یکی از بچه های عزیز و باحال این فروم بی شک میلاد (Only the registered members can see the link)ه! / همون *Gladiator*
الان یکی از دوستان بهم خبر دادن که پدربزرگشون به رحمت خدا رفته! :1. (28):
به ایشون به نیابت از بچه های PCN تسلیت عرض می کنم. ان شا الله غم آخر باشه ! :cry:
به هر حال ببخشید که دیر خبر دار شدیم.
G E N E R A L ™
30-05-09, 22:08
علی جان خیلی ممنون هرچی خاک ایشون هست بقای عمر شما باشه .
من جای دیگه توضیحاتی دادم ولی خوبه که اینجا هم توضیحاتی بدم .
پدر بزرگ من که به همراه همسر و پسرش (عموی من ) به سفر حج رفته بودند در مدینه منوره جان به جان آفرین تسلیم نمودند و نتونستند به مکه مشرف شوند. و طبق وصیتی که کرده بودند در قبرستان بقیع در شب وفات حضرت فاطمه س به خاک سپرده شدند خوشا به سعادتش چون هرکسی اینقدر مقام پیدا نمیکنه که در اونجا زندگی رو بدرود بگه این بزرگواری هرچه بیشتر ایشون رو میرسونه به هر حال غم بزرگی بود که بر ما وارد شده واقعا تحملش سخته غریب بودن اونجا و تنها بودن عموم دل همه رو سوزانده چون اون قبل از فوت پدر بزرگم مادر بزرگم رو به مکه فرستاده بود و خیلی تنها بود
در زیر اعلامیه ایشون رو نیز میبینید.
Only the registered members can see the link
Trance
30-05-09, 22:12
ساعتی در خود نگر تا کیستی از کجائی وز چه جائی چیستی
در جهان بهرچه عمری زیستی جمع هستی را بزن بر نیستی
روحش شاد
D J V A H I D
30-05-09, 22:44
انالله و انا الیه راجعون
من نیز به نوبه خودم این ضایعه اسفبار رو خدمت دوست خوبمون میلاد تسلیت عرض میکنم ... و خوش به سعادت پدر بزرگی که در بهترین مکان ممکن دفن شده ...
این سرنوشت همه ماهاست ...
و تنها خوبیست که میماند...
murizaki_2000
31-05-09, 14:18
من هم به نوبه خودم این ضایعه تاسف بار رو به میلاد عزیز تسلیت می گم . ان شاء ا... روح اون بزرگوار قرین رحمت الهی بشود .... ما رو هم تو غم خودتون شریک بدونید .
Shahryar
01-06-09, 14:41
میلاد جان در گذشت پدر بزرگتون را تسلیت میگم . امیدوارم تلخی این غم را بتونی هر چه زود تر با شادی جبران کنی .
MOHAMMAD1
01-06-09, 17:02
منم به شما تسلیت میگم
روحشون شاد
Mehdi_Full
02-06-09, 00:22
میلاد جان عرض تسلیت دارم خدمت شما امیدوارم خداوند منان پدرتون رو با حضرت علی (ع) مهشور بفرمایند .
ببخشید دیر متوجه شدم به این دلیل که بنده یکهفته ای هست که درگیر بیمارستان برای پدرم هستم
التماس دعا برای تمام مریضان بویژه پدرم از شما و بقیه دوستان دارم .
با تشکر
مهدی
AMD>INTEL
02-06-09, 06:57
تسليت من رو به عنوان برادر بزرگت پذيزا باش
M A H R A D
04-06-09, 01:00
میلاد جان منم تسلیت میگم.
ایشالله شادی های آینده غمتون رو کمرنگ کنه
سپاس
Olesius
04-06-09, 01:36
بدون شک غم از دست دادن عزیزان فراموش نشدنی هست...
گذشت زمان تنها می تونه مرهمی باشه که تحمل کردنش آسون تر بشه... :1. (28):
تسلیت می گم میلاد عزیز...
عذر می خوام بابت دیرکرد! من الان این تاپیک رو در ارسالهای جدید دیدم...
Ramin_Zero1818
04-06-09, 19:04
شرمنده ميلاد جان الان ديدم...
تسليت ميگم...
G E N E R A L ™
04-06-09, 19:26
باز هم از دوستانی که تسلیت گفتن و همدردی نمودند تشکر میکنم انشا ا .. شاد زندگی کنین.