بنده حقير اين روزها با مشكلي عجيب دست و پنجه نرم ميكنم:Love-ssa~! (1):
پاور بنده كه مستحضر هستيد 785 هست كه شرمنده روي شما بابت لطفي كه داشتيد و در اختيار من گذاشتيد
با سيستم جديد كه مدتي است درگير اوركلاك آن هستم مشكلاتي دارم كه در ذيل ذكر مي كنم قبلاً از اينكه وقت
گذارده و اين پست را مي خوانيد بسيار سپاسگذارم:
مشخصات سيستم جديد:
Core i7 920
Asus P6T
ATI 4870X2
3Gig KingSton 2000CL9
320GB+1TraByte
DVD Rom
8*12cm Fan :1. (27):
در هنگامي كه گزينه BCLK كه در سوكتهاي قديمي به FSB مشخص است را روي 215 ست ميكنم سيستم بيشتر وقتها مشكلي ندارد و لود مي شود اما بعضاً بعد از مدتي كه روشن است هنگ مي كند و رستارت مي شود ولي در شروع مجدد از پاور صداي جرقه بلند مي شود و سيستم دوباره رستارت مي گردد با توجه به اينكه از محافظ براي سيستم استفاده مي كنم اگر برق را قطع نكنم سيستم همچنان خاموش و روشن مي شود و روشن شدن با صداي جرقه پاور همراه است و صدا همانا و خاموش شدن مجدد همانا
اين مشكل به نظرم عجيب است با توجه به اينكه من براي توان مورد نياز سيستم بارها چك كردم اما نهايت ماكزيمم توان مصرفي به 700 وات رسيده چه دليلي براي اينكار وجود دارد
صداي جرقه پاور از كجاست؟ (داخل پاور صداي جرقه مياد ولي چيزي معلوم نمي شود)
با تشكر وحيد
MVP
19-01-10, 20:26
سلام مهندس
یک سوال داشتم خدمتتون
یک کیس مگنوم 2 خریداری کردم سوالم اینه که زیر پاور دوتا پلاستیک که فکر کنم ضربه گیر باشه داخل کیس هست
میخوام بدونم اولا دوتا باید باشه یا 4 تا ؟ چون زیر پاور 4 تا حالت مربع باسه گذاشتن این ضربه گیرها هست
بعد اگر دوتا هست باید بصورت ضربدر گذاشته بشه یا به صورت دیگر
ممنون
3dsat
20-01-10, 18:20
آیا پنل جلو کیس Toilp plus رو میشه به جای پنل جلو کیس Magnum2 جا زد؟
( با هم تعویضشون کرد)
پیشاپیش از پاسخگویی شما سپاسگزارم .
J.Omrani
26-01-10, 16:25
به نام آنکه جانشین همه نداشتن هاست
با سلام خدمت جناب عمراني عزيز
بنده حقير اين روزها با مشكلي عجيب دست و پنجه نرم ميكنم
پاور بنده كه مستحضر هستيد 785 هست كه شرمنده روي شما بابت لطفي كه داشتيد و در اختيار من گذاشتيد
با سيستم جديد كه مدتي است درگير اوركلاك آن هستم مشكلاتي دارم كه در ذيل ذكر مي كنم قبلاً از اينكه وقت
گذارده و اين پست را مي خوانيد بسيار سپاسگذارم:
مشخصات سيستم جديد:
Core i7 920
Asus P6T
ATI 4870X2
3Gig KingSton 2000CL9
320GB+1TraByte
DVD Rom
8*12cm Fan
در هنگامي كه گزينه BCLK كه در سوكتهاي قديمي به FSB مشخص است را روي 215 ست ميكنم سيستم بيشتر وقتها مشكلي ندارد و لود مي شود اما بعضاً بعد از مدتي كه روشن است هنگ مي كند و رستارت مي شود ولي در شروع مجدد از پاور صداي جرقه بلند مي شود و سيستم دوباره رستارت مي گردد با توجه به اينكه از محافظ براي سيستم استفاده مي كنم اگر برق را قطع نكنم سيستم همچنان خاموش و روشن مي شود و روشن شدن با صداي جرقه پاور همراه است و صدا همانا و خاموش شدن مجدد همانا
اين مشكل به نظرم عجيب است با توجه به اينكه من براي توان مورد نياز سيستم بارها چك كردم اما نهايت ماكزيمم توان مصرفي به 700 وات رسيده چه دليلي براي اينكار وجود دارد
صداي جرقه پاور از كجاست؟ (داخل پاور صداي جرقه مياد ولي چيزي معلوم نمي شود)
با تشكر وحيد
وحید جان؛
سلام،
احتمالا در سیستم شما موردی به وجود می اید که منجر به تداخل عملکرد پروتکشن های OCP و SCP پاور می شود. سعی کنید که از تکرار این شرایط جلوگیری فرمایید . پاور شما مشکلی ندارد ولی اگر مایل بودید یک نمونه دیگر برایتان ارسال خواهم کرد تا با مدل پاور خود تعویض فرمایید و نتایج را مشاهده نمایید. ضمن اینکه در صورت امکان، محافظ برق را از ورودی این پاور حذف نمایید. این پاورها خودشان دارای تمامی پروتکشن های ورودی-خروجی مثل OVP, UVP می باشند که ممکن است با شرایط کاری محافظ برق شما تداخل پیدا کنند.
سلام مهندس
یک سوال داشتم خدمتتون
یک کیس مگنوم 2 خریداری کردم سوالم اینه که زیر پاور دوتا پلاستیک که فکر کنم ضربه گیر باشه داخل کیس هست
میخوام بدونم اولا دوتا باید باشه یا 4 تا ؟ چون زیر پاور 4 تا حالت مربع باسه گذاشتن این ضربه گیرها هست
بعد اگر دوتا هست باید بصورت ضربدر گذاشته بشه یا به صورت دیگر
ممنون
دوست خوب من؛
سلام،
این دو پایه را فقط در قسمت متمایل به وسط کیس نصب فرمایید. چرا که از سمت سینی پشت کیس، پاور توسط چهار عدد پیچ ، کاملا مهار شده است.
Only the registered members can see the link
و انشاا.. در سری بعدی تولید این کیس ها ، تمامی این قطعات جانبی برروی کیس نصب خواهند شد.
آیا پنل جلو کیس Toilp plus رو میشه به جای پنل جلو کیس Magnum2 جا زد؟
( با هم تعویضشون کرد)
پیشاپیش از پاسخگویی شما سپاسگزارم .
دوست خوب من؛
سلام،
بله ، پنل Tolip قابل نصب برروی اسکلت Magnum2 می باشد.
با تقدیم احترام
am2
26-01-10, 19:15
سلام آقای عمرانی
یه سئوال
تو کاتولوگ ها و بروشورهای محصولات گرین تعداد کابل های 15 پین ساتا رو برای پاور های 530 چهار عدد نوشته در حالی دوتا بیشتر نداره
من فکر میکنم این برای این مدل پاور یک عیب بزرگ میباشد از طرفی تعداد 4 پین IDE هشت عدد میباشد که اصلا مصرفی ندارد
استفاده از مبدل رو شما توصیه میکنید
masoomiyat
26-01-10, 20:42
جناب عمراني كمي در مورد اين كيسي كه عكسش رو در امضاتون گذاشتيد توضيح ميديد؟
در كدوم كلاس هست و مشخصات؟
ViViD
26-01-10, 21:30
متشکرم جناب عمرانی عزیز
من پاور رو از محافظ جدا کردم و اون مشکلی که داشتم رو فعلاً مشاهده نکردم
آخر هفته تست میزنم و ایشالله که دیگه مشکلی پیش نیاید
با تشکر وحید
arash79
26-01-10, 23:04
با عرض سلام و خسته نباشيد.
جناب عمراني ميخواستم بدونم آيا كيس 6C60 از چرخه توليد خارج شده؟ (چون داخل سايت نيست) اگر جواب مثبته و به تازگي توليدش قطع شده آيا امكانش هست كه هنوز بعضي از نمايندگان موجود داشته باشند؟
omidhix
27-01-10, 17:53
سلام
منم مشکل وحید جان رو دارم پاور من 780 هستش در مسیرش هم محافظ نیست :1. (28):
فکر کنم از برق منطقه باشه :cry:
mamehdi
28-01-10, 12:38
با سلام جناب آقاي مهندس عمراني
من يك پاور 380A دارم كه بعد از 2 سال كاركرد امدم با فشار باد تميزش كردم بعد از اتصال كابل برق به پشت پاور ديگه سيستم روشن نشد كه نشد و يك صداي سوت از داخل پاور شنيده ميشود آيا كلا باورها با فشار باد مرخص ميشوند اگر جواب مثبت است پس چگونه پاورها را بايد تميز كرد با تشكر
am2
28-01-10, 16:48
من يك پاور 380A دارم كه بعد از 2 سال كاركرد امدم با فشار باد تميزش كردم بعد از اتصال كابل برق به پشت پاور ديگه سيستم روشن نشد كه نشد و يك صداي سوت از داخل پاور شنيده ميشود آيا كلا باورها با فشار باد مرخص ميشوند اگر جواب مثبت است پس چگونه پاورها را بايد تميز كرد با تشكر
حتما فشار باد خیلی زیاد بوده و باعث صدمه دیدن یکی از قطعات شده معمولا کمپرسورهای باد 6 تا 7 بار فشار دارند اگه با این فشار باد گرفته باشی خوب میتون از این اتفاقات بیفته یا پایه یکی از قطعات لوز شده باشه
من خودم هزاران بار این کار رو انجام دادم و تا به الان این اتفاق نیفتاده بهتر ببری مرکز خدمات گرین تا دقیقا بگن چه اتفاقی افتاده
نگران نباش گرین پشتیبان مصرف کننده هست
RaFa
28-01-10, 17:41
مهندس عمرانی سلام
میخواستم یه پاور بگیرم برای یکی از دوستان .یه سیستم داره که حدود2.5 براش در میاد
قیمت های پاورهای زیر رو اگه ممکنه لطف بفرمایید و اگه بخواهیم از شما به عنوان نماینده معتبر گرین خرید کنیم به چه صورت اقدام کنیم بنده هم در شهرستانم.
نام نمایندگی شما چیه"؟ ایا جنابعالی نماینده مستقیم شرکت اینده سیما هستید؟
GP 885P
GP 1030P
GP1235P
در ضمن توان واقعی هر یک از پاورها چقدر است صرف از نظر از عدد اسمی مندرج در روی ان.
ممنون از لطف شما.
am2
28-01-10, 19:55
مهندس عمرانی سلام
میخواستم یه پاور بگیرم برای یکی از دوستان .یه سیستم داره که حدود2.5 براش در میاد
قیمت های پاورهای زیر رو اگه ممکنه لطف بفرمایید و اگه بخواهیم از شما به عنوان نماینده معتبر گرین خرید کنیم به چه صورت اقدام کنیم بنده هم در شهرستانم.
نام نمایندگی شما چیه"؟ ایا جنابعالی نماینده مستقیم شرکت اینده سیما هستید؟
GP 885P
GP 1030P
GP1235P
در ضمن توان واقعی هر یک از پاورها چقدر است صرف از نظر از عدد اسمی مندرج در روی ان.
ممنون از لطف شما.
دوست من جناب آقای عمرانی مدیر بخش تحقیق و توسعه گرین هستند
و مسئول خدمات پس از فروش نیز هستند
پس با این تفاصیل ایشون نماینده نیستند بهتر بگم خود گرین هستند
GP 885P این پاور 885 وات توان حقیقی و مستمر داره که از این مقدار 780 واتش در شاخه 12 ولت هست قیمت حدود 150
GP 1035P این پاور 1035 وات توان حقیقی و مستمر داره که از این مقدار 960 واتش در شاخه 12 ولت هست قیمت حدود 178
GP1235P این پاور 1235وات توان حقیقی و مستمر داره که از این مقدار 1080 واتش در شاخه 12 ولت هست قیمت حدود 199
mohammad1985
28-01-10, 20:03
جناب عمرانی مدیر بخش تحقیق و توسعه شرکت گرین هستن .
لیست نمایندگیهای گرین در ساین شرکت به نشانی : Only the registered members can see the link موجود هست .
توان واقعی پاورهای ذکر شده همان توانی هست که روی اونها ذکر شده که به ترتیب 885 1030 و 1235 وات هست که قادرند واتاژ بالاتری رو برای مدت محدود تحمل کنن .
J.Omrani
30-01-10, 12:38
سلام آقای عمرانی
یه سئوال
تو کاتولوگ ها و بروشورهای محصولات گرین تعداد کابل های 15 پین ساتا رو برای پاور های 530 چهار عدد نوشته در حالی دوتا بیشتر نداره
من فکر میکنم این برای این مدل پاور یک عیب بزرگ میباشد از طرفی تعداد 4 پین IDE هشت عدد میباشد که اصلا مصرفی ندارد
استفاده از مبدل رو شما توصیه میکنید
دوست خوب من؛
سلام،
ابتدا از تذکر شما سپاسگزارم. پاور GP480A, GP530AB حداقل در طی یک سال اخیر به همراه چهار کانکتور SATA و چهار کانکتور IDE عرضه شده اند ولی ممکن است در برخی کاتالوگ ها ، مشخصات جدید ذکر نشده باشد. حتما پیگیری خواهم نمود.
جناب عمراني كمي در مورد اين كيسي كه عكسش رو در امضاتون گذاشتيد توضيح ميديد؟
در كدوم كلاس هست و مشخصات؟
دوست خوب من؛
سلام،
نام این مدل کیس جدید "FUSION" است و انشاا.. به زودی مشخصات کامل آن معرفی خواهد شد.
با عرض سلام و خسته نباشيد.
جناب عمراني ميخواستم بدونم آيا كيس 6C60 از چرخه توليد خارج شده؟ (چون داخل سايت نيست) اگر جواب مثبته و به تازگي توليدش قطع شده آيا امكانش هست كه هنوز بعضي از نمايندگان موجود داشته باشند؟
دوست خوب من؛
سلام،
این مدل کیس تقریبا یک سال پیش از چرخه محصولات گرین خارج شده است. لذا احتمالا در نمایندگی ها نیز موجود نمی باشد.
سلام
منم مشکل وحید جان رو دارم پاور من 780 هستش در مسیرش هم محافظ نیست
فکر کنم از برق منطقه باشه
دوست خوب من؛
سلام،
به صورت کلی دو عامل برای این موضوع وجود دارد و تقریبا برای همگی پاورهای مطرح ممکن است اتفاق بیفتد.
- مشکلات برق شهری و لرزش سلف های مدار PFC
- مصرف بیش از حد از یک شاخه خاص و لرزش سلف های خروجی (لطفا پست شماره 7 (Only the registered members can see the link)این تاپیک را مطالعه فرمایید.)
دوست خوب من؛
سلام،
همیشه به یاد داشته باشید که برای تمیز نمودن هر نوع فن، یا آن را از مدار خارج نمایید (سیم آن را جدا فرمایید) و یا اینکه مانع چرخیدن آن در هنگان بادگرفتن شوید.(با کمک یک وسیله ، پره های آن را نگاه دارید و مانع چرخش آن شوید).
برای رفع مشکل فعلی، می توانید از خدمات گارانتی گرین استفاده فرمایید. (آدرس: خیابان سمیه، بین قرنی و ویلا، جنب دادگاه شهید بهشتی، پلاک 215)
با تقدیم احترام
amir.45
30-01-10, 15:01
اقا عمرانی اخه این چه گارانتییه واسه گرین گذاشتید!!!!!!!!!!!!
دوستم یه 580 وات اورده بود واسه گرین بعد سه روز معطلی دوباره رفته همون پاور خراب رو بهش دادن!!!!!!
پیگیری شود لطفا!!!:gasp:
mohammad1985
30-01-10, 15:48
خوب اون دوستتون هموجا نمی تونست بپرسه چرا ؟! اومدید اینجا اعلام می کنید ؟ یا با تانک از روی پاور رد شدید انتظار داشتید درستش کنن ؟ :1. (27):
AMD>INTEL
30-01-10, 16:11
فکر نمیکنم قصدی در کار بوده که چنین برخوردی بشه . یک سوال پرسیدن که در صورت لزوم مهندس پاسخ میدهند . یکی از کارهای qc تست محصوصل زمانی که به دست مشتری میرسه . این مشکل ممکنه برای هر شرکتی اتفاق بیوفته و قابل حل هست .
mohammad1985
30-01-10, 17:53
بهادر جان می دونم منظوری نداشتند ! منتها حتما زمانی که دوستشون به شرکت مراجعه کرده بودن حتما قبل از تحویل بهشون دلیل عدم تعمییر یا عدم شرایط استفاده از گارانتی رو گفتن !
amir.45
30-01-10, 18:14
نه خیر!پاور رو بهش گفتن تعمییر کردیم اورده خونه دیده خرابه هنوز!
در ضمن:ما که تانک نداریم از رو پاور رد شیم!!!!!!!!!
J.Omrani
30-01-10, 18:39
اقا عمرانی اخه این چه گارانتییه واسه گرین گذاشتید!!!!!!!!!!!!
دوستم یه 580 وات اورده بود واسه گرین بعد سه روز معطلی دوباره رفته همون پاور خراب رو بهش دادن!!!!!!
پیگیری شود لطفا!!!
دوست خوب من؛
سلام،
ابتدا از بابت مشکل پیش امده از شما عذرخواهی می کنم. اما برای پیگیری موضوع، نیاز به نام دوست شما و یا شماره سریال پاور مورد اشاره و یا شماره قبض مربوطه دارم. لطفا در اولین فرصت برایم PM فرمایید.
لازم به ذکر است که از روز چهارشنبه هفته گذشته، فقط یک عدد پاور 580 به گارانتی مراجعه شده است که مربوط به یک شرکت است و تحویل داده شده است.
مطمئنا نتیجه بررسی در همین تاپیک اعلام خواهد شد و اگر مقصر گارانتی ما باشد، پاور شما با یک مدل بالاتر (بدون هزینه) تعویض خواهد شد.
با تقدیم احترام
lorn
30-01-10, 19:40
مهندس عمرانی
در مورد فن corecontacte ایا این محص.ل شما گارانتی هم داره
بیشتر منظورم فن و مدار تنظم دورش هست
در ضمن اگه قطعه ی رو بخوایم بصورت جدا تهیه کنیم میسر هست یا نه ؟
J.Naderiii
31-01-10, 09:31
سلام
میخواستم بدونم این کیس Dragon کی به بازار میاد.
با سپاس فراوان
JEskandari
31-01-10, 12:10
منم همین سوال را برای کیس دراگون داشتم راستی اگر به دفترتون مراجعه کنیم شما فن اضافه برای اون هم میفروشین ؟
بعدش ایا اون کیس fusion که توی امضای شماست از لحاظ جاداری در حد و اندازه این کیس دراگون هست؟
با تشکر
AMD>INTEL
31-01-10, 12:32
ممنون از مهندس که مثل همیشه که به کاربران و کلا مشتریان که به گارانتی مراجعه میکنند با صبر و حوصله برخورد میکنند . به خاطر همین گفتم که محمد جان صبر کنید که مهندس خودشون رسیدگی کنند .
باز ممنون از دقت نظر مهندس عمرانی عزیز
RaFa
31-01-10, 16:38
اقای عمرانی
بنده به یک پاور1235p نیاز دارم جهت یکی از دوستان.
به چه صورت می تونم خرید کنم و لطفا قیمت نهایی رو اعلام فرمایید.
ممنون
arash79
31-01-10, 17:07
اقای عمرانی
بنده به یک پاور1235p نیاز دارم جهت یکی از دوستان.
به چه صورت می تونم خرید کنم و لطفا قیمت نهایی رو اعلام فرمایید.
ممنون
اگر قصد خريد از طريق اينترنت رو داريد تاجايي كه يادمه مهندس گفته بودن كه بايد به Only the registered members can see the link مراجعه كنيد. اگر قصد خريد حضوري داريد بايد تشريف ببريد به آدرس يكي از نمايندگيهاي گرين.(آدرس نمايندگيها در سايت شركت موجود است)
RaFa
01-02-10, 05:05
اگر قصد خريد از طريق اينترنت رو داريد تاجايي كه يادمه مهندس گفته بودن كه بايد به Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link) مراجعه كنيد. اگر قصد خريد حضوري داريد بايد تشريف ببريد به آدرس يكي از نمايندگيهاي گرين.(آدرس نمايندگيها در سايت شركت موجود است)
بنده میخوام حضوری بخرم
ادرس نمایندگی شرکت کجاست؟
am2
01-02-10, 07:47
بنده میخوام حضوری بخرم
ادرس نمایندگی شرکت کجاست؟
اگه تهران هستید
میدان ولیعصر . مجتمع کامپیوتری ایران طبقه دوم نمایندگی گرین
در ضمن اکثر فروشگاه ها دارند
J.Omrani
02-02-10, 12:36
مهندس عمرانی
در مورد فن corecontacte ایا این محصول شما گارانتی هم داره
بیشتر منظورم فن و مدار تنظم دورش هست
در ضمن اگه قطعه ی رو بخوایم بصورت جدا تهیه کنیم میسر هست یا نه ؟
دوست خوب من؛
سلام،
کلیه کولرهای گرین دارای یک سال گارانتی فن و ادوات جانبی (مثل کنترلر سرعت فن) می باشند.
لازم به ذکر است که ابزارآلات جانبی این کولرها (مثل پایه ها ، فن ، کنترلر ، خمیر و ...) مطابق با بالاترین امکانات کمپانی سازنده این محصولات و به صورت کامل همراه محصول عرضه می شوند تا نیاز به تهیه مجزای آن نداشته باشید.
سلام
میخواستم بدونم این کیس Dragon کی به بازار میاد.
با سپاس فراوان
دوست خوب من؛
سلام،
کیس Dragon از امروز و با قیمت مصرف کننده 84.000 تومان عرضه شده است.
