PDA

مشاهده نسخه کامل : فروش دستگاه مترجم جیبی پارس حساب (فوری)

D J V A H I D
25-07-09, 22:34
با سلام ... یکدستگاه مترجم جیبی پارس حساب مدل N-20 ... با کارکرد 4 روز بسیار تروتمیز به فروش میرسد ... (قیمت پلمپش 98 تومنه ...) دستگاه نو ... نو هست ... با کارتن و تشکیلات ... فوری به فروش میرسد ... لازم به ذکر هست که تاریخ شروع گارانتی از 88/5/30 به مدت یکسال گارانتی تعویض میباشد ... با امکانات ...

انگلیسی به انگلیسی ... فارسی به انگلیسی ... انگلیسی به انگلیسی ... ماشین حساب ... ساعت زنگ دار ... مبدل انواع ارز و مسافت و اندازه گیری ... دفترچه یادداشت ... افعال بیقاعده ... کلمات روزمره ... دفترچه تلفن ... تقویم ... با قابلیت رمزگذاری روی دستگاه ... تلفظ فونتیک ...حروف وفونت بزرگ وخوانا...مترادف ومتضاد...حافظه دائمی شامل ۱۶ میلیون کاراکتر...پیغام یادآوری...وقت جهانی...ساعت وتقویم ایرانی ومیلادی...قابلیت اتصال به کامپیوتر...
لوازم جانبی شامل CD، کیف چرمی،کابلهای ارتباطی،آداپتور ودفترچه راهنمای فارسی

دلیل فروش : نیاز به پول ...
( دستگاه کاملا سالم و تمیز به شرط )
قیمت در شیراز : 80
قیمت در شهرستانها : 85 با پست
دستگاه با نو هیچ فرقی نداره !!! :yes:

Only the registered members can see the link

D J V A H I D
26-07-09, 22:19
بچه ها کسی لازم نداشت ؟ برم جای دیگه ؟ واقعا ارزش خرید رو داره ها !!! مخصوصا واسه دانشجوها و کسانی که زبان میخونن !!!

(اعتبار تاپیک فقط تا فردا شب 88/5/5 )

satellite2
24-08-09, 15:45
کسی از این دستگاه داره که راضی باشه؟

داريوش قنبري
19-09-09, 10:59
سلام من اين دستگاه و ميخوام . خواهرم رشتش مترجمي زبان هست اين دستگاه بهدردش ميخوره
من آستارا هستم چه طور ميتونم سفارش بدم

D J V A H I D
19-09-09, 18:51
سلام من اين دستگاه و ميخوام . خواهرم رشتش مترجمي زبان هست اين دستگاه بهدردش ميخوره
من آستارا هستم چه طور ميتونم سفارش بدم

واستون پيغام خصوصي گذاشتم ... بريد ببينيد !!! :1. (26):

D J V A H I D
17-01-10, 21:49
دستگاه هنوز موجود هست ... دارم ازش استفاده میکنم ولی دیگه لازمش ندارم ... دورم تموم شده ...
هر کی خواست خبر بده ...
10 تومن کاهش دادم قیمت رو ... Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)

(Only the registered members can see the link)

D J V A H I D
19-01-10, 12:44
Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)

(Only the registered members can see the link)

be careful
20-01-10, 19:01
قیمت نوش الان چنده؟ مدنظرم هست بخرم منتها با قیمت پایین تر چون میخواستم اسپم ندم از اون موقع تا حالا اینجا پست ندادم:دی

D J V A H I D
20-01-10, 19:45
قیمت نوش الان چنده؟ مدنظرم هست بخرم منتها با قیمت پایین تر چون میخواستم اسپم ندم از اون موقع تا حالا اینجا پست ندادم:دی

اشکال نداره عزیز ... ببین ... این ارزون ترین ولی در عین حال کاملترین مترجم جیبی هست که تولید شده (بدون هیچگونه سانسور کلمه ای )
ارزون تر از این هم عمرا گیرت نمیاد .. برو سوال کن ...
الان هم شده 95 تومن ...

دیگه مدل بعدیش میشه 220 - 245 - 370 -400 و در نهایت یه مدل هست که mp3 میگیره و صفحه رنگی و تمام لمسیه 450 میشه ...
انتخاب با شماست ... :1. (35):

be careful
20-01-10, 20:15
اره خوب خبرش رو بهت میدم حتما.اگه شد میام یه نگاهی هم میندازم ببینم اون چیزی که میخام هست

D J V A H I D
20-01-10, 20:17
اره خوب خبرش رو بهت میدم حتما.اگه شد میام یه نگاهی هم میندازم ببینم اون چیزی که میخام هست

هر جور راحتی عزیز ... ما طرف اطلسی هستیم ... :1. (26):

عرفان سلامی
12-03-10, 18:39
منم یکی می خوام در حد $150

D J V A H I D
12-03-10, 21:24
منم یکی می خوام در حد $150

150 $ی نداریم کاکو ... همین یکیه ... هنوز هم موجود هست چون مشتری خوب پیدا نشد ... کمتر هم میدم ... البته 6 ماه گارانتی تعویض نیز باقی مانده ... :wink:

satellite
22-04-10, 21:42
سلام داداش ( همون کاموی خودمون ولی update شدش )

ببین من این دستگاه رو میخوام برم از قصردشت نو بخرم قمیت هم حدود 90 تومن باز هم قول تخفیف گرفتم. حالا قیمت نهاییت چنده؟

D J V A H I D
22-04-10, 22:29
دستگاه چند وقت پیش فروش رفته ... بهتره تاپیک قفل بشه ...:cool: