ورود

مشاهده نسخه کامل : مشکل در استفاده از فلش مموری

bynam
20-08-09, 23:21
با سلام .سیستم از طریق یو اس پی با تمام ابزار ها مثل ماوس .بلوتوث اکسترنال .وغیره به راحتی ارتباط پیدا میکند اما هیچ فلش مموری را باز نمیکند وپیام میدهد قادر به شناسایی کامل نیست در ویندوز ایکس پی سرویس پک 2 و3 وویندوز 7همه همینطور است بایوس هم اپدیت کردم و چند بار ویندوز عوض کرده ام ایا کسی میداند مشکل از چیست من واقعا گیج شده ام لطفا کمک کنید

™Ali
20-08-09, 23:27
احتمالا ویروس گرفتید که تمام ویندوز ها قادر به باز کردن Flash Memory نیستند!

رفتار مشکوک، Process ی نا آشنا یا هم چنین چیزی رو مشاهده نکردید ؟! :1. (21):

bynam
20-08-09, 23:31
بعید میدانم روی سیستم انتی ویروس نود اپدیت شده نصب است وویندوز چند بار عوض شده وپارتیشن ها با انتی ویروس اسکن شده همه چیز نرمال به نظر میرسد

Trance
20-08-09, 23:58
بقیه وسایلی که با usb وصل به سیستم هست در بیار و فقط مموری فلش رو وصل کن ببین درست میشه؟(به غیر از صفحه کلید و موس)

احتمالا کانفیگ باید باشه.(با یکی از usb ها cpu کانفیگ میده)

bynam
21-08-09, 00:00
امتحان کرده ام جواب نمیدهد همان پیام را میدهد

saman87
21-08-09, 09:35
این دو راه رو هم امتحان کنید:
1. نرم افزارهایی که در رابطه با فلش مموری نصب کردید را بطور کامل پاک کنید.
2. کل سیستم امنیتی ویندوزتون رو غیرفعال کنید!!!

bynam
21-08-09, 10:53
این دو راه رو هم امتحان کنید:
1. نرم افزارهایی که در رابطه با فلش مموری نصب کردید را بطور کامل پاک کنید.
2. کل سیستم امنیتی ویندوزتون رو غیرفعال کنید!!!
من 3 تا ویندوز عوض کرده ام وهیچ نرم افزاری نریخته ام امنیت هم خاموش کرده ام اما جواب نداده واقعا توش مونده ام لطفا دوستان بفرمایند چی به فکرشان میرسد

™Ali
21-08-09, 11:06
مشکل میتونه مربوط به درایو های چیپست مادربورد هم باشه!

درایو ها رو آپدیت کن! :give_rose:

bynam
21-08-09, 11:26
مشکل میتونه مربوط به درایو های چیپست مادربورد هم باشه!

درایو ها رو آپدیت کن! :give_rose:
همین ویندوز ها با همین درایور ها روی سیستم همیشه نصب شده وکار میداده والا ایکس پی سون هم روش نصب بوده که همه چیز را خودش میشناخت ونصب درایور هم نداشت اما ااالان....به هر حال این کار هم انجام شده وحتی بایوس هم اپدیت شده اما........

Haroon
21-08-09, 12:22
سلام !

این دو مرحله رو هم انجام بدی بد نیست

1 - ستاپ مادربرد را کاملا" دیفالت کن منظورم قبل اینکه وارد ویندوز بشی دکمه دلیت رو بزن تا بره تو ستاپ
2 - انتی ویروست رو غیر فعال کن احتمال داره نود شما نمیزاره شناسایی بشه

موفق باشید

Quick
21-08-09, 13:17
کامپیوتر رو کلا از برق بکشید . . . یعی اول خاموشش کنید و بعد از برق بکشید 1-2 دقیقه صبر و سپس دوباره وصل کنید . . .
جواب میده . . .

™Ali
21-08-09, 13:48
میلاد جان مطمئنا ایشون از چند روز پیش تا الان PC رو چند بار خاموش و روشن کرده!

