ورود

مشاهده نسخه کامل : بی خوابیه PC Network ی

Agne
29-08-09, 03:04
عزیزان من یه مشکلی دارم:
از وقتی ADSL گرفت همش پایه کامپیوترم، شدم 50 کیلو و خواب ندارم.
خیلی میترسم.
کنکور هم بر این مساله اضافه شده.

ازتون نظر میخام، چیکار کنم؟

Bahador
29-08-09, 05:10
عزیزان من یه مشکلی دارم:
از وقتی ADSL گرفت همش پایه کامپیوترم، شدم 50 کیلو و خواب ندارم.
خیلی میترسم.
کنکور هم بر این مساله اضافه شده.

ازتون نظر میخام، چیکار کنم؟

اولا شدیدا توصیه میکنم این آواتارت رو عوض کنی که سکته کردم نصفه شبی:lol:
راستش من به خاطر مشکلاتی برای کمرم پیش اومد مجبور شدم 2ترم اول دانشگاهم رو مرخصی بگیرم و این وضعیت 3ماهه ای رو که شما تجربه کردی من در 12 ماه تجربه کنم.عرض کنم خدمتت که وقتی مدارس و دانشگاه ها باز بشه انقدر اونجا انرژیت رو میگیرن که کمتر میای اینورا:yes:
نگران نباش

* نکته : من توی این 12 ماه از 49 کیلو به 65 کیلو رسیدم:1. (28):

AMD>INTEL
29-08-09, 09:34
کلا باید فعالیت توی اینترنت رو از زندگی عادی جدا کرد . چون شدیدا آدم رو از فعالیت های روزمره میندازه .

Bahador
29-08-09, 09:49
کلا باید فعالیت توی اینترنت رو از زندگی عادی جدا کرد . چون شدیدا آدم رو از فعالیت های روزمره میندازه .
شدیدا تایید میشه
باید کارهای عادیت رو انجام بدی و اینترنت رو به عنوان یک تفریح یا جزئی از کارهات قرار بدی.
سعی کن با برنامه زندگیت رو پیش ببری.هدف های کوتاه مدت برای خودت پیدا کن.

نگران نباش این نیز بگذرد:give_rose:

Agne
29-08-09, 11:33
اینترنت متاسفانه شده زندگیه عاددیه من!

AMD>INTEL
29-08-09, 12:19
خیلی ها حتی خودم در دوران شاید 2 تا 3 سال پیش زیاد توجه میکردم به نت ولی الان پیاده روی و رفتن و لذت بردن از پارک رو بیشتر ترجیح میدم . چیزی که زیادش فقط باعث سر درد و کمر درد میشه و باعث ضرر میشه باید کمش کرد . یعنی ساعات خاصی رو تنظیم کرد و هر از گاهی بلند شدن از روی صندلی کمک زیادی میکنه . هیچی بهتر از آزادی فکر نیست .

Bahador
29-08-09, 13:30
خیلی ها حتی خودم در دوران شاید 2 تا 3 سال پیش زیاد توجه میکردم به نت ولی الان پیاده روی و رفتن و لذت بردن از پارک رو بیشتر ترجیح میدم . چیزی که زیادش فقط باعث سر درد و کمر درد میشه و باعث ضرر میشه باید کمش کرد . یعنی ساعات خاصی رو تنظیم کرد و هر از گاهی بلند شدن از روی صندلی کمک زیادی میکنه . هیچی بهتر از آزادی فکر نیست .

باز هم شدیدا تایید میشه:1. (21):
اما به مهمترین چیزی که آسیب میرسونیم وقتمونه.
گاهی شده هیچ کاری با اینترنت نداریم اما الکس داریم وبگردی بلا استفاده میکنیم یا خیلی بی دلیل به مانیتور چشم دوختیم

nikaien
29-08-09, 17:03
ولي نظز من شايد يه كم متفاوت باشه
همه بايد اينترنتي بشن. حالا اينترنت نه- شبكه اي. تنها با اين كار ميشه در همه امور پيشرفت كرد

