PDA

مشاهده نسخه کامل : Biostar TA790GX مشکل

behnam_sr66
07-08-09, 22:37
من این مادر برد رو گرفتم وقتی کیس رو روشن میکنم 2 تا چراغ که اسمش هست led2 در قسمت پایین مادر برد و دوتا چراغ هم اونطرف ترش که به رنگ قرمز هست روشن میشود و تا موقعی که سیستم روشن هست اونم روشنه.مشکل دومم هم این است که از قسمت جلوی کیس خروجی صدا و میکرو فون کار نمیکند.یو اسبیش کار میکنه ولی صدا نه کابل صداش هم نصب کردم و مشکلی نداره از ÷شت صدا داره ولی خروجی جلو غیر فعال هست.کیسم هم مشکلی نداره نمیدونم ماله چیه.سی پی یوم هم 8650 است.با تشکر

AMD>INTEL
08-08-09, 09:26
اون چراغ مشکلی نیست .درباره FRONT AUDIO دفترچه برد رو چک کنید . شاید نیاز باشه جامپری روی برد تغیر بدید .

Don_Corleone
08-08-09, 09:43
بعضی از کیس ها کانکتور AC97 دارن بعضی کانکتور HD. بورد شما احتمال زیاد از این دومی هاست.
اگه اشتباه باشه صدا نمیاد.

behnam_sr66
08-08-09, 10:43
صدای مادر بردم هم hd هست توی تبلیغاتش نوشته.باید چیکار کنم که نصب شه

Labyrinth
08-08-09, 10:49
اگر اشتباه نکنم باید کارت صداتون Realtek باشه

من برای خودم این کار رو انجام دادم :

فیش هدست رو به دو درگاه آبی و صورتی زدم و بعد از توی تنظیمات خود ریل تک درگاه آبی رو هدفن معرفی کردم و در گاه صورتی رو میکروفن

اگر نفهمیدید بگید یا عکس بزار یا فیلم کوتاه بگیرم

موفق باشید

Labyrinth
08-08-09, 10:55
گفتم آموزش تصویری هم بگذارم شاید به درد بقیه هم خورد

Only the registered members can see the link

:give_rose:

bynam
09-08-09, 01:40
من این مادر برد رو گرفتم وقتی کیس رو روشن میکنم 2 تا چراغ که اسمش هست led2 در قسمت پایین مادر برد و دوتا چراغ هم اونطرف ترش که به رنگ قرمز هست روشن میشود و تا موقعی که سیستم روشن هست اونم روشنه.مشکل دومم هم این است که از قسمت جلوی کیس خروجی صدا و میکرو فون کار نمیکند.یو اسبیش کار میکنه ولی صدا نه کابل صداش هم نصب کردم و مشکلی نداره از ÷شت صدا داره ولی خروجی جلو غیر فعال هست.کیسم هم مشکلی نداره نمیدونم ماله چیه.سی پی یوم هم 8650 است.با تشکر
من خودم مادر بورد بایوستار دارم هیچ مشکل سخت افزاری نیست باید بعد از نصب درایور به برنامه نصب شده صدا در کنترل پنل بروی ودر داخل برنامه در جایی پنل جلو را فعال کنی متاسفانه الان پیش سیستمم نیستم که اسم گزینه اش را بگم اما چندان هم پیچیده نیست راحت پیدایش میکنی

Computex
09-08-09, 23:11
من خودم مادر بورد بایوستار دارم هیچ مشکل سخت افزاری نیست باید بعد از نصب درایور به برنامه نصب شده صدا در کنترل پنل بروی ودر داخل برنامه در جایی پنل جلو را فعال کنی متاسفانه الان پیش سیستمم نیستم که اسم گزینه اش را بگم اما چندان هم پیچیده نیست راحت پیدایش میکنی

با تشکر از شما که به نکته خوبی اشاره کردید. اگر کارت صدای ایشون همون Realtek باشه ، برای فعال کردن صدای پنل جلو این مراحل رو طی کنید : ( من با ویستا آدرس دادم ولی اگه از XP استفاده میکنید هم زیاد تفاوتی نداره و سعی کنید موارد زیر رو پیدا کنید: )

Control Panel > Hardware & Sound > Realtek HD Audio Manager

البته آیکون این گزینه در کنار ساعت ویندوز باید باشه.
از اینجا به بعد در XP ممکنه کمی متفاوت باشه:

شما باید بگردید دنبال گزینه ای به نام Connector Settings . در ویستا یک پوشه زرد رنگ در سمت راست پنل میباشد. ( به عکس توجه کنید ) پس از اینکه بازش کردید ، گزینه Disable front panel Jack Detection که در حالت دیفالت بدون تیک است را فعال کنید.

Only the registered members can see the link

در این صورت همانطور که در شکل ملاحظه می فرمایید ، ورودی و خروجی صدا که به رنگ سبز و قرمز هستند ، پر رنگ شده و فعال میشوند.
اگر هم از XP استفاده میکنید و موفق نشدید، یک عکس از پنل Realtek بزارید تا بتونیم شما رو بهتر راهنمایی کنیم.

موفق باشید.

behnam_sr66
10-08-09, 00:01
مرسب دوستان عزیز از راهنماییتون درست شد.خیلی ممنون از زحماتتون