منم همین سوال را برای کیس دراگون داشتم راستی اگر به دفترتون مراجعه کنیم شما فن اضافه برای اون هم میفروشین ؟
بعدش ایا اون کیس fusion که توی امضای شماست از لحاظ جاداری در حد و اندازه این کیس دراگون هست؟
با تشکر
دوست خوب من؛
سلام،
- کیس Dragon دارای یک فن 14 در جلو و یک فن 12 در پشت است که هر دو فن نصب شده Double Ball Bearing می باشند. همچنین دارای قابلیت نصب دو عدد فن 14 برروی سقف می باشد . گرین قصد داشت که این فن ها را به صورت جداگانه از Lian Li خرید و به بازار عرضه نماید (به صورت Optional). اما به دلیل قیمت بالای فن 14 این کمپانی ، آنگاه قیمت تمام شده کیس Dragon به همراه این دو فن 14 مجزا، معادل قیمت کیس Infinity می شد. در حالی که کیس Infinity علاوه بر داشتن هر چهار عدد فن 14 و 12 ، دارای کاور بغل شیشه ای نیز بود!
اما اگر شما قصد نصب فن 12 (سایز متداول بازار) داشته باشید، می توانید به وسیله بست کمربندی اقدام به نصب این سایز فن برروی سقف کیس Dragon نمایید و از نظر ظاهری هم ، این فن ها پشت پنل کاور سقف قرار خواهد گرفت و ترکیب ظاهری کیس را حفظ خواهد نمود.
- کیس Fusion دارای ابعاد کوچک تری نسبت به Dragon است و انشاا.. از اوایل سال 89 عرضه خواهد شد.
این کیس دارای ظاهری بسیار زیبا و جذاب است. گزیده ای از امکانات کیس FUSION به شرح ذیل است:
- پکیج کامل ابزار نصب سریع (غیر از اسلات های پشت) بسیار زیبا با ترکیب رنگ های جذاب
- فیلتر قابل شستشو در کلیه قسمت های ورودی هوا
- صفحه نمایشگر LCD برای کنترل دما
- یک فن 12cm قرمز در جلو (به همراه دریچه مجزا با قابلیت باز شدن درب شیشه ای جلو!)
- یک فن 25cm قرمز در کاور بغل به همراه فیلتر غبار (یا دارای قابلیت نصب چهار عدد فن 12 سانتی متری برروی درب کاور بغل)
- یک عدد فن 12cm قرمز برروی سقف
- یک فن 12cm در سینی پشت
- دارای قابلیت نصب یک عدد فن 12cm در پایین کیس
- دارای چهار عدد پورت USB2.0 و E-SATA و HD/AC-97 Audio و IEEE-1394
- دارای قابلیت کابل کشی از فضای پشت سینی مادربرد
- دارای قابلیت نصب کارتهای HD5870 و GTX280 و... (به غیر از HD5970)
و... با قیمت مصرف کننده در حدود 95.000 تومان
با تقدیم احترام
gazaleh123
13-02-10, 00:51
با سلام میخواهم یک کیس عالی و بی صدا از محصولات گرین بخرم اما بین این چند مدل موندم که کدوم مدل بهترین است
اینفینتی - گالکسی - تونیک 3 - دراگون به نظر شما کدامیک از این کیسها بهترین هست برای خرید چون هر کدام
یک ویژگی دارد و انتخاب را مشکل میکند . متشکرم
amir.45
13-02-10, 00:53
infinity بهتره!در ضمن اون 3تا کیس بالا بجز dragon قدیمی شدن!!!!!!!!!!
JEskandari
13-02-10, 09:37
با سلام میخواهم یک کیس عالی و بی صدا از محصولات گرین بخرم اما بین این چند مدل موندم که کدوم مدل بهترین است
اینفینتی - گالکسی - تونیک 3 - دراگون به نظر شما کدامیک از این کیسها بهترین هست برای خرید چون هر کدام
یک ویژگی دارد و انتخاب را مشکل میکند . متشکرم
من به شخصه دراگون را ترجیح میدم چون نگهداری از اون پنل آکریلیک Infinity دردسر خاص خودش راداره .
اما جریان هوا توی Infinity بهتر از دراگون هستش.
در ضمن اون کیسهای تونیک 3 و گالاکسی درست محصولات قدیمیتر هستند ولی اینکه بگوییم از دور خارج شده اند یک ذره بی انصافیه . و میشه گفت از بیش از 80-90 درصد کیسهایی که الان در بازار به فروش میرسد بهتر هستند.
esyoo
15-02-10, 13:52
سلام دوستان
من قصد خرید پاور خوب برای این مشخصات دارم:
q9550 سی پیو
4 گیگ دی دی آر3 ژل
یک گرافیک ati سری 5
4 تا هارد سگیت 500 که رید شدن
یک دی ویدی رایتر سامسونگ
یک تیوی کارت
2 تا خروجی esata
مادر برد گیگا p45t_ud3lr
2 تا فن 12 ولت
از تمام پورت های usb استفاده میشه
یک دونه کولینگ PCCOOLER 1216X
حالا ]چند سوال برام پیش آمده
من الان برای این قطعات از پاور 380 گرین استفاده میکنم.الان برای قطعات ضرر داره؟
بعد از بستن پاور جدید ممکنه برای قطعات مشکل پیش بیاد؟
نیاز هست بایوس رو دوباره آپدیت کنم؟
داخل تنظیمات بایوس یک حات 32بیت و 64بیت داشت برای پاور این برای چی هست؟(به ویندوز ها ازتباط داره؟)
نظر خودم این هست POWER GREEN GP685B (Only the registered members can see the link)
ممنون از توجه شما
am2
15-02-10, 15:53
سلام دوستان
من قصد خرید پاور خوب برای این مشخصات دارم:
q9550 سی پیو
4 گیگ دی دی آر3 ژل
یک گرافیک ati سری 5
4 تا هارد سگیت 500 که رید شدن
یک دی ویدی رایتر سامسونگ
یک تیوی کارت
2 تا خروجی esata
مادر برد گیگا p45t_ud3lr
2 تا فن 12 ولت
از تمام پورت های usb استفاده میشه
یک دونه کولینگ PCCOOLER 1216X
حالا ]چند سوال برام پیش آمده
من الان برای این قطعات از پاور 380 گرین استفاده میکنم.الان برای قطعات ضرر داره؟
بعد از بستن پاور جدید ممکنه برای قطعات مشکل پیش بیاد؟
نیاز هست بایوس رو دوباره آپدیت کنم؟
داخل تنظیمات بایوس یک حات 32بیت و 64بیت داشت برای پاور این برای چی هست؟(به ویندوز ها ازتباط داره؟)
نظر خودم این هست POWER GREEN GP685B (Only the registered members can see the link)
ممنون از توجه شما
خوب معلومه بار زیادی رو پاورت هست هرچه زودتر عوضش کن
حدودا سیستم شما 650 وات توان مصرفی داره
بیشترین ضرر متوجه پاور هست بله ممکنه برای قطعات مشکل بیاد
به نظر من هم 685 کافیه
هیچ دلیلی نداره بعد از بستن پاور برای سیستم شما مشکل بیاد از همه مهمتر تازه سیستمت یه نفسی میکشه
آبدیت بایوس لازم نیست
omidt
15-02-10, 19:57
سلام
تفاوت فن mounted با فن optional که در کیس MAGNUME 2 به کار رفته چیست؟
درضمن در این کیس چند عدد فن به کار رفته
am2
15-02-10, 22:15
سلام
تفاوت فن mounted با فن optional که در کیس MAGNUME 2 به کار رفته چیست؟
درضمن در این کیس چند عدد فن به کار رفته
mounted یعنی فنی که نصب شده و همه کیس ها دارند
optional یعنی اختیاریه جاش هست و میتونی نصب کنی
مگنوم 2 هم دوتا فن 12 سانتی نصب شده داره در پشت و بالا داره
و میتونی بعد از خرید میتونی یه دونه قسمت جلو و 3 تا هم روی درب بغل نصب کنی
omidt
16-02-10, 09:27
mounted یعنی فنی که نصب شده و همه کیس ها دارند
optional یعنی اختیاریه جاش هست و میتونی نصب کنی
مگنوم 2 هم دوتا فن 12 سانتی نصب شده داره در پشت و بالا داره
و میتونی بعد از خرید میتونی یه دونه قسمت جلو و 3 تا هم روی درب بغل نصب کنی
قیمتش چنده منظورم از همون 12 سانتی هایی که رو خود کیس هست همون مارک من هدفمم از تعویض کیس تنها بیصدا کار کردن فنهای داخلی نصب شده بر روی کیس هست و کیس الانم مشکلی از لحاظ گرما نداره ولی شب ها موقع دانلود آفلاین خیلی پر سرو صدا هست به طوری که نمیشه خوابید فن های این کیس بی صداست دیگه....
am2
16-02-10, 17:14
قیمتش چنده منظورم از همون 12 سانتی هایی که رو خود کیس هست همون مارک من هدفمم از تعویض کیس تنها بیصدا کار کردن فنهای داخلی نصب شده بر روی کیس هست و کیس الانم مشکلی از لحاظ گرما نداره ولی شب ها موقع دانلود آفلاین خیلی پر سرو صدا هست به طوری که نمیشه خوابید فن های این کیس بی صداست دیگه....
نوع فن ها از نوع سایلنت هست و صدائی نداره
کلا مگنونم 2 از نظر بنده واقعا عالیه
شما چون مشکل گرما ندارید نیاز به اضافه کردن فن ندارید گرین طبق استاندار های پیش فرض فن های لازم و مورد نیاز را بر روی کیس نصب کرده
قیمت این کیس هم حدود ؟4 هست جای علامت سئوال میتونه اعداد 0-1-2-3 قرار بگیره ولی قیمت رسمی گرین 41 هست
omid_eng
20-02-10, 09:41
با سلام و عض خسته نباشید خدمت مهندس عمرانی. جناب مهندس با عرض معذرت کار شما شده دقیقا مثل بساز بفروشای ساختمان .این درست نیست که با سند سازی در یکسری از سایتهای فارسی و مجلات داخلی سعی در بهتر نشان دان این پاور کند.کیفیت در عمل است نه در تبلیغ .خازن های استفاده شده در پور هایی مثل acbel ژاپنی هستند در حالیکه خازنهای استفاده شده در گرین ب علت تحرین 100% چینی هستند من اینرا به شما قول میدهم بعد یک مدت ازچکار افتاده و بوی بدی از آنها متصاعد میگردد.در ضمن نمونه بارز این پاور های میتوان به 535a اشاره نمود که به قول خودتان خازن تنظیم ولتاژ شکسته شده بود حالا اگر سیستم برق دزدی کرده بود و مادر بورد و cpu سوخته بود حاظر به تعویض سیستم 1/5 میلیونی بنده بودید من که از خرید پاور گرین اصلا راضی نیستم چون 100 تا سیستم اسمبل کردم عین 100 تا هم صدا میداد .الان هم میگم پاور فقط acbel با عرض معذرت گرین کلاهبردار است.
AMD>INTEL
20-02-10, 09:53
دوست من اگر دلیلی دارید بفرمائید با توهین و تهمت کلاه برداری چیزی رو نمیشه ثابت کرد . به خاطر همین فکر میکنم با آرامش بیشتری میتونید نتیجه بهتری بگیرید
mohammad1985
20-02-10, 12:21
با سلام و عرض خسته نباشید خدمت مهندس عمرانی. جناب مهندس با عرض معذرت کار شما شده دقیقا مثل بساز بفروشای ساختمان .این درست نیست که با سند سازی در یکسری از سایتهای فارسی و مجلات داخلی سعی در بهتر نشان دان این پاور کنید.کیفیت در عمل است نه در تبلیغ .خازن های استفاده شده در پاور هایی مثل acbel ژاپنی هستند در حالیکه خازنهای استفاده شده در گرین به علت تحریم 100% چینی هستند من اینرا به شما قول میدهم بعد یک مدت از کار افتاده و بوی بدی از آنها متصاعد میگردد.در ضمن نمونه بارز این پاور های میتوان به 535a اشاره نمود که به قول خودتان خازن تنظیم ولتاژ شکسته شده بود حالا اگر سیستم برق دزدی کرده بود و مادر بورد و cpu سوخته بود حاظر به تعویض سیستم 1/5 میلیونی بنده بودید من که از خرید پاور گرین اصلا راضی نیستم چون 100 تا سیستم اسمبل کردم عین 100 تا هم صدا میداد .الان هم میگم پاور فقط acbel با عرض معذرت گرین کلاهبردار است.
دوست عزیز پاورهای گرین در ایران تولید نمیشه ! که خازن نفروشن بهش ! اکثرا تولید کمپانی سون تیم هستن .
اما در مورد سند سازی !!! این یک ادعای بی پشتوانه از طرف شماست که باید اون رو ثابت کنید ! و اگر هم شک دارید به تستها میتونید به دفتر شرکت مراجعه کنید تا خود مهندس براتون تست کنن .
ای سی بل تنها پاور خوب نیست ! و مارکهای خوب دیگه هم هست مثل کولر مستر ترمالتک و ...
در ضمن میشه مشخصات سیستم 1.5 میلیونی خودتون رو بفرمایید و میزان مصرفش رو مشخص کنید که ببینیم آیا پاور 535 وات مناسب شما بوده یا خیر ؟
J.Omrani
20-02-10, 17:52
با سلام و عض خسته نباشید خدمت مهندس عمرانی. جناب مهندس با عرض معذرت کار شما شده دقیقا مثل بساز بفروشای ساختمان .این درست نیست که با سند سازی در یکسری از سایتهای فارسی و مجلات داخلی سعی در بهتر نشان دان این پاور کند.کیفیت در عمل است نه در تبلیغ .خازن های استفاده شده در پور هایی مثل acbel ژاپنی هستند در حالیکه خازنهای استفاده شده در گرین ب علت تحرین 100% چینی هستند من اینرا به شما قول میدهم بعد یک مدت ازچکار افتاده و بوی بدی از آنها متصاعد میگردد.در ضمن نمونه بارز این پاور های میتوان به 535a اشاره نمود که به قول خودتان خازن تنظیم ولتاژ شکسته شده بود حالا اگر سیستم برق دزدی کرده بود و مادر بورد و cpu سوخته بود حاظر به تعویض سیستم 1/5 میلیونی بنده بودید من که از خرید پاور گرین اصلا راضی نیستم چون 100 تا سیستم اسمبل کردم عین 100 تا هم صدا میداد .الان هم میگم پاور فقط acbel با عرض معذرت گرین کلاهبردار است.
دوست خوب من؛
سلام،
"ابتدا از کلیه دوستان عزیزم که در طی مدت غیبت بنده در این تالار محترم، اقدام به پاسخگویی نمودند، صمیمانه تشکر و قدردانی می کنم."
در بازار حرفه ای سخت افزار ایران ، چندین سطح فکری قابل احترام وجود دارد که نظرات دو گروه بیشتر نمود پیدا کرده است.
گروه اول، گروهی هستند که با تحقیق و بررسی در پی قطعات و برندهایی هستند، که بهترین کاراآیی را نسبت به قیمت داشته باشند.
گروه دوم، گروهی هستند که صرفا برند باز هستند و ایشان نام برند را در انتخاب قطعه مورد نظرشان ، مهمترین ملاک و شناسه قرار می دهند. قطعا ایشان نیز تحقیقات و بررسی های زیادی در این زمینه انجام داده اند و به همین دلیل وقتی در مورد برند خاصی به نتیجه می رسند، یک صمیمت قلبی با آن پیدا می کنند که کاملا قابل احترام است.
ولی متاسفانه یا خوشبختانه اغلب ما ایرانیان ، دارای افراط و تفریط در عقایدمان هستیم. (مثل خود بنده) و این افراط و تفریط ممکن است در برخی اظهار نظرهایمان تاثیر گذار باشد و حتی متاسفانه ممکن است اینگونه اظهار نظرات ما جنبه به اوج رساندن یا تخریب به خود بگیرد.
بنده تصور می کنم که شما دوست عزیز نیز ، طبق تحقیقات خوب و قابل احترامتان، به این نتیجه رسیده اید که برند AcBel در مورد پاور، یک برند بدون رقیب و خوب است. اما این نیت پاک شما، منجر به گمانه زنی منفی در مورد یک برند دیگر شده است که باز هم قابل احترام است. اما ایا بهتر نیست که در این مورد کمی تحقیق بیشتر نماییم. مثلا بهتر بود سوال می فرمودید که خازنهای پاور گرین متعلق به چه شرکتی است؟ یا موارد دیگر
شاید شما جدیدا اقدام به خرید پاور گرین نکرده باشید. چرا که ما به دلیل اینگونه واکنش های منفی بازار (مثلا عنوان می شد که خازن پاورهای گرین متعلق به فلان کشور است و یا از لاله زار تهیه می شود ... قابل توجه نیمای عزیز و معین عزیز :cool: ) اقدام به تعبیه یک برگه در مورد مشخصات فنی، قطعات داخلی و... پاورها در درون جعبه های پاور نموده ایم تا به رویت تمامی خریدارن محترم برسد.
در نهایت اگر شما نسبت به هر نوع پاور گرین دارای سوء ظن هستید ، بنده با کمال میل در خدمت شما جهت پاسخگویی هستم.
آدرس: تهران، خیابان سمیه، بین قرنی و ویلا، جنب دادگاه شهید بهشتی، پلاک 215 طبقه همکف واحد تحقیق و توسعه گرین
و مطمئنا اگر با دلیل و مستند بنده را مجاب فرمودید که کیفیت خازنهای گرین در مقایسه با پاورهای هم رده از برندهای معروف بازار ،از کیفیت پایین تری برخوردار است، یک کیس چلنجر به ارزش تقریبی 360.000 تومان به شما (بابت قدردانی) تقدیم خواهم نمود.
در مورد پاور GP535A گرین:
لطفا ابتدا به لینک ذیل مراجعه و کالبدشکافی و مقایسه پاور GP535A را با پاور مشابه خود یعنی کولر مستر 650 وات را ملاحظه فرمایید: (هر دو پاور ساخت یک کمپانی ثالث می باشند)
در مورد از کار افتادن مدار کنترلر فن این پاور (فقط در سری اول) نیز باستحضار شما برسانم که اشکال مربوط به آسیب دیدگی یک دیود می شد نه یک خازن که البته با همکاری کمپانی سون تیم در سری های بعدی مرتفع گردید. ضمن اینکه گرین با یک فراخوان ، سرویس ویژه ای برای رفع این مشکل قرار داد و به بیش از 78% خریداران ناراضی سری اول این پاور، خدمات ویژه ای همچون تعویض پاور و یا تعویض دیود در نظر گرفت و به بیش از 41% خریداران ناراضی محترم، هزینه ایاب و ذهاب و یا ارسال پاور نیز پرداخت گردید.
و یک مثال ساده:
پاور GP535B گرین و پاور OCZ Fatal1ty 550W هر دو ساخت یک کمپانی ثالث هستند.
شاید باورش برای بسیاری از دوستان سخت باشد که...!
خازن ورودی پاور گرین ساخت ژاپن (Rubycon و یا Nippon Chemi-Con) ولی خازن ورودی پاور OCZ در برخی سری ها ساخت چین (TREC) و در برخی ساخت تایوان (TEAPO) است.
خازنهای خروجی پاور گرین ساخت تایوان (TEAPO) ولی خازنهای خروجی پاور OCZ در برخی سری ها ساخت چین (TREC) و در برخی سری ها ساخت تایوان (TEAPO) است.
لطفا به تصویر ذیل دقت فرمایید:
Only the registered members can see the link لینک خازنهای چینی پاور OCZ 550W
Only the registered members can see the link (لینک خازنهای تایوانی پاور OCZ 550W
یک مثال بدون شرح برای پاور AcBel:
با تقدیم احترام
amir.45
20-02-10, 19:01
سلام اقای مهندس عمرانی
قیمت پاور 535w گرین الان چنده؟
omid_eng
20-02-10, 19:12
دوستان عزیز خواهش میکنم به این تایپیک سر بزنید.آخه توی حمل یه دیود میشکنه 2 دیود میشکنه نه اصلا 100 دیود میشکنه نه دیودهای کل ایران؟!
omid_eng
20-02-10, 20:32
با سلام خدمت تمام اعضای محترم خواهش می کنم اینرا هم مطالعه فرمایید.
omid_eng
20-02-10, 20:43
از شما خواهش میکنم این یکی را هم بخوانید.
nima_hl
20-02-10, 21:39
دوستان عزیز خواهش میکنم به این تایپیک سر بزنید.آخه توی حمل یه دیود میشکنه 2 دیود میشکنه نه اصلا 100 دیود میشکنه نه دیودهای کل ایران؟!Only the registered members can see the link
سلام دوست گرامی
بنده هم مانند شما در اکثر موارد از پاور acbel استفاده میکنم و علاقه ویژهای به این برند دارم ولی در مورد پاورهای دیگه هم اندک تحقیقاتی داشتم
شما الان در این لینک یک مورد یا چند مورد در مورد این مشکل برخورد کردید از کجا اطمینان دارید که کل پاورهای ایران مشکل داشته ؟
متاسفانه ما ایرانیها زبان انتقاد خوبی داریم ولی موقع تشکر که میشه گمان میکنیم که هزینه محصول رو پرداخت کردیم و نیازی به قدر دانی نیست
شرکت گرین بخصوص در این ۲-۳ سال گذشته نشون داده که در مقابل کالای خود مسئولیت کامل رو پذیرا هست
حال بر فرض محال اگر تمام پاورها هم این مورد رو داشته باشه که نداره زمانی که حود مهندس این مشکل رو میپذیره و برای رفعش اقدام میکنه بنظرم جای تقدبر و قدر دانی داره
در مورد acbel بنده یک مشکل مشابه دارم که اگر خواستید در پرایوت کامل براتون نقل میکنم ولی به دلایلی که نمیخوام در محیط عمومی بیان بشه هیچ کس پاسخگو نیست
اما در خصوص این لینک که مربوط به سال 84 میشه
بنظر من شرکت گرین هم دو دوره فعالیت داره ، در دوره اول در حال جمع آوری تجربیات از بازار بود که حدود ۳ سال پیش این دوره تمام شد و در حال حاظر با استفاده کم نظیر از اون تجربیات به بهترین نحو داره به مشتریها خدمات میده ( ایکاش شرکتهای دیگه هم از آینده سیما الگو برداری کنند )
بنده هم با اینهمه ادعا که دارم هفته گذشته یک عدد cpu رو به دلیل وصل کردن pci-e به مادربرد ، به اون دنیا فرستادم :lol: و در یک لحظه به دلیل کم توجهی خودم نزدیک 200 هزار تومان ضرر کردم حالا بیام جار بزنم که تقصیر فلان مادربرد ساز و فلان پاور ساز بوده که سوکت ۶ پین pci-e به مادربرد میخوره ؟ ( بعد از این موضوع چندتا مین و پاور دیگه رو هم تست کردم ظاهرا این مشکل عمومیه . آقای مهندس عمرانی لطفا چک کنید ببینید میشه براش فکری کرد یه موقع باز خوابالو باشم باز دست گل به آب ندم :wink: )
Moein
22-02-10, 00:23
دوستان عزیز خواهش میکنم به این تایپیک سر بزنید.آخه توی حمل یه دیود میشکنه 2 دیود میشکنه نه اصلا 100 دیود میشکنه نه دیودهای کل ایران؟!Only the registered members can see the link
با سلام خدمت شما دوست عزیز
اینکه یک برند خوب یا بد باشه بهتره با صاحب نظران مرتبط باشه نه با من
اما در مورد اینکه چه اتفاق های احتمال رخ دادنش هست باید بگم من تعدادی کیس گرین تهیه کردم که متاسفانه تمامی انها دارای شاسی های کج یا پنل شکسته بود بعد که جویای ماجرا شدم هنگام تخلیه متاسفانه تعدادی کارگر بودن اطلاع کیس ها رو از روی وانت بار به پایین پرت می کرده و این موضوع باعث شکستن این کیس ها می شه حالا خسارت رو چه کسی متحمل میشه رو باید از شرکت اینده سیما سوال کرد پس خرابی در پاور هم می تونه عامل باشه
من هم در این مورد از اقای عمرانی سوال داشتم خوشحال می شم جواب من رو بدند
J.Omrani
22-02-10, 09:48
سلام اقای مهندس عمرانی
قیمت پاور 535w گرین الان چنده؟
دوست خوب من؛
سلام،
قیمت پاور GP535A در حدود 55.000 تومان و قیمت پاور GP535B در حدود 75.000 تومان است.
