ورود

مشاهده نسخه کامل : مشکل با مادربورد maximus II formula

ic3_drag0n
04-07-09, 23:31
سلام ! دوستان من با یه مشکل خیلی جدی برخورد کردم ، به این صورت که سیستم یه سره کرش میکنه ! صفحه ابی / مرگ میاد ! بدون هیچ گونه اورکلاکی ! مطمئنم بایوس مادربردم یه ایراداتی داره ! در این چند روز هر بلایی که بگین سرش اوردم وی نشد که نشد ! گاهی غنیمت میشه و میشه کمی باهاش سر کرد و گاهی هم حتی نمیذاره ویندوز نصب بشه و وسط کار بازم صفحه مرگ میاد ! بایوس این مادربرد گزینه هایی داره که اصلا نمیدونم چی هستن ! دوستانی که این مادربرد رو دارن یا داشتن لطفا اگه موردی در مورد بایوس این مادربرد وجود داره ، لطف کنن بگن که کلافه شدم !

همه چی عادیه ! دما عالیه و پایین / بایوس اپدیت شدس / مجبور شدم چند بار ویندوز عوض کنم که چند بارش سرویس پک یک نصب کردم و وقتی میخواستم سرویس 2 رو نصب کنم ارور میداد و بالاخره تونستم نصبش کنم و حالا ویندوز اپدیت ارور میده ! یعنی ویندوز اکتیو شده ولی اپدیت نمیکنه !

من فکر میکنم مشکلم به برق مربوطه و در بایوس هم یک سری گزینه واسه پاور ر دیدم که نمیدونم چی هستن ! از طرف دیگه گاهی بعد از بالا اومدن ، گرافیک رو نمیشناسه و aero اینا محو میشه ! و اینکه اینترنت اکسپلور رو که باز میکنم ارور میده ! اول باز میشه ولی بعدش ارور میده ! البته الان که از اینترنت اکسپلور 64 بیتی استفاده کردم درست شده ! ( ویندوز 64 بیتی دارای 2 نوع اینترنت اکسپلوره که یکیش بانام 64 بیتیه ) قبلا با 64 بیتیش مشکل داشتم ولی حالا ...!

خلاصه کم اوردم کمک کنید ! میدونم که همش از یه جا اب میخوره و مربوط به بایوسه ! احتمالا !

اقا هر تجربه ای با این مادربرد دارید خواهشا اینجا مطرح کنید ! ممنون !

راستی در مورد این hdd speeding و اون 6 engine هم توضیح بدید که باشن بهتره یا نباشن ! و اینکه ایا میشه با درگاه های مربوط به این اسپیدینگ که مشکی هستند هم رید کرد ؟ و اینکه این 6 انجین در قسمت درایور های مادربرد بود ! ایا بعنوان درایور اصلی و مهم محسوب میشه برای پاور ؟ اگه نصب نکنیم مشکلی پیش میاد ؟

شرمنده و ممنون !

Olesius
04-07-09, 23:53
سلام دوست عزیز...

از کافی بودن پاور برای سیستم مطمئن هستید...؟؟ چه پاوری استفاده می کنید؟ (بهتر هست که مشخصات سیستم رو کامل ذکر کنید...)

در مواجه با صفحه آبی چنان چه مشکل نرم افزاری ندارید (درایور قطعات مشکلی ندارند!) 2 مورد رو چک کنید:

ابتدا کافی بودن پاور برای سیستم و سپس سالم بودن پاور! (می تونید با پاور دیگری تست کنید)
و سالم بودن رمها...

این مشکلات عمومیت بیشتری دارند...
موفق باشید...:11():

ic3_drag0n
05-07-09, 00:04
اینم سخت افزار:
MB:maximus II formula
RAM:4x4GB ocz 800
VGA:GTX260 core 216
CPU:Q9550
HDD: 2x500GB seagate 7200.12 RAID 0 می تونه مشکل از رید باشه؟
Power:cooler master 1000W
راستش چند تا فروم خارجی پرسش کردم گفتن ولتاژ NB بالا ببرم
اما بازم کرش می کنه
چقدر ببرم بالا؟
2 تا 3 روز اول که NB ولتاژش 1.270 مشکلی نداشت
همچنین سمت راست بالای DESKTOP یک آی*** بزرگ ( به اندازه 2تا آی*** معمولی) که رنگش سبزه و روش عکس یه CPU هست
همچنین یک علامت به اضافه کنارش هست با یک فلش رو به بالا بالای سرش

ic3_drag0n
05-07-09, 00:04
در مورد سالم بودن قطعات مطمینم

Olesius
05-07-09, 00:15
فکر می کنم سیستم آشناست...!! :دی

احتمالش هست که درایور Raid بورد رو درست نصب نکرده باشید ولی فکر می کنم اول رمها رو تست کنید بهتر هست...

