سلام
من اين ويندوز 7 رو دانلود كردم و بعد از باز كردن فايل يك بار از روي هارد نصبش كردم .... حالا مي خوام بريزمش رو دي وي دي .... ولي بعد از ريختنش ديدم كه هيچ اتفاقي نمي افته !! به قولي فكر مي كنم bootable نباشه .... چطور مي تونم اين مشكل رو حل كنم ؟؟؟
murizaki_2000
22-05-09, 13:55
پيداش كردم ....
Only the registered members can see the link
البته اميدوارم در اين مورد هم كار كنه .........
sAsAn.K
22-05-09, 14:28
مگه فایل ISO نیست این ویندوز 7 ای که گرفتید ؟
murizaki_2000
22-05-09, 14:39
سلام دوست قديمي
راستش فايل رو به صورت iso گرفتم ولي توي شركت جا گذاشتمش و extract شدش رو با خودم خونه آوردم !!! حالا نمي دونم ميشه دوباره به iso تبديلش كرد يا نه ؟؟؟ ميشه ....
sAsAn.K
22-05-09, 14:47
سلام ...
شدنش که میشه .
یه کم صبر کن ، چند دیقه ، تا بت بگم چی کار کنی .
------
آخرین ورژی UltraISO رو با کیجنش از اینجا بگیر :
Only the registered members can see the linkنصبش کن و تمام فایلهای نصب ویندوز 7 رو Drag کن داخلش ( برای ساختن فایل ISO ) .
بعد به منوی Bootable برو و Load Boot File... رو بزن .
بعد این فایل رو بده بهش :
البته نه خود این فایل RAR رو ، اون فایل bif داخلش منظورمه .
بعدشم که از منوی File گزینه ی Save As... رو بزن و به صورت Standard ISO سیو کن و بعدشم با یه برنامه مثل Nero ، بزنش رو DVD فایل ISO رو .
موفق باشی .
Motaro
22-05-09, 15:13
برادر تمام فایل های نصب کدوماش می شن (منظور کلیه فایلها یا تعدادی از فایل ها ) لطفا توضیح بدهید
کسی می دونه این ویندوز w7 ultimate build 7100 رو چه جوری قانونی کنم مهلت 30 روزم داره تمام می شه و راهی پیدا نکردم
sAsAn.K
22-05-09, 15:20
همون فولدر های اصلی که توی DVD هست دیگه ، به همراه Autorun و ... کلا همه ی فایل ها .
murizaki_2000
22-05-09, 15:24
سريال رو از اينجا بردار ..... بعد كانكت شو و فعالش كن !!!
murizaki_2000
22-05-09, 19:03
خوب اين كار رو كردم .... فايل iso ساخته شد ولي وقتي روي دي وي دي رايتش كردم كما في السابق اتفاق خاصي نمي افته ..... نه توي ويندوز و نه هنگام بوت شدن !!!! يعني اين بار مشكل از كجاست ؟؟؟!!!
sAsAn.K
22-05-09, 19:26
یعنی دی وی دی بوتیبل نشد ؟
murizaki_2000
22-05-09, 19:36
نه !!! اصلا" انگار هيچي توش نيست !!! با اينكه ظاهر دي وي دي نشون ميده كه روش رايت شده و البته پيام موفقيت رو هم در انتهاي عمليات رايت گرفتم ولي هيچي نيست ....!!!
sAsAn.K
22-05-09, 19:43
آقا یه سوال ، فلش مموری 4GB داری یا بالاتر ؟؟
murizaki_2000
22-05-09, 19:46
آره دارم ...چطور ؟؟!!
sAsAn.K
22-05-09, 19:49
چند دیقه صبر کن من دارم یه چیزی رو امتحان می کنم ، اگه شد میام میگم چی کار کن .
همین پستو ویرایش می کنم مینویسم توش .
----------------
آقا درست شد .
شما اول Flash Memory تو NTFS فرمت کن .
بعد توی سورس نصب ویندوز 7 برو توی فولدر boot ، اون فایل bootsect.exe رو کپی توی درایو C .
اگر توی XP هستی که Command Prompt رو باز کن و اگر توی ویستا هستی ، Command Prompt رو Run as administrator اجرا کن .
CMD رو که باز کردی خط فرمان رو بزار رو درایو C: ، یعنی بنویس C: که بره توی درایو C .
بعد مثلا اگه درایو فلش مموریت F هست ، بنویس :
bootsect /nt60 f:
بعدشم Enter کن .
بعد سورس نصب ویندوز 7 رو کامل بریز توی فلش مموریتو بعدشم از روش بوت کن و راحت نصب کن دی وی دیم به هدر نده .
موفق باشی .
murizaki_2000
22-05-09, 20:12
ببين در حقيقت من الان ويندوز 7 رو روي سيستم دارم ولي چون بعد از اون XP نصب كردم الان نمي تونم واردش بشم .... قبلا" روي ويستا ديدم كه وقتي تو اين حالت دي وي دي رو ميذاري و باهاش بوت ميشي خودش تشخيص ميده كه شما اين ويندوز رو داريد و فقط ايراد startup رو برطرف مي كنه .... و مشكل حل ميشه ... اينجا هم فكر مي كنم همونطور باشه .... حالا به نظرت با استفاده از فلش مموري مي تونم اين كار رو بكنم ؟؟
murizaki_2000
22-05-09, 20:23
راستي يه سوال ديگه ..... شايد من روش كار كردن با ultra iso رو نمي دونم و يه جاي كار اشتباه كردم ؟؟ نياز به تنظيمات خاص تري نداشت ؟؟؟
و اينكه فلش رو توي XP چجوري به NTFS فرمتش كنم ؟؟
sAsAn.K
22-05-09, 21:35
مشکلت این بود عزیز ؟!
خوب زودتر می گفتی ! :wink:
شما این برنامه رو بگیر نصب کن :
به قسمت System bootloader برو ، بعد Windows Vista Bootloader رو انتخاب کن و بعد هم Install Booloader رو بزن ببین حل میشه یا نه .
برای فرمت کردن فلش مموری به صورت NTFS :
Device Manager --> Disk Drives --> Select Your USB Flash Memory Drive --> Right Click --> Properties --> Policies --> Optimize For Performance --> Format USB Flash Memory As NTFS
drusattv
17-06-09, 02:29
شما فایل ایزو را که گرفتید از حالت ایزو خارج نکنید یعنی unzip نکنید با برنامه نرو یا هر برنامه ای که دارید
میتوانید یک بوت سی دی یا دی وی دی درست کنید شما همان فایل ایزو را که روی هاردت داری
به همان شکل بدون اینکه unzip کنی
دی وی دی خام را در دی وی دی رایتر قرار بده در برنامه مثلا نرو اون قسمتی که مربوط به ایزو فایلها
برای ساختن یک فایل ایزو روی دی وی دی هستش را پیدا کن بعد فایل رو که روی هر پارتیشنی که داری
در برنامه نرو
brows
کن و بعد دستورات رو به ترتیب اجرا کن
تاکیید میکنم که زمانی که یک فایل ایزو میگیرید unzip نکنید تا بتوانید انرا روی دی وی دی با برنامه مثلا نرو
یک دی وی دی بوت برای شما درست میکنه خود برنامه نرو اینکار رو میکنه به شرطی که گفتم