سلام.
من واسه استفاده از ADSL میخوام لن مادربورد رو نصب کنم از روی سی دی اما پیداش نمیکنم...میشه بگین از کجا باید برم؟؟؟
مدل مادربورد من P35DS3L GIGA هست...
راستی وقتی سیم USB رو میزنم اون ایکون لن میاد اما وقتی میکشمش و میخوام از کابل لن استفاده کنم اون ایکون نیستش و کانکت نمیکنه:1. (28):
امیدوارم منظورم رو رسونده باشم:merci:
N@VID
16-08-09, 22:37
سلام :
احتمال داره غیر فعال باشه !
شما ابتدا باید به بایوس سیستم ( صفحه ستاپ ) برید و LAN رو فعال کنید .
غالبا تو مین های گیگا گزینه فعال یا غیر فعال کردن LAN پایین گزینه کارت صدا هست .
اگر کارت فعال نباشه توی درایورش هم نمایش داده نمی شه ...
شما اگر کارت صداتون رو غیر فعال کنید می بینید که درایور کارت صدا نمایش داده نمی شه !
arven_andomil
16-08-09, 22:50
سلام :
احتمال داره غیر فعال باشه !
شما ابتدا باید به بایوس سیستم ( صفحه ستاپ ) برید و LAN رو فعال کنید .
غالبا تو مین های گیگا گزینه فعال یا غیر فعال کردن LAN پایین گزینه کارت صدا هست .
اگر کارت فعال نباشه توی درایورش هم نمایش داده نمی شه ...
شما اگر کارت صداتون رو غیر فعال کنید می بینید که درایور کارت صدا نمایش داده نمی شه !
ممنون...
میشه دقیق بگید کجا باید برم؟؟؟:1. (21):
N@VID
17-08-09, 00:10
ممنون...
میشه دقیق بگید کجا باید برم؟؟؟:1. (21):
سلام :
شما رستارت می کنی یا زمانی که سیستم رو روشن می کنید ، دیده اید که ابتدا یک صفحه سیاه می آید
اگر دقت کرده باشید غالبا سه کلید رو برای انتخاب شما در پایین صفحه نمایش می دهد ...
Only the registered members can see the link
همه مادربرد ها یا با کلید Delete یا با کلید F2 وارد تنظیمات سخت افزاری یا همون بایوس می شوند ...
در مادربرد های گیگا همیشه کلید Delate رو کیبرد بوده و هست .
شما وقتی اون صفحه مشکی رو دیدی سریع کلید Delete رو روی کیبرد فشار بده ...
البته شما به اون نوشته قرمز تو عکس نگاه نکن چون موضوعش ربطی به بحث ما نداره ...
بعد وارد یک صفحه جدید می شی که در مادربردهای گیگا همواره آبی رنگ بوده و هست !
اگر اشتباه نکنم تو گزینه Advanced chipset باید باشه ...
گزینه رو انتخاب می کنید تا وارد صفحه Advanced chipset شود
تو لیست احتمالا پایین صفحه است ...
فعلا تا اینجاش باشه تا من برم از بایوس خودم عکس بگیرم تا شما به اشتباه نیافتی :11():
soroush_es
17-08-09, 00:58
برو به Device Manager ببین آیا Network Adapters نصب هست یا اینکه علامت سوال زرد رنگ هست؟
اکر نصب نبود
CD مربوط به مین بورد رو بزار و نصب کن خودش یک گزینه Install All داره.
MR.Fantastic
17-08-09, 01:33
سلام.
من واسه استفاده از ADSL میخوام لن مادربورد رو نصب کنم از روی سی دی اما پیداش نمیکنم...میشه بگین از کجا باید برم؟؟؟
مدل مادربورد من P35DS3L GIGA هست...
راستی وقتی سیم USB رو میزنم اون ایکون لن میاد اما وقتی میکشمش و میخوام از کابل لن استفاده کنم اون ایکون نیستش و کانکت نمیکنه:1. (28):
امیدوارم منظورم رو رسونده باشم:merci:
برای استفاده از usb شما باید درایور مودمتونو نصب کنید در حالی که با استفاده از lan باید درایور کارت شبکتون نصب باشه:yes:
حالا چرا در حالی که با usb وصلید نیاز به کارت شبکه دارید؟:1. (27):
soroush_es
17-08-09, 01:35
برای استفاده از usb شما باید درایور مودمتونو نصب کنید در حالی که با استفاده از lan باید درایور کارت شبکتون نصب باشه:yes:
در حالتی که از USB استفاده میشه یک Connection مجازی ساخته میشه
arven_andomil
17-08-09, 10:03
سلام :
شما رستارت می کنی یا زمانی که سیستم رو روشن می کنید ، دیده اید که ابتدا یک صفحه سیاه می آید
اگر دقت کرده باشید غالبا سه کلید رو برای انتخاب شما در پایین صفحه نمایش می دهد ...
