ورود

مشاهده نسخه کامل : معرفی سایت : آپلود سنترهای عکس

Bahador
09-06-09, 16:43
دوستان عزیز آپلود سنتر های عکس رو اینجا به دوستانتون معرفی کنید

من معمولا از Image URL Host (Only the registered members can see the link) استفاده میکنم برای وبلاگم.قابلیت ثبت نام داره.از مزیت های دیگش اینه که کیفیت عکس رو دستکاری نمیکنه و اینکه اطلاعاتی مثل سایز عکس و حجم اون رو توی ThumbNail نشون میده.یه مزیت دیگش اینه که تگ تبلیغاتی روی عکسها نمیزنه! از معایبی که داره اینه که حد اکثر 15 عکس هم زمان آپلود میکنه

Only the registered members can see the link

Bahador
09-06-09, 16:48
یکی دیگه از آپلود سنتر های خوب همین آپلود سنتر شهر سخت افزار (Only the registered members can see the link) هستش.قابلیت ثبت نام داره و میتونید بینهایت عکس آپلود کنید.حتی میتونی عکس تا حجم 5 مگابایت رو آپلود کنید.مزیت دیگه اینه که Thumbnail هم همراه عکس تولید میکنه و همچنین کد های لازم برای انجمن ها رو همراه آپلود میسازه.اما از معایب بزرگش اینه که روی Thumbnail تگ تبلیغاتی میزنه.یعنی اسم سایت رو روی اون درج میکنه.

™Ali
09-06-09, 17:57
TinyPIC (Only the registered members can see the link) رو که همه میشناسن! یکی از آپلودسنترهای عکس و ویدئو که در بین کاربران هم خیلی استفاده داره :great:
عیبش اینه که بعد از مدتی عکس ها از روی سرور پاک میشن. ولی آپلود سنتر عکس شهر سخت فزار (Only the registered members can see the link) اینطوری نیست!

Bahador
11-06-09, 02:37
TinyPIC (Only the registered members can see the link) رو که همه میشناسن! یکی از آپلودسنترهای عکس و ویدئو که در بین کاربران هم خیلی استفاده داره :great:
عیبش اینه که بعد از مدتی عکس ها از روی سرور پاک میشن. ولی آپلود سنتر عکس شهر سخت فزار (Only the registered members can see the link) اینطوری نیست!

TinyPic که حرف نداره علی جان. این مشکل پاک شدن عکسها رو میشه با یه Register ساده حل کرد.فقط مشکلی که هست مشکل فیلترینگ ایران هستش که خوب بعضی از سرور های این سایت برای بعضی از ISP ها قابل دسترس نیست.

آپلود سنتر عکس شهر سخت افزار هم که تمامی امکانات لازم برای یک آپلود سنتر خوب رو داره اما خوب چون تگ تبلیغاتی میزنه روی ThumbNail عکسها برای فتوبلاگها به درد نمیخوره. اگه این تگ برداشته میشد من همه عکسهامو اینجا آپلود میکردم:love:

دوستان عزیز آپلود سنتر های خوب رو معرفی کنید و توی این بحث شرکت کنید:yes:

Bahador
11-06-09, 02:49

مزیت ها :
- پشتیبانی از زبان فارسی
- قابلیت ثبت نام
- قابلیت ایجاد آلبوم
- قابلیت ایجاد تغییراتی مثل سایز عکس و خصوصی سازی
- قابلیت ایجاد تگ تبلیغاتی روی عکس پس از آپلود توسط خود سایت
- توانایی آپلود نا محدود عکس

معایب :
- عدم اطلاع رسانی در مورد تاریخ مصرف فایل ها
- محدودیت آپلود همزمان فقط 5 عکس
- ایجاد Thumbnail های کوچک و غیر استاندارد
- پشتیبانی محدود از پسوند فایل ها

™Ali
11-06-09, 16:55
فکر کنم سیاست ایجاد همین تگ تبلیغاتی روی عکس های TN باعث میشه که وقتی عکسی رو از اینجا Copy/Paste کردند معلوم بشه که ماله شهر سخت افزار بوده و CopyRight مطالب حفظ بشه.
بالاخره این آپلودسنتر بیش تر مخصوص خود اعضا فروم و سایت شهر سخت افزاره و ما باید ازش استفاده کنیم:give_rose:

Bahador
17-06-09, 20:32

سایت دیگه ای که میخوام بهتون معرفی کنم سایت ایرانی My Up هستش که زیاد باهاش کار نکردم فقط میتونم بگم قابلیت ثبت نام و ایجاد گالری داره.توی سایت توضیحی درباره ماندگاری عکسها داده نشده و مشخص نیست که فایل شما تا چه زمانی حفاظت میشه