PDA

مشاهده نسخه کامل : از يوتيوب بدون نياز به هرگونه نرم افزار دانلود کنيد

reza76622201
17-06-09, 07:17
دوستان عزيز. براي اين کار کافيه لينک فيلم مورد نظر رو copy کرده و سپس سايت Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link) رو باز کنيد و داخل قسمت URL اون Paste کنيد و گزينه دانلود رو بزنيد. به همين راحتي. اونوقت در دو غالب کيفيت پايين (براي سرعتهاي اينترنتي پايين) بصورت flv و کيفيت بالاتر (براي اينترنتهاي سرعت بالاتر) بصورت mp4 مي تونيد دانلود کنيد.

Agne
25-08-09, 14:36
از این وبسایت هم میتونید استفاده کنید:

Only the registered members can see the link

™Ali
25-08-09, 14:51
سایت های زیر هم واقعا عالین :

Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)
Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)

خودم اولی رو استفاده می کنم :yes:

MoBiN.R
25-08-09, 15:02
با نصب IDM نسخه های جدیدش البته میتونید بدون استفاده از سایت های دیگه به راحتی ویدیوهای آنلاین هر سایتی از جمله یوتیوب رو دانلود کنید

Agne
25-08-09, 22:06
با نصب IDM نسخه های جدیدش البته میتونید بدون استفاده از سایت های دیگه به راحتی ویدیوهای آنلاین هر سایتی از جمله یوتیوب رو دانلود کنید

از DAP که استفاده میکردم، username و password میخاست. این برنامه اون مشکل رو نداره؟

Agne
25-08-09, 22:08
سایت های زیر هم واقعا عالین :

خودم اولی رو استفاده می کنم :yes:

این سایت ها یه سری toolbar پیشنهاد میکنن برای راحت تر دانلود کردن.
از toolbar هایی هم که برای دانلود پیشنهاد میشه فقط در محیط IE میشه استفاده کرد (تا جایی که میدونم)
متاسفانه؛
دوستان هم که اغلب از این مرورگر استفاده نمیکنن.
نمیشه ازشون در اپرا استفاده کرد؟

MoBiN.R
25-08-09, 22:11
نیاز به تولبار نیست ... IDM هیچ یوزرنیم و پسوردی نمیخواد دوست عزیز و خیلی راحته اتفاقا

™Ali
25-08-09, 22:32
این سایت ها یه سری toolbar پیشنهاد میکنن برای راحت تر دانلود کردن.
از toolbar هایی هم که برای دانلود پیشنهاد میشه فقط در محیط IE میشه استفاده کرد (تا جایی که میدونم)
متاسفانه؛
دوستان هم که اغلب از این مرورگر استفاده نمیکنن.
نمیشه ازشون در اپرا استفاده کرد؟

نه تو سایت ها میشه لینک بدی و دانلود کنی مثل سایتی که تو پست اول معرفی شد :wink:

Agne
25-08-09, 23:00
من منظورم toolbar هاییه که دانلود میکنی و نصب میکنی مثل این:

میشه از این آدرس دریافتش کرد:

این toolbar هارو نمیشه رو اپرا نصب کرد؟