دوست خوب من؛
سلام،
آیا شما از حجم و تعداد فروش پاورهای گرین در سطح کل کشور خبر دارید؟ آیا می دانید در طی عمر 20 ماهه عرضه مدل پاور GP535A چه تعداد به فروش رسیده است؟
شاید منظور از امار و ارقام بنده در پست قبلی را درست متوجه نشده باشید. به همین دلیل یک مثال عددی برایتان قرار می دهم (این اعداد غیر قابل استناد می باشد)
- فرض کنیم که سفارش اول این مدل پاور به تعداد 2800 عدد بوده و 259 خریدار از این مشکل اعلام شکایت نمودند که به 202 نفر آنها سرویس ارائه شده و 83 نفر نیز هزینه ایاب ذهاب دریافت نموده اند. (57 نفر به دلایل مختلف تمایل به اخذ سرویس نداشته اند).
- فرض کنیم که گرین در طی 20 ماه توزیع این مدل پاور، بیش از 60K عدد از این مدل عرضه نموده باشد که درصد کل برگشتی این مدل به خدمات سرویس کمتر از 1.4% باشد.
همچنین در لینک مربوطه که شما قرار دادید، اگر زحمت رویت 4 صفحه ان را بکشید، 5 نفر از دوستان اعلام شکایت نمودند که فکر می کنم همگی این عزیزان به نوعی سرویس دریافت کرده باشند و نکته مهم در تمامی آنها ، زمان تهیه این محصول است که مربوط به همان سفارش اول این پاور می شد.
مشکل واقعی چیست؟
یکی از مشکلات اصلی گرین، حجم فروش نسبتا بالای محصولات آن است. این موضوع باعث می شود که تقریبا در همه جا دیده شود و کاملا طبیعی است که مشکلات آن نیز نسبتا بیشتر دیده شود. پس می بایست دقت بیشتری نسبت به سایر رقبای محترم خود در عرضه محصول داشته باشد. به همین دلیل است که طبق استاندارد متعارف در تمامی دنیا، شاهد فاصله زمانی حداقل سه ماهه بین سفارش اول هر کالای گرین از تامین کنندگانش تا سری سفارشات دوم همان کالا هستیم. تا درطی سه ماه اول، اقدام به اخذ مشکلات دیده نشده در تست های فنی نماییم و سپس با همکاری تامین کننده اقدام به اصلاح در سفارشات بعدی شود.
موضوع آسیب دیدگی این دیود نیز از همان دسته اشکالاتی بود که با تست های فنی قابل رویت نبود ولی پس از اخذ بازخورد، سریعا مرتفع گردید.
بنده نیز این موضوع را خودم در لینک ذیل باطلاع دوستانم رساندم:
اما خود شما با رویت تصویر ذیل، قضاوت فرمایید:
اگر شما دو کابل مودولار 6 پین داشته باشید که رنگ کانکتور یکی آبی (PCI-E) و رنگ کانکتور دیگری مشکی (SATA) باشد و بخواهید کانکتور مشکی SATA را به این پاور متصل فرمایید، کدام یک از دو کانکتور آبی یا مشکی بالا را انتخاب می فرمایید؟ (فرض کنیم که هیچ برچسبی هم برروی پاور نباشد! )
اما با تمام این اوصاف بنده یک متن در همان وبلاگ برای این دوست عزیز قرار دادم به شرح ذیل: لینک
(Only the registered members can see the link)
دوست خوب من؛
سلام،
این حقیر یک مسئولیت کوچک در شرکت GREEN دارم . از بابت اتفاق پیش آمده متاسفم و آمادگی خود را جهت برطرف نمودن خسارات ناشی از این مشکل اعلام می نمایم.
انتقاد صریح و گویای شما را کاملا به جا و منصفانه می دانم ، چرا که GREEN ادعا دارد ، با سایر رقبای ایرانی خود متفاوت است و بالطبع از شرکت GREEN انتظار بیشتری می رود که حداقل یک بروشور یا یک راهنما درون پاورهای خود قرار دهد. این پیشنهاد شما را در دستور کار قرار داده و به زودی آنرا اجرا خواهم نمود.
دوست من،
طبیعتا هیچ بدی ، بد مطلق و هیچ خوبی ، خوب مطلق نیست. خود انسان جائزالخطاست چه برسد به محصولی که توسط او تولید می گردد.
ما در ابتدای عرضه این مدل پاورها ( که البته مربوط به بیش از دو سال پیش بود و اکنون نزدیک به یک و نیم سال است که از دور تولید خارج شده است ) به بازار ، فکر می کردیم که تفاوت رنگ کانکتورهای خروجی مشابه و همچنین برچسب نوع استفاده از کانکتور ، می تواند برای مصرف کننده عزیز ایرانی که به ما منت گزارده و به محصولاتمان اطمینان کرده و این مدل را خریداری نموده ، کافی و گویا باشد. ولی پس از یک ماه اول عرضه ، متوجه شدیم که اینطور نیست!
چرا که همه ما و حتی خود من ، به دلیل شوق اولیه خرید و استفاده سریع از محصول خریداری شده ، معمولا توجه کمتری به موارد استثنایی و جدیدی که ممکن است این محصول جدیدا خریداری شده داشته باشد ، داریم. نا گفته پیداست که رنگ کانکتور آبی با رنگ کانکتور مشکی کاملا متفاوت است ، ولی این شوق اولیه خرید بوده که باعث شده شمایی که شاید تجربه اسمبلینگ سیستمتان ده برابر من حقیر باشد ، به این تفاوت رنگ توجه خاصی نداشته باشید. قطعا وجود هشدارهای متعدد و یا بروشور ویژه ، می توانست درصد به وجود آمدن این اشتباه ناخواسته را کاهش دهد. از این رو ما اقدام به چاپ برچسب ویژه هشدار برروی این مدلها نمودیم و به جرات حدود 90 تا 95 درصد این مدل پاور را با برچسب هشدار به بازار عرضه نمودیم و خوشبختانه مشکل خاصی تا این لحظه نداشته ایم.
Only the registered members can see the link Only the registered members can see the link
تا این که حدودا دو هفته پیش یعنی اواسط فروردین ماه 86 ، توسط یکی از دوستان عزیزم در یک فروم سخت افزاری ، به این مشکل خاصی که برای شما به وجود آمده برخوردم.
دوست خوب من، خدا را شاهد می گیرم که همکاران بخش خدمات گارانتی GREEN از مورد شکایت شما کاملا جا خوردند و متعجب از اینکه چرا این مشکل را مستقیم با خود ایشان مطرح ننموده اید. خیلی وقتها طرح شکایت مشتری باید از مبانی خاص خود وارد شود و شاید در این مورد اگر شما به خود گارانتی شرکت مراجعه می نمودید، ایشان به راحتی می توانستند بهتر از یک مقام مدیریتی مشکل شما را حل نمایند. قطعا روی نظر کارشناسی ایشان ، هیچ مقام بالاتری حق اعمال نفوذ ندارد و مشکل شما می توانست خیلی راحت حل گردد.
در پایان مجددا عرض می نمایم که من حقیر ، به نمایندگی از شرکت GREEN ابتدا از بابت مشکل به وجود آمده برای شما پوزش می طلبم و در صورت صلاحدید شما آمادگی پرداخت هرگونه خسارتی که به شما وارد شده است را اعلام می دارم.
پس انشاا.. منتظر زیارت روی گل شما در شرکت GREEN خواهیم بود و مطمئن باش اگر نتوانیم خسارت معنوی شما را جبران نماییم ، حتما خسارت مادی شما را جبران خواهیم نمود.(آدرس : تهران، خیابان سمیه ، بین خیابان سپهبد قرنی و خیابان ویلا ، جنب دادگاه شهید بهشتی ، پلاک 157 )
با تقدیم احترامات ویژه
عمرانی
سلام دوست گرامی
بنده هم با اینهمه ادعا که دارم هفته گذشته یک عدد cpu رو به دلیل وصل کردن pci-e به مادربرد ، به اون دنیا فرستادم و در یک لحظه به دلیل کم توجهی خودم نزدیک 200 هزار تومان ضرر کردم حالا بیام جار بزنم که تقصیر فلان مادربرد ساز و فلان پاور ساز بوده که سوکت ۶ پین pci-e به مادربرد میخوره ؟ ( بعد از این موضوع چندتا مین و پاور دیگه رو هم تست کردم ظاهرا این مشکل عمومیه . آقای مهندس عمرانی لطفا چک کنید ببینید میشه براش فکری کرد یه موقع باز خوابالو باشم باز دست گل به آب ندم )
نیما جان؛
سلام،
ابتدا تاسف بنده را بابت این موضوع پذیرا باشید.
این موضوع در حال حاضر نیز اغلب با تفاوت رنگ کانکتور هشدار داده می شود (مثل اغلب پاورهای ترمال تیک، کولرمستر، سیلوراستون، ...). ولی برخی تولید کنندگان نیز در برخی محصولاتشان اقدام به استفاده از کانکتورهای خاص می کنند. مثل سری Revolution برند معتبر Enermax و...
با سلام خدمت شما دوست عزیز
اما در مورد اینکه چه اتفاق های احتمال رخ دادنش هست باید بگم من تعدادی کیس گرین تهیه کردم که متاسفانه تمامی انها دارای شاسی های کج یا پنل شکسته بود بعد که جویای ماجرا شدم هنگام تخلیه متاسفانه تعدادی کارگر بودن اطلاع کیس ها رو از روی وانت بار به پایین پرت می کرده و این موضوع باعث شکستن این کیس ها می شه حالا خسارت رو چه کسی متحمل میشه رو باید از شرکت اینده سیما سوال کرد پس خرابی در پاور هم می تونه عامل باشه
من هم در این مورد از اقای عمرانی سوال داشتم خوشحال می شم جواب من رو بدند
معین جان؛
سلام،
کلیه کیسهای گرین اگر دچار آسیب فیزیکی شوند، (مشروط به اسمبل نشدن سیستم) در همان نمایندگی تعویض خواهند شد.
با تقدیم احترام
Cyberhero
22-02-10, 18:08
سلام به همه ی دوستان و همینطور جناب آقای عمرانی عزیز,
من چند روز پیش یه سیستم بستم که برای کیس و پاور از محصولات گرین استفاده کردم, کیس رو مگنوم2 و پاور هم 685b بستم, با توجه به این گفته ها, چند تا سوال دارم:
من کیس مگنوم 2 رو از نمایندگیتون تو شیراز خریدم, که کارتونش باز بود و خودش گذاشتش تو کارتون و درش رو چسب زد, حالا سوالم اینه که آیا نباید کیس پلمب باشه؟ (اینو فقط برای آینده میخوام بدونم, چون الان دیگه کیس رو خریدم و ظاهرا سالم هم هست)
راستی این گرین پوینت چی هست که فروشنده از روی کارتون کیس جدا کرد؟
سوال بعدیم درباره ی فن های داخل کیس هست:
چرا برای فن پشتی, فیش اتصال به مادربورد رو نذاشتید؟ ظاهرا امکان اتصال مستقیم فن پشت کیس به پاور هم وجود نداره, با توجه به این نکته آیا مشکلی پیش نمیاد اگه هر دو فن رو به هم متصل کنیم؟
در مورد وسایل اضافی که همراه کیس و پاور هست هم سوال دارم, راستش من توی بستن و اسمبل سیستم یه آماتور هستم و وقتی که در جعبه ی کیس و پاور رو باز کردم یه کم گیج شدم, البته از نظر اتصال گرها و کابلها توضیحات کامل بود و از این بابت مشکلی نبود, مشکل اصلی من در مورد پیچها و چیزهای اضافی دیگه هست که من رو سردرگم کرد. ممنون میشم در موردشون یه کم توضیح بدید.
مثلا این که, این پیچ ها کجا باید بسته بشوند؟,( من پیچ وسطی رو روی مادربورد بستم)
یا اون واشر وچیزهای دیگه برای چه کاری استفاده میشن؟
JEskandari
22-02-10, 18:55
اون پیچهای اضافی برای اینهکه یک وقت پیچ کم نیارید . بعضی پیچ ها هم مال بستن هارد وسی دی رام است
اون قطعه فلزی که کنار واشر قرمز گذاشتید بهپشت کیس وصل میشه طوری که یک شیار روی قسمت عقب در کیس هست که این میره توش میتونید کیس رو چفت وبست کنید یعنی یک قفل چمدان بزنید اصولا برای کاربر شخصی قطعه ضایعی هستش.
اون قطعه سفید هم به بدنه کیس میچسبه از توش بستهای کمربندی رد میشه برای جمع کردن کابلها کنار بدنه کیس هستش
mehransss
23-02-10, 00:41
سلام .
مهندس عمرانی عزیز اون کیس خفنی که توی امضاتون هست چه مدلی هست ؟
امکان نصب 5970 یا مخصوصآ 295GTX رو داره ؟
در صورت امکان حدود قیمتش و اینکه چه موقعی به بازار عرضه میشه رو هم بگید
تشکر فراوان ......
omid_eng
23-02-10, 13:48
با سلام .جا دارد از جناب مهندس عمراني بابت پيگيري مكرر ايشان قدرداني و تشكر كنم.جناب مهندس من كه قصد دشمني با شما را ندارم حرف من اين است ،حالا كه ما در ايران تونستيم همچين شركتي راه بندازيم و باعث اشتغال زايي در ميهن عزيزمون شديم كيفيت اجناسمون رو هم خوب كنيم مگر ما از كشور هايي مثل اندونزي و مالزي و سنگاپور چي كم داريم. با اين همه جوون فعال.اگر ميشود يك برنامه ترتيب بدهيد كه هر كي از شركت گرين كيس و پاور ميخرد شركت گرين توسط متخصصين خود سيستم را اسمبل كند كه مثل دوستمون در اسمبل دچار مشكل نشوند ،هزينشم بگيرند مسئله اي نيست ولي خيال آدم راحته كه سيستم درست اسمبل شده به عنوان نمونه خدمتتون كيس(orbit) را مثال ميزنم خيلي از جاها اصلا بلد نيستند كه اين كيس را سر هم كنند ودرست مثل تصوير سيم هارو جمع و جور در بياورند.
AMD>INTEL
23-02-10, 14:23
خوشبختانه مشکلات شما هم با پیگیری های همیشگی مهندس برطرف شده است . :yes:
rezaaghili
24-02-10, 02:24
سلام یه سوال از مهندس عمرانی در مورد کیس مگنوم گرین که پنل های دی وی دی رایترش خیلی بد نصب و خرابی زیاد دارند و چرا توی کیس های گرین حداقل یدکیشو نمیزارید؟
از جایی میشه تهیه کنیم؟
rostamiani
26-02-10, 00:25
سلام یه سوال از مهندس عمرانی در مورد کیس مگنوم گرین که پنل های دی وی دی رایترش خیلی بد نصب و خرابی زیاد دارند و چرا توی کیس های گرین حداقل یدکیشو نمیزارید؟
از جایی میشه تهیه کنیم؟
من هم کاملا موافقم
خیلی بهتر می شد اگه قطعه یدکی قسمت های پلاستیکی کیس ها قابل تهیه بود
من هم یکی از بست های نگهدارنده کارت های PCI توی کیس Silent Storm م شکسته .نه یدکش رو دارم و نه تونستم اونو با پیچ محکم کنم (شاید پیچ مناسب نداشتم :) )
rostamiani
26-02-10, 00:30
با سلام خدمت مهندس عمرانی
من این هفته می خواستم سیستمم رو بخرم که متوجه شدم پاور های گرین از سال آینده با 50 ماه گارانتی تعویض ارائه میشن :1. (5):
برای همین تصمیم گرفتم تا اون موقع دست نگه دارم ... ولی نمی دونم تا اون موقع قراره افزایش قیمت داشته باشید یا نه ؟
در ضمن اگه ممکنه ببینید پاور GP535B برای سیستم من مناسب هست یا نه :
CPU : Athlon II X4 630
M.B : Gigabyte MA785GT-UD3H
Ram : OCZ DDR3 1333MHz 2GB Gold Edition CL 9
HDD : Western Digital Black 1TB 32MB
Power : Green GP535B
Case : Green Orbit
Monitor : Samsung P23500
DVD RW : HP 1270i
متشکرم:11():
rostamiani
26-02-10, 01:07
در صورت امکان، محافظ برق را از ورودی این پاور حذف نمایید. این پاورها خودشان دارای تمامی پروتکشن های ورودی-خروجی مثل OVP, UVP می باشند که ممکن است با شرایط کاری محافظ برق شما تداخل پیدا کنند.
با تقدیم احترام
با تشکر از اطلاعات خوبتون
یک سوالی برام پیش اومده :
تنها دستگاه هایی که به عنوان محافظ کامپیوتر توی بازار دیدم کارشون فقط اینه که در صورتی که برق قطع بشه تا چند دقیقه جریان برق رو قطع نگه می دارن و همینطور در صورت زیاد یا کم شدن بیش از حد ولتاژ هم جریان برق رو قطع کنند که البته مطمئن هم نیستم درست عمل کنن :cool: قیمت این دستگاه ها هم حدود 5-7 هزار تومنه
می خواستم بدونم اصلا این دستگاه ها فایده خاصی دارن یا نه و اینکه آیا بهتره این دستگاه ها رو به پاور وصل نکنیم ؟
خیلی متشکرم
rostamiani
26-02-10, 01:20
سلام
با تشکر از همگی دوستان
یکی از امکانات خیلی خوب کیس Orbit فیلتر هوای این کیس هست
ولی چون پاور در ثیمت پایین قرار می گیره که هیچ فیلتر همایی هم نداره احتمالا پس از مدتی کثیف میشه.
1.آیا این گرد و خاک می تونه برای پاور مشکل ایجاد کنه یا صدای فن رو افزایش بده؟
2.آیا امکانش هست که پاور رو برعکس نصب کنیم تا از هوای داخل کیس استفاده کنه ؟؟
متشکرم :love:
JEskandari
26-02-10, 12:59
تنها دستگاه هایی که به عنوان محافظ کامپیوتر توی بازار دیدم کارشون فقط اینه که در صورتی که برق قطع بشه تا چند دقیقه جریان برق رو قطع نگه می دارن و همینطور در صورت زیاد یا کم شدن بیش از حد ولتاژ هم جریان برق رو قطع کنند که البته مطمئن هم نیستم درست عمل کنن :cool: قیمت این دستگاه ها هم حدود 5-7 هزار تومنه
می خواستم بدونم اصلا این دستگاه ها فایده خاصی دارن یا نه و اینکه آیا بهتره این دستگاه ها رو به پاور وصل نکنیم ؟
خیلی متشکرم
بله فایده که دارن فایده اصلیشون هم اینه که برق را مثل چی الکی الکی قطع میکنن دم و دقیقه کامپیوتر را خاموش میکنن و باعث از دست دادن اطلاعا ت میشند .
یک پاور مدرن امروزی باید بتونه از 100 ولت تا 240 ولت حتی یک مقدار هم اینور و اونورتر بدوت مشکلی کار کنه.
AMD>INTEL
26-02-10, 13:52
اگر پاور مدار active pfc داشته باشه لزومي بر داشتن محافظ عادي نيست ولي اگر نداشته باشه بودنش بهتر از نبودنشه
rostamiani
26-02-10, 18:42
خیلی متشکرم
پاور من EPS هست .پس محافظ رو از سر راهش بر می دارم
در مورد بقیه وسایل وضعیت چطوره ؟ مثل پرینتر ، اسکنر ، مانیتور و مودم و ...
در مورد تجهیزات غیر کامپیوتری مثل تلوزیون و یخچال چی ؟
اگه این دستگاه ها کلا فایده ای ندارن کلا بزارمشون کنار :)
متشکرم:love:
AMD>INTEL
26-02-10, 21:10
فايده كه داره ولي هر محافظي نه . محافظهاي شركت پيشرانه واقعا عالي هستند .
mohammad1985
27-02-10, 00:12
خیلی متشکرم
پاور من EPS هست .پس محافظ رو از سر راهش بر می دارم
در مورد بقیه وسایل وضعیت چطوره ؟ مثل پرینتر ، اسکنر ، مانیتور و مودم و ...
در مورد تجهیزات غیر کامپیوتری مثل تلوزیون و یخچال چی ؟
اگه این دستگاه ها کلا فایده ای ندارن کلا بزارمشون کنار :)
متشکرم:love:
ببینید خیلی ساده هست !
شما روی لیبل دستگاهاتون رو نگاه می کنید اکثرا دستگاهای الکترونیکی محدوده ولتاژی بین 100 تا 240 ولت ( دارن نه همه و مخصوصا خیلی از ایرانیا اینطوری نیست ) برای اینگونه دستگاها احتیاجی به محافظ نیست چون اونها ولتاز رو زیر 180 قطع می کنن که این اصلا احتیاج نیست !
