من قصد فروش این کیبورد رو دارم این کیبورد کاملآ سالم هست و قیمت پایه هم 50 هزار تومان به بالاترین پیشنهاد فروخته میشود اینم عکس های کیبورد:cool::wink:
قیمت نوی این کیبورد 99.99$ هست
Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)
Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)
roben
05-07-09, 19:34
یه عکس بزرگ بذار
اینا خیلی کوچیکه
دلیل فروش؟
با تشکر
Game
05-07-09, 21:52
دلیل فروش اینکه دیگه کنسول دارم و هیچ استفاده ای برام نداره این کیبورد
روی عکس ها کلیک کنی بزرگ میشن فقط این عکس ها ماله وقتیه که تمیزش نکرده بودم:D
roben
05-07-09, 23:30
اخرین قیمتی رو که میتونید بدید واسم بیام خصوصی کنید شاید به توافق رسیدیم
بی زحمت یه عکسم از تمیز شدش بزارید
گارانتی؟
کارکرد؟
Game
06-07-09, 09:04
reza_v9999
09-07-09, 13:59
60 - 50
اگه سالمه
Moein
09-07-09, 15:17
60 - 50
اگه سالمه
الان قیمت ایرانش حدود 140 بازار پایتخت هست ارزش نداره 50 تومن بخوای بفروشیش !!!!!!
Game
10-07-09, 09:57
60 - 50
اگه سالمه
کاملآ سالمه چون به پول احتیاج دارم دارم اینقدر میفروشمش حالا کسی خواست همین جا بگه
Beny
10-07-09, 13:32
من میخرم اگه بیاری پایین تر ...
میشه تو حالت روشن و چراغ خاموش چند تا عکس بگیری ؟! راستی اون نور افکنش رو هم دارید؟
میشه بگید این جاها برای چیه ؟!
Only the registered members can see the link
Only the registered members can see the link
Game
10-07-09, 22:50
اون جاهایی که میپورسی ماله نورافکنشه که روی خود کیبورد نیست و باید جدا بخری فک کنم قیمتش 30 باشه
قیمتو اگه با هزینه ی پست میخوای حساب کنم 50 میشه پایین تر خیلی ضرره الان نوش 140 من دارم 50 با پست میدم خوب نیست!!!!!!!
روشن کیبورد هم توخود سایت ریزر هست
Moein
10-07-09, 23:20
کاملآ سالمه چون به پول احتیاج دارم دارم اینقدر میفروشمش حالا کسی خواست همین جا بگه
تو به پول نیاز داری من بت پول رو قرض می دم نمی خواد اینو بفروشی! خوبه!!
Beny
11-07-09, 00:15
قصد من از گفتن کمتر بدید فقط جهت این بود که بازارگرمی کنم وگرنه ارزش این کیبورد رو میدونم و واقعا دلم نمیخواد وقتی کسی داره به خاطر نیازش چیزی رو میفروشه بزنم سر مالش ...
فقط به خاطر این که کیبورد خوشگلیه و من هم ازش خوشم اومده قصد خریدش رو دارم ...
میشه اون دکمه های بغل رو بگید برای چیه ؟! به غیر از پلی و صدا و عقب / جلو موزیک ؟!
راستی دکمه ای که علامت پلی داره مکث هم میکنه ؟!
از نظر ظاهری روش خش دیده میشه ... تو عکس ... ایا خودش هم اینطوریه ؟!