Ardalan
29-08-09, 17:25
ولي نظز من شايد يه كم متفاوت باشه
همه بايد اينترنتي بشن. حالا اينترنت نه- شبكه اي. تنها با اين كار ميشه در همه امور پيشرفت كرد

تایید میشه :great:

Labyrinth
29-08-09, 18:22
اگر ندونی از اینترنت چی میخوای میتونه وقت تلف کردن باشه ولی وقتی بدونی برای چی توی اینترنت هستی و بتونی دانش ات رو اضافه کنی بهترین مکان هست

به نظر من زیاد توی اینترنت بودن خیلی بهتر از با رفیق ها ول گشتن و سیگارکشیدن و ... هست

با امید هم موافقم زیاد توی خونه نمونید و پارک و ... هم برید براتون مفید هست

موفق باشید

:give_rose:

Bahador
29-08-09, 21:56
اگر ندونی از اینترنت چی میخوای میتونه وقت تلف کردن باشه ولی وقتی بدونی برای چی توی اینترنت هستی و بتونی دانش ات رو اضافه کنی بهترین مکان هست

به نظر من زیاد توی اینترنت بودن خیلی بهتر از با رفیق ها ول گشتن و سیگارکشیدن و ... هست

با امید هم موافقم زیاد توی خونه نمونید و پارک و ... هم برید براتون مفید هست

موفق باشید

:give_rose:

دقیقا.
برای همین هست که گفتم بهتره آدم با برنامه ریزی پیش بره.
بهتره که کار مفیدی مثل وب نویسی کرد تا از اتلاف وقت جلوگیری بشه.
این خیلی مهمه

Agne
30-08-09, 00:37
یه توصیه خیلی جدی دارم برای همه.
حتی اگر با صدای اذان صبح از پشت PC بلند میشید باز هم دندوناتونو مسواک بزنید و حتما از نخ دندان استفاده کنید.
هیچ بهانه ای برای اینکار وجود نداره!

Only the registered members can see the link

Ramin_Zero1818
30-08-09, 19:23
به نظر من که بی خیال...
بشین DVD دانلود کن حالشو ببر...
یکم هم درس هم بخون...

Quick
03-09-09, 12:07
به نظر من اینترنت دیگه بخشی از زندگی ما شده من تقریبا در 2 هفته ی اخیر تقریبا 10 رو اینترنت نداشتم!
وضعیتم مثل معتادایی بود که بهشون مواد نرسیده!
عصبی! خسته! خواب آلود! وحشی! و هی چی که بگین! :دی

جدی یه چیزی کم بود! اصلا نمیتونم زندگی بدون اینترنت رو درک کنم به نظرم باید اینترنت جزیی از زندگی باشه یه کاری که باید انجام بشه مثل غذا خوردن یعنی دو ساعت بشینی تازه زیادم هیست هر روزم این کارو بکنی اونوقت آدم دیگه وقتشو تلف نمیکنه بهتره وقتمون رو به چیزای دیگه هم اختصاص بدیم در هر صورت به خاطر شرایطی که کشورمون داره بهترین چیزی که مردومو خوشحال از هر لحاظ نگه میداره اینترنته . . .

KING
03-09-09, 13:33
Agne سلام داداشم من واقعا" درکت میکنم منم چند سال پیش دقیقا" مشکل شما رو داشتم خدایش 7 صبح باید میرفتم سر کار تا 3 یا 4 صبح بیدار بودم صبح هم وقتی بیدار میشدم سر کار خوابم مبیرد

پیشنهاد من
سعی کن یه سرگرمی دیگه پیدا کنی جای نت مثلا" بازی کامپیوتری دیدن فیلم و سریال فقط چند روز نری سراغش هر روز دلسردتر میشی به نت

البته یه چیزی دیگه هم است ها که خیلی تاثیر داره به نیامدن و اومدن شدید به نت

باید شکسته بشی :دی
حالا بیا یاهو تا بگم چیکار کنی

Agne
03-09-09, 18:36
بهنام جان، فکر میکنم نتایج کنکور که بیاد اصلا نتونم بیام پشت کامپیوتر...

Agne
13-09-09, 17:29
عزیزان به این تاپیک مرجعه کنید:

Only the registered members can see the link