اما در مورد خیلی از دستگاهای الکترو مکانیکی یا مکانیکی مثل یخچال کولر و ... که دارای موتور هستن چون برای این ولتاژ سیم پیچی شدن اینگونه نیست ( تا حالا ندیدم مثلا یخچالی با 110 و 220 همزمان کار کنه شایدم باشه !)
موضوع اینه که وقتی ولتاژ کم بشه اینها نمی تونن کار کنن و آمپر زیادی می کشن و میپوکن ! ولی در یخچالها یعنی موتورشون اور لود داره که در این صورت موتور رو خاموش میکنه که اگه زیاد اورلود کنه در دراز مدت صدمه میزنه به موتور همچنین وقتی اورد میکنه موتور خاموش میشه و اگه بلافاصله برق درست بشه به دلیل فشار بالای گاز در مدار موتور نمی تونه استارت کنه و بازم اور لود میکنه !
ولی در وسایلی که اور لود ندارن پدرشون درمیاد !:gasp:
rostamiani
02-03-10, 19:10
سلام
کسی می دونه چرا از مهندس عمرانی خبری نیست ؟
مسافربی جایی هستند ؟
کی دوباره میان ؟
lorn
02-03-10, 20:42
سلام
کسی می دونه چرا از مهندس عمرانی خبری نیست ؟
مسافربی جایی هستند ؟
کی دوباره میان ؟
درسته
مهندس خيلي از سوال هاي بچه ها زياد شده درضمن
بنده هم يه سوال داشتم تخصصي ا شما داشتم :
در مورد usb هاي جلو كيس هست اين سوال ها :
خوب مي دونيم كه با فراگير شدن usb 3 اين پورت هاي جلوي كيس چه وضعيتي پيدا مي كنه ؟
ايا همينا usb 3رو ساپورت مي كنه ؟ اگه نه پس چي بلايي سر كيس ها مياد ؟
كلا يه توضيح مي ديد در مورد اين پورت هاي جلو كيس و usb 3 و...................................
JEskandari
03-03-10, 00:38
درسته
مهندس خيلي از سوال هاي بچه ها زياد شده درضمن
بنده هم يه سوال داشتم تخصصي ا شما داشتم :
خوب مي دونيم كه با فراگير شدن usb 3 اين پورت هاي جلوي كيس چه وضعيتي پيدا مي كنه ؟
كلا يه توضيح مي ديد در مورد اين پورت هاي جلو كيس و usb 3 و...................................
دوست عزیز حداقل در کیسهای امروزی از پورتهای جلو نمیشه برایہ USB3 استفاده کرد.
البته این مسیله خاصی نیست چون اگر شما اونرا پورت رابه یک USB3 وصل کنید ازش به عنوان USB 2 میتوان استفاده کرد .
و نیز فعلا مادربردهای USB 3 توی بازار 2 تا پورت USB 3 دارند که عقب مادر برد هستش و بقیه پورتهاشون از USB 2 هست.
sh.m
04-03-10, 21:59
سلام من امروز يك پاور 885 وات گرين خريدم ولي از گارانتي كه روي جعبه زده حدود يك سال باقي مانده و فروشنده روي فاكتور خريد نوشت 25 ماه از تاريخ خريد ايا قابل قبول است يا خير
AMD>INTEL
04-03-10, 23:31
با جناب عمراني هماهنگ كنيد . روي فاكتور مغازه دار حساب نكنيد
J.Omrani
06-03-10, 18:36
دوستان عزیز؛
سلام،
ابتدا از بابت تاخیر در پاسخگویی به دلیل گرفتاری های کاری پایان سال، از همه سروران عزیزم عذرخواهی می کنم. همچنین از کلیه دوستان عزیزم که در این مدت اقدام به پاسخگویی نمودند، تشکر ویژه ای دارم.
سلام به همه ی دوستان و همینطور جناب آقای عمرانی عزیز,
من چند روز پیش یه سیستم بستم که برای کیس و پاور از محصولات گرین استفاده کردم, کیس رو مگنوم2 و پاور هم 685b بستم, با توجه به این گفته ها, چند تا سوال دارم:
من کیس مگنوم 2 رو از نمایندگیتون تو شیراز خریدم, که کارتونش باز بود و خودش گذاشتش تو کارتون و درش رو چسب زد, حالا سوالم اینه که آیا نباید کیس پلمب باشه؟ (اینو فقط برای آینده میخوام بدونم, چون الان دیگه کیس رو خریدم و ظاهرا سالم هم هست)
راستی این گرین پوینت چی هست که فروشنده از روی کارتون کیس جدا کرد؟
سوال بعدیم درباره ی فن های داخل کیس هست:
چرا برای فن پشتی, فیش اتصال به مادربورد رو نذاشتید؟ ظاهرا امکان اتصال مستقیم فن پشت کیس به پاور هم وجود نداره, با توجه به این نکته آیا مشکلی پیش نمیاد اگه هر دو فن رو به هم متصل کنیم؟
در مورد وسایل اضافی که همراه کیس و پاور هست هم سوال دارم, راستش من توی بستن و اسمبل سیستم یه آماتور هستم و وقتی که در جعبه ی کیس و پاور رو باز کردم یه کم گیج شدم, البته از نظر اتصال گرها و کابلها توضیحات کامل بود و از این بابت مشکلی نبود, مشکل اصلی من در مورد پیچها و چیزهای اضافی دیگه هست که من رو سردرگم کرد. ممنون میشم در موردشون یه کم توضیح بدید.
مثلا این که, این پیچ ها کجا باید بسته بشوند؟,( من پیچ وسطی رو روی مادربورد بستم)
یا اون واشر وچیزهای دیگه برای چه کاری استفاده میشن؟
دوست خوب من؛
سلام،
- کیس های گرین معمولا دارای روکش پلاستیکی (شرینگ) هستند اما ممکن است در نمایندگی ها درب کیس باز شود و مورد بازبینی قرار گیرند. (معمولا این اتفاق برای کیس های جدید می افتد تا خود نماینده با امکانات کیس آشنا شود) اما هیچ قطعه ای از داخل کیس کم یا زیاد نخواهد شد.
- گرین پوینت فقط برای عاملین پخش و توزیع مورد استفاده قرار می گیرد و ارتباطی با مصرف کنندگان محترم پیدا نمی کند.
- فن پشت کیس های گرین در این رده قیمتی ، فقط به پاور متصل می شود و هیچ اشکالی ندارد اگر شما همه فن های داخل کیس را مستقیم به پاور وصل نمایید. (حداکثر دور این فن ها 1000 دور است که صدای بسیار پایینی تولید خواهند نمود)
- درون کیس شما یک برگه راهنما وجود دارد که در تصویر ذیل (ویرایش جدیدتر) آن را ملاحظه می فرمایید:
[IMG]Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link) Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)
اما در مورد قطعات دیگری که شما اشاره فرمودید، کاربرد آنها به این شرح است:
- پیچ های دنده درشت مشکی برای نصب مادربرد و کارت گرافیک و پاور است.
- پیچ های دنده ریز برای محکم کردن اپتیکال درایو ها و فلاپی است (در صورت نیاز)
- واشر برای استفاده در بین پیچ و محل نصب است (پیشنهاد می شود که از این واشرها استفاده نفرمایید تا ارتباط گراند ها بین قطعات سخت افزاری بهتر برقرار شود)
- حلقه مورد اشاره مربوط به پلمب درب کیس می باشد که معمولا جهت امنیت قطعات داخلی کیس ، توسط شرکت های بزرگ ، مورد استفاده واقع می شود.
- قطعه مربعی شکل (پشت چسب دار) که داخل جعبه پاورهای از رده GP480A به بالا قرار دارد (به همراه بست های پلاستیکی) جهت تنظیم کابل کشی در داخل کیس استفاده می شود و می بایست آن را در جای مورد نیاز خود (برروی بدنه داخلی کیس) بچسبانید و کابل های پاور را به وسیله بست های پلاستیکی در این محل مهار نمایید.
سلام .
مهندس عمرانی عزیز اون کیس خفنی که توی امضاتون هست چه مدلی هست ؟
امکان نصب 5970 یا مخصوصآ 295GTX رو داره ؟
در صورت امکان حدود قیمتش و اینکه چه موقعی به بازار عرضه میشه رو هم بگید
تشکر فراوان ......
دوست خوب من؛
سلام،
کیس مورد اشاره شما، با نام FUSION (Only the registered members can see the link)است که انشاا.. از اواسط اردیبهشت ماه 89 و با قیمتی در حدود 90 الی 95 عرضه خواهد شد و برای نصب GTX295 مشکلی ندارد اما برای نصب سری 5900 HD و به دلیل طول بیش از 30 سانتی متری این کارتها، کیس های ذیل را پیشنهاد می کنم:
- کیس Dragon با قیمتی در حدود 85.000 تومان ( برای نصب یک کارت سری HD5970 یا HD5990)
- کیس Vista با قیمتی در حدود 105.000 تومان ( برای نصب بیش از یک کارت سری HD5970 یا HD5990)
- کیس Infinity با قیمتی در حدود 106.000 تومان ( برای نصب یک کارت سری HD5970 یا HD5990)
- کیس Acrylic با قیمتی در حدود 107.000 تومان ( برای نصب بیش از یک کارت سری HD5970 یا HD5990)
- کیس Powerful با قیمتی در حدود 120.000 تومان ( برای نصب بیش از یک کارت سری HD5970 یا HD5990)
- کیس Mustang با قیمتی در حدود .... تومان ( برای نصب بیش از یک کارت سری HD5970 یا HD5990)
- کیس Maximus با قیمتب در حدود 220.000 تومان ( برای نصب بیش از یک کارت سری HD5970 یا HD5990)
- کیس Vanguard با قیمتی در حدود 245.000 تومان ( برای نصب بیش از یک کارت سری HD5970 یا HD5990)
- کیس Challenger با قیمتی در حدود 365.000 تومان ( برای نصب بیش از یک کارت سری HD5970 یا HD5990)
با سلام .جا دارد از جناب مهندس عمراني بابت پيگيري مكرر ايشان قدرداني و تشكر كنم.جناب مهندس من كه قصد دشمني با شما را ندارم حرف من اين است ،حالا كه ما در ايران تونستيم همچين شركتي راه بندازيم و باعث اشتغال زايي در ميهن عزيزمون شديم كيفيت اجناسمون رو هم خوب كنيم مگر ما از كشور هايي مثل اندونزي و مالزي و سنگاپور چي كم داريم. با اين همه جوون فعال.اگر ميشود يك برنامه ترتيب بدهيد كه هر كي از شركت گرين كيس و پاور ميخرد شركت گرين توسط متخصصين خود سيستم را اسمبل كند كه مثل دوستمون در اسمبل دچار مشكل نشوند ،هزينشم بگيرند مسئله اي نيست ولي خيال آدم راحته كه سيستم درست اسمبل شده به عنوان نمونه خدمتتون كيس(orbit) را مثال ميزنم خيلي از جاها اصلا بلد نيستند كه اين كيس را سر هم كنند ودرست مثل تصوير سيم هارو جمع و جور در بياورند.
دوست خوب من؛
سلام،
متاسفانه امکان اسمبل سیستم از طرف شرکتهایی همچون گرین وجود ندارد مگر تازمانی که مثل اروپا و آمریکا استفاده از کامپیوتر با Brand در ایران جا بیفتد که آن وقت نیز قضیه کاملا متفاوت خواهد بود. اما برای اسمبل یک سیستم فقط به دقت و حوصله نیاز است که متاسفانه معمولا در ایران مورد اهمیت واقع نمی شود.
از جایی میشه تهیه کنیم؟
دوست خوب من؛
سلام،
این براکت های مخفی ODD دارای گارانتی تعویض هستند و اگر مشکلی پیش امده است می توانید در قسمت گارانتی گرین آن را تعویض فرمایید. کیس مگنوم دارای 2 براکت مخفی است که یکی از آنها داخل کیس قرار داده شده است تا در هنگام باز نمودن آسیب نبیند و پس از اسمبل از آن استفاده فرمایید. انشاا.. در بسته بندی های جدید کیس گرین (از خرداد سال 89) ضمن استفاده از فوم های مقاوم جدید ، از کارتن 5 لایه استفاده خواهد شد تا اسیب فیزیکی کیس ها بر اثر حمل و نقل کمتر شود.
با سلام خدمت مهندس عمرانی
من این هفته می خواستم سیستمم رو بخرم که متوجه شدم پاور های گرین از سال آینده با 50 ماه گارانتی تعویض ارائه میشن
برای همین تصمیم گرفتم تا اون موقع دست نگه دارم ... ولی نمی دونم تا اون موقع قراره افزایش قیمت داشته باشید یا نه ؟
در ضمن اگه ممکنه ببینید پاور GP535B برای سیستم من مناسب هست یا نه :CPU : Athlon II X4 630
M.B : Gigabyte MA785GT-UD3H
Ram : OCZ DDR3 1333MHz 2GB Gold Edition CL 9
HDD : Western Digital Black 1TB 32MB
Power : Green GP535B
Case : Green Orbit
Monitor : Samsung P23500
DVD RW : HP 1270i
متشکرم
دوست خوب من؛
سلام،
- اگر کارت گرافیک شما نرمال باشد (حداکثر دارای یک کانکتور 6 پین PCI-E باشد ، پاور GP535B کاملا جوابگو خواهد بود.
- گارانتی پاورهای سری EPS گرین از ابتدای سال 89 با دوبرار افزایش از 25 ماه به 50 ماه گارانتی تعویض در محل مراکز پخش می رسد. اما در یک بازه زمانی در ابتدای این امر ، شاید شاهد حضور دو سری 25 ماه و 50 ماه گارانتی در بازار باشیم که نمی توان کاری برای ان انجام داد. بالاخره از جایی می بایست شروع می کردیم و بالطبع در این بازه زمانی وجود این دو سری مدت گارانتی ، اجتناب نا پذیر است. اما در مورد قیمت ، بعید می دانم افزایش قیمت خاصی داشته باشیم.
تنها دستگاه هایی که به عنوان محافظ کامپیوتر توی بازار دیدم کارشون فقط اینه که در صورتی که برق قطع بشه تا چند دقیقه جریان برق رو قطع نگه می دارن و همینطور در صورت زیاد یا کم شدن بیش از حد ولتاژ هم جریان برق رو قطع کنند که البته مطمئن هم نیستم درست عمل کنن قیمت این دستگاه ها هم حدود 5-7 هزار تومنه
می خواستم بدونم اصلا این دستگاه ها فایده خاصی دارن یا نه و اینکه آیا بهتره این دستگاه ها رو به پاور وصل نکنیم ؟خیلی متشکرم
- استفاده از محافظ های برق مرسوم و معمول ، برای پاورهای استاندارد که دارای پروتکشن های UVP و OVP در مبادی ورودی هستند، لزومی ندارد و عملا خود اینگونه پاورها قادر به تشخیص شرایط نامتعارف ورودی هستند.
سلام
با تشکر از همگی دوستان
یکی از امکانات خیلی خوب کیس Orbit فیلتر هوای این کیس هست
ولی چون پاور در قسمت پایین قرار می گیره که هیچ فیلتر هوایی هم نداره احتمالا پس از مدتی کثیف میشه.
1.آیا این گرد و خاک می تونه برای پاور مشکل ایجاد کنه یا صدای فن رو افزایش بده؟
2.آیا امکانش هست که پاور رو برعکس نصب کنیم تا از هوای داخل کیس استفاده کنه ؟؟
متشکرم
- بهتر است که در دوره سه ماهه، نسبت به تمیز نمودن سیستم و خصوصا پاور اقدام نماییم.
- در اینگونه اسکلت کیس ها ، بهتر است جهت فن پاور به سمت پایین کیس باشد.
به صورت کلی ، ما در نظر داشتیم که برای قسمت کف کیس های مگنوم 2 و اربیت ، فیلتر غبار بگذاریم اما یک معضل بزرگ تر داشتیم ! اگر تمیز نمودن این فیلتر غبار فراموش شود، آنگاه خطر بزرگ تری (گرما) پاور را تهیدید خواهد نمود! به همین دلیل در سری عمومی این اسکلت ها ، از این نوع فیلترهای غبار استفاده نکردیم.
دوست خوب من؛
سلام،
انشاا.. در تابستان 89 شاهد عرضه 5 مدل کیس گرین با قابلیت پشتیبانی از درگاه USB3.0 خواهید بود. طبیعی است که مدت زمان نسبتا مشخصی تا متداول شدن مادربردها و علی الخصوص تجهیزات پشتیبانی کننده از این درگاه نیاز است تا در این بازه زمانی حداقل 6 ماهه عرضه کنندگان کیس نیز در این زمینه اقدام نمایند. اما تمامی کیس ها با درگاه USB2.0 نیز قادر به استفاده برای اینگونه مادربردها و تجهیزات وابسته می باشند ولی سرعت انتقال اطلاعات معادل USB2.0 خواهد بود.
سلام من امروز يك پاور 885 وات گرين خريدم ولي از گارانتي كه روي جعبه زده حدود يك سال باقي مانده و فروشنده روي فاكتور خريد نوشت 25 ماه از تاريخ خريد ايا قابل قبول است يا خير
دوست خوب من؛
سلام،
نگران نباشید، در اینگونه موارد، فاکتور خرید سیستم یا پاور شما برای بخش گارانتی گرین قابل قبول خواهد بود.
با تقدیم احترام
esyoo
07-03-10, 22:34
سلام
یک پاور 685 دارم
توی تنظیمات پاور داخل setup یک حالت 64 بیتی و یک حالت 32 بیتی داره
این ها برای چی هستند و آیا به ویندوز 64 بیتی و32 بیتی ربطی دارند و اگر دارند چه تاثیری دارد؟
مادربرد هم giga ud3lr هست
با تشکر
moreb
07-03-10, 22:43
برنامه را براتان در تایپیک خودتان گذاشتم
mamehdi
08-03-10, 08:43
- بهتر است که در دوره سه ماهه، نسبت به تمیز نمودن سیستم و خصوصا پاور اقدام نماییم.
سلام جناب مهندس عمراني
لطفا طريقه تميز كردن پاور را بفرماييد چون من هميشه با ترس و لرز اقدام به تميز كردن پاور با دمنده 600W آنهم با فاصله نيم متري در حالي كه كيس به برق وصل نيست ميكنم ولي در 20% موارد پاور به رحمت خدا رفته يك پاور 380 گرين من هم همينطوري شد با تشكر
3dsat
08-03-10, 11:39
با سلام و خسته نباشید خدمت مهندس عمرانی عزیز
آیا پنل جلوی کیس Tolip plus را می توان جایگزین پنل جلوی کیس Magnum2 نمود ؟ (یا بالعکس )
با تشکر
saeed2u
11-03-10, 12:47
با سلام خدمت جناب آقای عمرانی
توی سایت گرین در قسمت مشخصات پاورها عمر مفیدشون رو 100000 ساعت ذکر کردید اما قبلا در سایت و همچنین کاتولوگ هاتون عمر مفید پاور ها تا 430 وات رو 40000 ساعت و 485 و 535 وات رو 60000 ساعت عنوان میکردید
دلیل این تغییر چیه؟
sh.m
12-03-10, 15:35
سلام پاور 885 گرين خريدم و كيس اوربيت ولي بدنه كيس من وقتي فاز متر ميزنم برق داره جناب عمراني عزيز لطفا دليل و راه از بين بردنش را بفر ماييد لازم به ذكر است جهت دوشاخه برق را هم عوض كردم ولي فرقي نكرد
esyoo
12-03-10, 16:59
سلام
یک پاور 685 دارم
توی تنظیمات پاور داخل setup یک حالت 64 بیتی و یک حالت 32 بیتی داره
این ها برای چی هستند و آیا به ویندوز 64 بیتی و32 بیتی ربطی دارند و اگر دارند چه تاثیری دارد؟
مادربرد هم giga ud3lr هست
با تشکر
یک نفر با معرفت پیدا نشد جواب منو بده؟
به خدا ثواب میکنید
ممنون
Labyrinth
12-03-10, 18:35
یک نفر با معرفت پیدا نشد جواب منو بده؟
به خدا ثواب میکنید
ممنون
بهتر دیدم به زبان اصلی قرار بدم این مورد رو :1. (35):
High Precision Event Timer (HPET) stop-bit mode.
Applications for modern operating systems, such as Vista ™.
More Info:
[32-bit mode] = 32-bit Vista ™. / [64-bit mode] = 64-bit Vista ™
The default is: [32-bit mode]
Our recommendation is : depending on the operating
deremel400
12-03-10, 19:58
کسی خبر از خمیرtx-3نداره وارد شده یا نه؟
Labyrinth
12-03-10, 21:01
کسی خبر از خمیرtx-3نداره وارد شده یا نه؟
طبق آخرین صحبتی که با مهندس عمرانی داشتم این خمیر به تعداد محدود وارد شده و پخش هم شده
ولی کدام یک از نماینده ها دارند در جریان نیستم
موفق باشید
:1. (35):
rezaaghili
13-03-10, 01:17
چی هست این خمیر؟
Labyrinth
13-03-10, 01:43
چی هست این خمیر؟
خمیر حرارتی TX3 که یکی از بهترین های جهان هست و برای پرکردن حفره های بسیار ریز میان سطح پردازنده و کولر یا بهتر بگم با هدف اینکه ارتباط بهتری بین دو سطح برقرار بشود تولید و استفاده میشه
:1. (35):
JEskandari
13-03-10, 05:17
من یکی از TX3 ها را نمایندگی توی پاساژ ایران گرفتم فکر کنم هنوز هم یک چند تایی داشتن قیمتشهم برایم 8000 تومان حساب کردند
rostamiani
13-03-10, 09:38
- گارانتی پاورهای سری EPS گرین از ابتدای سال 89 با دوبرار افزایش از 25 ماه به 50 ماه گارانتی تعویض در محل مراکز پخش می رسد. اما در یک بازه زمانی در ابتدای این امر ، شاید شاهد حضور دو سری 25 ماه و 50 ماه گارانتی در بازار باشیم که نمی توان کاری برای ان انجام داد. بالاخره از جایی می بایست شروع می کردیم و بالطبع در این بازه زمانی وجود این دو سری مدت گارانتی ، اجتناب نا پذیر است. اما در مورد قیمت ، بعید می دانم افزایش قیمت خاصی داشته باشیم.
