دوستان یک سیپیو 710 X3 phenom خریدم. مادربرد هم
Biostar TA790GX
رم هامم 2* 2 gig bus 800 cl6
از دوستان شنیدم میشه هسته چهارم این سیپیو رو فعال کرد. امکان داره؟ راهنمایی میفرمایید؟:11():
htondkar
27-06-09, 16:26
تا اونجا كه من ميدونم يه گزينه اي تو بايوس هست بنام ACC يا Advanced Clock Calibration كه بايد تو حالت Auto گزاشته بشه .
Only the registered members can see the link
Emperatour
27-06-09, 16:33
اونو گذاشتم رو اتو. اما سیستم بالا نیومد(رو تصویر اول موند)
htondkar
27-06-09, 19:35
يكم فركانس هسته و ولتاژش رو دست كاري كنيد شايد بياد بالا
تو اون لينكي كه گزاشتم هم اگه دقت كنيد سي پي يو رو تا 3.12 اور كرده و ولتاژ هم 1.37 داده ( از قضا مين بوردشم عين مال شماست ! )
همچنين بايد استپينگش 904xxxx باشه و رو استپينگ 0849xxxx جواب نميده
البته نبايد انتظار داشت همه 720 ها هسته چهارمشون كار كنه . كاملا شانسيه ! :1. (38):
ولي اميدوارم موفق بشيد و هسته چهارم رو فعال كنيد :cool:
Shahryar
27-06-09, 19:39
اونو گذاشتم رو اتو. اما سیستم بالا نیومد(رو تصویر اول موند)
سعید جان Voltage پردازنده را قبل از Unlock روی 1.35 بگذار . البته این ولتاژ به درد 24/7 نمیخوره . :give_rose:
Mahdi_Moosavi
27-06-09, 20:18
سعید جان Voltage پردازنده را قبل از Unlock روی 1.35 بگذار . البته این ولتاژ به درد 24/7 نمیخوره . :give_rose:
تست کردیم ( یعنی تست کرد ) نشد ! تا 1.4v Vcore هم تست شد .
مثل اینکه تو مدل های جدید پردازنده و Bios های جدید مادربورد ، این باگ رفع شده . ( البته مطمئن نیستم ) .
البته از نظر من اگر اورکلاک Safe ی در کار باشه CPU Vcore 1.35v ولتاژ بالایی نیست . خود AMD (Only the registered members can see the link) تا 1.425V رو برای این پردازنده مجاز دونسته .
این پردازنده ها عجیب خنک هستند .
Emperatour
27-06-09, 20:22
بایوس رو اپدیت کردم. مال همین ماه پیشه...
با حاج مهدی یسری تست انجام شد. اگر کار دیگه ای میشه کرد بگید. ضمن اینکه من زیاد از سیستم کار نمیکشم و بیشتر جنبه علمیش واسم جالبه.
راستی بنچمارک هم با اورست اگر میخایید بگید بگیرم. فقط بگید چطوری...
Shahryar
27-06-09, 20:25
تست کردیم ( یعنی تست کرد ) نشد ! تا 1.4v Vcore هم تست شد .
مثل اینکه تو مدل های جدید پردازنده و Bios های جدید مادربورد ، این باگ رفع شده . ( البته مطمئن نیستم ) .
البته از نظر من اگر اورکلاک Safe ی در کار باشه CPU Vcore 1.35v ولتاژ بالایی نیست . خود AMD (Only the registered members can see the link) تا 1.425V رو برای این پردازنده مجاز دونسته .
این پردازنده ها عجیب خنک هستند .
اینجاست که شاعر میگه اگه مال بایوس باشه فلش کن به بایوس قدیمی تر !
Emperatour
27-06-09, 20:40
اقا من فن سیپیو رو ورداشتم. اون سری تولیدشو نتونستم بخونم چون روش خمیر پخش شده. یکمشو زدم کنار
2008 بود کپی رایتش...
Don_Corleone
27-06-09, 20:40
اول استپینگ رو چک کنین
ضمنا یه مساله ی شانسیه لزوما درست در نمیاد
downgrade بایوس هم شاید به درد بخوره
Emperatour
27-06-09, 21:32
تشکر از همه. بخصوص شهریار عزیز. برا استیبل بودن و چک کردن دما و ایناشم یه کمک کنین. ضمن اینکه بزارم باشه یا برم مود نرمال؟ کار سنگین نمیکنم خیلی. :أی
Xtreme
27-06-09, 21:47
بچ نامبرت رو هم بگو سعید جان
NVIDIA>ATI
27-06-09, 21:48
تشکر از همه. بخصوص شهریار عزیز. برا استیبل بودن و چک کردن دما و ایناشم یه کمک کنین. ضمن اینکه بزارم باشه یا برم مود نرمال؟ کار سنگین نمیکنم خیلی. :أی
حالا بالاخره مشکلت حل شد؟مشکلش رو چطوری حل کردی؟
Shahryar
27-06-09, 22:51
عزیز الان استیبل هست ؟ دما اوضاعش چه جوریه ؟
دمات را با EVEREST چک کن + اگه مشکلی توی پایداری سیستم نداری ولتاژ را بیار پایین .
Emperatour
27-06-09, 22:54
بچ نامبرت رو هم بگو سعید جان
عزیز من بچ نامبر نمیدونم چیه. همون سری تولید منظورته اگر اخرشم چک نکردم :دی چن روش خمیر چسبیده
اگر چیز دیگس بگو چک کنم
حالا بالاخره مشکلت حل شد؟مشکلش رو چطوری حل کردی؟
ACC رو فعال کردیم و ولتاژ هم بالا بردیم. خود استاد شهریار بهتر میتونن تشریح کنن قضیه رو.
فقط دما الان رو بازه 48تا 60 (حداکثر که دیدم و پایین اومد)میگرده. زیاد نیس؟
Jagvar
27-06-09, 23:01
خوب یعنی الان شما از چهار تا هسته cpuاستفاده می کنید!!
(البته بنده هم شنیده بودم در این مورد )
Emperatour
28-06-09, 00:01
ولتاژ رو اوردیم پایین. رو حالت start up . فعا که استیبل هست. دما هم حدود 38 تا 40 در لود نرمال...
NVIDIA>ATI
28-06-09, 08:01
دوستان یه سوال داشتم اگه هسته چهارم فعال بشه میشه این سی پی یو رو تا 3.6 یا بالاتر اور کرد؟منظورم اینه با فعال شدن هسته چهارم محدودیت اور ایجاد میشه؟اگه کسی میدونه بیشتر توضیح بده