سلام دوستان یه بازیه قدیمی و دوست داشتنی هست که من خیلی دوسش دارم خیلی وقته دنبالش هستم ولی گیر نمیاد گوگل رو زیرو رو کردم ولی نبود یعنی بود کرک نداشت و 60 دقیقه وقت داشت میخواستم ببینم اگر کسی از دوستان داره اینجا بزاره ازش ممنون میشم.
با تشکر میلاد
اسم کامل بازی : Little Bombers Returns
ورژن : 1.7
این هم یه عکس از داخل بازی :
Only the registered members can see the link
D J V A H I D
05-04-09, 19:31
فریش وجود نداره...همش فول ورژنه با قیمت 14 دلار و 95 سنت..!!! اگه یه موقع کسی روی cd داشته باشه...که بعید میدونم...
G E N E R A L ™
05-04-09, 19:35
فریش وجود نداره...همش فول ورژنه با قیمت 14 دلار و 95 سنت..!!! اگه یه موقع کسی روی cd داشته باشه...که بعید میدونم...
ای بابا چرا بعید من خودم خیلی وقت پیش داشتم بدون مشکل بازی میکردم ولی پاک شد حالا ندارم.
Moein
05-04-09, 21:26
اینم لینک دانلود (Only the registered members can see the link)
D J V A H I D
05-04-09, 21:43
اینم لینک دانلود (Only the registered members can see the link)
با تشکر...معین جان... من دانلودش کردم...به 99 درصد که رسید و خواست سیوش کنه ... آنتی ویروس nod32 فعال شده و eror داد و گفت که این فایل حاوی trojan میباشد...!!!:gasp:بدون ویروسش رو سراغ نداری؟ یا اینکه یه راه واسه اینکه نود 32 رو بتونیم واسه لحظاتی از کار بندازیم...!!! ؟؟؟ :1. (38):
D J V A H I D
05-04-09, 21:43
راستی... این که گذاشتی سریال یا کرک هم داره ؟ یا نسخه تریالش هست ؟! :1. (27):
Labyrinth
05-04-09, 22:04
این کرک سالم و بدون ویروس
اگر کرکی و سریال ساز و ... داشتید که انتی ویروس بهش گیر میداد بدید ویروسش رو از روش پاک کنم
موفق باشید
:give_rose:
D J V A H I D
05-04-09, 22:07
این کرک سالم و بدون ویروس
Only the registered members can see the linkاگر کرکی و سریال ساز و ... داشتید که انتی ویروس بهش گیر میداد بدید ویروسش رو از روش پاک کنم
موفق باشید
:1. (38)::1. (38)::1. (38): همون لینکی رو که معین گذاشته به 99 که میرسه دانلودش متوقف میشه...شما نمیتونی دانلودش کنی و ویروسش رو پاک و بزاریش ؟! :love::love::love::love::love:
Moein
05-04-09, 22:18
دوست من به کرکش گیر میده من خودم از انتی ویروس استفاده نمی کنم اما الان که چکش کردم به فایل .EXE کرک گیر میده برای بازی کردن این بازی باید انتی ویروستون رو غیر فعال کنید این تنها کرکی هست که کار می کنه من بیش از 15 تا فایل دانلود کردم که این فقط جواب داد
Labyrinth
05-04-09, 22:18
بیا وحید جان فایلهای اضافه رو پاک کردم و برات گذاشتمش بصورت کامل
Labyrinth
05-04-09, 22:19
دوست من به کرکش گیر میده من خودم از انتی ویروس استفاده نمی کنم اما الان که چکش کردم به فایل .EXE کرک گیر میده برای بازی کردن این بازی باید انتی ویروستون رو غیر فعال کنید این تنها کرکی هست که کار می کنه من بیش از 15 تا فایل دانلود کردم که این فقط جواب داد
ویروس از روی فایل پاک شد
D J V A H I D
05-04-09, 22:24
ایول ایول... داش امیرو ایول... !!! ویروسش که پاک شده هیچ... حجمش هم کمتر شده :great:
G E N E R A L ™
06-04-09, 13:21
سلام
خیلی ممنون:give_rose:
از دوستانی که در این مورد زحمت کشیدند بسیار تشکر میکنم . من خیلی وقت بود دنبال این بازی بودم ولی پیدا
نمیکردم همه جا رو دنبالش گشتم ولی انگار که نه انگار باز هم از دوستان عزیز به خصوص امیر جان و معین عزیز تشکر میکنم.:11():
امیدوام بتونم جبران کنم.:yes:
G E N E R A L ™
26-06-09, 10:55
سلامی دوباره
دوستان عزیز با عزض شرمندگی باید بگم که نمیدونم چرا این بازی تو کامپیوتر من اجرا نمیشه یعنی خطا میده اینجا هم که لینک دیگه کار نمیکنه دوستانی که بازی رو قبلا داشتند اگه امکان داره دوباره برای من بزارن خیلی ممنون میشم.
G E N E R A L ™
02-07-09, 16:57
دوستان یاری نمیفرمایین ؟
Labyrinth
27-06-10, 12:35
سلام
امروز داشتم توی یاهو با برادر میلاد ( ™G E N E R A L ) (Only the registered members can see the link) صحبت میکردم که فهمیدم این بازی در اینترنت دوباره نیست شده واین بنده خدا هرچی دانلود میکرد به نتیجه نمیرسید
در این جا بود که دوباره با یک حرکت جهادی بازی رو پیدا کردم و دوباره آپلود کردم تا بار دیگر همه بتونن از این بازی لذت ببرند هرچند ...
Only the registered members can see the linkموفق باشید امیر
G E N E R A L ™
27-06-10, 12:49
امیر جان مرسی آقا خیلی گلی !
حقیقت دیگه گوگل از دست من خسته شده بود . :دی
آره بازیش قدمیه ولی خاطرات زیبایی رو واسم داره !
خیلی گشتم دیگه جایی نبود که من سر نزده باشم ! خیلی خیلی ممنون !