ولی می بینید که هنوز اون مشکل رو داره ! :yes:

bynam
21-08-09, 14:31
سلام !

این دو مرحله رو هم انجام بدی بد نیست

1 - ستاپ مادربرد را کاملا" دیفالت کن منظورم قبل اینکه وارد ویندوز بشی دکمه دلیت رو بزن تا بره تو ستاپ
2 - انتی ویروست رو غیر فعال کن احتمال داره نود شما نمیزاره شناسایی بشه

موفق باشید

دوست عزیز این کار را هم کرده ام هم در مورد بایوس وهم بعد از تعویض ویندوز که سیستم هیچ نرم افزاری روش نبوده .دیگه مخم داغ کرده گفتم شاید سخت افزاری باشد اما همه چیز الا انواع فلش مموری را به راحتی میشناسد

bynam
21-08-09, 16:49
اقا باکشیدن از برق در حال روشن بودن وبعد یک بار ریست کردن عادی الان کار داااد هوررررررا

bynam
21-08-09, 16:52
کامپیوتر رو کلا از برق بکشید . . . یعی اول خاموشش کنید و بعد از برق بکشید 1-2 دقیقه صبر و سپس دوباره وصل کنید . . .
جواب میده . . .
خداوکیلی کارت خیلی درسته ممنون

Quick
21-08-09, 18:12
میلاد جان مطمئنا ایشون از چند روز پیش تا الان PC رو چند بار خاموش و روشن کرده!

ولی می بینید که هنوز اون مشکل رو داره ! :yes:

این توهین به استاد رو نشنیده میگیرم! :lol: (شوخی)

خداوکیلی کارت خیلی درسته ممنون

خواهش میکنم وظیفس ... :love:

™Ali
21-08-09, 18:32
این توهین به استاد رو نشنیده میگیرم! :lol: (شوخی)

خواهش میکنم وظیفس ... :love:

بابا این bynam (Only the registered members can see the link) ...... ! تو این مدت یعنی شما یک بار هم PC رو خاموش نکردی و دکمه پاور رو بزنی ؟! :1. (27):

ولی میلاد می دونستی مسئله بسیار پیش پا افتاده است . ای کلک :1. (38):

Quick
21-08-09, 19:21
دکمه ی پاور فرق داره 100 بار این کارو کرده بودن ولی تا حالا از برق نکشیده بودن . . . :1. (38):

™Ali
21-08-09, 20:31
دکمه ی پاور فرق داره 100 بار این کارو کرده بودن ولی تا حالا از برق نکشیده بودن . . . :1. (38):

دکمه پاور برق مادربورد رو فقط قطع می کنه !

از پریز کشیدن هم مادربورد هم مانیتور !

یعنی شما میگی مانیتور هم تاثیر داره؟! :1. (27)::1. (38):

Quick
21-08-09, 20:57
خوب صلا کی به فکر خاموش کردن دکمه پاور میفته که دور از دسترسه؟ :lol::1. (38)::whistle:

bynam
21-08-09, 23:21
نه 100 بار که فکر کنم 1000 بار اما خودمونیم بعد از 3 بار ویندوز های مختلف ریختن . اسکن برای پیدا کردن ویروس. وور رفتن با درایور های مختلف. و اپدیت و ور رفتن با بایوس نمیدونم قضیه چی بود که به این سادگی با یه فوت کوزه گری حل شد

Secret_Love
31-10-09, 18:58
باسلام دوستان منم این مشکل رو دارم البته نه با فلش با گوشیم

من i8910 دارم اینو وصل میکنم همین ارور رو میده ولی هارد اکسترنالم رو میشناسه یو اس بی رم ریدر میشناسه فلش رو میشناسه

نمیدونم چیکار کنم لطفا کمک کنین مشکل از یو اس بی نیست چون بقیه موارد رو میشناسه آنتی ویروسم ندارم

ویندوزم تازه زدم فایر وال خاموش و آنتی ویروس سیستم هم خاموشه

نمیدونم دیگه چیکار کنم لطفا کمک کنین