همه مادربرد ها یا با کلید Delete یا با کلید F2 وارد تنظیمات سخت افزاری یا همون بایوس می شوند ...
در مادربرد های گیگا همیشه کلید Delate رو کیبرد بوده و هست .
شما وقتی اون صفحه مشکی رو دیدی سریع کلید Delete رو روی کیبرد فشار بده ...
البته شما به اون نوشته قرمز تو عکس نگاه نکن چون موضوعش ربطی به بحث ما نداره ...
بعد وارد یک صفحه جدید می شی که در مادربردهای گیگا همواره آبی رنگ بوده و هست !
اگر اشتباه نکنم تو گزینه Advanced chipset باید باشه ...
گزینه رو انتخاب می کنید تا وارد صفحه Advanced chipset شود
تو لیست احتمالا پایین صفحه است ...
فعلا تا اینجاش باشه تا من برم از بایوس خودم عکس بگیرم تا شما به اشتباه نیافتی :11():
ممنون.یه گزینه در مورد لن پیدا کردم...اونم فعال هست...:1. (26):
برو به Device Manager ببین آیا Network Adapters نصب هست یا اینکه علامت سوال زرد رنگ هست؟
اکر نصب نبود
CD مربوط به مین بورد رو بزار و نصب کن خودش یک گزینه Install All داره.
رفتم اونجا..نصب بود...مشکلی نداره...:1. (26):
من میخوام با کابل لن وصل شم...خیلی برام عجیبه که نمیشه:1. (28):
AMD>INTEL
17-08-09, 10:23
مادربردتون چی برندی و چه مدلی هست . شاید نیاز باشه درایور رو اپ دیت کنید . پیشنهاد میکنم به شرکتی که اینترنت گرفتید تماس بگیریدشاید تنظیماتی لازم باشه
arven_andomil
17-08-09, 10:30
مادربردتون چی برندی و چه مدلی هست . شاید نیاز باشه درایور رو اپ دیت کنید . پیشنهاد میکنم به شرکتی که اینترنت گرفتید تماس بگیریدشاید تنظیماتی لازم باشه
ممنون. P35 DS3L GIGA هست...
شما نمیدونید از کجا باید نصبش کنم؟؟؟
خودم اینو پیدا کردم اما ببین اخرش چی میگه...Only the registered members can see the link
این اولشه...خودشه؟؟؟باید همین رو نصب کنم؟؟؟
اینم اخرشه...نمیدونم انگاری ارور میده:1. (26):نگاه کنی روش میبینی:1. (28):
ViViD
17-08-09, 11:25
با درود
اینکه شما نصب کردید وایرلس لن هست که مربوط به لن بی سیم میشه اگر ADSL شما وایرلس باشه میتونید استفاده کنید که فکر نمیکنم مادربرد شما این مورد رو داشته باشه!!!
داخل کنترل پنل گزینه Network Connection ببینید اصلاً شما شبکه متصلی دارید؟ روی علامت شبکه اگر 1 کی باشه ضربدر که نخورده ؟
اگر ضربدر نخورده شبکه متصل هست اگر اصلاً آیکون ندارید برای شبکه در اونجا باید اول سخت افزار شبکه رو نصب کنید که یا بصورت اتوماتیک از طریق سی دی اینکار رو انجام باید داد یا بصورت دستی از داخل Device Manager که با کلیک راست روی آیکون My Computer/Properties میتونید در تب Hardware پیدا کنید اونجا گزینه ای به نام Netwotk Adapter باید پیدا کنید که اگر نصب باشه هیچ علامتی نداره اگر داخل Unknown Device شما گزینه Lan Network Contorler یا همچین چیزی دارید یعنی نصب نیست اینها همه داخل همون Device Manager هستند روی گزینه Lan Network Contorler کلیک کنید و Reinstal Driver رو بزنید و از طریق سرچ در محتویات سی دی ایشالله که بتونید راه بندازید وگرنه باز هم اگر حوصله اینهمه نامه نگاری رو داشته باشم در خدمتم :whistle:
AMD>INTEL
17-08-09, 11:25
تو این لینک هست
Only the registered members can see the link_os
Xtreme
17-08-09, 11:44
سلام ..
