ورود

مشاهده نسخه کامل : سری Mainstream پردازنده های Core i7 فعلی از رده خارج خواهند شد

PCminister
08-06-09, 21:02
قبلا در این پستها (1 (Only the registered members can see the link) و 2 (Only the registered members can see the link)) در مورد EOL شدن (End Of Life) پردازنده Ci7 920 خبرهایی را خدمت دوستان ارائه دادیم.

روز شنبه سایت Bit-tech (Only the registered members can see the link) با توجه به Roadmap ها و تاییده هایی که از سوی تولید کنندگان مادربرد دریافت کرده تایید کرد که پردازنده های Core i7 920 ,940 , 950 ,965 تا سال دیگه تولیدشون متوقف میشه و فقط Ci7 975 و 6 هسته ای هایی که در آینده عرضه خواهند شد در رده های حرفه ای تر بازار ارائه میشن.

مادربردهای X58 تا ربع سوم تا چهارم سال جاری با کاهش تولید مواجه خواهند شد. (در حالیکه اول سپتامبر اولین پردازنده های Lynnfield عرضه خواهند شد)

تاریخ دقیقی در مورد پایان تولید پردازنده های ذکر شده در دست نیست.

اخبار در این زمینه رسما تایید نشده اند.

باتشکر:11():

CROSSHAIR
08-06-09, 23:48
عماد جان در مورد چیپ جدید خبرهایی اومده چون با 6 هسته ای ها شایعه شده x68 هم در راه خواهد بود و همچنین ورژن جدید تری از x58 بنام رورژن b2 یا همچین چیزی؟

masoomiyat
09-06-09, 00:23
اگه اینجور باشه که یعنی i7 و X58 کشک؟؟!!

Game
09-06-09, 00:42
ینی اگه هم core i7 950 بگیری بازم کشکه؟؟؟؟؟؟؟؟///
ما نفهمیدیم چی شد!!!!!!!!!!!!!!!

Game
09-06-09, 00:54
اینم نقشه ای که اینتل داره به راهش ادامه میده
Only the registered members can see the link

PCminister
09-06-09, 08:38
عماد جان در مورد چیپ جدید خبرهایی اومده چون با 6 هسته ای ها شایعه شده x68 هم در راه خواهد بود و همچنین ورژن جدید تری از x58 بنام رورژن b2 یا همچین چیزی؟
اگر منظور شما 6 هسته ای های Gulftown هست، در این زمینه اخبار رسمی منتشر نشده اما طبق شایعات (Only the registered members can see the link) این پردازنده ها با مادربرد های X58 سازگار خواهند بود. (در یکی از اخبار رسمی در سایت شهر سخت افزار به این مورد اشاره کرده بودیم)

در مورد Stepping چیپست X58 آحرین اطلاعی که در دست هست اینه که از B-2 به B-3 تغییر پیدا کرده. (منبع (Only the registered members can see the link))

اگه اینجور باشه که یعنی i7 و X58 کشک؟؟!!

من متوجه واژه کشک در اینجا نشدم!

اگر دوستان منظورشون رو از این واژه در این قسمت واضحتر بیان کنند شاید بتونم کمکی کنم.

اما در مورد این اقدام Intel میشه این نظر را داد که با ورود پردازنده های جدید این شرکت میخواد با این اقدام موقعیت بهتری برای فروش پردازنده های Lynnfeild ایجاد کنه ضمن اینکه برای بردسازها هم بد نمیشه چون میتونن مادربرد بیشتری بفروشن. ضمن اینکه بعضی بردسازها اعلام کردن میتونن بردهایی با قیمت کمتر از 100 دلار برای P55 (Only the registered members can see the link) تولید کنند.

باتشکر:11():

masoomiyat
09-06-09, 13:59
من متوجه واژه کشک در اینجا نشدم!

اگر دوستان منظورشون رو از این واژه در این قسمت واضحتر بیان کنند شاید بتونم کمکی کنم.

البته شاید هم من یا خوب متوجه مطلب نشدم یا خوب توضیح ندادم
اگه اینتل بخاد چیپست X58 رو قطع تولید کنه اینجاش کشکه. ولی اگه 6 هسته یی ها با X58 سازگار باشن باز میشه تحمل کرد