PDA

مشاهده نسخه کامل : قفل کردن سیستم در هنگام روشن شدن!!!

arven_andomil
08-09-09, 13:34
سلام
تازگی وقتی کامپیوتر رو روشن میکنم همین که برنامه nod32 اجرا میشه سیستم قفل میکنه. صفحه کلید کلا از کار می افته. موس فقط روی صفحه قابل حرکت دادن هست ولی موقع کلیک کردن عکس العملی نشون نمیده. به صورت اتوماتیک ریست نمیشه و باید از کیس ریست یا خاموش بشه. وقتی هم از کیس ریست یا خاموشش می کنیم و سیستم میاد بالا دیگه قفل نمی کنه.
ما 2تا نظریه داریم. 1
- من میگم نرم افزاری ( چند هفته پیشwin رو دوباره نصب کردیم. وقتی که مشخصات زبان رو وارد کرده و ok کردم بیشتر از همیشه طول کشید و not responding شد!!! البته بعد از چند لحظه برطرف شد. 2- nod32 که این بار نصب کردم ورژن 4 هست و موقع بالا اومدنش سیستم قفل میشه )
2- میگن سخت افزاری ( احتمالا cpu یا ram)

AMD>INTEL
08-09-09, 14:02
احتمالا نرمافزاری هست . هارد رو دیفراگ کردید ؟ آنتی ویروس رو از startup بردارید . ببینید درست میشه یانه ؟

arven_andomil
08-09-09, 15:18
مثل اینکه مشکل حادتر از این حرفهاست...
آنتی ویروس رو از startup برداشتم...اما بازم همونطوری شد...نمیدونم چرا...جالبه که وقتی سیستم ریست میکنم دیگه قفل نمیشه...

arven_andomil
08-09-09, 15:23
راستی اگه هارد به سختی دیفراگ بشه یا خیلی طول بکشه چی؟؟؟؟؟دلیل خاصی هست واسش؟؟؟

MR.Fantastic
08-09-09, 16:06
به نظر من یه بار دیگه ویندوزو عوض کنین:1. (26):

soroush_es
08-09-09, 16:37
شما شاید دو تا آنتی ویروس روی سیستم داشته باشی.ممکن آنتی ویروس قبلی درست Unistall نشده

Agne
08-09-09, 17:34
این یه مشکله چند بعدیه!

Only the registered members can see the link

ممکنه به علت های زیر باشه:

1. مشکل نرم افزاری.
2. مشکلات مربوط به Driver ها.
3. سیستم عامل.
4. مسائل گرما.
5. سخت افزار.
6.ویروس.
و مواردی از این دست.

:give_rose:

سعی کنید برخی نرم افزارهای بلا استفاده رو از سیستمتوت پاک کنید.
از برنامه های Registery Cleaner استفاده کنید.
مثلا اگر ندارید... (Only the registered members can see the link)
یا از این صفحه (Only the registered members can see the link) بازدید کنید.

برای تمیز کردن و پاکسازی میتونید از نرم افزار WindowsCare استفاده کنید:
دانلود (Only the registered members can see the link cuDuRoM8iHhrxyy-1eoFYp05UGAFmxfwOWBjzXydhVM-eKWJVhz8E50CXbty5-_xtR8bpuPX%2fsoftware%2f11101183%2f10967594%2f3%2f is360setup.exe%3flop%3dlink%26ptype%3d1901%26ontid %3d8022%26siteId%3d4%26edId%3d3%26spi%3deb4b4ef86a ecc6305e20c05926381f3a%26pid%3d11101183%26psid%3d1 0967594)

اگر حتی بعد از این کارها و عوض کردن ویندوز مشکل حل نشد، باید یه کاره دیگه بکنیم! :give_rose:

شخصی همه ی راه ها رو امتحان کرد، RAM و هاردشو عوض کرد اما سرانجام با اینکار مشکلش حل شد:
او BIOS را آپدیت کرد.
او به وبسایت تولید کننده ی MotherBoard ش رفت، آخرین ورژن مورد نظر را دریافت و بر روی سیستمش نصب کرد.

اگر نشد مجبوریم یه Trouble Shooting ه مفصل انجام بدیم.

arven_andomil
08-09-09, 19:08
به نظر من یه بار دیگه ویندوزو عوض کنین:1. (26):
این مرحله رو گذاشتم واسه اخر کار...:whistle:

شما شاید دو تا آنتی ویروس روی سیستم داشته باشی.ممکن آنتی ویروس قبلی درست Unistall نشده
امکان نداره...چون کامل پاکیدمش...مطمئنم...تازه این قسمت رو ببین که نوشتم...""وقتی هم از کیس ریست یا خاموشش می کنیم و سیستم میاد بالا دیگه قفل نمی کنه. "":cool:

این یه مشکله چند بعدیه!

ممکنه به علت های زیر باشه:

1. مشکل نرم افزاری.
2. مشکلات مربوط به Driver ها.
3. سیستم عامل.
4. مسائل گرما.
5. سخت افزار.
6.ویروس.
و مواردی از این دست.

