PDA

مشاهده نسخه کامل : مشکل خوردم کممممک

soroush_es
26-08-09, 23:08
سلام دوستان
من ASUS P5Q3 بستم با Q9550
ATI SAPPHAIRE 4850
2*2Gb Ram 1333 Corsair XMS3
Green 585

سیستم یک بار بالا آمد بعد که برق رو کشیدم دوباره زدم بدون هیچ تغییری سیستم بالا نیومد.
بعد از 20 بار تلاش دوباره بالا آمد و بعد از اینکه برق رو میکشیدم دوباره بالا نمیآمد.
رفتم مادربورد رو عوض کردم همون مشکل بود کلا غیر از رم همه چی رو عوض کردم باز همون آش همون کاسه
چه کنم؟؟؟

مشکل حل شد
راه حل در پایین

دوستان من با Main board Asus P5Q3 رم های Corsair XMS3 معمولی بستم دو تا ماژول 2 گیگ
اما سیستم مشکل داشت که متوجه شدم داخل دفترچه گفته فقط 4 گیگ رو DHX ببند
من رم هامو عوض کردم و شکر خدا مشکل حل شد و خیلی ها شنیدم این مشکل رو پیدا کردند
من یک بار 9 سال پیش همین مشکل رو با پردازنده pentium 3 و مادر بورد ASUS داشتم و همون شد
من نمیدونم این شرکت ASUS چرا اینقدر با عجله مادربورد تولید میکنه
بیچاره کرده منو این ASUS
این همه gigabyte بستم از این مشکل ها نبود
ممنون از همه دوستان گل

AMD>INTEL
26-08-09, 23:14
بايوس رو اپ ديت كن .

soroush_es
26-08-09, 23:23
شما به این مشکل خوردی؟؟
یعنی آپدیت کنم یا برم عوض کنم؟

serpens13
26-08-09, 23:23
مين كانكتور رو چك كن ببين درست سر جاش هست يا نه واسه من به همچين مشكلي پيش اومد مشكل از كانكتور مينم بود

soroush_es
26-08-09, 23:46
یک مدت طولانی که از برق میکشم و میزنم دوباره بالا میاد ولی دوباره همون جور میشه

Trance
27-08-09, 00:39
همواره راه هایی وجود دارد که بدون نیاز به تخصص افراد ماهر میتوان پی به عیب سخت افزارهای مشکل دار خود ببرید. این ترفند اگر چه يك راهنماي جامع براي عيب زدايي از كامپيوترتان نيست اما مي تواند شما را به سمت يافتن مشكل كامپيوتر راهنمايي كند. مطمئنأ پیدا کردن عیب کامپیوتر توسط شخص خودتان بسیار شیرین تر از تشخیص آن توسط یک تعمیرکار با تجربه است!

اگر بعد از فشردن دكمه power ، كامپيوتر روشن نشد
بررسي كنيد آيا سيم برق متصل است؟ آيا سر ديگر سيم برق متصل شده است؟ سوييچي كه در پشت كامپيوترتان وجود دارد چك كنيد. از اتصال صحيح منبع تغذيه به مادربرد اطمينان حاصل كنيد. كابل برق فلاپي را چك كنيد. اگر هيچ يك از اين كارها نتيجه نداد در مرحله بعد هر چيزي را كه به مادربرد متصل است به غير از كابل برق، سيم دكمه power، كارت گرافيك، حافظه RAM و CPU را جدا كنيد. اگر باز هم سيستم بالا نمي آيد يك يا دو قطعه از سيستم شما معيوب است. در اين مورد به احتمال زياد مادربرد يا منبع تغذيه Case شما اشكال دارد.

اگر سيستم روشن مي شود ولي بوق نمي زند يا بالا نمي آيد
ابتدا همه اتصالات را چك كنيد و دوباره امتحان كنيد. در صورتي كه اين عمل مؤثر نبود، بهترين كار اين است كه مانند بالا همه چيز را به غير از سيم دكمه power، كارت گرافيك، حافظه RAM و CPU را از مادربرد جدا كرده و دوباره امتحان كنيد.اگر كامپيوتر به خوبي شروع به كار كرد كامپيوتر را خاموش كنيد و هر بار يك قطعه را متصل كرده و سپس كامپيوتر را روشن كنيد تا جايي كه مشكل را پيدا كنيد ولي اگر كامپيوتر اصلا‎‎ً روشن نشد احتمالاً يك يا چند قطعه معيوب داريد(CPU ،RAM، مادربرد و منبع تغذيه).

كامپيوتر روشن مي شود و متناوبا‎ً بوق مي زند، بالا مي آيد
ببينيد آيا حافظه RAM شما بدرستي نصب شده است اگر لازم است آن را بيرون آوريد و دوباره جا بزنيد.

