PDA

مشاهده نسخه کامل : هنگ کردن اساسی و صفحه آبی

FARHAD NOORANI
19-08-09, 17:58
سلام مدت زیادیه که با مشکل صفحه آبی مواجه میشمو تا حالا هم یه هارد سوزوندم و یه گرافیک
هارد اولم 500 maxtor بود و گرافیک اولمATI3870
حالا با این قطعات به نظرتون پاور کم نیست؟
در ضمن وقتی که با یه رم کار میکنم مشکل صفحه آبی رو ندارم و فقط هنگام بازی هنگ میکنه و از بازی مجبورم بیرون بیام
MB: ASUS P5Q
CPU:Q6600
GRAPHIC: GTS 250 DDR3/ 1GIG
RAM: 2*2GIG CORSAIR
HDD: 500 SATA SAMSUNG
POWER: 485A GREEN
دیگه داغون شدم از بس ضرر دادم و نفهمیدم چشه.:1. (28):

MR.Fantastic
19-08-09, 18:31
یه عکس ازش بگیرین تا بتونیم متنشو بفهمیم و نظر بدیم:yes:

FARHAD NOORANI
21-08-09, 20:13
یه عکس ازش بگیرین تا بتونیم متنشو بفهمیم و نظر بدیم:yes:
چطور عکس بگیرم؟؟؟ فکر نکنم با print screen بشه ها
تا میام کاری کنم ریست میشه.
تو ویندوز باید تیکی چیزی باشه که صفحه رو نگه داره

Overclocker
21-08-09, 20:26
رم دیگه ای روی سیستم بزار و تست کن و توی بایوس مشخصاتی که روی رم هست مثل فرکانس و تایمینگ رو به صورت دستی ست کن و ولتاژی ای که خودش گفته رو بزار و بعد تست بگیر اگر مشکل حل شد رم های خودتو به همین روش تست کن ..... اگر نشد مادربرد مشکل داره ( البته پاور هم مشکوک میزنه بایوس مین هم آپدیت کن .... )

Dark Devil
21-08-09, 23:03
سلام مدت زیادیه که با مشکل صفحه آبی مواجه میشمو تا حالا هم یه هارد سوزوندم و یه گرافیک
در ضمن وقتی که با یه رم کار میکنم مشکل صفحه آبی رو ندارم و فقط هنگام بازی هنگ میکنه و از بازی مجبورم بیرون بیام

بیشترین علت بروز صفحه آبی مرگ مشکلات رم هست
اما احتمالات دیگه مثل خرابی گرافیک و غیره هم میشه داد که البته باز اولویت با رم هست در صورتی که به سیستم دیگه دسترسی دارید قطعات رو روی اون هم چک کنید.
سوختن هارد که بسیار هم شایع هست علل مخلفی داره مثل نوسانات برق که صدمات زیادی رو به قطعات کامپیوتر وارد میکنه به خصوص هارد که چیپ هاش بسیار حساس هستن و علت دیگه خرابی هارد هم حمل با شرایط مناسب در ایران هست و البته اشتباهات فردی هم تاثیر گذاره.
پاورتون هم نسبت به اینکه شما از پردازنده Q6600 استفاده میکنین و پردازنده نسبتا پر مصرفی هم هست به نظر کافی میاد اما همیشه یاتون باشه که حداقل توان پاور سیستم 20% بیشتر از توان مصرفی سیستمتون باشه چون به دلایل مختلف بازده پاور اون چیزی نخواهد بود که روش نوشته
در آخر برای نظرات بهتر حتما اطلاعات سیستمتون رو با کمک برنامه CPU-Z در تاپیک قرار بدین یا عکس بگیرین ازش

Bahador
21-08-09, 23:08
اما احتمالات دیگه مثل خرابی گرافیک و غیره هم میشه داد

من از یه نفر شنیدم که این ارور رو از هر قطعه ای از جمله پاور, رم , گرافیک و ... میشه دید.

Dark Devil
21-08-09, 23:11
بنده هم نگفتم نمیشه
اما بشترین علتش مربوط به مشکلات رم هست

™Ali
21-08-09, 23:16
بنده هم نگفتم نمیشه
اما بشترین علتش مربوط به مشکلات رم هست

دقیقا تایید می شود.

البته اگر سیستم رو اورکلاک کردید مشکلاتی مثل دادن ولتاژ پایین به CPU در اولویت قرار میگیره ! :yes:

mamehdi
22-08-09, 08:45
دوست عزيز پاور پيشنهادي براي كارت گرافيك شما 450 وات است كه بسيار نزديك به وات پاور شماست پيشنهاد ميشود با يك پاور بالاتر هم يك تست بگيريد

Quick
22-08-09, 08:56
چطور عکس بگیرم؟؟؟ فکر نکنم با print screen بشه ها
تا میام کاری کنم ریست میشه.
تو ویندوز باید تیکی چیزی باشه که صفحه رو نگه داره

my computer > Properties > Advanced tab > startup and recovery' click=> 'settings' => 'System Failure' => 'Automatically restart

Automatically restart
رو uncheck کنید یعنی تیکش رو بردارین . . .:11():

iman.aghili
22-08-09, 09:21
منم یک همچنین مشکلی رو داشتم.
مشکل اصلی پاورم بود که برق ثابتی به قطعات نمیرسوند و با عث خرابی رو و البته هاردهام شده بود و بد سکتور داده بودند

و مشکل رو ی رم هام ایجاد کرده بود که وقتی رم پر میشد یعنی در مثلا بازی سیستم بیشتر ارور صفحه آبی میداد.

به نظر من مشکل اصلی شما که منجر به خرابی قطعات اصلی تون مثل رم شده دقیقا همین پاور میباشد.

با تشکر:cool:

N0m@d
22-08-09, 09:50

خب شما یه لطف بکن با دوربین یک عکس از صفحه مونیتور هنگام ارور بگیر یا حداقل قسمتی از متن ارور رو برامون بنویس

من خودم یه زمانی زیاد با صفحه آبی با ارور system dump بر میخوردم

hamedjahanbakhsh
22-08-09, 11:51
خب شما یه لطف بکن با دوربین یک عکس از صفحه مونیتور هنگام ارور بگیر یا حداقل قسمتی از متن ارور رو برامون بنویس

من خودم یه زمانی زیاد با صفحه آبی با ارور system dump بر میخوردم

دوست عزیز من هم بعضی وقتا صفحه آبی system dump برام میاد.
شما میدونید مشکل از چیه؟؟

AMD>INTEL
22-08-09, 12:06
شما از صفحه بلو اسکرین یک عکس بگیر تا کد رو پیدا کنیم .

N0m@d
22-08-09, 12:15

برای من دمای زیاد چیپ های مادربرد بود

چون با گذاشتن خنک کننده دیگه نمیامد و وقتی هم مادربردم رو عوض کردن کلا بر طرف شد

مادربردم قدیمم P5B با چیپ 945 اینتل بود

AMD>INTEL
22-08-09, 12:18
ایرادهای بسیاری در رنج خطای BLUE SCREEN هستند .

™Ali
22-08-09, 12:22

دوست عزیز اگر بخونید تو همین تاپیک شایان جان مطالبی رو عرض کردند:

اما احتمالات دیگه مثل خرابی گرافیک و غیره هم میشه داد که البته باز اولویت با رم هست در صورتی که به سیستم دیگه دسترسی دارید قطعات رو روی اون هم چک کنید.
سوختن هارد که بسیار هم شایع هست علل مخلفی داره مثل نوسانات برق که صدمات زیادی رو به قطعات کامپیوتر وارد میکنه به خصوص هارد که چیپ هاش بسیار حساس هستن و علت دیگه خرابی هارد هم حمل با شرایط مناسب در ایران هست و البته اشتباهات فردی هم تاثیر گذاره.

سپاس :1. (21):

AMD>INTEL
22-08-09, 12:26
به اینجا هم نگاهی بندازید مطالب خوبی دارد :WINDOWS STOP MESSAGES
Only the registered members can see the link

FARHAD NOORANI
29-08-09, 11:42
با تشکر از همه ی دوستان که راهنماییم کردن.
من از صفحه blue screen یه عکس میگیرم و تو تایپیک جدیدی به پیوست همین موضوع upload میکنم