Hi Friends :wink:
لطفا نظرتونو در مورد این مادربرد برای Q9550 بگید.آیا ارزشش رو داره قید رم DDR3 رو بزنم چون این مین قابلیت فوق العاده ای برای اورکلاک داره. :merci:
AlleN
28-08-09, 22:43
حالا نمی دونم ارزش این رو داره که از قید DDR3 برنی یا نه.
ولی یه چیز مسلم هسته اونم این که قابلیت اور این مینبرد حرف نداره.(بر اساس تجربه ای که با این مین دارم)
AlleN
28-08-09, 22:52
البته یه کار دیگه ای هم می تونید بکنید :
این مین رو بردارید
P45 Diamond
اینطوری از قید DDR3 رو هم نمی زنید. :give_rose:
البته قدرت اور این یکی رو نمی دونم در چه حدی هست ولی فکر نکنم کمی از اون داشته باشه.در ضمن این یکی کارت صدای X-FI داره :wink:
nima_hl
24-10-09, 11:53
سلام
یکی از دوستان مین کومبو میخواست ، امروز که رفته بودم بازار اینو دیدم
Only the registered members can see the link
ولی هر چی گشتم تاپیک اون دوستمون رو پیدا نکردم
اگر اینتل کار بودم حتما میخریدمش چون چیپست x48 با اینهمه امکانات به نظرم 135 تومن مفته :cool:
گفتم تو فروم مطرحش کنم شاید به درد کسی خورد :give_rose:
MicroSystem
24-10-09, 12:47
سلام
یکی از دوستان مین کومبو میخواست ، امروز که رفته بودم بازار اینو دیدم
ولی هر چی گشتم تاپیک اون دوستمون رو پیدا نکردم
اگر اینتل کار بودم حتما میخریدمش چون چیپست x48 با اینهمه امکانات به نظرم 135 تومن مفته :cool:
گفتم تو فروم مطرحش کنم شاید به درد کسی خورد :give_rose:
مطمئني 135 تومنه؟
nima_hl
24-10-09, 13:02
مطمئني 135 تومنه؟
خودم هم تو کف قیمتش موندم :1. (27): یه دو مرتبه هم شیطون رفت تو جلدم یدونش رو بخرم ولی جلوی خودم رو گرفتم :lol:
nasiban
22-11-09, 03:04
بله قیمتش درسته ولی به نظر من این بردو نخرید و اگر قصد دارید توی این مایه خرید کنید MSI X48 Platinum بخرید چون قیمتش با این تفاوتی نمیکنه و در عوض حافظه فقط DDR3 ساپورت میکنه و به جای 2 اسلات PCIE چهار تا اصلات داره که میتونی باهاش کواد کراس فایر هم بزنی و روی برد Debuger LED هم داره که توی اور کمک زیادی میکنه ولی مدل کمبو هیچ کدوم از این امکانات رو نداره .
guns
22-11-09, 03:24
بله قیمتش درسته ولی به نظر من این بردو نخرید و اگر قصد دارید توی این مایه خرید کنید MSI X48 Platinum بخرید چون قیمتش با این تفاوتی نمیکنه و در عوض حافظه فقط DDR3 ساپورت میکنه و به جای 2 اسلات PCIE چهار تا اصلات داره که میتونی باهاش کواد کراس فایر هم بزنی و روی برد Debuger LED هم داره که توی اور کمک زیادی میکنه ولی مدل کمبو هیچ کدوم از این امکانات رو نداره .
آره منم با نظر دوست غزیزمون موافقم بهتره MIS X48 Platinum رو بخرید
فکر کنم قبلا در مورد X48C و X48 بحث کردیم حالا یادم نمیاد دو روز پیش بود یا سه روز پیش
MIS X48 Platinum نسبت به قیمت خودش میترکونه ایول به MSI
فکر کنم دیگه بهتره P5Q مو بفروشم یه دونه MSI X48 Platinum بخرم (البته ASUS-P5Q رو خیلی وقت پیش خریدم )
:great: