ورود

مشاهده نسخه کامل : بگذارید کامپیوترتان کمی بخوابد؟!!

Saeed-Milan
29-06-09, 22:41
بگذارید کامپیوتر تان کمی بخوابد؟!
اگر از آن دسته افرادی هستید که زیاد از پای کامپیوتر بلند می شوید و آن را خاموش می کنید و یا از آن دسته افرادی هستید که صرفه جویی در مصرف برق برای شما اهمیت دارد و نمی خواهید اصطحلاک کامپیوتر شما بالا برود،و عمر بیشتری کند ادامه مطلب را بخوانید...
حتما تا حالا از Standby استفاده کرده اید (100%) در این حالت کامپیوتر به اصطلاح به خواب میرود و مصرف انرژی در آن کاهش می یابد البته بایوس مادربورد امکان استفاده از چند نوع Standby را به شما میدهد که معمولا به طور پیش فرض بر روی حالت (1)S تنظیم شده است که طرز کار آن را خودتان مشاهده کرده اید ولی اگر می خواهید انرژی مصرفی شما به شکل غیر قابل باوری کاهش پیدا کند (1.8 وات) بهتر است که از حالت (3)S استفاده کنید ، در این حالت تمام Fan های سیستم و سخت افزار های دیگر خاموش شده بجز حافظه سیستم که برای نگهداری اطلاعات (بشکل موقت) استفاده می شوند.در ادامه مطلب طرز فعال کردن این حالت را به شما آموزش می دهیم .
ابتدا وارد بایوس مادربورد خود شده (معمولا با کلید Delete از روی کیبورد ) و بعد به گزینه Power Management بروید.
و از منوی ACPI Function زیر منوی (3)S را انتخاب کنید .
در دیگر منو ها می توانید گزینه هایی مثل فعال شدن PC از طریق Mouse و یا Keyboards را مشخص کنید و یا حتی از طریق کارت شبکه و مودم و یا با زمان بندی که بیشتر به مصرف کامپیوتر های سرویس دهنده می آید که باید در زمان هایی خاص و یا در صورت در خواست کاری را انجام بدهند .
بعد ازStandby برای فعال کردن کامپیوتر می توانید کلید Power را فشار دهید و یا بشکل زیر از طریق Mouseآن را فعال کنید.
به مسیر روبرو بروید>>>Control Panel>System>Hardware>Device Manager
سپس به مدخلMouse بروید و این گزینه رو تیک بزنیدبا کلیک راست کردن و انتخابProperties

Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)

امیدوارم به درد خورده باشه.

mohammad1985
29-06-09, 23:39
1.8 وات نه 1.8 ولت که معمولا ولتاژ رم هست مصرف سیستم در این حالت کمی بیشتر از توان مصرفی رم خواهد بود .

Saeed-Milan
30-06-09, 12:09
1.8 وات نه 1.8 ولت که معمولا ولتاژ رم هست مصرف سیستم در این حالت کمی بیشتر از توان مصرفی رم خواهد بود .

عزیز منم نوشتم وات:1. (27):

mohammad1985
30-06-09, 12:26
به شکل غیر قابل باوری کاهش پیدا کند (1.8 وات) بهتر است که از حالت (3)S استفاده کنید ، در این حالت تمام

امیدوارم به درد خورده باشه.
:1. (26): خوب اینو شما نوشتی ! وات نه ولت

Bahador
30-06-09, 12:59
دوستان متخصص آیا این روش که سعید جان بهش اشاره کرد اشکالی برای کامپیوتر ایجاد نمیکنه؟

MOHAMMAD1
30-06-09, 13:17
درسته ، این جوری در مصرف برق بیشتر صرفه جویی میشه - مشکلی هم نداره این روش Standby

Saeed-Milan
30-06-09, 13:18
سلام خدمت بهادر جان ...:love:
البته ببخشید که این پست رو می دم چون شما گفتی متخصص:1. (38):
نه عزیز من که خیلی وقته از این روش استفاده می کنم فکر کنم سود هم داره:1. (38):
و در جواب آقا محمد عزیز من منظور شما رو نمی فهمم من میزان مصرف انرژی منظورم هست نه ولتاژ رم!!!

Bahador
30-06-09, 13:46
سلام خدمت بهادر جان ...:love:
البته ببخشید که این پست رو می دم چون شما گفتی متخصص:1. (38):
نه عزیز من که خیلی وقته از این روش استفاده می کنم فکر کنم سود هم داره:1. (38):
و در جواب آقا محمد عزیز من منظور شما رو نمی فهمم من میزان مصرف انرژی منظورم هست نه ولتاژ رم!!!

عزیز شما هم متخصصی. من اون کلمه رو به کار بردم به خاطر اینکه بچه های دیگه که توی بخش سخت افزار فعالیت میکنن هم توضیح بدن.منظور بدی نداشتم.

