ورود

مشاهده نسخه کامل : تورو خدا کمک!!! Local Area Network در Network Conncetion کنترل پنل نیست !!!

irsiva
26-07-09, 21:33
سلام دوستان عزیزم

دوستان وقتی من به کنترل پنل ---- Network Conncetion میرم آیکون Local Area Network اصلا نیست که بخوام واسه ADSL ، اون رو Enable کنم.

حتی ویندوز رو هم عوض کردم اما مشکل حل نشد.

منتظر راهنمایی دوستان هستم . آیا میشه مانند اکانت های Dial Up اون رو ساخت ؟

مشخصات سیستم :

Main Board : Asus P5KPL 1600
ویندوز XP SP3

با تشکر مممممممممنتظرم :love:

feryfrt
26-07-09, 21:40
اول يه چك بكن ببين كارت گرافيكت نصبه يا نه يا شايد remove شده يا ... بعدش
شما Login ميكردي به ADSL يا اتوماتيك وقتي مودم رو روش ميكردي ADSL شما Enable ميشده
اگه Login ميكردي ، پاك شده يا پاكش كردي يكي ديگه بساز تو قسمت Network Connection
username password رو بايد از اونجايي كه ADSL ميگيري از قسمت پشتيبانيش بگير و بعد connection بساز
بايد يه Connection Broadband بسازي

reza76622201
27-07-09, 10:28
سلام دوستان عزیزم

دوستان وقتی من به کنترل پنل ---- Network Conncetion میرم آیکون Local Area Network اصلا نیست که بخوام واسه ADSL ، اون رو Enable کنم.

حتی ویندوز رو هم عوض کردم اما مشکل حل نشد.

منتظر راهنمایی دوستان هستم . آیا میشه مانند اکانت های Dial Up اون رو ساخت ؟

مشخصات سیستم :

Main Board : Asus P5KPL 1600
ویندوز XP SP3

با تشکر مممممممممنتظرم :love:
سلام دوست عزيز. اين مورد وقتي حادث ميشه که يا درايور کارت شبکه نصب نباشه و يا از داخل باياس کارت شبکه غيرفعال شده باشه و يا نهايتا کارت شبکه مشکل سخت افزاري داشته باشه. ضمنا حتما سيستمتون زو با يک ويروس ياب آپديت شده چک کنيد. اينو هم به همه دوستان بگم که با عنايت به تست Windows XP SP3 روي حدود 800 رايانه موجود در اداره دولتي که اينجانب که توسط تيم سخت افزاري در مدت 3 سال گذشته انجام شده اين ويندوز مخصوصا واسه کارهاي فارسي سرشار از مشکل و باگ هست. پيشنهاد مي کنم همون Windows XP SP2 رو نصب کنيد.
موارد ياد شده رو يکي يکي چک کنيد.