با تقدیم احترام
خیلی متشکرم
اگه ممکنه بگین از چه تاریخی امکان خرید پاور تو تهران وجود داره که بیام بخرم ؟:love:
sh.m
13-03-10, 18:20
سلام پاور 885 گرين خريدم و كيس اوربيت ولي بدنه كيس من وقتي فاز متر ميزنم برق داره جناب عمراني عزيز لطفا دليل و راه از بين بردنش را بفر ماييد لازم به ذكر است جهت دوشاخه برق را هم عوض كردم ولي فرقي نكرد
deremel400
13-03-10, 20:00
این برق دار بودن بدنه کیس کاملا طبیعی هست و تو تمام پاورها کم و بیش با توجه به شرایط جوی هوا وجود داره و برای حل این مشکل باید پریز برق شما ارت داشته باشه یا بدنه ی کیس را با یک سیم به لوله شوفاژ یا آب گرم کن وصل کنید
Slicker
19-03-10, 14:00
سلام
من یه پاور گرین530ABخریدم توی قسمت ای تی ایکس 24 پینش یکی از خونه ها خالیه :1. (27):خواستم ببینم همه 530AB همینجوری هستن یا این یکی مشکل داره آخه اگه قرار باشه یکی از خونه ها خالی باشه که باید بگیم 23 پین نه 24 پین لطفا راهنمایی کنید :give_rose:
با تشکر
nima_hl
19-03-10, 15:40
سلام
من یه پاور گرین530ABخریدم توی قسمت ای تی ایکس 24 پینش یکی از خونه ها خالیه :1. (27):خواستم ببینم همه 530AB همینجوری هستن یا این یکی مشکل داره آخه اگه قرار باشه یکی از خونه ها خالی باشه که باید بگیم 23 پین نه 24 پین لطفا راهنمایی کنید :give_rose:
با تشکر
سلام
اکثر پاورها همینطور هستند و مشکلی نیست
Hessam_7800gtx
29-03-10, 18:31
107 ولت برق هم طبیعیه؟؟ :دی بدون ارث جرات نزددیک شدن به کیس رو ندارم!!! پاور هم گرین 300 واته
Fusion
11-04-10, 18:23
سلام اقا عمرانی میخواستم در مورد قسمت کیس ocstation سوال کنم که برای انجام تست قیمت این کیس چنده و چطوری میتونم خریداری داری کنم خیلی هم عجله در خرید دارم .
boros
11-04-10, 22:59
سلام
من امروز یک کیس مگنوم 2 خریدم . بنظرم خیلی ظریف هست و استحکام کمی داره ( در مقایسه با کیس فعلیم mec ) . مشکلی که هست این کیس توش یه پایه ی پاور داره . کسی میدونه پایه پاور رو از کجا باید تهیه کرد ؟
rostamiani
14-04-10, 11:22
سلام آقای عمرانی
ظاهرا طبق چیزی که محافظ کامپیوتر نشون میده ولتاژ برق خونه ما همیشه بین 230 تا 245 ولت هست
آیا این ولتاژ ممکنه به پاور های EPS آسیب برسونه؟
برای بقیه وسایل خونه ممکنه چه اتفاقی بیفته !!!
اگه موضوع خیلی جدیه برم دنبال استابلایزر :lol:
sh.m
14-04-10, 21:08
سلام جناب عمراني به خدا تعطيلات تمام شد لطفآ جواب مشكلات رو خودتون بدهيد ممنون
boros
16-04-10, 15:16
سلام
من امروز یک کیس مگنوم 2 خریدم . بنظرم خیلی ظریف هست و استحکام کمی داره ( در مقایسه با کیس فعلیم mec ) . مشکلی که هست این کیس توش یه پایه ی پاور داره . کسی میدونه پایه پاور رو از کجا باید تهیه کرد ؟
سلام . من به اون مغازه که این کیسو ازش خریدم رفتم ( بهراد سیستم توی پاساژ ایران ) و گفتم از این پایه کجا میتونم پیدا کنم . گفت برو واحد 222 ( دقیقا یادم نیست ) نمایندگی گرین . رفتم اونجا اونم گفت ما نداریم باید بری خیابون سمیه !!!!!!!!
از یه مغازه دست دوم فروشی چهار تا پایه خریدم که بدردم نخورد ( به قیمت 1000 تومن )
خلاصه خرید کیس گرین کلی وقت ما رو گرفت و اعصابمونو خرد کرد .
الان سیستمو بستم . وقتی دی وی دی رام شروع به خوندن میکنه و سرعت بالا میره انگار صدای فرز از کیس میاد و کلا بدنه کیس خیلی ضعیف هست .
گرین شرکت پر ادعایی هست ولی حداقل این یه محصولش جالب نبود .
be careful
16-04-10, 17:41
سلام آقای عمرانی
ظاهرا طبق چیزی که محافظ کامپیوتر نشون میده ولتاژ برق خونه ما همیشه بین 230 تا 245 ولت هست
آیا این ولتاژ ممکنه به پاور های EPS آسیب برسونه؟
برای بقیه وسایل خونه ممکنه چه اتفاقی بیفته !!!
اگه موضوع خیلی جدیه برم دنبال استابلایزر :lol:
نه نگران نباشید. البته ببخشید من آقای عمرانی نیستم حالا خودشون میان.
پاور ها توانایی کار با ولتاژ 240 رو هم دارن و خودشون رو تطبیق میدند و هیچ مشکلی شما نخواهی داشت.نیاز به استابلایزر نیست.البته نوسانات برق چیزه دیگست.
sadeghros.1
22-04-10, 19:29
با سلام خدمت مهندس عمرانی عزیز و فعال می خواستم برای این سیستم یک پاور پیشنهاد بدید برای کارهای معمولی و بعضا حرفه ای و البته اورکلاک : AMD PHenom II X4 955 Editain black ***gigabayte ma790fxta-ud5 *** xfx radoen HD 5770 , HDD 500GB , dvd-rw ابرای سیستم فوق پاور چند وات را پیشنهاد می کنید و سوال دوم در مورد کیس FUSiION آیا از LEDهای آبی و یا حتی سبز نیز می شود استفاده کرد،یعنی من این کیس را با LED آبی می توانم تهیه کنم . با نهایت تشکر و سپاس
masoomiyat
23-04-10, 08:52
آقای عمراین
کیس موستانگ با اینکه عرضه شده ولی در سایت گرین هنوز کامینگ سون زده و فاقد مشخصات هست
Silent Storm
06-05-10, 19:15
دوستان سلام می خواستم یه کیس و پاور گرین بگیرم . کیس های اربین و اینفینیتی مد نظرم هست . پاور هم می خوام 585 یا 600 وات باشه . در کل می خوام رو هم 100 تومن بشه. الان قیمت اینا چنده ؟
mamehdi
14-07-10, 14:51
فيلتر غبار براي دريچه power كيس مگنوم 2 رو از كجا ميشه تهيه كرد در ضمن چگونگي روش تميز كردن power را توضيح دهيد
Ali_2010
16-07-10, 08:16
4424
سلام خدمت دوستان و جناب آقای عمرانی پر کار، خسته نباشید.
مشخصات سیستم:
CPU:Intel E7500 - 2.9 GH
MB: Giga-G41M-ES2L
H.D.D: 320 WD + 120 Maxtor
Power: Green 535a
Graphic: Onboard
DVD-RW:1 Num
RAM: 1GB - 533 - Kingeston
اینا مشخصات سیستمم هستش. اسکرین شات هم کاملا در حالت Idle هستش. مشکل من با پاوره و تا حدودی cpu هستش. در دمای 25 درجه ی اتاق، فن پاور خیلی صدا میده، میره تو مخ. اسکرین شات رو گذاشتم (در دمای 25 درجه اتاق) تا ببینم که مشکل میتونه از پاور باشه یا نه. میدونم که بارها گفتید به این نرم افزارها نمیشه اعتماد کرد ولی ولت متر و از این چیزا نداشتم.
بایوس main رو هم تا حالا آپدیت نکردم. چکار کنم تا از شر صدای پاور راحت بشم؟ خیلی اذیت میکنه.
هر کاری کردم jpg نتونستم آپلود کنم. لینک: Only the registered members can see the link
AMD>INTEL
16-07-10, 13:08
چاره اش تعويض فن پاور هست . تعويض با فنهاي بيصدا انرمكس و كولر مستر. البته خود مهندس هم فن هاي سايلنت دارند ميتونند براتون عوض كنند .
Ali_2010
16-07-10, 16:06
چاره اش تعويض فن پاور هست . تعويض با فنهاي بيصدا انرمكس و كولر مستر. البته خود مهندس هم فن هاي سايلنت دارند ميتونند براتون عوض كنند .
آخه این پاور سه ماه نیستش که کار میکنه. اولاش بی صدا بود حتی وقتی هوا گرم بود، ولی الان وقتی بار زیاد میشه دور فن خیلی میره بالا(البته بیکار هم که هست صدا داره، اهل بازی هم نیستیم.). در مورد عوض کردن فن؛ گارنتی مگه مسئولیت این این مشکلات رو گردن نمیگیره؟
راستی اگه قرار بود فن عوض کنیم که از همون اول کولر مستر و . . . میگرفتیم.
J.Omrani
17-07-10, 10:24
فيلتر غبار براي دريچه power كيس مگنوم 2 رو از كجا ميشه تهيه كرد در ضمن چگونگي روش تميز كردن power را توضيح دهيد
دوست خوب من؛
سلام،
در حال حاضر کیس مگنوم 2 و اربیت فاقد فیلتر هوا در قسمت ورودی پاور می باشند (علی رغم اینکه دارای سه فیلتر هوا در بخش های جلو، بالا و کانال پردازنده هستند). چرا؟ با توجه به این موضوع که در اوایل عرضه این سری از کیس ها با طراحی معکوس و با سطح گستردگی پخش زیاد در بازار داخلی بودیم ، یکی از نگرانی های ما ، غافل شدن مصرف کنندگان محترم از تمیز نمودن فیلتر ورودی هوای پاور بود. به همین دلیل و با برنامه ریزی قبلی ، تصمیم به عدم عرضه این کیس ها با فیلتر پاور نمودیم. اما انشاا.. در سری جدیدی که تا اواسط پاییز 89 عرضه خواهند شد، کیس های اربیت و مگنوم2 ، هر کدام مجموعا دارای شش عدد فیلتر ضد غبار خواهند بود (جلو، سقف، کانال پردازنده، کاور راست، کاور چپ و پاور)
پیشنهاد می کنم در حال حاضر و به جهت رفع نگرانی ، از فیلترهای ضد غبار 12 سانتی متری موجود در بازار استفاده فرمایید و با استفاده از نوار چسب در قسمت زیر کیس نصب نمایید. قیمت این فیلترهای 12 سانتی متری در حدود 400 تومان می باشد.
سلام خدمت دوستان و جناب آقای عمرانی پر کار، خسته نباشید.
مشخصات سیستم:
CPU:Intel E7500 - 2.9 GH
MB: Giga-G41M-ES2L
H.D.D: 320 WD + 120 Maxtor
Power: Green 535a
Graphic: Onboard
DVD-RW:1 Num
RAM: 1GB - 533 - Kingeston
اینا مشخصات سیستمم هستش. اسکرین شات هم کاملا در حالت Idle هستش. مشکل من با پاوره و تا حدودی cpu هستش. در دمای 25 درجه ی اتاق، فن پاور خیلی صدا میده، میره تو مخ. اسکرین شات رو گذاشتم (در دمای 25 درجه اتاق) تا ببینم که مشکل میتونه از پاور باشه یا نه. میدونم که بارها گفتید به این نرم افزارها نمیشه اعتماد کرد ولی ولت متر و از این چیزا نداشتم.بایوس main رو هم تا حالا آپدیت نکردم. چکار کنم تا از شر صدای پاور راحت بشم؟ خیلی اذیت میکنه.
هر کاری کردم jpg نتونستم آپلود کنم. لینک:Only the registered members can see the link
دوست خوب من؛
سلام،
همانطور که مشاهده می فرمایید و با توجه به صحبت های قبلی در مورد اطلاعات اینگونه نرم افزارها، اطلاعات مربوط به شاخه 12+ که در تصویر شما وجود دارد، اشتباه و غیر قابل استناد است:
اما در مورد صدای فن؛ اگر پاور خود را ظرف یک سال اخیر (شما فرمودید سه ماه) تهیه فرمودید و مطمئن هستید که این صدا مربوط به پاورتان است، لطفا پاور خود را برای بنده بیاورید (تهران، خیابان سمیه، بین قرنی و ویلا، جنب دادگاه شهید بهشتی، پلاک 215 طبقه همکف ، واحد R&D) تا ضمن تعویض پاور شما، علت را در همین تاپیک باطلاع سایر دوستان عزیز برسانیم. در پایان و بابت این مشکل (اگر مربوط به پاور باشد) از شما صمیمانه عذرخواهی می کنم.
-------------------------------
اما جهت اطلاع برخی دوستان، لازم به ذکر می دانم که فن های پاورهای گرین (مثل GP330A, GP380A, GP430A, GP485A, GP535A,....) که دارای قیمتی معادل 30.000 تومان الی 60.000 تومان می باشند، مربوط به کمپانی ADDA (لینک مربوطه) (Only the registered members can see the link) است که برروی بسیاری از پاورهای خوشنام مثل Cooler Master,... سری Silent pro Gold, UCP,... (برخی مدل ها که دارای قیمتی بالای 300 دلار هستند) ، مشاهده می شوند.
مثال فن 12 سانتی ADDA برروی پاور Cooler Master UCP 1100 (مشاهده لینک) (Only the registered members can see the link)
مثال فن 12 سانتی ADDA برروی سری جدید Cooler Master Gold 800W (مشاهده لینک) (Only the registered members can see the link)
اما مطمئنا وقتی حجم فروش یک کالا زیاد باشد، مسلما اتفاقات جانبی نظیر حمل نقل نا صحیح و... منجر به بروز اشکالاتی برای آن کالا خواهد شد که در اینگونه موارد، خدمات گارانتی به عنوان یک راهکار ، مطرح می شود.
با تقدیم احترام
AMD>INTEL
17-07-10, 11:00
اين هم فن مدل 700 وات استاد
لينك
البته تمام حرفا هاي مهندس رو تاييد ميكنم . اين عكس هم براي خالي نماندن عريضه گذاشتيم . در كل همانطور گفتند ممكنه صداي مربوط به قطعه اي غير از پاور باشه . حتما چك كنيد از فن پردازنده يا كارت گرافيك نباشه . مخصوصا گرافيك كه بيشترين نويز ممكن رو ايجاد ميكنه :11():
با تقديم احترام به استاد
Ali_2010
18-07-10, 15:12
اما در مورد صدای فن؛ اگر پاور خود را ظرف یک سال اخیر (شما فرمودید سه ماه) تهیه فرمودید و مطمئن هستید که این صدا مربوط به پاورتان است، لطفا پاور خود را برای بنده بیاورید (تهران، خیابان سمیه، بین قرنی و ویلا، جنب دادگاه شهید بهشتی، پلاک 215 طبقه همکف ، واحد R&D) تا ضمن تعویض پاور شما، علت را در همین تاپیک باطلاع سایر دوستان عزیز برسانیم. در پایان و بابت این مشکل (اگر مربوط به پاور باشد) از شما صمیمانه عذرخواهی می کنم.ببخشید دیر جواب دادم. گفتم بذار سر یه فرصت مناسب سیستم رو چک کنم که یه موقع سوء تفاهمی نشه. نتیجه این شد که مشکل از فن پاور نبوده، جدا از آقای عمرانی عذر خواهی میکنم. مشکل از فن cpu بود. ممنون که پاسخ گو بودید.
ولتاژ شاخه ی 12 و 3 ولت رو هم از داخل بایوس چک کردم. نتیجه: 12 ولت = 11.921 - 3 ولت= 3.328 درسته؟
یه سوال دیگه اینکه، مقدار نویز یا صدای فن پاور 535a تا چه حدی طبیعیه؟
Jagvar
19-07-10, 11:56
سلام بر مهندس عمرانی عزیز
مهندس جان شخصا ارادت خاصی به محصولات گرین دارم، محل زندگی من هم جنوب کشور هستش (ادرس دقیق: 360 کیلومتری شیراز - شوخی کردم)
اما مشکل اینجاست که وقتی با خدمت کامپیوتری ها در مورد پاور گرین صحبت می کنم در خوب بودن محصولات شکی ندارن ولی ابراز می کنند که بعضی از پاور ها نو دچار مشکل هستن!
مثلا برای دانشگاه که خود دانشگاه پیشنهاد داده بودن سیستم ببندن نمی دونم کدوم سری از پاور رها بودن ولی می گفت 400 وات بوده، که از 4 سیستم که بسته می شه یک سیستم بعد از یک هفته برگردونده میشه
که بعد از چک کردن قطعات متوجه می شن که مشکل از پاور هستش ولی باز چه مشکلی داشته رو اطلاع ندارم
اما باز همین دیروز رفته بودم یکی از خدمات کامپیوتری ها که این دفه هم پاور نو بود و مدلش هم نوشتم و تاریخ انتهای گارانتی رو هم ورداشتمGP530AB و1392/4/18 این پاور هم گفتن مشکل داره!
من گفتم با شخص شما در میون بگذارم که چه مشکلی می تونه این وسط وجود داشته باشه؟
یکی از مشکلات که خودم حدث می زنم اینه که عزیزان فروشنده (چون معمولا قطعه از شیراز تهیه میشه ) چون فکر می کنن شهر ما کوچیک هستش و یا فکر های دیگه پاور های که مشتریای دیگه بر می گردونن می فرستن اینور
ولی باز نمی دونم چطوره قضیه
با تشکر
deremel400
19-07-10, 18:31
من به شخصه هم خودم محصولات گرین را تهیه میکنم هم به بقیه توصیه میکنم چون نسبت به قیمتش خوبه اما مشکلات اخیر من با این محصولات
یک سال پیش یک کیس trioخریدم بعد از نصب سیستم دیدم که ولوم تنظیم صدا کار نمیکنه و مشکل دیگه اینکه صدایی که از جک هدفن دریافت میشه نویز بسیار زیادی داره و اصلا کیفیت نداره کیس را بردم نمایندگی که خریده بودم با کمال خونسردی فروشنده گفت کیس گارانتی نداره من گفتم که جنس از اول خراب بوده که بازم جواب سربالا داد
تو چند صفحه قبل همین تاپیک این مساله را عنوان کردم و شما جناب عمرانی جوابی که از طریق پیغام خصوصی به من دادید این بود که هر وقت اومدی تهران بیا تا برات عوض کنم اما به نظر شما فقط بچه های تهران حق دارند؟من که یکسال هست نیامده ام تهران خوب تکلیف من چی میشه؟من حتی به شما پیشنهاد کردم که شما برای من پانل را ارسال کنید من خودم عوض میکنم اما شما قبول نکردید.
نکته بعد در مورد یک پاور 885وات هست که خریدم و بعد از 6ماه کار کردن صدای فن زیاد شده و لق لق میکنه اما وقتی بردم نمایندگی به من گفتند که صدای فن طبیعی هست (یعنی اینکه این سیستم 6ماه پهلوی گوش من بوده صدای فن پاور را تشخیص نمیدهم اما فروشنده تشخیص میده؟؟؟؟؟؟؟؟)و این مورد را هم تست کردم که صدا از خود پاور باشه که همین طور هم بود
مشکل بعدی این پاور در سیستم تنظیم سرعت فن با دما است که در زمستان در فضای سرد فن این پاور به خاطر پایین امدن دور صدای هوم هوم میده و شبیه گیر کردن فن است
:11():
J.Omrani
19-07-10, 18:39
ببخشید دیر جواب دادم. گفتم بذار سر یه فرصت مناسب سیستم رو چک کنم که یه موقع سوء تفاهمی نشه. نتیجه این شد که مشکل از فن پاور نبوده، جدا از آقای عمرانی عذر خواهی میکنم. مشکل از فن cpu بود. ممنون که پاسخ گو بودید.
ولتاژ شاخه ی 12 و 3 ولت رو هم از داخل بایوس چک کردم. نتیجه: 12 ولت = 11.921 - 3 ولت= 3.328 درسته؟
یه سوال دیگه اینکه، مقدار نویز یا صدای فن پاور 535a تا چه حدی طبیعیه؟
دوست خوب من؛
سلام،
ابتدا از بابت اطلاع رسانی شما سپاسگزارم و امیدوارم که مشکل صدای فن پردازنده شما نیز مرتفع گردیده باشد.
- به صورت کلی و مطابق استاندارد ، دامنه ولتاژهای مثبت خروجی پاور می بایست در محدوده 5% +/- باشند. این موضوع به آن معناست که خروجی 12+ پاور می بایست در محدوده 11.4+ الی 12.6+ و خروجی 5+ پاور می بایست در محدوده 4.75+ الی 5.25+ و خروجی 3.3+ پاور می بایست در محدوده 3.14+ الی 3.46 + باشند. با توجه به محدوده استاندارد مورد اشاره ، نتایج خروجی های پاور شما در محدوده نوسان 1% قرار دارد که جزو محدوده های مناسب خروجی به شمار می روند و جای هیچ نگرانی وجود ندارد. هرچند که بهترین روش تست ولتاژ خروجی پاور ، استفاده از ولت متر می باشد.
- برای پاسخ به سوال شما، بنده یک فیلم کوتاه از میزان نویز صوتی پاور GP535A تهیه نمودم که می توانید آن را از لینک ذیل، دانلود فرمایید:
لینک دانلود (Only the registered members can see the link)فیلم تست صدای پاور GP535A
سلام بر مهندس عمرانی عزیز
مهندس جان شخصا ارادت خاصی به محصولات گرین دارم، محل زندگی من هم جنوب کشور هستش (ادرس دقیق: 360 کیلومتری شیراز - شوخی کردم)
اما مشکل اینجاست که وقتی با خدمت کامپیوتری ها در مورد پاور گرین صحبت می کنم در خوب بودن محصولات شکی ندارن ولی ابراز می کنند که بعضی از پاور ها نو دچار مشکل هستن!