سعی کنید برخی نرم افزارهای بلا استفاده رو از سیستمتوت پاک کنید.
از برنامه های Registery Cleaner استفاده کنید.
مثلا اگر ندارید... (Only the registered members can see the link)
یا از این صفحه (Only the registered members can see the link) بازدید کنید.

برای تمیز کردن و پاکسازی میتونید از نرم افزار WindowsCare استفاده کنید:
دانلود (Only the registered members can see the link cuDuRoM8iHhrxyy-1eoFYp05UGAFmxfwOWBjzXydhVM-eKWJVhz8E50CXbty5-_xtR8bpuPX%2fsoftware%2f11101183%2f10967594%2f3%2f is360setup.exe%3flop%3dlink%26ptype%3d1901%26ontid %3d8022%26siteId%3d4%26edId%3d3%26spi%3deb4b4ef86a ecc6305e20c05926381f3a%26pid%3d11101183%26psid%3d1 0967594)

اگر حتی بعد از این کارها و عوض کردن ویندوز مشکل حل نشد، باید یه کاره دیگه بکنیم! :give_rose:

شخصی همه ی راه ها رو امتحان کرد، RAM و هاردشو عوض کرد اما سرانجام با اینکار مشکلش حل شد:
او BIOS را آپدیت کرد.
او به وبسایت تولید کننده ی MotherBoard ش رفت، آخرین ورژن مورد نظر را دریافت و بر روی سیستمش نصب کرد.

اگر نشد مجبوریم یه Trouble Shooting ه مفصل انجام بدیم.
اون اگر نشد رئو بزار واسه بعد...اما بایوس رو از کجا دانلود کنم و چه جوری؟؟؟مادربورد من GIGA P35DS3L هست...

™Ali
08-09-09, 20:22

ببین ویندوز کلا سیستم عامل گیری هست و با وقتی ناز و قاطی میکنه، تنها راه تعویضش هست !

شما الان اگر ویندوز رو تو نیم ساعت عوض می کردی مجبور نبودی چند روز دنبال مشکلش باشی !

به نظرم Acronis True Image رو نصب کن تا همیشه ویندوز رو تو دو دقیقه بتونی عوض کنی :wink:

مشکل مربوط به بایوس و سخت افزار هم نیست پس به فکر اون نباش ! :11():

arven_andomil
08-09-09, 20:28
ببین ویندوز کلا سیستم عامل گیری هست و با وقتی ناز و قاطی میکنه، تنها راه تعویضش هست !

شما الان اگر ویندوز رو تو نیم ساعت عوض می کردی مجبور نبودی چند روز دنبال مشکلش باشی !

به نظرم Acronis True Image رو نصب کن تا همیشه ویندوز رو تو دو دقیقه بتونی عوض کنی :wink:

مشکل مربوط به بایوس و سخت افزار هم نیست پس به فکر اون نباش ! :11():
ممنون...این Acronis True Image که گفتی یعنی چه؟:1. (23):

Quick
08-09-09, 20:41
run > msconfig

موارد مشکوک رو کلا از توی استارتاپ بردارین هر چیزی رو که نمیشناسین با توجه به Location میتونیید چیزایی که نمیشناسین رو تغییر بدین فقط یادتون باشه که ctfmon رو برندارید . . .

™Ali
08-09-09, 20:42
پروین جان شما یک بار ویندوز رو کامل نصب می کنید و سپس درایور های مادربورد، مودم، کارت گرافیک، چیپست و ... به همراه نرم افزار های مورد نیازتون رو که نصب کردی می تونی با نرم افزار Acronis یه Backup از درایو ویندوز بگیری و همیشه هر وقت ویندوز قاطی کرد و بازی داد به راحتی در دو دقیقه فایل Backup رو Restore می کنی!

آموزش رو ساسان عزیز دادند :
آموزش ساخت ویندوز 5 دقیقه ای ! (Only the registered members can see the link)

موفق باشید ... :give_rose:

Agne
09-09-09, 14:35

امکان نداره...چون کامل پاکیدمش...مطمئنم...تازه این قسمت رو ببین که نوشتم...""وقتی هم از کیس ریست یا خاموشش می کنیم و سیستم میاد بالا دیگه قفل نمی کنه. "":cool:

اون اگر نشد رئو بزار واسه بعد...اما بایوس رو از کجا دانلود کنم و چه جوری؟؟؟مادربورد من GIGA P35DS3L هست...
اینجا یه سری بهبود ها برای مادربورده شما در نظر گرفته شده و نوشته میشه دانلود کرد:

Here (Only the registered members can see the link)

ممنون...این Acronis True Image که گفتی یعنی چه؟:1. (23):
دانلود با حجم 91.1 مگابایت! (Only the registered members can see the link)

عذر میخام، در زمینه ی BIOS این تاپیک رو نگاه کنید حتما:

arven_andomil
21-09-09, 18:55
انگار این قفل کردنش به خاطر آپدیت نشدن nod بوده. بعد از آخرین بار که آپدیتش کردم مشکل برطرف شده