سيستم روشن مي شود يك سري بوقهاي سريع مي زند، بالا نمي آيد
ببينيد آيا كارت گرافيك به درستي روي اسلات AGP نشسته است يا خير.اگر مقدار كمي از كارت گرافيك خارج از اسلات AGP باشد سيستم بالا نمي آيد.چند مشكل ديگر هم وجود دارد كه بوسيله اين بوقها شناسايي مي شود اما دو مورد بالا معمول ترين موارد هستند.اگر سيستم بالا مي آيد ولي مشكلاتي را مشاهده مي كنيد در اين جا دو مشكل عمده ذكر مي شود. كامپيوتر شما در هنگام نصب سيستم عامل بارها از حركت باز مي ايستد علت آن مي تواند گرماي CPU باشد بخصوص CPU هاي شركت AMD يا CPU هاي قديمي تر شركت INTEL. چك كنيد آيا فن CPUبخوبي عمل مي كند و چك كنيد آيا هيت سينك (قطعه آلومينيومي كه روي CPU نصب شده و معمولاً رنگ سياه دارد) بخوبي نصب شده است و با سطح CPU كاملاً موازي است. مطمئن شويد از هيت سينكي استفاده مي كنيد كه ساخت سازنده CPU شماست. هيت سينك اگر درست نصب شود بيش از آنچه نياز است خنك كاري انجام مي دهد.

مشكلات زيادي در سيستم عامل همراه با صفحات آبي كه ظاهر مي شود داريد
خطاهايي كه در هنگام كپي كردن فايل هاي Set up بوجود مي آيند بخصوص در ويندوز 2000 و XP، به احتمال زياد نشانه وجود مشكل در حافظه RAM شماست. اين امكان هم وجود دارد كه مشكل از هارد ديسك شما باشد اگر خطاها همراه با صفحات آبي است كه در آنها Page Fault ديده مي شود يقيناً مشكل از حافظه RAM شماست.

geoaria

soroush_es
27-08-09, 01:52
بایوس رو آپدیت کردم به آخرین ورژن به شکل درست اما همچنان همونجوره
وقتی بالا نمیاد و گیر میکنه میره در حالتی که اگر رم رو بردارم بوق رم رو میزنه.
اما اگر کارت گرافیک رو بردارم بوق کارت گرافیک نمیزنه.

Overclocker
27-08-09, 03:33
دوست عزیز شک نکن مشکل از رم هست !!

شما همه رو تست کردی الا رم :1. (27): وقتی روشن بشه سیستم و تصویر نده واسه رم هست .

N@VID
27-08-09, 05:24
سلام :

شما یک بار فقط یک رم رو روی سیتم چک کنید ، بصورت تکی ...
البته مشکل تصویر ندادن از پایه های CPU ، عدم نصب صحیح گرافیک ، مشکل پاور ، مشکل در سوکت
پاور ( سوکتی که دو سیم مشکی و دو سیم زرد دارد ) نیز می تونه باشه ولی شما وقتی می فرمایید
همه قطعات رو عوض کردید حتما مشکل از یکی از رمها است ...
حتما تک به تک رم ها رو تست کنید !

rayanak
27-08-09, 14:33
با سلام
من هم با يه مادربرد asus مشكل دارم .
مدل مادربرد m4n78se است و مدل سي پي يو amd x2-245-am3 مي باشد.
بايوس مادربرد نيز اپديت شده است ولي باز هم بعضي مواقع هنگام بوت اين error را مي دهد:bad boot block bios و بعضي مواقع هم هنگام كار كردن در ويندوز سيستم قفل مي شود و هنگامي كه ريست مي كنيم باز هم همين مشكل بوجود مياد.
به نظر شما مشكل از مادربرد است؟

soroush_es
28-08-09, 01:59
مشکل حل شد
دوستان من با Main board Asus P5Q3 رم های Corsair XMS3 معمولی بستم دو تا ماژول 2 گیگ
اما سیستم مشکل داشت که متوجه شدم داخل دفترچه گفته 4 گیگ رو DHX ببند
من رم هامو عوض کردم و شکر خدا مشکل حل شد و خیلی ها شنیدم این مشکل رو پیدا کردند
من یک بار 9 سال پیش همین مشکل رو با پردازنده pentium 3 و مادر بورد ASUS داشتم و همون شد
من نمیدونم این شرکت ASUS چرا اینقدر با عجله مادربورد تولید میکنه
بیچاره کرده منو این ASUS
این همه gigabyte بستم از این مشکل ها نبود
ممنون از همه دوستان گل