مثلا برای دانشگاه که خود دانشگاه پیشنهاد داده بودن سیستم ببندن نمی دونم کدوم سری از پاور رها بودن ولی می گفت 400 وات بوده، که از 4 سیستم که بسته می شه یک سیستم بعد از یک هفته برگردونده میشه
که بعد از چک کردن قطعات متوجه می شن که مشکل از پاور هستش ولی باز چه مشکلی داشته رو اطلاع ندارم
اما باز همین دیروز رفته بودم یکی از خدمات کامپیوتری ها که این دفه هم پاور نو بود و مدلش هم نوشتم و تاریخ انتهای گارانتی رو هم ورداشتمGP530AB و1392/4/18 این پاور هم گفتن مشکل داره!
من گفتم با شخص شما در میون بگذارم که چه مشکلی می تونه این وسط وجود داشته باشه؟
یکی از مشکلات که خودم حدث می زنم اینه که عزیزان فروشنده (چون معمولا قطعه از شیراز تهیه میشه ) چون فکر می کنن شهر ما کوچیک هستش و یا فکر های دیگه پاور های که مشتریای دیگه بر می گردونن می فرستن اینور
ولی باز نمی دونم چطوره قضیه
با تشکر
دوست خوب من؛
سلام،
ابتدا از لطف و محبت شما سپاسگزارم.
متاسفانه به دلیل عدم شفافیت مطلب انتقادی خوب شما و همچنین عدم دسترسی به پاور مورد اشاره ، بنده قادر به پاسخگویی مناسب نیستم. از شما تقاضا دارم در صورت امکان ، یک نمونه از پاورهای مورد اشاره را برای بنده (به آدرس: تهران، خیابان سمیه، بین قرنی و ویلا، جنب دادگاه شهید بهشتی، پلاک 215 جدید ، طبقه همکف ، واحد R&D ، عمرانی) و با هزینه شرکت گرین ارسال فرمایید، تا بتوانم ضمن بررسی موضوع فوق، پاسخ کامل را در همین تاپیک باطلاع شما و سایر دوستان عزیز برسانم.
من به شخصه هم خودم محصولات گرین را تهیه میکنم هم به بقیه توصیه میکنم چون نسبت به قیمتش خوبه اما مشکلات اخیر من با این محصولات
یک سال پیش یک کیس trioخریدم بعد از نصب سیستم دیدم که ولوم تنظیم صدا کار نمیکنه و مشکل دیگه اینکه صدایی که از جک هدفن دریافت میشه نویز بسیار زیادی داره و اصلا کیفیت نداره کیس را بردم نمایندگی که خریده بودم با کمال خونسردی فروشنده گفت کیس گارانتی نداره من گفتم که جنس از اول خراب بوده که بازم جواب سربالا داد
تو چند صفحه قبل همین تاپیک این مساله را عنوان کردم و شما جناب عمرانی جوابی که از طریق پیغام خصوصی به من دادید این بود که هر وقت اومدی تهران بیا تا برات عوض کنم اما به نظر شما فقط بچه های تهران حق دارند؟من که یکسال هست نیامده ام تهران خوب تکلیف من چی میشه؟من حتی به شما پیشنهاد کردم که شما برای من پانل را ارسال کنید من خودم عوض میکنم اما شما قبول نکردید.
نکته بعد در مورد یک پاور 885وات هست که خریدم و بعد از 6ماه کار کردن صدای فن زیاد شده و لق لق میکنه اما وقتی بردم نمایندگی به من گفتند که صدای فن طبیعی هست (یعنی اینکه این سیستم 6ماه پهلوی گوش من بوده صدای فن پاور را تشخیص نمیدهم اما فروشنده تشخیص میده؟؟؟؟؟؟؟؟)و این مورد را هم تست کردم که صدا از خود پاور باشه که همین طور هم بود
مشکل بعدی این پاور در سیستم تنظیم سرعت فن با دما است که در زمستان در فضای سرد فن این پاور به خاطر پایین امدن دور صدای هوم هوم میده و شبیه گیر کردن فن است
:11():
دوست خوب من؛
سلام،
ابتدا از لطف شما سپاسگزارم.
اگر اجازه فرمایید، بنده آخرین پاسخی که به سوال شما در قسمت پیام خصوصی داشتم، را در این قسمت قرار دهم:
با عرض سلام
جناب مهندس من متاسفانه تهران نیستم که کیس trio را بیارم خدمت شما اما همین که این قدر مشتری مدار هستید برای من کافی است با عرض تشکر
به نام خدا
دوست خوب من؛
سلام،
از لطف شما سپاسگزارم و واقعا شرمنده به خاطر اینکه آشنایی امان به دلیل اشکال کار ما آغاز گردید. این وظیفه ماست که به انتقادات مشتریان عزیزمان توجه نماییم.
شما کدام شهرستان حضور دارید تا بررسی کنم ببینم چگونه می توان به شما سرویس ارائه نمود. یا اینکه آیا فرصتی پیش نمی آید که به تهران سفر نمایید تا حداقل پنل کیس را برایم بیاورید تا آن را تعویض نمایم.
با تقدیم احترامولی متاسفانه هیچ پاسخی از طرف شما دریافت ننمودم تا اینکه شما مسئله فوق را مجددا مطرح فرمودید.
بنده مجددا بابت این مشکل و سوء تفاهم از شما عذرخواهی می کنم و تقاضا دارم به جهت رفع کدورت و حل موضوع ، فردا صبح با شماره 88911378 داخلی 150 تماس حاصل فرمایید تا هماهنگی های لازم را انجام دهیم.
با تقدیم احترام
aha0001
23-07-10, 14:08
با سلام به تمام دوستان و آقای مهندس عمرانی
می خواستم بگم که تا حالا فکر هم نمی کردم توی ایران گارانتی با این کیفیت برای اجناس با فروش بالا وجود داشته باشه.من به طور کلی اطلاعات خوبی از سخت افزار کامپیوتر دارم و مشاوره ی خرید می دم و... جریان اینکه تنها در کیفیت پاور و کیس هست که فرق بین مدل های مختلف از نظر تخصصی رو نمی دونم.با توجه به اینکه تمامی مجله های معتبر مثل عصر شبکه و عصر ارتباط و ... رو می گیرم همیشه از کیفیت عالی بدون در نظر گرفتن قیمت و کیفیت به کارایی گرین می شنیدم و چون تاحالا مشکلی با کیس و پاور هایی که از گرین بسته بودم نداشتم همیشه مونده بودم که چه فرقی بین گرین و مارک های خوب و گرون قیمت بازار می کنه(از نظر کیفیت و گارانتی) و بخاطر ارزون تر بودن به اشتباه فکر می کردم که گرین گارانتی قوی نداره و در صورت هرگونه مشکل بهتره بی خیال گارانتی شد تا اینکه بالاخره شروع کردم تحقیق در مورد کیس و پاور و به این تاپیک رسیدم و شروع کردم از اول تا آخر رو توی چند ساعت خوندن (تا ساعت 3 دیشب).هنوزم باورش برام سخته که ما توی ایران همچین گارانتی داشته باشی!
امیدوارم بچه های گرین همیشه موفق باشن و بکارشون به همین خوبی و بهتر از این ادامه بدن.ما فروشنده ها هم با دونستن داشتن همچین گارانتی هایی به سمت محصولات دیگه نمی ریم.
K1LOU
25-07-10, 08:24
با سلام
تشکر از جناب مهندس عمرانی عزیز شرکت محترم گرین
جناب مهندس چون خودم به شخصه در هنگام خرید حضور نداشتم که از شما و شرکت گرین بابت تعویض پاور معیوب تشکر کنم اینجا مطرح می کنم
امیدوارم اینگونه مشتری مداری و احترام به مشتری در سایر شرکتهای ایرانی هم جا بیفته
برای شما و شرکت گرین آرزوی موفقیت دارم
با تشکر کیوانلو
masoomiyat
25-07-10, 12:01
آقای همرانی پاور 885 من کانکتور 8 پین پردازنده از پایین کیس که محل پاور هست به بالای کیس برای اتصال به مین برد نمیرسه و چند سانتی کابل کوتاه هست. گویا راهش استفاده از تبدیل هایی مثل عکس زیر هست:
سوالم اینه که این تبدیل ها و کابل ها رو اولن: خود شرکت برای فروش موجود داره؟ دوم اینکه موجب اختلال یا خرابی یا اتصالی نمیشه؟
hostironi
25-07-10, 19:06
سلام جناب عمرانی
چرا کیس های fusion تو بازار نیست؟
من خودم شهرستان هستم . امروز چند تا از فروشگاه های تهران زنگ زدم یا از این سایت های اینترنتی پرسیدم. چند تا از نمایند های خودتون که داخل سایتم هست زنگ زدم اما هیچ کدوم ندارن:1. (28):
الان 2 باره می خوام بگیرم پول تو دستم نیست پولم که می یاد تو دستم می خوام بگیرم هیچ جا گیر نمی یاد :1. (28):
Jagvar
25-07-10, 20:11
دوست خوب من؛
سلام،
ابتدا از لطف و محبت شما سپاسگزارم.
متاسفانه به دلیل عدم شفافیت مطلب انتقادی خوب شما و همچنین عدم دسترسی به پاور مورد اشاره ، بنده قادر به پاسخگویی مناسب نیستم. از شما تقاضا دارم در صورت امکان ، یک نمونه از پاورهای مورد اشاره را برای بنده (به آدرس: تهران، خیابان سمیه، بین قرنی و ویلا، جنب دادگاه شهید بهشتی، پلاک 215 جدید ، طبقه همکف ، واحد R&D ، عمرانی) و با هزینه شرکت گرین ارسال فرمایید، تا بتوانم ضمن بررسی موضوع فوق، پاسخ کامل را در همین تاپیک باطلاع شما و سایر دوستان عزیز برسانم.
با تقدیم احترام
با تشکر فراوان که شما با صبر و حوسله زیاد و به صورت مستقیم با مصرف کننده در ارتباط هستین
جناب مهندس بنده خودم فروشنده نیستم ،اما با فروشنده های کل شهر در ارتباط هستم و این که وقتی من می شنوم پاور گیرین مشکل داشته منظورشون رو نمی فهمم، و خودشون هم نمی دونن یعنی چی!!! ولی بنده می سپرم که در صورت بروز مشکل این چنینی و اگر مشکلشون همه یه چیز بود با بنده در میون بزارن که بنده به شما اطلاع دهم.
البته بازم تکرار می کنم منظورم پاور نو هستش که دچار مشکل هستن نه پاور کار کرده.
J.Omrani
28-07-10, 16:47
به نام آنکه جانشیبن همه نداشتن هاست
آقای همرانی پاور 885 من کانکتور 8 پین پردازنده از پایین کیس که محل پاور هست به بالای کیس برای اتصال به مین برد نمیرسه و چند سانتی کابل کوتاه هست. گویا راهش استفاده از تبدیل هایی مثل عکس زیر هست:
سوالم اینه که این تبدیل ها و کابل ها رو اولن: خود شرکت برای فروش موجود داره؟ دوم اینکه موجب اختلال یا خرابی یا اتصالی نمیشه؟
دوست خوب من؛
سلام،
- طول کابل 8-pin پاور مورد نظر شما، 60 سانتی متر است و این طول کابل ، جزو بلندترین طول کابلها در بین پاورهای هم رده اش به شمار می رود. اما احتمالا کیس شما از سری فول تاور با سبک اسمبل معکوس است که مشروط به رعایت روش تنظیم کابل کشی (عبور کابل از فضای پشت مادربرد) ، نیاز به طول کابل 70 سانتی متری خواهید داشت.
- با توجه به اهمیت دقت در پارامترهای ولتاژ مورد مصرف پردازنده ، بهتر است که کابل مورد نظر را از فضای روی مادربرد عبور دهید و از تبدیل افزاینده طول کابل استفاده نفرمایید. معمولا استفاده از این نوع تبدیل ها ، موجب افت ولتاژ و افزایش نویز نا محسوس در آن شاخه خواهد شد.
سلام جناب عمرانی
چرا کیس های fusion تو بازار نیست؟
من خودم شهرستان هستم . امروز چند تا از فروشگاه های تهران زنگ زدم یا از این سایت های اینترنتی پرسیدم. چند تا از نمایند های خودتون که داخل سایتم هست زنگ زدم اما هیچ کدوم ندارن
الان 2 باره می خوام بگیرم پول تو دستم نیست پولم که می یاد تو دستم می خوام بگیرم هیچ جا گیر نمی یاد
دوست خوب من؛
سلام،
متاسفانه کیس فیوژن در طی دو هفته اول توزیع ، به دلیل استقبال بازار و برنامه ریزی اشتباه ما در برآورد تعداد سفارش، تمام شد. اما انشاا.. با افزایش حجم سفارش این مدل، طی یک ماه و نیم آینده شاهد حضور پررنگ تر آن در بازار خواهیم بود. از طرفی، ممکن است با بررسی بیشتر در بازار، شاهد موجودی آن در برخی فروشگاه ها باشید. به هر ترتیب بابت این موضوع از شما عذرخواهی می کنم.
با تقدیم احترام
armin.bomber
28-07-10, 17:01
سلام آقا عمرانی
امیدوارم که خوب باشید
یه سوال داشتم
شرکت در نمایشگاه بین المللی کامپیوتر
تاثیری هم در فروش محصولات و جلب مشتری بیشتر داشت ؟؟؟
و یا صرفا شرکت در این نمایشگاه فقط برای نمایش محصولات بود ؟؟
با تشکر
hostironi
28-07-10, 19:34
دوست خوب من؛
سلام،
متاسفانه کیس فیوژن در طی دو هفته اول توزیع ، به دلیل استقبال بازار و برنامه ریزی اشتباه ما در برآورد تعداد سفارش، تمام شد. اما انشاا.. با افزایش حجم سفارش این مدل، طی یک ماه و نیم آینده شاهد حضور پررنگ تر آن در بازار خواهیم بود. از طرفی، ممکن است با بررسی بیشتر در بازار، شاهد موجودی آن در برخی فروشگاه ها باشید. به هر ترتیب بابت این موضوع از شما عذرخواهی می کنم.
با تقدیم احترام
1.5 ماه دیگه می یاد :1041: خیلی دیره :1. (36)::cry:
من که خودم شهرستانم هر چیم پرسیدم کسی نداشت. شما اگه سراغ داری شماره تماس بده و این که برای شهرستان ارسال کنه ما بخریم. اگه از دوستان دیگم کسی سراغ داره بگه. یکی هم بیشتر نمی خوام
armin.bomber
28-07-10, 20:34
سلام دوست عزیز
امیدوارم خوب باشید
من از کرمانشاه هستم
فکر کنم شرکت ما یکی دو تا موجودی داشته باشه
میپرسم و در اولین فرصت بهت اطلاع میدم
اگرم نبود از بقیه شرکتا میپرسم
امیدوارم بتونم کمکی کنم
Karimi.mkt
08-08-10, 21:44
با سلام و شب بخیر خدمت دوستان گرامی
من یه سیستم خریدم یک میلیون و نهصد هزار تومان فقط منتظر کیسم.
من کیس گرین فیوژن می خوام کسی سراغ داره سیستمم رو هواست
من تهران هستم و متأسفانه کمی عجله دارم
hostironi
09-08-10, 18:50
با سلام و شب بخیر خدمت دوستان گرامی
من یه سیستم خریدم یک میلیون و نهصد هزار تومان فقط منتظر کیسم.
من کیس گرین فیوژن می خوام کسی سراغ داره سیستمم رو هواست
من تهران هستم و متأسفانه کمی عجله دارم
گشتم نبود نگرد نیست. تمام نمایندگی های تهران که تو سایت گرین بود + چند تا نماینده های شهرستان زنگ زدم هیچ جایی نداشتن. چند تا بچه ها هم سپردم اگه دیدن خبر بدن اما نیست که نیست.
برو سراغ مارک دیگه. 1.9 پول سیستم دادی به جا این یه کولر مستر هاف 932 بگیر که این حالا حالا ها بیا نیست.
mamehdi
14-08-10, 10:03
با سلام جناب مهندس عمراني
جناب مهندس در تصوير ارائه شده براي كيسهاي fusion و x3 از كولر پردازنده buffalo استفاده شده آيا اينكار بخاطر طرز قرار گرفتن اين كولر با فن بغل كيس كه حالت عمود دارد تداخل هوايي ايجاد نميكند باتشكر
justice
14-08-10, 12:11
حالا اين فيون چه حسني داره نسبت به بقيه كيسها ؟ من خودم HAF 922 دارم كيس خوبيه . اول خواستم HAF 932 بگيرم كه كمي گرونتر بود ولي خوب اين هم خوبه فيوژن طرح كدوم شركته ؟ GMC يا LIANLI
hostironi
14-08-10, 15:24
حالا اين فيون چه حسني داره نسبت به بقيه كيسها ؟ من خودم HAF 922 دارم كيس خوبيه . اول خواستم HAF 932 بگيرم كه كمي گرونتر بود ولي خوب اين هم خوبه فيوژن طرح كدوم شركته ؟ GMC يا LIANLI
بیشترین حسن ظاهرش هست که نسبت به کیس های هم رده با چنین امکاناتی ظاهر زیباتری داره (البته بازم بر می گرده به صلیقه افراد) و قیمت مناسبی با توجه به امکانات و ظاهرش داره. البته میزان استقبال و زود تموم شدن این مدل در بازار نشون دهنده این مسئله هست که طرفدار زیاد داره. در حال حاضر هم که فعلا هیچ جا پیدا نمی شه. اونم برای دومین بار هست که در بازار پیدا نمی شه و هنوزم خبری ازش نیست. البته امیدوارم گیرین قصد نداشته باشه مثل بعضی شرکت ها با همچین سیاست هایی بازارو تشنه نگه داره بعد با قیمت بالاتر به بازار عرضه کنه
از نظر جادار بودن مطمئنا به 922 و 932 نمی رسه
دقیقا مدل GMC H80 هست که در ایران با برند green و مدل fusion داره به فروش می رسه
محمد.ح
15-08-10, 00:06
سلام ، من میخواهم از یک پاور برای منبع تغذیه رو میزی استفاده کنم و تا 50000 تومان میتونم هذینه کنم ، ایا گرین مدلی داره که با این قیمت بشه تهیه کرد ؟
همچنین استفاده از 2 شاخه 12 ولت مجزا به صورت موازی اشکالی نداره ؟
ممنون
amir.45
15-08-10, 18:43
سلام دوستان میشه بگید قیمت دقیق کیس magnum2 چنده؟
hamid3pnn
26-08-10, 04:28
سلام
می خواستم بپرسم چرا یکی از پین های پاور 435b خالیه و مادربورد من که 20 پین هست و پاور که 24 پین هست چرا جدا نمیشه چون من یه کم با سختی
جا انداختم و همین رو استفاده کنم یا عوضش کنم؟
با تشکر
miigmiig
28-08-10, 04:30
با سلام
حدود دو هفته پیش طبق معمول به یكی از نمایندگی های گرین برای خرید پاور 430 real مراجعه كردم . قبلا خیلی ازشون خرید كرده بودم ولی نه طوری كه چهره من یادشون باشه . بعد از پرداخت 40 تومان به صندوق ، رفتم كه جنس رو تحویل بگیرم . با كمال تعجب دیدم كه طرف یه پاور بدون جعبه گذاشت جلوم ، یه كابلم ورداشت آورد گذاشت بغلش . گفتم این دیگه چیه ؟ گفتن از این به بعد 430 ها رو اینطوری میدن به بازار !!!!
منم یه نگاه به پاور كردم و كاملا شبیه گرین بود ولی با یه تفاوت ! برچسب انقضای گارانتی روش نداشت . وقتی كه این موضوع رو گفتم چند نفر فروشنده گفتند كه مگه میشه ! تاریخ انقضا داره و پاور رو گرفتند و كمی این ور اون ورش رو دیدن و گفتند ایناهاش . ولی موردی كه به من نشون دادن یه شماره سریال بود كه هیچ نوع شباهتی به تاریخ نداشت . دیگه اونقدر وارد هستیم اینجور حرفا تو كتمون نره و كلی بحث كردم كه شما نمایندگی مستقیم هستید و از این حرفا
خلاصه آخرش به من گفتند كه این پاورها قرار دادی هستش و زمان گارانتیش هم از زمان فاكتوره ! یعنی 180 درجه با صحبت های اولیشون تفاوت داشت
بعد از كمی بحث ، خواستم كه هزینه رو عودت بدن كه با كلی قرقر اینكارو كردن و میگفتن كه ما نمایندگی مستقیم هستیم و داشتم كم كم بدهكار میشدم !
حالا شما میفرمائید كه قضیه این پاورهای به اصطلاح قراردادی و بدون برچسب گارانتی و جعبه چی هست ؟
با تشكر از شما
K1LOU
28-08-10, 17:13
با سلام
جناب عمراني چند تا سئوال داشتم كه اگر محبت كنيد جواب دهيد ممنون ميشم
تفاوت پاورهاي gp535b با gp535a در چيه ؟
پاورهاي گرين از چه سري به بعد داراي كانكتور 6 پين يا 8 پين جدا براي كارن گرافيك هستند ؟
اين قانون combin چيه كه بر اساس اون ميگن مثلا پاور ..... قلدر به تحمل حداكثر شذت جريان 63 آمپر و.....در فركانس 60 هست
منظور از اين فركانس چيه ؟
بالاترين آمپر براي پاورهاي گرين مربوط به كدوم محصول است و همچنين ساير پاورها
با تشكر
hamid3pnn
29-08-10, 00:42
سلام
به سوالهای ما جواب نمیدید؟
PCminister
10-12-10, 21:22
در مورد Fusion:
کیس واقعا زیباییه!
من دارمش ازش راضیم. منتها یکم Cable Managementش اذیتتون میکنه.
فاصله درب پشتی با MB tray کمه کابلهای اضافی را نمیشه اون پشت جمع و جور کرد ضمن اینکه مجبور شدم کابل 8 پین ماردبرد را از داخل ببرم و نه از پشت. (با اینکه پاورم 680 وات گرین هست)
کلا محصولات این شرکت تا حالا راضیم کرده. (من از AcBel برگشتی داشتم اما از GREEN نه!)
sezarsf
24-12-10, 20:50
دوستان نظرتون راجع به گرین اینفینیتی چیه؟
radeon_phenomii
07-02-11, 01:40
با عرض سلام خدمت مهندس عمرانی و اساتید محترم.
