با سلام و خسته نباشید خدمت دوستان.داشتم ویندوز نصب می کردم که بعد از فرمت و کپی فایلا سیستم شروع به نصب کرد و در دقیقه 34 مانده به آخر یه ارور ابی رنگ ظاهر شد با این متن "the problem has detected and wındows has been shot down..... " از دوستان و اساتید خواهش میکنم اگه راه حلی دارن ارائه کنن.ممنون میشم.
D J V A H I D
15-06-09, 07:05
با سلام و خسته نباشید خدمت دوستان.داشتم ویندوز نصب می کردم که بعد از فرمت و کپی فایلا سیستم شروع به نصب کرد و در دقیقه 34 مانده به آخر یه ارور ابی رنگ ظاهر شد با این متن "the problem has detected and wındows has been shot down..... " از دوستان و اساتید خواهش میکنم اگه راه حلی دارن ارائه کنن.ممنون میشم.
یا یکی از قطعات سخت افزاریتون مشکل داره ... یا اینکه سی دی ویندوزتون مشکل داره ...!!! نمیشه دقیق گفت از کجاست ... از هر جایی میتونه باشه ... شایدم از درایو باشه !!! :yes:
reza76622201
15-06-09, 08:53
منم با فرمايش آقا وحيد موافقم. قبل از هر چيز به باياس سيستم برويد و Load setup default کنيد و سپس دماي CPU رو چک کنيد. ممکنه RAM با مادربورد ناسازگار باشه يا کلا جنس RAM خوب نباشه و دلايل متعدد ديگر.
پاورتون چند وات توان داره؟ مشخصات سيستمتون رو بفرمائيد.
javadshahvand
15-06-09, 09:08
از کد ده رقمی داخل صفحه آبی میتونی کمک بگیری
AMD>INTEL
15-06-09, 09:52
قطعات pci و usb سيستم رو جدا كن . يك بار تنظيمات بايوس رو به حالت ديفالت بذار
mehr_xiav
15-06-09, 12:17
با تشکر از دوستان کد 10 رقمی زیر ارور این هست
0x000000C2 (0x00000007,0x00000cd4,0x11111111,0x81b8cc48
در ضمن ایرادی که باعث شد من ویندوز رو عوض کنم وجود ویروس اتوران بود و اینکه وقتی می خواستی کانکت بشی ارور 633 می داد و وقتی ریدیال رو می زدی سیستم ری استارت می شد.ایا این ارور می تونه به این ایراد ها ربطی داشته باشه؟ مخصوصا به مودم؟
mehr_xiav
15-06-09, 14:59
از دوستان و اساتید محترم سایت خواهش می کنم کمک کنن خیلی فوریه.
Olesius
15-06-09, 15:15
با سلام...
دوست عزیز از سالم بودن رمها مطمئن هستید...؟؟
مشکل دار بودن رمها باعث می شه که در هنگام نصب ویندوز فایل های سیستمی کپی نشه و در برخی موارد هم امکان دارد که با صفحه آبی مواجه شوید...
اگر امکان ویروس یابی از Dos رو دارید سیستم رو چک کنید...
پارتیشن اصلی رو هم یک بار دیگر به طور کامل (نه سریع!) فرمت کنید...
بعد از طی مراحل بالا اقدام به نصب ویندوز کنید...
1- اگر بازهم مشکل پابرجا بود دیسک ویندوز دیگری (یا نسخه دیگری!) رو تست کنید...
2- اگر بازهم مشکل رفع نشد با رمهای دیگری تست کنید! احتمال معیوب بودن رمها کم نیست...! درواقع نسبت به سایر قطعات سخت افزاری بیشتر هست...
تست کنید و خبرشو بدید...
موفق باشید...:11():
AMD>INTEL
15-06-09, 22:58
رمي دستتون هست كه با اونچك كنيد .
reza76622201
16-06-09, 07:48
آره به نظر من هم احتمال زياد از RAM هست.
tanin_comserv
15-08-12, 00:03
سلام.منم همین مشکلو دارم،سیستممو تازه خریدم اما این مشکل پیش اومده.سیستم من هی روشن خاموش میشد که مجبور شدم ویندوزمو عوض کنم که این مشکل واسم پیش اومد.موندم چی کار کنم.تو رو خدا یکی کمک کنه.
AMD>INTEL
15-08-12, 00:35
Only the registered members can see the link
nima_hl
15-08-12, 12:17
سلام.منم همین مشکلو دارم،سیستممو تازه خریدم اما این مشکل پیش اومده.سیستم من هی روشن خاموش میشد که مجبور شدم ویندوزمو عوض کنم که این مشکل واسم پیش اومد.موندم چی کار کنم.تو رو خدا یکی کمک کنه.
سلام
همانگونه که در صفحات قبل هم توضیح داده شده مشکل شما احتمالا از یکی از قطعات کامپیوتر شماست.
به احتمال قوی با راهنمائی ما نمی توانید مشکل سیستم را حل کنید مگر اینکه تنظیمات بایوس را تغییر داده باشید که باید کلیر بایوس نموده و مجددا تست نمائید.
سیستم را به خدمات کامپیوتری ببرید تا با تعویض قطعات مشکل سیستم مشخص شود.