من دو مادربرد ASUS P5PE-VM دارم یکی از آنها مشکل BIOS پیدا کرده و تصویر نمیده چطور میتونم بوسیله مادربرد سالم BIOS را RECOVERY کنم
با تشکر :1. (28):
soroush_es
17-08-09, 00:44
آیا به بایوس کاری داشتی؟یعنی ور رفتی؟
یک بار CMOS رو Clear کن ببین درست میشه، یعنی سیستم رو از برق بکش یا دکمه پشت پاور رو بزن بعد Jumper مخصوص Cmos رو از رو دفترچه بخون و بگذار روی Clear که فکر کنم پایه 1 و 2 باشه بعد از 30 ثانیه برگردون به حالت قبل و روشن کن پاور رو و سیستم رو بالا بیار و در منوی بایوس Load Optimize Defult رو بزن ببین درست میشه؟
اگر نشد بایوس رو دانلود کن دوباره نصب کن.
mamehdi
17-08-09, 08:24
آیا به بایوس کاری داشتی؟یعنی ور رفتی؟
یک بار CMOS رو Clear کن ببین درست میشه، یعنی سیستم رو از برق بکش یا دکمه پشت پاور رو بزن بعد Jumper مخصوص Cmos رو از رو دفترچه بخون و بگذار روی Clear که فکر کنم پایه 1 و 2 باشه بعد از 30 ثانیه برگردون به حالت قبل و روشن کن پاور رو و سیستم رو بالا بیار و در منوی بایوس Load Optimize Defult رو بزن ببین درست میشه؟
اگر نشد بایوس رو دانلود کن دوباره نصب کن.
موقع روشن شدن سي دي مادربرد روخواست تا از روي آن بايوس رو فلش كنه بعد سيستم ري استارت شد و ديگه تصوير نداد موارد بالا رو انجام دادم حتي باطري رو درآوردم و دوباره زدم بعدشم ميگم تصوير نميده چطوري فايل دانلود شده بايوس رو نصب كنم.
Xtreme
17-08-09, 08:32
دوست عزیز ..
به احتمال خیلی زیاد بایوس شما هنگام فلش Fail شده .
فقط یک سوال .. از روی مادربورد دوم بایوس را روی برد خراب شده گذاشتی ببینی تصویر میده یا نه ؟
mamehdi
17-08-09, 08:38
دوست عزیز ..
به احتمال خیلی زیاد بایوس شما هنگام فلش Fail شده .
فقط یک سوال .. از روی مادربورد دوم بایوس را روی برد خراب شده گذاشتی ببینی تصویر میده یا نه ؟
هنوز امتحان نكردم جون IC كش يا شبيه به آن ندارم راستي از كجا ميشه پيدا كرد
Xtreme
17-08-09, 09:10
شما این کار رو بکنید. اگر با بایوس برد دوم بالا بیاد اونوقت کار احت تر میشه و می تونیم بایوس اول رو فلش کنیم.
IC کش هم از فروشندگان قطعات الکترونیکی می تونید بخرید .
امتحان کنید و خبرشو بدید
موفق باشید
AMD>INTEL
17-08-09, 10:26
میتونید اگر بایوسش در میاد فایلش رو تو یک سیدی برزید و ببرید بایوس رو براتون پروگرام کنند .
Xtreme
17-08-09, 10:34
میتونید اگر بایوسش در میاد فایلش رو تو یک سیدی برزید و ببرید بایوس رو براتون پروگرام کنند .
لازم به این کار نیست بهادر جان ..
اگر بایوس برد دوم به اولی بخوره و تصویر بده می تونه Hot Flash کنه که به احتمال خیلی زیاد بهش جواب میده .
mamehdi
17-08-09, 11:03
لازم به این کار نیست بهادر جان ..
اگر بایوس برد دوم به اولی بخوره و تصویر بده می تونه Hot Flash کنه که به احتمال خیلی زیاد بهش جواب میده .
منظورتون از hot flash يعني با بايوس سالم سيستم را روشن كنم وقتي تصوير آمد درهمان حال كه سيستم روشن هست بايوس رو دربيام :1. (27): و اون يكي رو بذارم و فلشش كنم اينطوري بايوس سالم به سرنوشت اون يكي دچار نميشه !؟
Xtreme
17-08-09, 11:30
بله دقیقا همینه ..
نه دوست عزیز . اگر با دقت انجام بدید مشکلی پیش نمیاد. این روش تست شدس و مشکلی تا حالا نداشته.
mamehdi
22-08-09, 16:03
با تشکر از Xtreme عزیز بایوس به صورتیکه شما گفتید جواب داد
Xtreme
22-08-09, 16:21
بسیار عالی ..
Hot Flash هم کردی ؟
mamehdi
23-08-09, 08:43
بسیار عالی ..
Hot Flash هم کردی ؟
بله hot flash كردم البته با ترس و لرز از راهنمايتون ممنونم:1. (10):