سیستمی با مشخصات زیر دارم . میخواستم بدانم آیا پاور انتخابی من مناسب سیستم من هست یا در طولانی مدت امکان آسیب رساندن به قطعات وجود دارد . سیستم تقریبا روزانه 16 ساعت کار میکند و حدود 4 ساعت کار گرافیکی انجام میدهد
CPU : AMD phenomii 555
MB : ASUS M4A77TD-Pro
VGA : ATI Radeon HD 5550
RAM : crucial balstix 2*2g 1333
HDD : western digital caviar green 500gb 32mb cache
ODD: Sony sata
3 عدد فن روی کیس و یک نمایشگر وضعیت روی کیس وجود دارد
Power supply : green 535w
nima_hl
07-02-11, 01:57
با عرض سلام خدمت مهندس عمرانی و اساتید محترم.
سیستمی با مشخصات زیر دارم . میخواستم بدانم آیا پاور انتخابی من مناسب سیستم من هست یا در طولانی مدت امکان آسیب رساندن به قطعات وجود دارد . سیستم تقریبا روزانه 16 ساعت کار میکند و حدود 4 ساعت کار گرافیکی انجام میدهد
CPU : AMD phenomii 555
MB : ASUS M4A77TD-Pro
VGA : ATI Radeon HD 5550
RAM : crucial balstix 2*2g 1333
HDD : western digital caviar green 500gb 32mb cache
ODD: Sony sata
3 عدد فن روی کیس و یک نمایشگر وضعیت روی کیس وجود دارد
Power supply : green 535w
سلام
پاور انتخابی شما از نظر توان خروجی برای این سیستم کاملا کافی است ولی پیشنهاد میکنم به جای این محصول از مدل جدید 530A-EU استفاده بفرمائید
این پاور جدید را با اختلاف قیمت ناچیز نسبت به پاور 535 به دلیل دارا بودن راندمان بالاتر و مدار نوسان گیر ورودی ( active pfc ) انتخاب بهتری برای شما میتواند باشد
البته برای سیستمی که در بالا لیست فرمودید از پاورهای ضعیفتر هم میتوانید استفاده بفرمائید ولی اگر در آینده قصد ارتقا قطعات سیستم وجود دارد به جهت آینده نگری پاور ذکر شده را تهیه فرمائید :give_rose:
sinaxex
15-04-11, 01:54
باسلام
بنده یک کیس مگنوم 2 دارم
در سایت گرین نوشته شده در قسمت جلویی کیس امکان نصب فن وجود دارد من نگاه هم کردم دیدم منفضه دارد اون قسمت اما چجوری قسمت جلویی کیس باز میشود که بشه پشت اش فن نصب کرد رو هرکاری کردم متوجه نشدم! از دوستان اگر امکان اش هست و کسی در این ضمینه اطلاعی دارد خوشحال میشم در این ضمینه کمک ام کند
باتشکر
Moein
15-04-11, 02:17
با سلام
شما باید پنل جلوی کیس رو باز کنید فن رو وصل کنید بعد پنل رو جا بزنید البته در صورتی که رم ریدر وصل کردید اون رو جدا کنید و ترجیحا سیم های متصل به کلید ها رو هم جدا کنید
برای این کار تنها کافیه که از داخل چک کنید ببینید پنل ایا با پیچ بسته شده یا خیر در صورتی که نشده بود یکم می تونید با فشار پنل رو در بیارید در صورتی هم که می ترسید که پنل رو بشکنید می تونید پین های اون رو از داخل کیس فشار دهید تا از جاشون در بیان
موفق و پیروز باشید
sinaxex
24-04-11, 16:46
متوجه هستم دوست من اما متاسفانه پنل جلویی پرچ شده!!! چرپ رو که نمیتونم باز اش کنم!! پنل بالایی کیس رو راحت با باز کردن پیچ هاش باز کردن اما پنل جلوی کیس اصلا جای دسترسی ندارد!
malos1
03-05-11, 11:05
سلام
یه سوال دارم
من یه سی پی یو 3.4 فول داشتم که جدیدا یه دوهسته ای e7500 2.9GH cash3 M.Bگرفتم بعد این تغییر سرعت کامپیوتر بصورت محسوس کم شده
من یه پاور گرین GP485A دارم کارت گرافیکم 8800gt512 m.b و 2G.b رم
مادربورد من giga pls3-945 هستش
بنظرتون توان پاورم کمه یا فن سی پی یو عوض کنم(معمولی خودشه)؟
سیستمم روی بازی call of duty Black ops تصویر اهسته میشه
ealireza
12-05-11, 04:24
چرا پاور 1000 گلد تو بازار نیست !؟؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟
datson_2009
13-07-11, 18:20
با سلام خدمت اساتید
دوستان محترم توجه کنند
این سیستم پیشنهادی شده(فقط کیس و قطعاتش) تا سقف بودجه 800 هزار تومن هست و فقط برا بازی هست و به علت اینکه میخاهم این سیستم را در میز ال سی دی بگذارم و وصل بشه به tv.
CPU : AMD PHENOM II X4 955 : 150.000
M.B:Asrock 870 Extreme3=120
RAM:Elixir 4Gb 1600 CL9 (2x2Gb)=52
VGA:Sapphire 6870 1Gb=290
HDD:Samsung F3 1Tb (HD103SJ)=67
DVD RW:Liteon 24X=25
# POWER : GREEN 635B : 100.000
میخواستم بدونم این قطعات مناسب هستند برا کیس های گرین مثل
Cases phoenix
Cases minix
Cases tenuous
Cases tinix
به علت جمعوجور بودن این کیسها این انتخابو کردم حالا موندم میشه یا نه این قطعات رو رو این کیسای جمعوجورو شیک سوار کرد یا نه؟
اگر نمیشه این قطعات رو سوار کرد خواهش میکنم یک سیستم به بنده معرفی کنید که بتوانم در کیسهای جمعوجور مثل tinixنصب کنم تا 800 هزار تومن البته فقط برای بازی میخوام.
خیـــــــــــــــــــــــ ـــلی ممنون از زحماتتون
bestirani2
16-08-11, 03:17
دوستان من یک کیس infinity به همراه فن buffalo100 گرفتم ولی دمای سی پی یو 2500k در حالت بیکاری سیستم 45 درجه هست (اورکلاک هم نکردم)
به نظرتون این دما واسه این کیس و فن زیاد نیست؟
این کیس ظاهرا چیزی برای جلوگیری از ورود گرد و غبار هم نداره و همچنین امکان نصب فن اضافی
تو رنج قیمت 150 تومن کیس + کولر انتخاب بهتری داشتم؟
rambo2020
01-09-11, 14:43
دوستان من یک کیس infinity به همراه فن buffalo100 گرفتم ولی دمای سی پی یو 2500k در حالت بیکاری سیستم 45 درجه هست (اورکلاک هم نکردم)
به نظرتون این دما واسه این کیس و فن زیاد نیست؟
این کیس ظاهرا چیزی برای جلوگیری از ورود گرد و غبار هم نداره و همچنین امکان نصب فن اضافی
تو رنج قیمت 150 تومن کیس + کولر انتخاب بهتری داشتم؟
دمای 45 درجه برای این حالت , دمای مناسبیه!
اگر اهل اورکلاک هستی یه سیستم واترکولینگ خوب تهیه کن! از فکر تعویض کیس هم بیا بیرون!
esmail123
25-09-11, 23:36
سلام من یه سیستم دارم با این مشخصات
ram 4
cpu pentium dual core 5200 intel
gerafic 1
hard 500
مادر بردمم گیگابایته
پاور queen
واینا اصلا به این سوالم مربوط نیست فقط گفتم شاید نیاز باشه
===============================
اما سوال من من یک کیس بدرد نخورد به نام smart دارم که خیلی کوچیک هست از دوستان که توی کار کیس هستند من تحقیق کردم دیدم کیس گرین بهتره من میخوام کیسم رو عوض کنم فقط کیس رو میخواستم یک کیس خوب بهم معرفی کنید من شبها تا صبح سیستمم رو میزنم زیر دانلود میخوام تحویه اش کامل و درست و بی نقص باشه اگه لازم باشه پاورمم عوض میکنم و یک پاور قوی میگیرم فقط از شما میخوام که یک کیس بین قیمت 60 تا 100 هزار تومن بهم معرفی کنید که عمرانه باشه من شب بزنم زیر دانلود خیالم از سیستم تهویه راحت باشه از همه نظر
ممنون میشم راهنمایی کنید
designme
26-09-11, 10:40
علیک سلام
اربیت، مگنم 2
تحویه خوب، ظاهر زیبا، قیمت پایین(هر دو زیر 60هزار تومن)
ساختار هردو یکیه و تفاوتشون تو پنل جلو هست
rambo2020
26-09-11, 17:10
سلام من یه سیستم دارم با این مشخصات
ram 4
cpu pentium dual core 5200 intel
gerafic 1
hard 500
مادر بردمم گیگابایته
پاور queen
واینا اصلا به این سوالم مربوط نیست فقط گفتم شاید نیاز باشه
===============================
اما سوال من من یک کیس بدرد نخورد به نام smart دارم که خیلی کوچیک هست از دوستان که توی کار کیس هستند من تحقیق کردم دیدم کیس گرین بهتره من میخوام کیسم رو عوض کنم فقط کیس رو میخواستم یک کیس خوب بهم معرفی کنید من شبها تا صبح سیستمم رو میزنم زیر دانلود میخوام تحویه اش کامل و درست و بی نقص باشه اگه لازم باشه پاورمم عوض میکنم و یک پاور قوی میگیرم فقط از شما میخوام که یک کیس بین قیمت 60 تا 100 هزار تومن بهم معرفی کنید که عمرانه باشه من شب بزنم زیر دانلود خیالم از سیستم تهویه راحت باشه از همه نظر
ممنون میشم راهنمایی کنید
می تونی کمتر هزینه کنی و از کیس Wee استفاده کنی.فکر می کنم قیمتی در حدود 35 هزار تومان داشته باشی در عین حال کارایی خوبی هم داره!
rambo2020
26-09-11, 17:25
چند روز پیش به وب سایت یک شرکت تولید کننده پاور برخورد کردم. یکی از محصولاتش بسیار شبیه به 635US گرین بود!
حتی بسته بندی و کاتالوگ هاشون هم (در مقایسه با 635US) عین هم بودند, تنها تفاوتشون نام محصول (HP-650-G14C )بود!
قضیه چیه؟!!!
esmail123
26-09-11, 18:59
می تونی کمتر هزینه کنی و از کیس Wee استفاده کنی.فکر می کنم قیمتی در حدود 35 هزار تومان داشته باشی در عین حال کارایی خوبی هم داره!
ممنونم بابت راهنمایی مشکل هزینه نیست نمیدونم به کیسی به اسم smart بر خوردین قیمتش حدود 5 تومنی فکر کنم باشه یکی از بدترین کیس هاست که من دارم دیشب درش رو باز کردم که فن صدا میکرد یه خورده روغن بزنم وقتی کارم تموم شد و داشتم پیچش رو صفت میکردم دیدم به به یه طرفش رفته داخل واسه همین میخوام یه کیس خوبی بگیرم قیمتم همونطور که گفتن 50 تا 100 حاضرم بدم فقط فردا پیچش رو صفت کردم دولا نشه
taylorswift
01-10-11, 23:38
سلام دوستان
میدونم این تاپیک مربوط به محصولات گرین هستش ولی چون با این نوع فروم آشنایی ندارم که پیغام خصوصی بدم مشکلم رو همینجا مطرح میکنم (اگه مشکلی بود پاسخ ندید )
جناب مهندس عزیز , پاور من pro-500 Ultra cool Microlab هستش و دو سالی میشه ازش استفاده کردم و تا الان مشکلی نداشته ولی چند وقتی میشه 5 یا 6 ماه شایدم بیشتر که پاور موقعی که سیستم رو روشن میکنم صدا میده ! ولی بعد از مدتی خوب میشه و این آخریا مجبور میشم بهش ضربه بزنم تا صدا نده !
دماش با نرم افزار pc wizard 53 درجه رو نشون میده ! در حالت عادی و تو بازی فکر میکنم به 68 تا 70 هم رسیده !
پاور 3 تا فن داره , دو تا زیر و یکی هم پشتش , اون یکی که پشتش هست احساس میکنم خیلی یواش میچرخه ! با چشم دیدم که ضعیف میچرخه ! البته سیستم که یکم کار میکنه درست میشه ! ( بعد از چند ضربه سرعتش زیاد میشه ! )
هیچ مشکلی ندارم و هیچ اتفاقی تا حالا نیفتاده ولی میخوام پیشگیری کنم D
گارانتی هم نداره میخواستم بدونم شما چی پیشنهاد میکنید ؟ و اینکه اگه پاور مشکل داشته باشه چجوری باید بفهمم
پیشاپیش ممنونم از پاسخگوییتون
mehrdad_ab
02-10-11, 11:17
سلام دوستان
میدونم این تاپیک مربوط به محصولات گرین هستش ولی چون با این نوع فروم آشنایی ندارم که پیغام خصوصی بدم مشکلم رو همینجا مطرح میکنم (اگه مشکلی بود پاسخ ندید )
جناب مهندس عزیز , پاور من pro-500 Ultra cool Microlab هستش و دو سالی میشه ازش استفاده کردم و تا الان مشکلی نداشته ولی چند وقتی میشه 5 یا 6 ماه شایدم بیشتر که پاور موقعی که سیستم رو روشن میکنم صدا میده ! ولی بعد از مدتی خوب میشه و این آخریا مجبور میشم بهش ضربه بزنم تا صدا نده !
دماش با نرم افزار pc wizard 53 درجه رو نشون میده ! در حالت عادی و تو بازی فکر میکنم به 68 تا 70 هم رسیده !
پاور 3 تا فن داره , دو تا زیر و یکی هم پشتش , اون یکی که پشتش هست احساس میکنم خیلی یواش میچرخه ! با چشم دیدم که ضعیف میچرخه ! البته سیستم که یکم کار میکنه درست میشه ! ( بعد از چند ضربه سرعتش زیاد میشه ! )
هیچ مشکلی ندارم و هیچ اتفاقی تا حالا نیفتاده ولی میخوام پیشگیری کنم D
گارانتی هم نداره میخواستم بدونم شما چی پیشنهاد میکنید ؟ و اینکه اگه پاور مشکل داشته باشه چجوری باید بفهمم
پیشاپیش ممنونم از پاسخگوییتون
سلام
با اجازه از مهندس عمرانی ،
دوست عزیز ، این صدا مربوط به فن پاور هست . پیشنهاد می کنم بجای ضربه زدن که میتونه باعث لرزش و آسیب رسیدن به هاردتون بشه ، پاور رو از کیس جدا کنید و با بلور بادگیری کنید ، بعد درب روی پاور رو بازکرده و فن اون رو جدا کنید . روی فن یک لیبل هست اون رو برداشته ، یک قطره روغن چرخ توش بریزین و لیبل رو روش بچسبونید . پاور رو بسته ، روی کیس سوار کنید . اگر مشکل صدا پابرجا بود ، فن رو با نمونه ای مشابه تعویض کنید .
taylorswift
02-10-11, 15:02
ممنونم دوست من , خیلی خلاصه توضیح دادید , یه چند تا سوالم مونده
1. از کجا میشه فهمید که پاور مشکل داره ؟! یعنی چه اتفاقی رخ میده ؟
2. دمای پاور من ر حالت عادی 53 درجه است !!! آیا این عادیه ؟!
3. ممکنه که فن های پاور تخصصی باشه ؟ چون گرافیک من 9600 Gt هست و فنش حالتی مشابه داشت , کلا فنش رو برداشتم یکی دیگه سوار کردم . ( فنش طوری بود که اصلا جایی برای روغن ریختن نداشت , اصلا لیبلی نبود که جداش کنم , تلق بود ! ) .
ممنونم از پاسخگوییتون
mehrdad_ab
02-10-11, 15:40
ممنونم دوست من , خیلی خلاصه توضیح دادید , یه چند تا سوالم مونده
1. از کجا میشه فهمید که پاور مشکل داره ؟! یعنی چه اتفاقی رخ میده ؟
2. دمای پاور من ر حالت عادی 53 درجه است !!! آیا این عادیه ؟!
3. ممکنه که فن های پاور تخصصی باشه ؟ چون گرافیک من 9600 Gt هست و فنش حالتی مشابه داشت , کلا فنش رو برداشتم یکی دیگه سوار کردم . ( فنش طوری بود که اصلا جایی برای روغن ریختن نداشت , اصلا لیبلی نبود که جداش کنم , تلق بود ! ) .
ممنونم از پاسخگوییتون
خواهش می کنم
1-مشکلات ایجاد شده از پاور یا اشکال در برد پاور یک بحث تخصصی هست اما صدای مربوطه ، خب طبیعیه که از فن ایجاد میشه . بر اثر کارکرد و گردو غبار ، هر فنی به صدا درمیاد و به طبع کندتر هم کار خواهد کرد و شاید هم از حرکت بایسته !
2-بله ، اگر فن پاورتون به خوبی تهویه رو انجام بده ، با این دما مشکلی واسه پاور پیش نمیاد .
3-فن تخصصی که چه عرض کنم ! بسته به برند پاور ، از فن های مرغوب گرفته تا فن های معمولی ( ارزون قیمت ) استفاده میشه . به هر حال نگران نباشید ، اگر فن جای روغن خوری نداشته باشه ، با فنی مشابه قابل تعویضه ،( فقط به اندازش دقت کنید تا کاور رویی پاور به درستی بسته بشه) چون با ولتاژ یکسان کار می کنند.
واقعا با یه روغن کاری دمای پاور از 53 به 43 کاهش یافت ( من هر سه فنشو روغن کاری کردم )
فقط یه سوال دیگه , تا کی این روغن کاری جواب میده ؟ و آیا این روغن کاری باعث نمیشه گرد و خاک به صورت به هم چسبیده دربیاد و مشکل بزرگ تری ایجاد کنه ؟!
در ضمن فن های پاورمم خیلی الکی بودند ( فن بزرگ پشتش دو سیمه ی عادی بود ((ساخت چین ! )) و 2 تای زیر پاور هم کوچک و دو سیمه ! ) عوضشون کنم با فنه سه سیم ؟
واقعا با یه روغن کاری دمای پاور از 53 به 43 کاهش یافت ( من هر سه فنشو روغن کاری کردم )
فقط یه سوال دیگه , تا کی این روغن کاری جواب میده ؟ و آیا این روغن کاری باعث نمیشه گرد و خاک به صورت به هم چسبیده دربیاد و مشکل بزرگ تری ایجاد کنه ؟!
در ضمن فن های پاورمم خیلی الکی بودند ( فن بزرگ پشتش دو سیمه ی عادی بود ((ساخت چین ! )) و 2 تای زیر پاور هم کوچک و دو سیمه ! ) عوضشون کنم با فنه سه سیم ؟
خواهش می کنم
متاسفانه اگر روغن رو بیش از حد بریزین ، سر ریز میشه و بعد یه مدت کوتاه کلی گرد و غبار ، یا پرز فرش و ... رو به خودش میگیره . شما مرتب داخل کیستون رو با بلور ، غبار زدایی کنین.
اگر هم گرد و غبار از کار نندازدش ، هر قطعه ایی یک عمر مفید داره که متاسفانه این قطعات نامرغوب چینی هم از همشون بدتره. چاره ای نیست ، اگر مثل قبل شد یا تعویض کنید یا اگر فکر می کنید عمر مفید پاور رو به اتمامه یک پاور جدید تهیه کنید ( پاورهای گرین سه سال گارانتی هم دارن که خیالتون رو راحت می کنن)
شما اگر قصد تعویض فن رو داشتین با نمونه مشابه دوسیم تعویض کنید . سیسم سوم عملاً بدون استفاده میمونه ( تو این مورد ) چون سنسوری براش تعبیه نشده ( که اگر تعبیه میشد فن سه پین براش میزاشتن )
esyoo
12-10-11, 15:29
سلام
دوستان پاور من خراب شده و تا 3 ماه دیگه گارانتی داره
برای تعمیر باید به کجا مراجعه کنم؟
من در حال حاضر تهران هستم .و می خوام به خود شرکت گرین و بخش پشتیبانیش مراجعه کنم و پاور رو بهشون تحویل بدم.(برای این که کارم زودتر راه بیفته و برم شهرستان)
ممنون میشم راهنمایی کنید.
با تشکر
mohsen_star
14-10-11, 15:41
ایا اقای عمرانی به اینجا هنوز سر میزنه یا نه ایشون رفتند دیگه
rezaashk
20-10-11, 01:33
سلام
من به تازگی یه سیستم خریدم با پاور گرین 380 وقتی این سیستم رو اسمبل کردم و روشن کردم یه صدای نویز عجیبی از داخل پاور میاد مثل صدای وز وز . پاور رو عوض کردم و پاور 430 گرین گذاشتم ولی بازم همین صدارو میده . ایا همه گرین ها این مشکل رو دارن ؟
mehrdad_ab
20-10-11, 10:43
سلام
من به تازگی یه سیستم خریدم با پاور گرین 380 وقتی این سیستم رو اسمبل کردم و روشن کردم یه صدای نویز عجیبی از داخل پاور میاد مثل صدای وز وز . پاور رو عوض کردم و پاور 430 گرین گذاشتم ولی بازم همین صدارو میده . ایا همه گرین ها این مشکل رو دارن ؟
سلام
سئوالتون مبهم هست
آیا پاور 430 واتی که بعداً ازش استفاده کردین ( از روی یه سیستم دیگه بازش کردین یا آکبند بوده و از قوطیش درآوردین )
اگه از رو سیستم دیگه ای بازش کردین ، روی اون هم همین مشکل رو داشته ؟ اگر نداشته ، مطمئن هستین که مشکل شما پاور هست و صدا مثلاً از فن های سیستم نیست ؟
اگر هر دو پاور هم آکبد بوده باشه ، باز هم نمیشه فاکتور گرفت که :
آیا همه گرین ها این مشکل رو دارن
چون من یه 330 دارم که 4 سال پیش گرفته بودم ؛ بعد از یک اشکال فرستادم گارانتی و از اون موقع تا حالا بدون هیچ صدای اضافی داره کار میکنه .
rezaashk
20-10-11, 11:16
سلام
سئوالتون مبهم هست
آیا پاور 430 واتی که بعداً ازش استفاده کردین ( از روی یه سیستم دیگه بازش کردین یا آکبند بوده و از قوطیش درآوردین )
اگه از رو سیستم دیگه ای بازش کردین ، روی اون هم همین مشکل رو داشته ؟ اگر نداشته ، مطمئن هستین که مشکل شما پاور هست و صدا مثلاً از فن های سیستم نیست ؟
اگر هر دو پاور هم آکبد بوده باشه ، باز هم نمیشه فاکتور گرفت که :
چون من یه 330 دارم که 4 سال پیش گرفته بودم ؛ بعد از یک اشکال فرستادم گارانتی و از اون موقع تا حالا بدون هیچ صدای اضافی داره کار میکنه .