اون پروسه ای که ViViD اشاره کرد را طی کنید و نتیجه را اعلام کنید.
Don_Corleone
17-08-09, 12:09
ممنون. P35 DS3L GIGA هست...
شما نمیدونید از کجا باید نصبش کنم؟؟؟
خودم اینو پیدا کردم اما ببین اخرش چی میگه...Only the registered members can see the link
این اولشه...خودشه؟؟؟باید همین رو نصب کنم؟؟؟
اینم اخرشه...نمیدونم انگاری ارور میده:1. (26):نگاه کنی روش میبینی:1. (28):
این درایور وایرلس هستش. مودمتون wıreless هستش؟
مراحلی که آقا وحید گفتن رو طی کنید. معمولا درایور کارت شبکه توی فولدری به اسم LAN یا Network داخل CD مادربورد هستش
arven_andomil
17-08-09, 12:14
با درود
اینکه شما نصب کردید وایرلس لن هست که مربوط به لن بی سیم میشه اگر ADSL شما وایرلس باشه میتونید استفاده کنید که فکر نمیکنم مادربرد شما این مورد رو داشته باشه!!!
داخل کنترل پنل گزینه Network Connection ببینید اصلاً شما شبکه متصلی دارید؟ روی علامت شبکه اگر 1 کی باشه ضربدر که نخورده ؟
اگر ضربدر نخورده شبکه متصل هست اگر اصلاً آیکون ندارید برای شبکه در اونجا باید اول سخت افزار شبکه رو نصب کنید که یا بصورت اتوماتیک از طریق سی دی اینکار رو انجام باید داد یا بصورت دستی از داخل Device Manager که با کلیک راست روی آیکون My Computer/Properties میتونید در تب Hardware پیدا کنید اونجا گزینه ای به نام Netwotk Adapter باید پیدا کنید که اگر نصب باشه هیچ علامتی نداره اگر داخل Unknown Device شما گزینه Lan Network Contorler یا همچین چیزی دارید یعنی نصب نیست اینها همه داخل همون Device Manager هستند روی گزینه Lan Network Contorler کلیک کنید و Reinstal Driver رو بزنید و از طریق سرچ در محتویات سی دی ایشالله که بتونید راه بندازید وگرنه باز هم اگر حوصله اینهمه نامه نگاری رو داشته باشم در خدمتم :whistle:
این عکس رو نگاه کنید...
اون گزینه پایینی هست...وقتی کابل usb رو میزنم هستش یعنی خود به خود میاد...اما وقتی usb رو میکشم و کابل لن رو وصل میکنم دیگه نیستش...از هیچ جا هم نمیتونم بیارمش...دقیقا مشکل منم همین جاست...
میخوام با کابل لن متصل بشم که بعلت نبودن این گزینه اصلا نمیشه...
در مورد قسمت دوم توضیحاتتون این عکس رو ببینید...
حالا چی؟؟؟؟:1. (28):
arven_andomil
17-08-09, 12:15
تو این لینک هست
Only the registered members can see the link_os
درایور رو دانلودکنید بعد نصب کنید . درایورش نصب نیست
MR.Fantastic
17-08-09, 12:27
این عکس رو نگاه کنید...
اون گزینه پایینی هست...وقتی کابل usb رو میزنم هستش یعنی خود به خود میاد...اما وقتی usb رو میکشم و کابل لن رو وصل میکنم دیگه نیستش...از هیچ جا هم نمیتونم بیارمش...دقیقا مشکل منم همین جاست...
میخوام با کابل لن متصل بشم که بعلت نبودن این گزینه اصلا نمیشه...
در مورد قسمت دوم توضیحاتتون این عکس رو ببینید...
حالا چی؟؟؟؟:1. (28):
کانکشن شما بر اساس درایور مودم adsl که از راه usb وصله ایجاد شده و وقتی usb قطع شه دیگه سیستم مودمو نمیشناسه:1. (28):
شما زمانی که کارت شبکتونو نصب کنین حتی اگه مودم هم وصل نباشه بازم کانکشنتون از بین نمیره:yes:
arven_andomil
17-08-09, 12:53
درایور رو دانلودکنید بعد نصب کنید . درایورش نصب نیست
ممنونم . درست شد. درایور مادربوردم نصب نبود. یعنی نتونستم از cd نصب پیداش کنم. اما اینی که گذاشتین کارم رو راه انداخت
بازم ممنونم:merci::give_rose: