

™Ali
14-09-09, 10:31
ببخشید دوستان من کاربری نیستم که 2 روز کامپیوتر گرفته باشم دیگه فکر کنم این کارارو یه کاربر مبتدی هم بلد باشه ..هیچ فایل AutoRun ای وجود نداره . حتی توی داس

پس ویروس هم نداری !

به نظرم برو سراغ ویندوز 7 همراه با Visual Studio 10 ! Only the registered members can see the link

MoBiN.R
14-09-09, 11:04
پس ویروس هم نداری !

به نظرم برو سراغ ویندوز 7 همراه با Visual Studio 10 ! Only the registered members can see the link

ویندوز 7 که فعلا نسخه اصلی و کامل نیومده و همه با کرک و پچ میتونی ازشون استفاده کنی .. تازه باید بشینم هرچی درایور دارم بشینم بگردم مخصوص ویندوز 7 پیدا کنم ( اینم از دردسراش - دست کمی از لینوکس نداره ) .. Visual Studio 10 هم که فعلا بتا هست

armin_jojo
29-10-09, 23:55
salam man windows taze zadam vagti mikham ye kari bokonam cpu 100% mishe system sangin mishe ellatesh chiye?
tu tesk manager iexplorer 98% cpu ro kar mindaze.merc:cry: