PDA

مشاهده نسخه کامل : پاک کردن XP Service Pack 3

arven_andomil
22-08-09, 21:46
XP Service Pack 3 با حجم 316mbبرای یه سری بازی نصب کردم ولی حالا که می خوام از سیستم پاکش کنم ،اصلا پیش نمیره. چکارش کنم؟؟

Xtreme
22-08-09, 21:49
راهی را که برای پاک کردن سرویس پک طی می کنید چیه ؟

arven_andomil
22-08-09, 22:01
راهی را که برای پاک کردن سرویس پک طی می کنید چیه ؟

My Computer / add or remove programs

Xtreme
22-08-09, 22:05
پروین جان ..

لینک زیر رو ببین. روش شماره 2 و 3 بهترین و ساده ترینه.
یکی از این دو تا رو امتحان کن . صد در صد باید جواب بده.

Only the registered members can see the link

موفق باشی ..

Overclocker
22-08-09, 22:05
چه کاریه ؟ مگر مشکلی براتون ایجاد کرد که میخاید پاکش کنید ؟

MR.Fantastic
22-08-09, 22:07
به چه پکی میخواید تغییرش بدید؟:1. (27):

MR.Fantastic
22-08-09, 22:11
در ویندوز XP از منوی Start وارد Run شده و عبارت regedit را وارد نموده و Enter بزنید تا ویرایشگر رجیستری ویندوز باز شود.
در ویندوز ویستا نیز پس از ورود به منوی Start عبارت regedit را وارد کرده و Enter بزنید.
حال در پنجره Registry Editor به مسیر زیر بروید:
HKEY_LOCAL_MACHINE/System/CurrentControlSet/Control/Windows

اکنون از قسمت دیگر پنجره، گزینه CSDVersion را یافته و بر روی آن دوبار کلیک کنید.
در قسمت Value data عدد 100 یا 200 یا 300 و یا همین طور به ترتیب قابل مشاهده است.
دقت کنید منظور از 100 سرویس پک 1، منظور از 200 سرویس پک 2 و همین طور الی آخر است.
یعنی اگر عدد 200 وجود داشت سرویس پک نصب شده بر روی ویندوز شما سرویس پک 2 است و جهت تغییر عنوان آن کافی است عدد 300 را وارد کنید که به معنای سرویس پک 3 است.
به این ترتیب می‏توانید شماره سرویس پک در ویندوز را تغییر دهید.
با OK کردن تنظیمات ذخیره خواهد شد.
در پایان نیز یک بار سیستم را Restart نمایید.

به نقل از ترفندستان

arven_andomil
22-08-09, 22:33
چه کاریه ؟ مگر مشکلی براتون ایجاد کرد که میخاید پاکش کنید ؟

به چه پکی میخواید تغییرش بدید؟:1. (27):

سرویس پک 2 بود که من برای بازی 3 رو نصب کردم. حالا هم می خوام پاکش کنم. همین!!!:1. (27):

™Ali
22-08-09, 22:54
سرویس پک 2 بود که من برای بازی 3 رو نصب کردم. حالا هم می خوام پاکش کنم. همین!!!:1. (27):
به خاطری تغییراتی که SP3 در DLL های اصلی ویندوز ایجاد کرده، فکر نمی کنم اصلا این کار قابل انجام باشه !

شما WMP11 رو نصب می کنید و دیگه نمی تونید WMP10 رو نصب کنید (در هر صورتی!) چه برسه به این که SP3 رو به SP2 تبدیل کنید !

WMP = Windows Media Player

با تشکر :1. (21):

Overclocker
22-08-09, 22:57
دقیقا همینطوره و کار اشتباهی هست که یک ویندوز امن و بهتر رو بخاید دان گرید کنید !!! :1. (27):

™Ali
22-08-09, 23:25
دقیقا همینطوره و کار اشتباهی هست که یک ویندوز امن و بهتر رو بخاید دان گرید کنید !!! :1. (27):

اصلا امکان Downgrade حتی زوری هم وجود نداره :1. (38):

به نظرم SP3 بسیار عالی ست.....

Overclocker
23-08-09, 00:06
کی گفته مگه دست خودشه ؟؟؟؟؟؟ :1. (40):

بابا منظورم این بود که چرا میخواد این کار بکنه !!!! :yes:

MR.Fantastic
23-08-09, 01:02
در ویندوز XP از منوی Start وارد Run شده و عبارت regedit را وارد نموده و Enter بزنید تا ویرایشگر رجیستری ویندوز باز شود.
در ویندوز ویستا نیز پس از ورود به منوی Start عبارت regedit را وارد کرده و Enter بزنید.

اکنون از قسمت دیگر پنجره، گزینه CSDVersion را یافته و بر روی آن دوبار کلیک کنید.
در قسمت Value data عدد 100 یا 200 یا 300 و یا همین طور به ترتیب قابل مشاهده است.
دقت کنید منظور از 100 سرویس پک 1، منظور از 200 سرویس پک 2 و همین طور الی آخر است.
یعنی اگر عدد 200 وجود داشت سرویس پک نصب شده بر روی ویندوز شما سرویس پک 2 است و جهت تغییر عنوان آن کافی است عدد 300 را وارد کنید که به معنای سرویس پک 3 است.

کسی اینو تست نکرد؟:1. (27):

™Ali
23-08-09, 09:26

کسی اینو تست نکرد؟:1. (27):

این که SP3 رو Uninstall نمی کنه، فقط ورژن نمایشی رو شاید تغییر بده !

مثل تغییر نام CPU در System Properties که تاثیری بر روی CPU به هیچ وجه نداره :1. (23):