PDA

مشاهده نسخه کامل : intle dual core

K1LOU
17-05-09, 14:55
با سلام
سوالي در مورد intle dual core با pentium d داشتم آيا intle dual cor با pentium d تفاوت دارد چون در مشخصات سيستمها اين دو نوع سي پي يو را جدا از هم ديدم كه در مشخصات آنها بود تفاوت اين دو نوع در چيست
و همچنين در مشخصات سيستم در كنار سي پي يو عبارت box نوشته شده است . به چه معني است
intle 3.0 c2d 1333 6m box
با تشكر

Jagvar
17-05-09, 20:11
دوست عزیز تا اونجایی که احتما می دم هر دو یکی هستن dمخفف dualهستش و این که منضور از box همراه بودن cpuبا فن اورجینال اینتل هستش یعنی هم می تونی cpu با فن اینتل بگیری که گرونتره و هم خود cpu بصورت تکی که ارزونتره و لی یه فن جدا براش باید تهیه کنی
:11():

reza76622201
18-05-09, 09:32
با سلام
سوالي در مورد intle dual core با pentium d داشتم آيا intle dual cor با pentium d تفاوت دارد چون در مشخصات سيستمها اين دو نوع سي پي يو را جدا از هم ديدم كه در مشخصات آنها بود تفاوت اين دو نوع در چيست
و همچنين در مشخصات سيستم در كنار سي پي يو عبارت box نوشته شده است . به چه معني است
intle 3.0 c2d 1333 6m box
با تشكر

دوست عزيز. Pentium D همون Pentium Dual Core هست و صرفا مختصر نويسي شده. سري Core Duo و Core 2 Duo (که C2D هم مخففشه) با Pentium D کاملا از نظر نوع طراحي و معماري داخلي متفاوتن.
معني نوشته Intel 3.0 C2D 1333 6m Box هم اينه:
پردازنده سري Core 2 Duo (دوهسته اي متمرکز در يک هسته با کارآيي بالاتر از دو هسته) ساخت شرکت Intel با گذرگاه (BUS) داراي سرعت 1333Mhz و حافظه نهان پرسرعت موجود در آن (Cache memory) معادل 6 مگابايت و سرعت پردازنده 3 گيگاهرتز(معدل 3000 مگاهرتز) و نهايتا کلمه BOX (جعبه) يعني اينکه اين پردازنده در جعبه مخصوص توسط شرکت سازنده پلمب شده و در اصل بودن پردازنده و فنش شکي نيست.
سوالي بود در خدمتم.

K1LOU
19-05-09, 09:48
با تشکر از شما
توضيحات قبلي شما را خوندم و استفاده کردم
در اين سوال چون جايي که مطلب را خوندم pentium d را جدا از intle dual core جدا نوشته بودند و من فکر کردم معماري اين دو با هم فرق مي کند
با تشکر از شما

AMD>INTEL
19-05-09, 13:14
سایت اینتل قسمت تاریخچه و product brief میتونه واسه شما مفید باشه

Extreme
19-05-09, 17:19
این رو بخونید به احتمال زیاد به دردتون میخوره .

( فایل ضمیمه به زبان فارسی )

:11():