خوب میشه چرا طراح ها ویندوز این حالت StandBy رو به صورت پیش فرض نذاشتن اگه از نظر مصرف بهینه تره؟

pooyi_khafan
30-06-09, 15:28
خوب چه فرقی با Hibernate داره ؟؟؟؟؟
به جای اون همه کار Hibernate می کنیم .

:1. (26): خوب اینو شما نوشتی ! وات نه ولت
جملتون کژتابی داره :whistle:
باید اینطوری بنویسید :
وات نه ، ولت
وگرنه اینطوری هم میشه خوند :
وات ، نه ولت

:1. (38):

AMD>INTEL
30-06-09, 20:36
روش خوبی هست . هیچ مشکلی برای سیستم بوجود نمیاره

Saeed-Milan
30-06-09, 22:29
خوب چه فرقی با Hibernate داره ؟؟؟؟؟
به جای اون همه کار Hibernate می کنیم .

جملتون کژتابی داره :whistle:
باید اینطوری بنویسید :
وات نه ، ولت
وگرنه اینطوری هم میشه خوند :
وات ، نه ولت

:1. (38):
سلام آقا پویا خوبی برادر:11():
خوب چه کاریه که Hibernate کنی ...
با Hiber کردن یکبار باید اطلاعات رو در هارد ذخیره کنی و دوباره اون اطلاعات رو در رم بار کنی تازه یه قسمتی از فضای هاردت همیشه پره (به اندازه فضای رم ها) و دوبار باید عملیات راه اندازی سیستم و بارگذاری ویندوز انجام بشه که خودش به سیستم فشار میاره تازه نصبت به حجم رم یه مقداری ذخیره اون در هارد طول میکشه و دیرتر از حالت (S(3 خاموش میشه...
من نمی دونم این بحث وات نه ولت برای چیه منظور من از همون اول وات بود:love:

mohammad1985
01-07-09, 00:08
اولا این روش بهتر از Hibernate هست و سرعت بیشتری داره ولی یه نکته مهم اگه برق کیس قطع بشه همه چیز میپره ! به غیر از این هیچ ضرر دیگری هم نداره !
اما شما نوشتی رم 1.8 وات ! اصلا چنین چیزی نیست این یه وات رویایی هست برای رم ! رم با ولتاژ 1.8 صحیح هست !

Saeed-Milan
01-07-09, 13:18
اولا این روش بهتر از Hibernate هست و سرعت بیشتری داره ولی یه نکته مهم اگه برق کیس قطع بشه همه چیز میپره ! به غیر از این هیچ ضرر دیگری هم نداره !
اما شما نوشتی رم 1.8 وات ! اصلا چنین چیزی نیست این یه وات رویایی هست برای رم ! رم با ولتاژ 1.8 صحیح هست !

سلام محمد جان ..
عزیز من کاری به ولتاژ رم ندارم من می گم که توان مصرفی سیستم در این حالت 1.8W هست ....
جریان *ولتاژ=وات مصرفی

mohammad1985
02-07-09, 00:25
منبع شما برای این مصرف وات از کجاست ؟ رم در این حالت روشنه و بدون شک باید مصرف بیشتری از 1.8 وات داشته باشه ! در ضمن پاور و یه سری قطعات مادر برد هم روشن هستن در این حالت ( برای تامین ولتاژ رم )

pooyi_khafan
02-07-09, 08:38
سلام آقا پویا خوبی برادر:11():

اسمم پویا نیست پویان هست. :yes:

Saeed-Milan
02-07-09, 16:00
منبع شما برای این مصرف وات از کجاست ؟ رم در این حالت روشنه و بدون شک باید مصرف بیشتری از 1.8 وات داشته باشه ! در ضمن پاور و یه سری قطعات مادر برد هم روشن هستن در این حالت ( برای تامین ولتاژ رم )

ببخشید آقا پویان...:11():
منبع من مجله کامپیوتر جوان هست شماره 96...
مطمئنا" رم روشنه ولی کاری به اون شکل انجام نمیده چون فقط اطلاعات رو نگه می داره ، در تعامل با پردازنده و دستگاه ذخیره سازی که نیست. پس مصرفش کمه...:yes:
دوست عزیز من این 1.8 وات رو از جانب کسی نوشتم. ولی خودم خواستم تست کنم که متاسفانه فهمیده آمپر سنجم خرابه وگرنه می تونستم با اطمینان برق مصرفی سیستم خودم رو در این حالت اندازه گیری کنم...
ولی دوستان اگه کسی می تونه همکاری کنه تا این اختلاف نظر به نتیجه برسه...
فقط اگر کسی امتحان کرد لطفا تعداد رم ها و ظرفیت اونها رو بگه +میزان جریان منبع تغذیه و ولتاژ خروجی منبع تغذیه اگه لطف کنید ممنون می شم...

mohammad1985
02-07-09, 23:52
حتی سیستم در حالت خاموش فکر کنم بیشتر از این واتی که شما گفتی مصرف کنه ! ولی خوبه اگه کسی یه تست بکنه .