PDA

مشاهده نسخه کامل : مادربردهاي asus

K1LOU
12-08-09, 10:31
با سلام
در مادربردهاي گيگا معمولا چيبست استفاده شده در همان اسم مادربرد مشخص است اما در مادربردهاي asus اعداد 4. 5 . 6 و علام q . k و .. وجود دارد حالا ايا راهي براي شناختن نوع چيبست از روي اين علائم و فقط اسم مادربرد وجود دارد يا نه ؟
اين اعداد و علائم نشان دهنده مشخصه خاصي هستند ؟
با تشکر

reza76622201
12-08-09, 10:55
سلام.
تا جايي كه بنده اطلاع دارم متاسفانه توي ايسوس در نامگذاريهاش اين مشكل وجود داره و بدون مراجعه به سايتش چيپ ست رو دقيق نميشه تشخيص داد. اما كلا ميشه گفت سري P5 جهت Intel Dual Core , Intel Core 2 Duo و Intel Core 2 Quad بكار مي ره كه چيپهاي P31 و P43 و P45 رو شامل ميشن و سري P6 مخصوص پردازنده هاي Core i7 توليد شدن كه چيپ X58 رو شامل ميشه .

Computex
13-08-09, 00:13
ضمن تشکر از رضا جان ، باید عرض کنم که کلا بوردهایی که اول اسمشون P5Q هست مربوط به چیپ P45 هستند ، ( توجه کنید که مواردی همچون P5Qc و P5Q3 و P5Q-E شامل میشوند) در سایرین نامگزاری بدین شکل هست : P5Q XXX که تمامی این گروه دارای چیپ P45 هستند.
(لیست کامل بوردهای P45 رو از Asus در اینجا ببینید: Only the registered members can see the link )

و در مورد چیپ P43 بوردهایی که اسم آنها با P5QL شروع میشود. در اینجا هم استثناء P5P43TD PRO وجود دارد.
( لیست کامل بوردهای P43 رو در اینجا ببینید : Only the registered members can see the link )

و همچنین در رابطه با چیپ P35 بوردهایی که اول اسم آنها با P5K شروع میشود. که در این مورد هم باید P5K-E و P5K3 رو مد نظر داشته باشید.
( لیست کامل بردهای P35 رو در اینجا ببینید : Only the registered members can see the link )

و در کل برای تفهیم بهتر خود ایسوس چنین تقسیم بندی رو به شما ارائه داده که با ورود به آدرس زیر میتونید با انتخاب نوع چیپست تمامی مدلها را مشاهده کرده و تفاوتها و شباهتهای نامگزاری رو ببینید:

Only the registered members can see the link

موفق باشید. :cool:

K1LOU
13-08-09, 08:34
با تشکر فراوان . واقعا دستتون درد نکنه . خدا اجرتون بده دوست من
در مورد چيبستهاي amd هم اطلاعاتي دارين که چطور دسته بندي شدن . اين علامت m در چيبستهاي amd در محصولات گيگابايت به چه معني است ؟
باز هم تشکر مي کنم

Xtreme
13-08-09, 10:37
دوست عزیز ..

من به شما پیشنهاد می کنم که دنبال یادگیری موارد اینچنینی نباشید.
مواردی مثل " حرف M دز نامگذاری های گیگابایت یا نحوه نامگذاری Asus " اینها تماما فرعیات قضیه هستند و مدتی که با ریویو ها و محصولات سروکله بزنید ناخودآگاه به نحوه نامگذاری و فهمیدن نوع چیپست از روی اسم مسلط می شود.

بهتر است به موارد دیگر بپردازید و اصول را بررسی کنید تا دانش فنی شما سریع تر ارتقا یابد.
نمونه آن " تاپیک چیپست های Eaglelake و Bearlake " بود که نتیجه خوبی هم به شما داد.

موفق باشی دوست من ..

K1LOU
13-08-09, 10:45
با تشکر .
لطف مي کنيد به اصولي را که برايم بهتر است و يا بيشتر به کار يادگيري من کمک مي کند اشاره اي داشته باشيد
همانند چيزهايي که خودتان در ابتدا ياد مي گرفتيد البته من زبان انگليسي رو خوب بلد نيستم و امکانات اينترنت من هم محدود است
چه پيشنهاد مي کنيد
و اين علائم هم من فکر مي کنم بيشتر نشان دهنده تکنولوژي هاي بکار رفته در مادربرد باشند مثلا حرف r در مورد raid پس من قاعدتا اول بايد اين تکنولوژي ها راياد داشته باشم ok