با رمهای دیگری تست کردید؟ 2گیگ رم عادی...
اگر مشکل ناپایداری نداشتید همون طور که قبلا هم دوستان دیگر شمارو راهنمایی کردند برای پایدار کردن 16گیگ رم باید وقت صرف کنید...:great:

در غیر این صورت سعی کنید هارد های خودتون رو 1بار دیگه Raid کنید و تست کنید مشکل می شه یا نه...؟!

ic3_drag0n
05-07-09, 00:23
فکر می کنم سیستم آشناست...!! :دی

احتمالش هست که درایور Raid بورد رو درست نصب نکرده باشید ولی فکر می کنم اول رمها رو تست کنید بهتر هست...

با رمهای دیگری تست کردید؟ 2گیگ رم عادی...
اگر مشکل ناپایداری نداشتید همون طور که قبلا هم دوستان دیگر شمارو راهنمایی کردند برای پایدار کردن 16گیگ رم باید وقت صرف کنید...:great:

در غیر این صورت سعی کنید هارد های خودتون رو 1بار دیگه Raid کنید و تست کنید مشکل می شه یا نه...؟!

راستش یه بار RAID باطل کردم و دوباره RAID 0 کردم
یه مدت که ولتاژ بردم بالا خیلی خوب بود و کرش نمی کرد
اما بعد برام عجیب شد که چطور با ولتاژ های پایین کار می کرد؟ (با ولتاژ پایین خوب کار می کرد و کلی تست ازش گرفتم و پایدار بود ولی ناگهان کرش کرد و از اون موقع تا حالا همش کرش می کنه)
بعضی وقت ها سر نصب ویندوز یا استفاده از IE کرش می کنه
اما بعضی وقت ها می شه 4 ساعت بازی کرد
رم دیگه استفاده نکردم
بابت اون آی*** سبز و اون دو تا نرم افزارم یه توضیح می دین؟

Olesius
05-07-09, 00:31
تا رم دیگه ای رو تست نکنید نمی شه دقیق گفت مشکل از کجاست دوست عزیز...

همچنین سمت راست بالای DESKTOP یک آی*** بزرگ ( به اندازه 2تا آی*** معمولی) که رنگش سبزه و روش عکس یه CPU هست
همچنین یک علامت به اضافه کنارش هست با یک فلش رو به بالا بالای سرش

بابت اون آی*** سبز و اون دو تا نرم افزارم یه توضیح می دین؟
من متوجه منظور شما نمی شم؟!
اگر می تونید شات بذارید...

ic3_drag0n
05-07-09, 00:42
تا رم دیگه ای رو تست نکنید نمی شه دقیق گفت مشکل از کجاست دوست عزیز...

من متوجه منظور شما نمی شم؟!
اگر می تونید شات بذارید...

یک آیکن سبز که توش عکس CPU هست
بالای این CPU یک فلش رو به بالا و سمت راست CPU یک علامت + هست و روشم نمی شه هیچ کلیکی کرد
نرم افزار six engine برای چی هست؟
می تونه مربوط به اون باشه؟

REZASH
05-07-09, 01:03
دوست عزیز شما اول بایوس رو اپدیت کن بعد هارد رو از حالت رید دربیار بعد اگر باز هم درست نشد 2گیگ رم معمولی بگذارید وتست بگیرید

ic3_drag0n
05-07-09, 01:41
دوست عزیز شما اول بایوس رو اپدیت کن بعد هارد رو از حالت رید دربیار بعد اگر باز هم درست نشد 2گیگ رم معمولی بگذارید وتست بگیرید

دوست عزیز بابت راهنماییتون ممنون
راستش بایوس به آخرین نسخه آپدیت شده
از ریدم در آورده بودم بازم کرش می کرد
می مونه رم ها که اونم تا چند روز دیگه جواب می دم

Jagvar
05-07-09, 02:20
البته اساتید اینجا از بنده بیشتر می دونن اما بنده هم نظر بدم:give_rose:
دوست عزیز ملاک از آبدیت بایس باید استیبل ترین رو انتخاب کنید نه جدید ترین رو (برای شما که چنین مشکلی دارین)
برگردونید یه ورژن استیبل دیگه
و همین طور که اساتید گفتن، به احتمال قوی از رم هستش و یا پاور دچار مشکل شده :yes:
:11():

ic3_drag0n
05-07-09, 22:37
از همتون ممنون
مشکل فعلا حل شده

REZASH
05-07-09, 22:57
مشکل از کجا بود

ic3_drag0n
05-07-09, 23:50
همون هارد :1. (38):

ic3_drag0n