ورود

مشاهده نسخه کامل : 4 میلیون کپی اماده شده از بازی Resident Evil5

Trance
16-03-09, 22:33
شرکت کپکام اعلام کرده این بازی 4 میلیون نسخه کپی شده رو برا بازار های اروپا و امریکا اماده کرده.این بازی از طرفدارای خاص خودشو داره احتمالا فروشی خوبی باید کنه.امید شرکت کپکام هم به فروش بالای این بازی است .

البته به نظر میاد این بازی چند هفته ای هست که توی بازار ایران امده.:whistle:

Only the registered members can see the link

Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link) Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link) Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link) Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)

Moein
16-03-09, 22:36
شرکت کپکام اعلام کرده این بازی 4 میلیون نسخه کپی شده رو برا بازار های اروپا و امریکا اماده کرده.این بازی از طرفدارای خاص خودشو داره احتمالا فروشی خوبی باید کنه.امید شرکت کپکام هم به فروش بالای این بازی است .

البته به نظر میاد این بازی چند هفته ای هست که توی بازار ایران امده.:whistle:

Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link) Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link) Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link) Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)

والا تا حالا فکر کنم یک میلیون نفری این بازی رو تموم کرده باشن

scw
17-03-09, 01:41
بازی evil4 که خوب من تا آخرش رفتم البته نسخه های قدیمی ترو هم من بازی کردم و تا آخرش رفتم ولی evil4

خیلی خوب بود چون بصورت 3d بود ولی evil5 نمی دونم که 3d هست یا نه من دموشو دارم فکر کنک که 3d

باشه

:great:

system:

scw
17-03-09, 01:41
بازی evil4 که خوب من تا آخرش رفتم البته نسخه های قدیمی ترو هم من بازی کردم و تا آخرش رفتم ولی evil4

خیلی خوب بود چون بصورت 3d بود ولی evil5 نمی دونم که 3d هست یا نه من دموشو دارم فکر کنک که 3d

باشه

sAsAn.K
17-03-09, 14:32
معلومه که 3D ه !
همه ی RE ها 3D هستند .

CROSSHAIR
17-03-09, 18:04
دوستان گیمر این بازی نسخه pc خواهد داشت یا داره و من خبر ندارم:1. (27):

Stream
17-03-09, 18:18
دوستان گیمر این بازی نسخه pc خواهد داشت یا داره و من خبر ندارم:1. (27):
بله.

نسخه PC در June 2009 عرضه میشه و احتمالا مثل بقیه بازیهای MT Frameworks روی PC عملکرد بهتری نسبت به کنسول ها داره.

D J V A H I D
17-03-09, 20:49

باشه

منظورت از 3d چیه ؟؟؟!!! برداشت شما از 3d بودن یک بازی چی هست ؟؟؟ :1. (27):

amir.pc
18-04-09, 07:30
با سلام
چرا دربارهevil5 برای pc نمی گویید
کی عرضه میشود :love:

alinice321
18-04-09, 22:04
با سلام
چرا دربارهevil5 برای pc نمی گویید
کی عرضه میشود :love:
دوستان بازی هنوز به صورت رسمی از سوی کپکام برای PC تایید نشده ولی برای PC میاد، اما چند ماه بعد از عرضه برای کنسولها!!!

چند دلیل که امکان عرضه ی بازی رو روی PC شدت میده:
1- انجین بازی متشکل از چند انجین هست بنابراین پلتفورم اصلی PC هست، تایید هم شده.
2- وقتی CAـه Havoc Physics رو حق امتیازش رو گرفتن، نمیان قدرتش رو روی کنسول حروم کنن.
3- دو کشور آلمان و فرانسه که PC پلتفورم غالبه توش، مسلما ازین بازی استفبال خواهد کرد. این قاعده در مورد انگلستان صحیح نیست چون پلتفورم غالب نداره، چون بازی سازی داره اما ناشر نداره.
4- Re4 برای PC اومد، البته رسمی نبود اما همین هم یک بستره. این رو میگم چون تنها بازی RE که توی این دهه برای پی سی اومده Re4 هست، RE Remake، Code Veronica و Zero و اسپین آفها هرگز برای PC نیومدن.

نوشته شده توسط Aurlito