با تشکر از شما دوست عزیز
هر دو پاوری که استفاده کردم آکبند بود . پاور اولی 380 وات گرین بود که فکر کردم خرابه و با یک 430 وات آکبند تعویض کردم و با این پاور جدید هم مشکل ویز ویز هنوز هست و هیچ فرقی نکرده . کارت گرافیک ، رم ها ، کارت وایرلس و قطعه های دیگرو باز کردم ولی این نویز همچنان هست . حتی روی صدا هم تاثیر گذاشته و صدای خروجی هم این ویز ویز رو داره .
صدا فرکانس بالایی داره و خیلی آزار دهندست .
mehrdad_ab
20-10-11, 11:50
خب از قرار شما تو این مورد بدشانسی آوردین .
اگر قطعه رو پیچ نکریدن ، پیشنهاد می کنم شخصاً برای دفتر گارانتی ببرین تا بعد تست ، تعمیر و یا تعویضش کنن.
bill geits
20-10-11, 12:58
با توجه به افزایش قیمت پاورهای گرین، هنوز هم خریدشون توصیه میشه؟
rezaashk
20-10-11, 15:59
خب از قرار شما تو این مورد بدشانسی آوردین .
اگر قطعه رو پیچ نکریدن ، پیشنهاد می کنم شخصاً برای دفتر گارانتی ببرین تا بعد تست ، تعمیر و یا تعویضش کنن.
پاور رو بستم به کیس . امروز رفتم و با یک پاور دیگه از همین مارک و همین وات یه خونه ی دیگه تست کردم ولی همچنان صدای نویز هست . به نظرتون همه ی پاور ها مشکل دارن ؟ بالاخره تو 4 تا پاور یکی درست از آب در میاد .
mehrdad_ab
20-10-11, 16:10
پاور رو بستم به کیس . امروز رفتم و با یک پاور دیگه از همین مارک و همین وات یه خونه ی دیگه تست کردم ولی همچنان صدای نویز هست . به نظرتون همه ی پاور ها مشکل دارن ؟ بالاخره تو 4 تا پاور یکی درست از آب در میاد .
متوجه منظورتون نشدم :1. (31):
rezaashk
20-10-11, 19:39
متوجه منظورتون نشدم :1. (31):
منظورم اینه که امروز هم یه پاور 430 واته دیگه رو بستم به سیستمم اونم نویز داشت .
کلا شد 4 عدد پاور که تا الان رو سیستمم بستم و هر 4 تا نویز داشتن یکی کم یکی زیاد .
نظر دوستان در مورد سایر برند ها چیست ؟ میتونم از پاور های دیگه استفاده کنم ؟ یا بقیه پاور ها هم مثل همین گرین ها مشکل دارن با سیستمم ؟
rezaashk
21-10-11, 00:47
سلام دوستان بالاخره امروز فهمیدم مشکل نویز پاورم از کجاست .
وقتی به usb های مادر بورد چیزیو وصل کنم نویز به وجود میاد ، مثلا کیبرد یا موس یا پرینتر ، وب کم . همه ی قطعات رو تست کردم . وقتی هر کدوم رو وصل کنم از داخل پاور نویز میاد .
دوستان چه راه حلی پیشنهاد میکنن ؟
ghadami2005
01-11-11, 21:08
سلام من یه سوال دارم. ممنون میشم جواب بدین.
من برای کارت 6790 یه پاور 535B-US خریدم. منتها پاور تنها یک دونه pcie 6pin داره ولی کارت 2تا ورودی 6پین داره. حالا اگه از تبدیل مولکس استفاده کنم مشکلی برای کارت پیش نمیاد.؟؟
mehrdad_ab
02-11-11, 12:31
سلام من یه سوال دارم. ممنون میشم جواب بدین.
من برای کارت 6790 یه پاور 535B-US خریدم. منتها پاور تنها یک دونه pcie 6pin داره ولی کارت 2تا ورودی 6پین داره. حالا اگه از تبدیل مولکس استفاده کنم مشکلی برای کارت پیش نمیاد.؟؟
سلام
اگر برای استفاده معمولی میفرمائین ( نه اورکلاک سنگین ) مشکلی پیش نمیاد و فکر می کنم این کانکتور هم داخل قوطی کارت گرافیک موجود باشه .
ghadami2005
02-11-11, 23:21
ممنون دوست عزیز. یه سوالم در مورد رابط مولکس داشتم.
همونطور که میدونید فنهای کیس 2تا رابط مولکس دارن که به کابل مولکس پاور وصل میشن. ایا زمانی که فن به مولکس وصل شد میشه از رابط دوم به فن دیگه برق داد ؟
یا محدودیت داره.؟؟ کلا از هر مولکس پاور به چنتا فن کیس میشه برق داد؟ مرسی ممنون میشم توضیح بدین.:give_rose:
mehrdad_ab
03-11-11, 12:48
ممنون دوست عزیز. یه سوالم در مورد رابط مولکس داشتم.
همونطور که میدونید فنهای کیس 2تا رابط مولکس دارن که به کابل مولکس پاور وصل میشن. ایا زمانی که فن به مولکس وصل شد میشه از رابط دوم به فن دیگه برق داد ؟
یا محدودیت داره.؟؟ کلا از هر مولکس پاور به چنتا فن کیس میشه برق داد؟ مرسی ممنون میشم توضیح بدین.:give_rose:
اگر فقط فن باشه ، با توجه به مصرف پائینش مشکلی نداره و هر چندتا فن که نیاز داشتین میتونید به همدیگه وصل کنید . اما برای قطعات پر مصرف ، مثلاً برای گرافیک کارت از خروجی مستقل از پاور استفاده کنید.
toloosoft
18-11-11, 14:55
سلام
من یه مشکل خیلی جالب با پاور 785 وات گرین دارم که برای بار دوم سرم اومده!
مشکل اینه این پاور برای بار دوم سوخته یعنی نه که سوخته باشه سیسم رو روشن میکنه همه چی به کار میفته ولی تصویر ندارم!!!
یک بار دیگه اینطوری شد که اون موقع پاور گارانتی داشت فرستادم گارانتی به دلیل نبود پاوری به قدرت پاور من داخل بازار کامپیوتر اصفهان و حتی خود نمایندگی گرین داخل پاساژ طالقانی حدود 1 ماه واسه گارانتی و ... این پاور معطل شدم
بالاخره پاور اومد و مشکل حل شده بود ولی الان بعد حدود 8 ماه دوباره همون مشکل برای این پاور پیش اومده...
قطعات من هم
CPU : Cori7 920
Main:Asuse P6t SE
VGA : ATI 4890HD از اینا که 2 تا ورودی برق پی سی ای اکسپرس داره!
RAM: 3GB DDR3 Corsair 1333
2 تا هارد ساتا + 1 دی وی دی رایتر ساتا + کارت دی وی بی که سالی 1بارم ازش استفاده نمیکنم...
فن و ... هم هیچ چی اضافی بهش وصل نکردم یعنی در اصل نصف کانکتورهای پاور خالیه...
حالا میخام بدونم این مشکل واسه چی پیش میاد؟ایا پاور کمه؟ایا قطعه ای از سیستم من مشکل داره؟
و دوم اینکه الان دیگه پاور گارانتی نداره دوستان اهل فن میدونن این عیب از کدوم قسمته پاوره تا خودم تعمیرش کنم؟(من تو کار تعمیر ترازو دیجیتال و ... هستم!)
بابت جواب دوستان پیشاپیش ممنون
"علیرضا"
mr-mossi
18-11-11, 18:30
سلام
من یه مشکل خیلی جالب با پاور 785 وات گرین دارم که برای بار دوم سرم اومده!
مشکل اینه این پاور برای بار دوم سوخته یعنی نه که سوخته باشه سیسم رو روشن میکنه همه چی به کار میفته ولی تصویر ندارم!!!
یک بار دیگه اینطوری شد که اون موقع پاور گارانتی داشت فرستادم گارانتی به دلیل نبود پاوری به قدرت پاور من داخل بازار کامپیوتر اصفهان و حتی خود نمایندگی گرین داخل پاساژ طالقانی حدود 1 ماه واسه گارانتی و ... این پاور معطل شدم
بالاخره پاور اومد و مشکل حل شده بود ولی الان بعد حدود 8 ماه دوباره همون مشکل برای این پاور پیش اومده...
قطعات من هم
CPU : Cori7 920
Main:Asuse P6t SE
VGA : ATI 4890HD از اینا که 2 تا ورودی برق پی سی ای اکسپرس داره!
RAM: 3GB DDR3 Corsair 1333
2 تا هارد ساتا + 1 دی وی دی رایتر ساتا + کارت دی وی بی که سالی 1بارم ازش استفاده نمیکنم...
فن و ... هم هیچ چی اضافی بهش وصل نکردم یعنی در اصل نصف کانکتورهای پاور خالیه...
حالا میخام بدونم این مشکل واسه چی پیش میاد؟ایا پاور کمه؟ایا قطعه ای از سیستم من مشکل داره؟
و دوم اینکه الان دیگه پاور گارانتی نداره دوستان اهل فن میدونن این عیب از کدوم قسمته پاوره تا خودم تعمیرش کنم؟(من تو کار تعمیر ترازو دیجیتال و ... هستم!)
بابت جواب دوستان پیشاپیش ممنون
"علیرضا"
سلام
دوست عزیز فکر میکنم اکثر مشکلات پاور تو ایران به خاطر نوسانات زیاد برق هست !
به نظرم از یه محافظ خوب برای سیستم استفاده کنی مشکلات کم میشه ! :give_rose:
toloosoft
18-11-11, 19:32
سلام
والا من داشتم بازی میکردم.یهو ارور صفحه ابی اومد یه سری شمرد و بعدم ریست شد از اون به بعد دیگه مانیتور بالا نیومد
من محافظ سر راه سیستم دارم اونم 2 تا چون تعداد دستگاه ها و پریزهایی که نیاز دارم زیاده....
به هر حال چرا نویز باید بخش گرافیکو بسوزونه؟چرا کلا سیستم رو نفرستاد هوا؟
من در این پاورها رو باز نکردم ولی یعنی یه فیوزر واسه جلوگیری از سوختگی برد ناشی از نوسانات برق نداره؟
"علیرضا"
BestBoy1
30-12-11, 03:55
سلام
من عاشق این کیس شدم توی یکی از همین صفحات..CASE GREEN Fusion (Only the registered members can see the link) قیمتش چنده؟هنوزم وارد میشه؟منن بوشهر هستم
مهندس عمرانی و بقیه دوستان:love::love:
rambo2020
08-01-12, 13:00
این کیس قیمتی در حدود 120 هزارتومان داره و به عقیده ی یک شاهکار طراحی به حساب میاد!
faghat_iman
12-09-12, 13:06
سلام دوستان .
کسی آدرس نمایندگی Green در شیراز رو داره؟
اصلا گرین در شیراز نمایندگی داره ؟ (منظورم نمایندگی تعمیر هست نه نمایندگی فروش)
ممنون.
nima_hl
12-09-12, 13:17
سلام دوستان .
کسی آدرس نمایندگی Green در شیراز رو داره؟
اصلا گرین در شیراز نمایندگی داره ؟ (منظورم نمایندگی تعمیر هست نه نمایندگی فروش)
ممنون.
سلام
با نمایندگان فروش تماس بگیرید به احتمال قوی در مورد بخش تعمیرات شما را راهنمائی خواهند کرد
iranch
12-09-12, 15:10
سلام
پاور ی گرین که چند روز هست خریدم. داخلش صدا عجیب و غریب میده
یک نمونه پاور هم 535 چند سال پیش چند تاشو خریدیم همشون بعد از چند وقت فن هاشون صدا دادن افتاد.
nima_hl
12-09-12, 15:32
سلام
پاور ی گرین که چند روز هست خریدم. داخلش صدا عجیب و غریب میده
یک نمونه پاور هم 535 چند سال پیش چند تاشو خریدیم همشون بعد از چند وقت فن هاشون صدا دادن افتاد.
سلام
لطفا مدل دقیق پاور خریداری شده را بفرمائید
iranch
02-10-12, 23:12
سلام
لطفا مدل دقیق پاور خریداری شده را بفرمائید
سلام
پاور از سری SP شرکت گرین است. هر چند دقیقه یک بار انگار یک جیرجیرک داخلش هست و صدا در میاره
البته صداش زیاد نیست که تابلو باشه.
nima_hl
02-10-12, 23:35
سلام
پاور از سری SP شرکت گرین است. هر چند دقیقه یک بار انگار یک جیرجیرک داخلش هست و صدا در میاره
البته صداش زیاد نیست که تابلو باشه.
سلام
عزیز با یک ولتمتر میزان برق ورودی را چک کنید
آیا برق منزل شما کم و زیاد نمیشود ؟ ( لامپهای منزل یا محل کار شما کم نور پر نور نمیشوند ؟)
اکثرا این صدا از مدار و خازن مدار pfc ایجاد می شوند و دلیل آن کم و زیاد شده ولتاژ ورودی است که اگر اینگونه باشه کلیه وسائل برقی منزل شما در خطر است
پاور معمولا یا صدا داره یا صدا نداره . اینکه صدا میده بعد قطع میشه یا به دلیلی که بالا گفتم است یا اینکه صدا اصلا از پاور نیست و رزونانس صدای قطعه دیگر در پاور منتشر می شود ( مثلا هارد )
ولتاژ برق را تست کن بعد پاور را از کیس خارج کن و مطمئن شو صدا از پاوره وقتی مطمئن شدی بگو تا در موردش صحبت کنیم
iranch
02-10-12, 23:50
سلام
عزیز با یک ولتمتر میزان برق ورودی را چک کنید
آیا برق منزل شما کم و زیاد نمیشود ؟ ( لامپهای منزل یا محل کار شما کم نور پر نور نمیشوند ؟)
اکثرا این صدا از مدار و خازن مدار pfc ایجاد می شوند و دلیل آن کم و زیاد شده ولتاژ ورودی است که اگر اینگونه باشه کلیه وسائل برقی منزل شما در خطر است
پاور معمولا یا صدا داره یا صدا نداره . اینکه صدا میده بعد قطع میشه یا به دلیلی که بالا گفتم است یا اینکه صدا اصلا از پاور نیست و رزونانس صدای قطعه دیگر در پاور منتشر می شود ( مثلا هارد )
ولتاژ برق را تست کن بعد پاور را از کیس خارج کن و مطمئن شو صدا از پاوره وقتی مطمئن شدی بگو تا در موردش صحبت کنیم
خیر برق خوب است و کم و زیاد نمی شود
راستش رفتم دوباره سراغ پاور
یکم شک کردم به فن. اصلا صدا در حدی نیست که تابلو باشه چون من قطعات چک میکردم متوجه شدم
من فکر میکنم از فن باشه ایا ممکنه؟ برخی اوقات کمتر و برخی اوقات بیشتر هست.برخی اوقات صدا نیست.
کلا بدنه کیس مقداری برق داره وقتی دست میزنم.
nima_hl
03-10-12, 01:11
خیر برق خوب است و کم و زیاد نمی شود
راستش رفتم دوباره سراغ پاور
یکم شک کردم به فن. اصلا صدا در حدی نیست که تابلو باشه چون من قطعات چک میکردم متوجه شدم
من فکر میکنم از فن باشه ایا ممکنه؟ برخی اوقات کمتر و برخی اوقات بیشتر هست.برخی اوقات صدا نیست.
کلا بدنه کیس مقداری برق داره وقتی دست میزنم.
اینکه بدنه کیس کمی برق داره طبیعیه و دلیل آن ارت نبودن سیستم شماست
در مورد صدا هم اگر قطعه ای مثل فن ، چک ، خازن و .... درون پاور خراب باشد باید صدا همواره ایجاد شود یا مثلا وقتی بازی انجام میدهید یا رندر میکنید و انرژی زیادی از پاور میکشید صدا ایجاد شود
ولی اینکه صدا چند دقیقه یک بار می آید بنده خیلی بعید میدانم مشکل از پاور باشد
به هر حال با دقت بیشتر تست بفرمائید و اگر صدا قطعا از پاور بود و زیاد شد با نماینده گرین تماس بگیرید
iranch
03-10-12, 10:13
سلام
اگر به قطعات آسیب نزند. مهم نیست. آسیب میزند؟
این سیستم ا مادربورد ایسوس و پاور گرین باز هم تو HWMonitor شاخه 12 ولت میزنه 7 ولت
تو سیتسم قبلی که قدیمی بود هم میزد 4 ولت
نرم افزار خطا داره؟
mehrdad_ab
03-10-12, 12:16
سلام
اگر به قطعات آسیب نزند. مهم نیست. آسیب میزند؟
این سیستم ا مادربورد ایسوس و پاور گرین باز هم تو HWMonitor شاخه 12 ولت میزنه 7 ولت
تو سیتسم قبلی که قدیمی بود هم میزد 4 ولت
نرم افزار خطا داره؟
سلام
بله ، خطای نرم افزاری هستش
nsm1000
04-10-12, 21:10
سلام نیما جان شما با شرکت گرین در ارتباطی؟ کارمندید؟
در ضمن آخرین قیمت محصولات گرین رو ندارین؟
arash_ga
05-12-12, 18:54
سلام من یه پاور 6 ماه پیش گرفتم 535 گرین بود جدیدا گاهی سیستمم خاموش میشد.یکی از دوستام که شرکت کامپیوتری داره برام یه green GP 585 آورده الان 1 روزه که خاموش نشده.به نظر شما اون پاور قبلیه برا سیستمم کم می آورده و آگه کم بوده این کافی هست؟
cor i3 2120
asus H61
4GB DDR3
ATI 6850
HDD sata 2
sound card
2 تا فن کیس
nima_hl
05-12-12, 20:05
سلام من یه پاور 6 ماه پیش گرفتم 535 گرین بود جدیدا گاهی سیستمم خاموش میشد.یکی از دوستام که شرکت کامپیوتری داره برام یه green GP 585 آورده الان 1 روزه که خاموش نشده.به نظر شما اون پاور قبلیه برا سیستمم کم می آورده و آگه کم بوده این کافی هست؟
cor i3 2120
asus H61
4GB DDR3
ATI 6850
HDD sata 2
sound card
2 تا فن کیس
سلام گرافیک کارت شما مصرفی حدود 130 وات داره و پاور 535 اگر مشکلی نداشته باشه به راحتی باید بتونه سیستمتون را ساپورت کنه
اگر اطمینان پیدا کردید که مشکل از پاور است آن را برای گارانتی ارسال فرمائید
arash_ga
10-12-12, 23:04
اساتید این سیم ارت را باید به پیچ پشت پاور بست یا پشت کیس؟؟آیا خیلی واجبه؟
designme
14-12-12, 14:40
اساتید این سیم ارت را باید به پیچ پشت پاور بست یا پشت کیس؟؟آیا خیلی واجبه؟
هردوش میشه ولی به جهت احتیاط به پیچ پشت پاور ببند
اصولا باید بسته بشه و رو پریز برق های استاندار هست کانکتورش تا احتیاجی به سیم ارت نباشه ولی چون عموما از پریز برق های استاندارد استفاده نمیکنیم جاش احتیاج به سیم ارت پیدا میکنیم
خیلی واجب نیست ولی ببندی بهتره
Hitler Irani
15-09-13, 10:14
سلام دوستان میخواستم قیمت الان کیس اربیت گرین رو بدونم تو تهران یا مشهد
STUXNET
15-09-13, 13:22
آخه من نميدونم اون شركت گريين كه انقدر ميگن گريين گريين
ماهفته اي 8 تا 9 تا پاور گريين ميبنديم يه روز برامون eU ميفرستن يه روز HE شركت هاي كامپيوتري
حالاما اعتراض كرديم كه چرا eU نمياد گفتن تو بازار نيست بعدش اون شركت مربوطه يه نامه از طرف گريين فرستاده كه تمامي مدل هاي eu he sp يكين هيچ گونه فرقي ندارن باهم -ميخواستم بببينم واقعاً يعني 1% اگه اينجوريه پس گريين user هشو احمق فرض كرده كه ميگه Sp he eu واقعاً چجورياست؟؟؟؟؟؟؟؟
Mehrdad092000
24-01-14, 01:35
سلام
دوستان من یه کیس فالکون گرفتم
1.اینا گرانتی دارن؟
2.پلمشون چجوریه؟ این طرف برام اورد کیس کاملا نو بود وسایلاشم همینطور اما طلق بقل کناره پیچ های فنش ترک های ریز داره 4 جاشم
3.بهدش یکم نویز داره طبیه؟احساس میکنم همین 140mm نویز داره
کلا دل چرکین شدم یکم :D
AMD>INTEL
24-01-14, 01:48
سلام
دوستان من یه کیس فالکون گرفتم
1.اینا گرانتی دارن؟
2.پلمشون چجوریه؟ این طرف برام اورد کیس کاملا نو بود وسایلاشم همینطور اما طلق بقل کناره پیچ های فنش ترک های ریز داره 4 جاشم
3.بهدش یکم نویز داره طبیه؟احساس میکنم همین 140mm نویز داره
کلا دل چرکین شدم یکم :D
شما به شركت گرين تماس بگيريد و با مهندس عمراني صحبت كنيد . مشكل رو براشون توضيح بديد .حتما رسيدگي ميكنند
Mehrdad092000
28-01-14, 08:26
شما به شركت گرين تماس بگيريد و با مهندس عمراني صحبت كنيد . مشكل رو براشون توضيح بديد .حتما رسيدگي ميكنند
خوب بعنی چیکار میکنن؟؟
زنگ بزنم چی بگم دقیق؟
میخواستم x6 بگیرم گندت بزنم نداشت اینو گفتم بیاره
AMD>INTEL
28-01-14, 10:01
ایشون مدیر خدمات پس از فروش شرکت گرین هستند . مشکلی که دارید شرح بدید . راهنماییتون میکنند . اکثر این موارد با دقت نظر مهندس حل شده است .