این نرم افزار ساخت ویروس هست . که به دلیل اینکه توسط ویژوال بیسیک نوشته شده به وسیله ی هیچ آنتی ویروسی شناسایی نمیشه و تنها راه خلاص شدن ازش فرمت درایو یا کل هارد هست . ساخت ویروس توسط این نرم افزار بسیار آسان است همان طور که در تصویر زیر میبینین فقط در حد زدن یه تیک هست. اما این ویروس تنها زمانی فعال میشود که بر روی آن کلیک کنین.
Only the registered members can see the link
این برنامه 100 % کار میکنه تاکید میکنم در صورت هرگونه اتفاق اینجانب مسولیتی را به گردن نمیگیرم.
دانلود (Only the registered members can see the link)
D J V A H I D
14-05-09, 00:12
این برنامه 100 % کار میکنه تاکید میکنم در صورت هرگونه اتفاق اینجانب مسولیتی را به گردن نمیگیرم.
چیز به اون صورت خطرناکی توش نمیبینم ... این رو باید ببینی ... غوغا میکنه ... خوراک کافینت های بد اخلاقه...دی ... البته از خطرناکی قفل شده :1. (2):
Only the registered members can see the link
pelas
14-05-09, 12:56
میلاد جان این یک برنامه نویسی ساده هستش که یک سری دستورات رو روی سیستم عامل اعمال میکنه و تا اجراش نکنی کار نمی کنه .
پس نمیشه بهش گفت ویروس.:great:
G E N E R A L ™
14-05-09, 16:52
میلاد جان این یک برنامه نویسی ساده هستش که یک سری دستورات رو روی سیستم عامل اعمال میکنه و تا اجراش نکنی کار نمی کنه .
پس نمیشه بهش گفت ویروس.:great:
خوب اینو که خودمم هم گفتم.
همچنین با توجه به این که میشه آیکن برنامه رو به شکل های نرم افزار های دیگر تغییر داد به راحتی اجراش میکنن.
در ضمن هرچند ساده هست ولی بسیار خطرناکه .توصیه میکنم اجرا نکنین.
D J V A H I D
14-05-09, 23:02
راهی واسه برگردوندنش هست ؟ بیچاره شدم... اگه هست بگید...اگه نه که برم تو کار ویندوز جدید... :beurk:
AMD>INTEL
15-05-09, 09:23
از regrepair استفاده كن
G E N E R A L ™
15-05-09, 10:14
راهی واسه برگردوندنش هست ؟ بیچاره شدم... اگه هست بگید...اگه نه که برم تو کار ویندوز جدید... :beurk:
ای بابا نکنه اجراش کردی؟
چه گزینه هایی رو تیک زدی؟
D J V A H I D
15-05-09, 16:56
از regrepair استفاده كن
ای بابا نکنه اجراش کردی؟
چه گزینه هایی رو تیک زدی؟
دیگه رفتم ویندوز نصب کردم ... تیک اون یکی که در سی دی رام باز و بسته بشه !!! :1. (38):
rez
15-05-09, 19:28
آقا اصلا ویندوز عوض کردن نمیخواد
با System Restore درست میشه
Start Menu>Programs>Accessories>System Tools>System Restore
یکی از تاریخ ها رو انتخاب کنید و ok کنید
G E N E R A L ™
16-05-09, 08:12
آقا اصلا ویندوز عوض کردن نمیخواد
با System Restore درست میشه
Start Menu>Programs>Accessories>System Tools>System Restore
یکی از تاریخ ها رو انتخاب کنید و ok کنید
عزیز من سیستم ریستور اگر قبلا یه زمان بازگشت تعین نکرده باشی که کار نمیکنه.:1. (40):
pelas
21-05-09, 12:05
چرا کار می کنه
بالاخره قبلا یک نرم افزار رو ویندوز نصب کرده
خود سیستم ریستور اون زمان رو ثبت کرده:wink: