سلام.من بعد از اینکه فن سی پی یو را تمیز کردم گفتم خوبه که خنک کننده چیپست مادربورد راهم تمیز کنم . دو تا پین داشت خارج کردم خنک کننده ان خارج شد . دیدم یه چسبی روش هست من هم اون چسب را پاک کردم و جاش خمیر سیلیکون زدم و خنک کننده را بستم . بعد که سیستم را روشن کردم وقتی دست گذاشتم رو خنک کننده چیپست مادربورد دیدم خیلی داغه چوری که دست را می سوزونه. حالا چیکارش کنم؟ باید از اون چسب ها بخرم ؟اصلا اون چسب ها هست؟ اسمش چیه؟ به طور کلی دمای چیپست مادربورد باید چقدر باشه؟ممون
mohammad1985
15-08-09, 15:05
فکر نکنم مشکل خاصی داشته باشه طبیعی هست اگه داغ نمیشد باید باید یه فکری به حال سیلیکون میکردی . چیپ شمالی مادر برد من هم ( قبلی ایسوس ) اونقدر داغ میشد که نمیشد بهش دست زد ولی 1 سال دستم بود و تقریبا در اکثر مواقع روشن بود سیستم البته زمانی که در کیس بسته بود به دلیل گردش خوب هوا در کیس دمای اون به نسبت کاهش پیدا می کرد .
AMD>INTEL
15-08-09, 15:08
مهم مرکز چیپست هست که باید خمیر بزنید . اون چسب بیشتر جلوی فشار را روی چیپست میگیرد . البته خمیری که استفاده کردید چی هست ؟
behrouz8
15-08-09, 17:37
خمیر استارز ولی الان دارم میرم یه نوع خوب بگیرم.می خوام بدونم اون چسب ها نیست بگیرم؟
AMD>INTEL
16-08-09, 09:15
چسبهای نقش مهمی ایفا نمیکنند فقط جلوی فشار رو میگیرند . یکسری پاساژ امجد بزن شاید بتونی پیدا کنی .