ورود

مشاهده نسخه کامل : همه چيز پول نيست !!( قبول ندارید؟؟؟خودتون ببینید )

D J V A H I D
21-03-09, 17:32
پول میتونه سرگرمی رو بخره اما نه شادی رو.Only the registered members can see the link
Money can buy an amusement, but not happiness

پول میتونه رختخواب رو بخره اما نه خواب رو.Only the registered members can see the link
Money can buy a bed, but not sleep

پول میتونه غذا رو بخره اما نه اشتها رو.Only the registered members can see the link
Money can buy a food, but not appetite

پول میتونه دارو رو بخره اما نه سلامتی رو.Only the registered members can see the link
Money can buy a medicine, but not health

پول میتونه وسیله آرایش بخره اما نه زیبایی رو.Only the registered members can see the link
Money can buy cosmetic, but not beauty

پول میتونه خدمتکار بخره اما نه دوست رو.Only the registered members can see the link
Money can buy a servant, but not friend

پول میتونه پست(مقام)رو بخره اما نه بزرگی رو.Only the registered members can see the link
Money can buy a position, but not greatness

پول میتونه نوکری رو بخره اما نه وفاداری رو.Only the registered members can see the link
Money can buy a service, but not loyalty

پول میتونه قدرت رو بخره اما نه اعتبار رو.Only the registered members can see the link
Money can buy a power,but not authority

پول میتونه انسان رو بخره اما نه خدا رو.Only the registered members can see the link
Money can buy a man, but not God

فقط میتونم بگم عباراتی ساده در اوج ساده بودن حرف هاي بسياري دارهOnly the registered members can see the link

amirpcp30
21-03-09, 21:32
خیلی ممنون از این جملات زیبا.

mohammad1985
22-03-09, 01:41
همه چیز پول نمیشه ! هیچ چیز هم پول نمیشه ! :1. (38):

™Ali
22-03-09, 02:03
دقیقا ! :yes:
شاعر میگه (به صورت رپ بخونید!):
دلیل گردش زمین نیست جاذبه پوله زمینو میچرخونه جالبه!

به نظر من حالا دیگه جواب پول بهتر است یا ثروت کاملا مشخصه ! پول و ثروت از همه چیز بهتره.
مثلا:

پول میتونه سرگرمی رو بخره اما نه شادی رو.
به نظرتون آدم فقیر شاده؟ به نظرتون اگه پول باشه آدم نمیتونه بره سینما ، پارک ، تفریح کنه؟
یا:

پول میتونه رختخواب رو بخره اما نه خواب رو.
یعنی آدم پولدار خواب نداره؟ آدم فقیر بهتر از آدم پولدار میخوابه؟ خواب ربطی اصلا به پول داره؟
اگه درباره جملات فکر کنید می بینید که همشون چرت و پرتی بیش نیست :1. (26):

Labyrinth
22-03-09, 03:58

به نظر من حالا دیگه جواب پول بهتر است یا ثروت کاملا مشخصه ! پول و ثروت از همه چیز بهتره.
مثلا:

به نظرتون آدم فقیر شاده؟ به نظرتون اگه پول باشه آدم نمیتونه بره سینما ، پارک ، تفریح کنه؟
یا:

یعنی آدم پولدار خواب نداره؟ آدم فقیر بهتر از آدم پولدار میخوابه؟ خواب ربطی اصلا به پول داره؟

به نظر تو چند در صد از ادم های پولدار شاد هستن ؟ آیا همین پول مشکل ساز نمیشه ؟ ....
آدم پولدار میخوابه ولی چه خوابی همش در حال استرس که اخ کارخونه فلان نشه و .....
من خیلی با هر دو قشر برخورد داشتم و جملات بالا رو تایید میکنم

:give_rose:

Trance
22-03-09, 09:04
قیمت کسانی که فقط به ورودی شکم فکر می کنند، به اندازه قیمت خروجی شکم آنهاست و قیمت آنانی که به پاک‌سازی دل می پردازند، به اندازه قیمت آب و آیینه و آفتاب است.
دل‌دادگان، جان می‌گیرند و شکم‌پرستان، جان از کف می نهند.
دل، اسیر آزادی است و غلام همت آن کس که رنگ تعلق نپذیرد و شکم، اسیر نان و ناز است و غلام جنس‌های رنگین.
دل با درد، خوش است و شکم با درد، بیمار.
دل‌داران، اهل سوز و نور و شعورند و شکم‌مداران، اهل گول و پول و دروغ.

