ورود

مشاهده نسخه کامل : Athlon X2 7750 به یک پردازنده چهارهسته ای تبدیل شد

PCminister
25-04-09, 22:37
همین دو ماه قبل یک گروه کره ای (Only the registered members can see the link) موفق شده بودن یک پردازنده Phenom II از نوع سه هسته ای را به چهار هسته ای تبدیل کنند که برای خیلی از دوستداران اورکلاکینگ و سخت افزار اتفاق جالبی بود. (در واقع به وسیله دستکاری در بایوس موفق شدن هسته ی دیگری را که روی Die در پردازنده Disable شده بود را دوباره قابل شناسایی کنند)

حالا یک سایت کره ای دیگه در سایت Gigglehd.com (Only the registered members can see the link) موفق شدن دو هسته بر روی پردازنده Athlon X2 7750 Black Edition را که قیمتی کمتر از 100 دلار داره، دوباره به کار بندازن:

Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)

این بار هم مثل قبل از مشکلات و ضعفهای موجود در BIOS مادربرد برای انجام این کار استفاده شده. (بوسیله به کار انداختن Advanced Clock Calibration در بایوس)

سیستم عامل WinXp Sp3 پردازنده را با نام AMD Phenom(tm) FX-7750 شناخته در حالیکه CPU-Z هر چهار هسته را شناسایی کرده.

مادربرد : ASRock A790GX/128M

باتشکر

Shahryar
25-04-09, 23:15
تا زمانی که J.J Dragon ولید نکرده با CPU-Z به نظرم قابل اطمینان نیست . توی تصویر به قسمت Properties ویندوز دقت کنید این دوستمون رجیستری را هم تغییر داده .

به هر حال کار نشد نداره ولی باید منتظر خبر های بعدی باشیم . اینجا را هم ببینید و به ES توی Post دقت کنید .

پی نوشت : به Quad - Core Processor دقت کنید توی تب CPU نرم افزار CPU-Z ...

mohammad1985
26-04-09, 01:44
یعنی این رو هم 4 هسته ای ساخته ای ام دی ؟ مگه مرز دارن 2 تا از هسته هاش رو غیر فعال کنن ؟ با 4 هسته و همون قیمت میفروختن که بهتر بود اینجوری سی پی یو قویتری بود و فروش بهتری هم میکرد ! البته در مورد فنوم سخ هسته ای اعلام کرده بودن 4 هسته هست که یکیش رو غیر فعال کردن .

Shahryar
26-04-09, 15:25
به اون دلایلی که بالا گفتم و توی XS هم دیروز گفتم این Fake هست و سوتی های زیادی این دوست عزیزمون داده ! :great:

Olesius
26-04-09, 15:29
تا زمانی که J.J Dragon ولید نکرده با CPU-Z به نظرم قابل اطمینان نیست . توی تصویر به قسمت Properties ویندوز دقت کنید این دوستمون رجیستری را هم تغییر داده .

به هر حال کار نشد نداره ولی باید منتظر خبر های بعدی باشیم . اینجا را هم ببینید و به ES توی Post دقت کنید .

پی نوشت : به Quad - Core Processor دقت کنید توی تب CPU نرم افزار CPU-Z ...
ها...؟!!!
شهریار جان فکر کنم یادت رفته لینک بذاری...؟؟ "اینجا" منظورت کجاست...؟؟:11():

Shahryar
26-04-09, 15:39
ها...؟!!!
شهریار جان فکر کنم یادت رفته لینک بذاری...؟؟ "اینجا" منظورت کجاست...؟؟:11():

اون لینک را پیداش نمیکنم . نیازی نیست شما به CPU Spec CPU-Z توجه کنید تا اونجایی که من میدونم با تغییرات تعداد هسته و ... اولاً پردازنده به FX تبدیل نمیشه و یکی دیگه هم اینکه Quad Core نمینویسه ! :give_rose: ( به عبارتی Spec در CPU-Z تابع تعداد هسته و رشته نیست . )

مگر اینکه بتونه این دوست عزیزمون CPU-Z Validation بشه ...