ورود

مشاهده نسخه کامل : Window Media Player 12 مخصوص ویندوز Vista و XP

Bahador
02-08-09, 17:06
Only the registered members can see the link

همه افرادی که با کامپیوتر کار میکنن با نرم افزار Windows Media Player آشنایی دارن چون که این نرم افزار روی خود ویندوز به صورت رایگان هست و هر از گاهی Microsoft نسخه های جدید این نرم افزار را به صورت رایگان در اختیار کاربران قرار میدهد.

اگر چه این پلیر نمیتونه با پلیر های قدرتمندی مثل Jet Audio و The KM Player (Only the registered members can see the link) رقابت بکنه ولی به هر حال بسیاری از نیاز های افراد رو بر طرف میکنه.

عکسی از محیط نرم افزار:
Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)

دانلود نرم افزار با حجم تقریبی 32 مگابایت (Only the registered members can see the link)

reza76622201
03-08-09, 07:41
لينک جواب نداد. ميشه لطف کنيد لينک مستقيم بذاريد. ممنون ميشم.

™Ali
03-08-09, 08:50
بفرما لینک مستقیم!

Screenshot of Windows Media Player 12

Download Windows Media Player 12 (12.0.7000.7000) For Vista (Only the registered members can see the link).

Computex
05-08-09, 01:16
علی جان خیلی ممنون از زحمت شما! ولی قبل از دانلود یه سوال داشتم:
واقعیتش من که تو سایت مایکروسافت جستجو کردم ، چنین چیزی رو به طور رسمی اعلام نکرده بود. روی ویندوز آپدیت ویستا هم که نیومده. میخواستم بدونم شما که نصب کردین مشکلی نداره ، یا واقعا نسخه نهایی هست؟ :1. (27):

joejoe
05-08-09, 09:42
السلام علیک یا بروبچ پی سی نت ورک

™Ali
05-08-09, 09:42
علی جان خیلی ممنون از زحمت شما! ولی قبل از دانلود یه سوال داشتم:
واقعیتش من که تو سایت مایکروسافت جستجو کردم ، چنین چیزی رو به طور رسمی اعلام نکرده بود. روی ویندوز آپدیت ویستا هم که نیومده. میخواستم بدونم شما که نصب کردین مشکلی نداره ، یا واقعا نسخه نهایی هست؟ :1. (27):

اگه میخوای بیش تر دریاره WM12 بدونی این صفحه رو بخون:

نکات :

WM12 قرار در 22 October 2009 به طور رسمی Release بشه

ساپورت به صورت Native از کد های H.264,Xvid,DivX,AAC (این مورد فوف العاده است :cool: )

استفاده از ID3 tag editor برای ویرایش تگ فایل های MP3 و WMA

تا زمان عرضه نهایی Windows 7 این امکان وجود داره که WM12 دچار تغییرات از سوی Microsoft بشه!

WM12 فقط همراه با Windows 7 و سیستم عامل های جدید تر Microsoft خواهد بود!

با تشکر علی :1. (21):