با پوزش از شما بزرگواران :give_rose::11():

Ramin_Zero1818
22-03-09, 17:00
به نظر من كه فقط شعاره اين حرفا...
يكي بگه فقر چي داره؟؟؟؟
خواب داره.
شادي داره؟؟
....
پول حلال خيلي لز مشكلات...
اين حرفارو اگه به يه فقير بگين ميگه برو بابا دلت خوشه...

reza_v9999
23-03-09, 00:06
اگه درباره جملات فکر کنید می بینید که همشون چرت و پرتی بیش نیست
چه ربطی داره؟
اگه یه ذره فکر کنید میفهمید یعنی چی ......
مثلا این جمله یعنی "برای خوب خوابیدن نیازی به پول نیست و انسانی که پولدار نباشد میتواند خوب بخوابد"
و ...

motefarrej
24-03-09, 00:45
سلام
حالا کی گفت فقیر باش
طرف داره میگه پول همه چیز نیست این عزیز میگه فقر بده!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

™Ali
24-03-09, 00:53
دوستان بیخیال شید نظر من هیچ وقت عوض نمیشه. بحث الکی راه نندازید! :1. (38):

D J V A H I D
24-03-09, 01:49
دوستان بیخیال شید نظر من هیچ وقت عوض نمیشه. بحث الکی راه نندازید! :1. (38):
Only the registered members can see the link

ali0511
24-03-09, 13:55
chera chera migy hame chiz pool nistc
bavar kon bzy chez ha ra bayad bebyni ta bebiny hame chiz poole
are rafigh

ali0511
24-03-09, 13:57
kodom aziz mige?

ali0511
24-03-09, 13:58
are fagher kheyly bade
nache shidy hatman aziz

™Ali
25-03-09, 00:05
من بهم گفتن تو نظام قدیم کنکور هم پولی بود. (رتبه ها رو با پول میخریدن :yes:)

Quick
25-03-09, 01:43
پول میتونه سرگرمی رو بخره اما نه شادی رو.Only the registered members can see the link
Money can buy an amusement, but not happiness

پول میتونه رختخواب رو بخره اما نه خواب رو.Only the registered members can see the link
Money can buy a bed, but not sleep

پول میتونه غذا رو بخره اما نه اشتها رو.Only the registered members can see the link
Money can buy a food, but not appetite

پول میتونه دارو رو بخره اما نه سلامتی رو.Only the registered members can see the link
Money can buy a medicine, but not health

پول میتونه وسیله آرایش بخره اما نه زیبایی رو.Only the registered members can see the link
Money can buy cosmetic, but not beauty

پول میتونه خدمتکار بخره اما نه دوست رو.Only the registered members can see the link
Money can buy a servant, but not friend

پول میتونه پست(مقام)رو بخره اما نه بزرگی رو.Only the registered members can see the link
Money can buy a position, but not greatness

پول میتونه نوکری رو بخره اما نه وفاداری رو.Only the registered members can see the link
Money can buy a service, but not loyalty

پول میتونه قدرت رو بخره اما نه اعتبار رو.Only the registered members can see the link
Money can buy a power,but not authority

پول میتونه انسان رو بخره اما نه خدا رو.Only the registered members can see the link
Money can buy a man, but not God

فقط میتونم بگم عباراتی ساده در اوج ساده بودن حرف هاي بسياري دارهOnly the registered members can see the link

مثلا:

یا:

سلام بچه ها

اینو من قبلانم دیده بودم ولی بحثی پشتش نبود حالا که بچه ها نظر دادن منم یه چیزی میگم...

جملات پست یک رو که قرمز کردم 100% باهاشون موافقم...جای خیلی جمله ها کم بود...

مثلا شادی خداییش راست میگه میشه سرگرمی مثل بهترین دستگاه های بازی ، بهترین تلویزیون و ... رو خرید ولی یه خانواده پولدار هیچ وقت شاد نیست (اونقدر یه خانواده متوسط شاده) جدا نمیدونم چرا اینطوریه کلا پول اگه نباشه آدم میگه چرا نیست ولی وقتی باشه خیلی مشکل پشتش هست خیلی ها هستن آرزو میکنن پولشون در حد بخور نمیر بود ولی توی یه خانواده متحد و خانواده ای که همه به فکر همن نه به فکر چیزای دیگه باشن...آرزو دارن بهترین وسایل سرگرمی رو نداشته باشن ولی سر و صدا تو خونشون کم باشه...

یا مثلا میتونه رخت خواب رو بخره ولی نه خواب رو جدی راست میگه هر چی پولدار تر حریص تر هی چی پولدار تر خسیس تر و... هر چی پول پیشتر باشه طرف دلش میخواد بازم بیشتر بشه! پس...

درباره حرف علی جان ...
آره آدم فقیر شاده چون کلی بدبختی داره و توی این همه سیاهی خانوادش رو که مثل یه منبع نور میمونن رو خوب میبینه و سعی میکنه که همین یه منبع رو هم از دست نده... حالا یه پولداری که این همه روشنایی تو زندگیشه چی؟ اصلا دیگه نورهای دیگه رو میبینه؟! اون قدر زندگیش نورانی میشه که چشم خودشم کور میکنه... فقیر شاده چون باید یه ماه پول جمع کنه بره سینما عوضش لذتی میبره که پولداری که هفته ای 3 روز سینماس نمیبره سینمایی که هیچ تازگی ای واسه یه پولدار نداره ولی واسه یه فقیر که کلا یه بار شاید بره سینما تو زندگیش داره....

و هزار مورد دیگه از این قبیل...

:11():

aphrodit
07-04-09, 15:31
همه چیز اندازش خوبه نه زیاد نه کم